Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се представим

Featured Replies

... търсих, търсих и не се намерих.. Публикувано изображение

Казвам се Яна, на 23. От 3 години живея в Англия и нямам намерение да се връщам в БГ, но каквото сабя покаже.

Обичам хлапетата :love: , но не ми се става детска учителка. Още не зная какво искам да работя в бъдеще (имам предвид нормална дългосрочна професия), затова постоянно си сменям работата и за мое съжаление и специалността в уни-то. Повече от година не се задържам на една специалност :ph34r:. Общо взето - в тъмен тунел съм .. лутам се.. търся.. :hush:

• Отговори 630
  • Прегледи 170k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мой ред е :Pp Казвам се Милен , от Кърджали , на 13 години съм (06.08.1994) , интересите са ми много ще ви изброя някой от тях - много обичам да се занимавам неща свързани с компютри , обичам да чета най-различна литература , тази година ще кандидацтвам и сигурно ще уча Английски с немски или обраното. Еми това е за мен ;) и да се пазите :)

Станимир,24,години,водолей,14.02.1984,Плевен/Гулянци,завършил икономика(счетоводство и контрол) в Свищов,работя в Англия сезонно,2007-7 месеца,сега ми предстоят още 7,от края на април до края на номври,неженен,обвързан-несериозно,нямам извънбрачни деца,нито брачни,имам прифил в няколко сайта,за повече инфо-лично съобщение,регистриран края на януари,форума ми харесва,интересувам се от психология,музика,филми,кулинария,бизнес,автомибили,оръжие,еврофутбол,снимки в личен албум и още няколко сайта.

• 2 седмици по-късно...

Аз съм Виктория и съм на 16! Живея в Плевен и уча в МГ-то! Обичам да се запознавам и общувам с интересни, нови и забавни хора! Мразя ПОП-ФОЛК! Слушам поп, р&б и др. Любимите ми сериали са много - Lost, Heroes, One Tree Hill, Supernatural, Orange County, Smallville и др. Е това е за мен, а сега моя снимка:

Публикувано изображение

Красива си, ама защо си направила физиономията на пилешки анус остава загадка...

Айде и аз да си актуализирам инфото Публикувано изображение

Казвам се Диди на 23 години съм, обвързана, обичам да спя докъсно и да мързелувам. Ама тая събота изневерих на себе си и реших да си измия прозорците. Тялото ми не свикнало с подобни физически натоварвания и сега имам мускулна треска навсякъде, където можете да се сетите. Мечтата ми е да си намеря богат мъж, който да ми пристава на капризите, да ме мъкне на почивки и за бога да не ми дава работя. За съжаление мечтите за това си остават просто мечти и сега си имам дърт мъж, който нон стоп ме юрка и не ми дава да гледам сериали. А аз обичам розовите сапунки, любимият ми беше "Робинята Изаура".

Е толкова за мен, ако има някой нещо да пита на ЛС. А ако лучайно господина е млад, богат и тъп да не се колебае направо си давам тела...

Аз съм Виктория и съм на 16! Живея в Плевен и уча в МГ-то! Обичам да се запознавам и общувам с интересни, нови и забавни хора! Мразя ПОП-ФОЛК! Слушам поп, р&б и др. Любимите ми сериали са много - Lost, Heroes, One Tree Hill, Supernatural, Orange County, Smallville и др. Е това е за мен, а сега моя снимка:

Публикувано изображение

Който си мрази детето го праща да учи в МГ-то Публикувано изображение

Здравейте аз съм се представяла, но да си подновя информацията! Казвам се Валентина, на 19г. (почти 20, но има цели 3 месеца!!!), зодия Рак. От гр. Сливен съм, но в момента уча в ТУ - Варна, спец. Социален мениджмънт ( за тези които не знаят - ДА има такава специалност в Техническия Публикувано изображение ). Обичам да пътувам насам натам, с приятелите ми често си правим екскурзийки в рамките на България засега! Но и тук има какво да се види, даже са много интересните и красиви места! Мисля, че имам чувство за хумор, също така съм скромна, интелигентна, не си знам парите... Публикувано изображение Добре де! Абе свястно момиче съм дето се вика, с разнообрази интереси и много мечти за осъществяване. ;)

