Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се представим

Featured Replies

Ами айде и аз да драсна нещо.Казвам се Димитрия,на 17 съм,зодия Лъв.Интересувам се от музика,компютри.Обичам да излизам с приятели,да се забавлявам,да снимам и всички неща,които обичат младите ;) Харесвам R&B и HIP-HOP музика главно,но не съм от хората,които спират,ако чуят нещо друго.Не ми харесват хаус музиката,метъла и рока,но нямам нищо против хората,които ги слушат :P

Ами това е ;)Публикувано изображение

• Отговори 630
  • Прегледи 169,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...

Като новак, ще се представя и аз накратко

Казвам се Дарина, от Варна. Студентка съм 4та година в City University, специалност Бизнесадминистрация. Изключително усмихнат и позитивен човек съм (или поне се опитвам да бъда :wors:), обичам животните и природата, България и нейните природни и архитектурни забележителности, та затова често може да ме засечете във форумите тук, засягащи тези теми. Обичам хубавата музика, което за мен ще рече house music, dance, R&B, chill out; не мога да отрека, че много харесвам гръцка музика и гръцкият език. Ценител съм на българските народни песни и танци (някога съм играла в такъм ансамбъл). Да си призная, не си пускам народна музика в къщи или в колата, но се радвам да я слушам всеки път, когато звучи някъде. Обичам да пътувам...и то много и го правя всеки път, когато ми се отдаде възможност. Много съм любопитна, интересувам се от всичко, което засяга живота ни и света в който живеем.

Май се отпуснах много ;)

Ще се радвам да срещна интересни хора тук и дано наистина си прекараме добре Публикувано изображение

Поздрави и всичко хубаво

• 2 седмици по-късно...

Гледам традиция има новаците да се представят, че рекох и аз да го направя.

В първия ден на лето две иляди и осмо попаднах на тоя форум съвсем съвсем случайно, ровичкайки из разни линкчета в мрежата. И си викам - тука ще да е ... Хоп - регнах се. И ся кво? Трябва да се представям...

Публикувано изображение - това съм аз - Льо Клер.

Майтап - баш съм си Вещица.

Такаааа. Сега малко по-автобиографично.

Години: хм...уфффф...много са. Телом съм на 18х2 и малко...а духом понякога и на 18:2

Интереси: разнолики.

Качества: ...

Стига толкова. Няма да пиша СВ и мотивационно писмо я.

хи на всички!аз съм Симона!след 7 дена правя 15г!живея в сф!уча в 18соу,8г клас с френски език!и за сега толкова че не се сещам друго...!който иска да пита! :rolleyes:

здравейте, аз се казвам, Симеон.

възраст: 12 години

училище: СОУ Никола Йонков Вапцаров

егн: 9804304460

висок: 1:55 за ся

това мисля че трябва да знаете за мен Публикувано изображение

Е трябва да си на 9 г. все още , бе :)

Нема да станем ФР ... ;/

Съгласен

Offoptic

Кръвна група? Публикувано изображение

Здрасти Мони се казвам/амо Мони нищо друго това ми е цялото име :speak: / на 16 след 4 месеца правя 17 ;) от град Ямбол/ако може да е нарече град Публикувано изображение/ съм уча в готино даскало :speak: икономист ще ставам имам високи цели за в бъдеще дано поне половината да успея да достигна. Обичам да се забавлявам и да се лигавя /сигурно от ника ми си личи/, Не съм алкохолик не пия алкохол /е само малко но нищо сериозно леки и сладки алкохолни напитки Публикувано изображение /обичам държавата си, обичам народа си, мразя БГ политици и управници имах мечти но спрях да мечтая :speak: .Еми то маи тва за мене за сега ако се сетя нещо пак ще пиша.

PS:а да кръвната група забравих 0+ Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

много мразя да се представям, защото никога не знам каква точно да кажа, което е доста странно за бъбривка като мен. Може би все пак името- Ана-Мария Публикувано изображение . На 17 съм или поне ще стана след 2 седмици, воделейка съм и обожавам водата във всичките й аспекти. Любимото ми местенце е или в банята, или в басейна да си плувам :help wanted3: .

Уча в НГДЕК( или казано надълго Национална гимназия за древни езици и култури :clap::down: ). Хм, другото, което май трябва да кажа е, че тишината е моето име, само че наум : ). Обичам да говоря с хората, но също така обичам да си скитосвам и да си слушам мислите : ). Разнообразна съм, може би защото живея върху дъгата и от време на време слизам на земята. какво да се прави, воден човек съм, не ме привличат земните неща ;)

Еми, казвам се Борислав, вчера навърших 13 и съм от Бяла. Интереси: футбол(спортове като цяло), компютърни игри(бе изобщо игри), много рядко чета книги(защото много малко заглавия ми харесват), като ми скимне и филми гледам..., и билярд играя(8-ма топка и за разлика от Арагорн играя и 9-та(не че се надувам и че се прая на много добър де -.- )), харесвам и снукър(ма в бяла неаме хубав(има един ма масата е много, ама много малка... >.<)... Висок съм да кажем 165-169см и тежа 45-50кг... Не съм много по лигавенето (като Лигльото ;);) ), но обичам да си прая фън-а - вие както си искате така го наричайте... Ииии, ми не се сещам за друго... =/ Ако съм пропуснал нещо а ви интересува пишете (: ;]

Нема да лъжеш, ей! :) Я си виж ЕГН-то как почва... :) И м/у другото си малко дребничък за 12 годишен... ;)

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

много мразя да се представям, защото никога не знам каква точно да кажа, което е доста странно за бъбривка като мен. Може би все пак името- Ана-Мария Публикувано изображение . На 17 съм или поне ще стана след 2 седмици, воделейка съм и обожавам водата във всичките й аспекти. Любимото ми местенце е или в банята, или в басейна да си плувам :) .

Уча в НГДЕК( или казано надълго Национална гимназия за древни езици и култури ;):) ). Хм, другото, което май трябва да кажа е, че тишината е моето име, само че наум : ). Обичам да говоря с хората, но също така обичам да си скитосвам и да си слушам мислите : ). Разнообразна съм, може би защото живея върху дъгата и от време на време слизам на земята. какво да се прави, воден човек съм, не ме привличат земните неща ;)

Кефиш ме ;)

На мене и гимназията ми беше достатъчна за да реша, че ще имаме обща приказка ;)

Добре дошла!

Кефиш ме :wors:

На мене и гимназията ми беше достатъчна за да реша, че ще имаме обща приказка :wors:

Добре дошла!

мерси :)

Здравейте! Аз съм Елеонора, на 21г. от град Пловдив. Завършила съм ПГИМ, град Пазарджик, а сега съм студентка в ПУ, вече 3-ти курс. Зодия Скорпион, висока 165 см., 50 кг. Голяма романтичка с две думи... :rolleyes: Ами... някой ако има да ме пита нещо... да го направи...

Редактирано от Eleonora_86 (преглед на промените)

Здравейте! Аз съм Елеонора, на 21г. от град Пловдив. Завършила съм ПГИМ, град Пазарджик, а сега съм студентка в ПУ, вече 3-ти курс. Зодия Скорпион :rolleyes: Ами... някой ако има да ме пита нещо... да го направи...

Добре дошла Публикувано изображение

Добре дошла Публикувано изображение

А това е Иво - на 29г. живее в София, усмихва се, харесва хубава музика, уж ще идва по Плевен, уж няма да идва, несериозник и смята, че жена и компютър е не-добра комбинация.

Здравейте! Аз съм Елеонора, на 21г. от град Пловдив. Завършила съм ПГИМ, град Пазарджик, а сега съм студентка в ПУ, вече 3-ти курс. Зодия Скорпион, висока 165 см., 50 кг. Голяма романтичка с две думи... :) Ами... някой ако има да ме пита нещо... да го направи...

Имаш ли книжка (за кола става въпрос)?

Благодаря на тези, които ме приветстваха ;)

:huh: книжка.... ами не, нямам.... :wub: Използвам ужасния градски транспорт в Пловдив и услугите на такситата, защото приятелят ми в момента е без кола, иначе той е на мое разположение :)

а относно комбинацията "жена и компютър" .... хм... има известна доза истина....но... :nono: аз се справям добре с тия работи

Здравейте не всички!! Публикувано изображение:P Аз съм Яна, или както обичам да ме наричат - Янчето Публикувано изображение . На 26 Януари ще навърша 18 години, от най-страхотния град в България - Стара Загора. Уча в СОУ "Иван Вазов" - най-голямото у-ще в града. Публикувано изображение Много обичам да се шляя из форумчета и да слушам музика - предимно метъл и готик, но от време на време и поп за разнообразие.

Здравейте не всички!! Публикувано изображение:P Аз съм Яна, или както обичам да ме наричат - Янчето Публикувано изображение . На 26 Януари ще навърша 18 години, от най-страхотния град в България - Стара Загора. Уча в СОУ "Иван Вазов" - най-голямото у-ще в града. Публикувано изображение Много обичам да се шляя из форумчета и да слушам музика - предимно метъл и готик, но от време на време и поп за разнообразие.

И на теб добре дошла!

Няма мое ,няма твое всичко е Берое :)

И на теб добре дошла!

Няма мое ,няма твое всичко е Берое :yanim:

Да не усещам нещо като ирония? ;) Берое ще се възроди като феникс от пепелта и тогава ще видите вие Публикувано изображение

Що не пишете по темата?

Ми дай им пример на тез безподобните дето само развалят дисциплината Публикувано изображение

Ми дай им пример на тез безподобните дето само развалят дисциплината Публикувано изображение

Ето мацка, аз ще им дам...

Приятно ми е казвам се Веси :help:

Почти на 26 г. съм, без малко :yanim:

Работя като счетоводител, но въобще не си харесвам работата ;)

Еми - така се прави. Видяхте ли, че не боли Публикувано изображение

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Що не пишете по темата?

И в осмата минута от мача идва Инфинити и раздава бой, шамари и кори с яйца в опит да възроди дисциплината в спамърския раздел, но спамърите са прекалено много, а тя в сама в борбата срещу тях.... Публикувано изображение

По темата:

Аз съм Бианка и съм пълнолетна ;)

П.П: Сложете ми един БАН за два-три дена....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.