П.С. Малко заприлича на обява тип "Ева търси Адам", но да не ви прави впечатление! Публикувано изображение

Казвам се Мария! На 20 год., зодия Срелец. Семейна съм от 1 год. Живея в София! Обичам разходки сред природата, както и съм голям фен на Off road-а! Радвам се на хубавата музика, танците и на хората около мен! Ми друго не се сещам какво да напиша за себе си! Може би, защото се притеснявам да пиша такива неща! ;)

Който си мрази детето го праща да учи в МГ-то Публикувано изображение

Айде да не бъда груб ... Аз пък съм от СМГ ... Перем си с 3-ки, 4-ки и 5-ци по математика и си ми е много добре. Уча когато поискам и каквото ми е интересно, за сметка на това преписвам ни по-малко, ни повече от всичките "зубари" ... Важното е да си прайи кефа Публикувано изображение

В събота съм на РД, но за добро или лошо не на калдейта ... иначе бих ти направил един батъл с няколко халби ... От темата за купона останах с впечатлението, че миналия път сте победили екипа ... Стискам палци за дубъл! ;)

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Здравейте и от мен. Любо се казвам,на 24г,водолей,от провинцията,по стечение на обстоятелствата работя в Сф по специалността си - МИО.Хобита:футбол,музика,филми

Казвам се Елена и съм на 16.От Бургас съм, козирог, уча с профил Информационни технологии.Пътуванията са ми страст,а автомобилния спорт ми харесва, защото вдига адреналина.Музика си ми е начин на живот - не слушам музика само когато спя.Обожавам разходките и общо взето това е

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте, мисля, че е време и аз да се представя, все пак толкова време изкарваме заедно....!

Казвам се Дарина, от гр. Пловдив съм и работя, като секретар в адвокатска кантора. Зодия ВЕЗНИ съм и съм родена на 17.октомври.1972 г.

Това е което се сещам..... ако има нещо...питайте Публикувано изображение

Здравейте на всички мисля че дойде време да се запознаем. Казвам се:Диана, от гр Елена съм уч-ка. Родена съм на 20.03.91 зодия "Овен" съм Е това е за друго можете сами да питате, а ако се сетя какво още да кажа ще пиша тук :)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте , аре и аз да си впиша в колектива :rolleyes::);)

Казвам се Борян от Видин или по точно от с.Антимово и съм горд ВЛА ;):P :P

Роден съм на 09.03.1989г.(на 2 минути е бил въпроса да се родя на 8 март) във Видин зодия риби , завърших училище(ПГ "Проф. д-р АЗ" със специалност СО-Счетоводно отчетност) преди 2 седмици , та сега нито уча нито работя.

Хобита са ми компютрите , колите и женките Публикувано изображение

За друго:ASK

Редактирано от Tsqu@d (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Привет на всички. Казвам се Елица. Според приятелите ми съм много слънчев човек / също и според мен /. Скромността не ми пречи.Обикновено постигам целите си. Много съм щастлива когато се осъществяват и мечтите ми. Обожавам шоколада, морето. Усмихнатите и позитивно настроени хора.Ценя доброто настроение. Да се смея и обичам хората, които меят да разсмиват другите. Избягвам хората, които искат да ме разплакват / по-често за собствено удоволствие и удоволетворение/, които са груби и злоупотребяват с лъжите. Избягвам и тези които газят чувствата ми или тези на другите хора. Обожавам музиката. Мога да слушам почти всичко, но не го правя.Чалга слушам просто защото живея в България. Обожавам пътешествията. Обичам да обичам и да живея. Обичам разговорите ангажиращи и неангажирящи. Купоните с приятели. Понякога приятелите са по важни за мен от семейството. В моя живот на първо място съм аз, след това човека който обичам/моята половинка/, след това семейството и приятелите и всичко останало Най добрата защита за мен е да съм максимално открита и честна / най-вече със себе си/. Обичам да чета,Обичам изкуството - филмите са ми страст, театъра, да посещамав изложби. Рисувам и танцувам по малко. Обичам да спортувам.

Аз СаМ иВаКа нА 1о гОдИнИ сАм оТ ПерниК.

В4еРа се РЕГИСТРИРАХ в КАЛДАТА....

[[[[[[[[[[[[[[]]]]]]]]]]]]]]]

Айде и аз... :-))

Казвам се Георги Смилянов, на 16 съм, от Пловдив

Уча в ЕГ Иван Вазов - 11д клас

Интереси:

-- software development: Win32, .NET, Windows APIs, Windows Messaging System, Hookin' & Subclassin' :-)), Visual Basic, Visual Basic Scripting Edition, ECMAScript, UI Design, HTML, XHTML, XML, eMbedded Systems...

-- skiing

Имам много проекти, като най-големият ми Tweak FX -- Представлява програмка за настройки на Windows с плъгини, който са написани на HTML и VBScript.

Вижте и www.smilianov.net за повече инфо...

Ето и една снимчица :-)):

Публикувано изображение

Правена е в Madame Tussauds, London :-))

Btw, оправете си снимките, че страницата се width-ва до ~1200px-ла!

P.S. G-YON, и аз съм малко пироман! :-)))

ей hWnd щом знаеш толкова много неща ела да ми опраеш компютъра не се шегувам!!! Публикувано изображение

Ех, това винаги ми е била много трудна част. Казвам се Николай на почти 19. Обичам да слушам музика, да гледам ТВ, филми, да се разхождам, не стоя на едно място. Друго?

Здравейте :) Аз съм Тони от Казанлък. Попринцип ми е адски трудно да говоря за себе си и не знам как ще се справя с представянето си. :speak: От 10 години танцувам народни танци и мога да кажа, че съм пристрастена. Времеето ми вече не стига за всичко, но не мога да се откажа от тях :) Обичам да пиша стихотворения, обичам да правя изненади, да радвам приятелите си. Имам по-голяма сестра, с която съм адски близка и смело си я наричам 'най-добра приятелка'. Срамежлива съм. Като всеки млад човек обичам да се забавлявам, да излизам и не напълно като всички обичам да чета. Често пътувам и колекционирам хубави спомени. :)

здравеите аз съм Галя от Велико Търново на 17 години съм уча в природоматематическа гимназия "Васил Друмев" профил химия занимавам се c пеене от малка а днес вече дори работя в едно заведение като певица , обичам да купонясвам , да веселя хората ( понякога дори до 5 часа сутринта) обичам семейството си , приятеля ми , обичам да обикалям по магазините (като всяко момиче хехе ) , да си купувам нови обувки , обичам да вървя по улиците и да слушам музика на мп3-то , да ходя на боксовите тренировки на приятеля ми , мразя лъжата и лицемерието , мразя когато виждам завист в някои момичета (не са малко) мразя когато някои ме пренебрегва , мразя момиче да пие бира а още повече мразя когато момиче пие бира от бутилката .. :)

Редактирано от galia_baby (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

ехх айде и аз да оставя един пост тука :baby: Казвам се Надежда на почти 16 години съм, родена съм на 21 ноември и съм зодия скорпион;) от Троян съм и уча с профил английски и френски език ;) може да се каже че съм пристрастена към музиката хаха ... харесвам почти всички стилове но най-много ПОП и много обичам ретро музиката !!! Както се вижда ... заклета фенка съм на Енрике и обожавам да слушам неговата музика заради мелодичните песни и съдържателните текстове :P долу - горе това е за мен :baby: хайде и други да се престрашат !!! давайтееееееее :baby:

Редактирано от jeiny (преглед на промените)

Ми аз пък съм във форума от днес :rap: казвам се Мирослава на 18г,завърших ПГСАГ в Стара Загора...Ааам много ме е страх от кучета, Публикувано изображение обичам млечна салата Публикувано изображение а музикаа слушам почти всякаква даже малко чалга :clap: емиии това е ако някой иска да пита...

Редактирано от LovLey`` (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Еми ето ме и мен Ирена на 30 г. от Троян. Работя като секретарка в строителна фирма. Луда съм по природата и странната музика. На музиката съм маниак. Не мога да правя нищо без моята музика.Обичам веселите и открити хора,тези които ме карат да се чувствам добре. Ами това е то нещо ми избяга словоизлиянието Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.