Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се представим

Featured Replies

Айде и кака ви да се представи. Викат ми Поля. На времето до името ми слагаха и звучното "Джина", после се чуваше и "Джака" / при все, че уиски не пия/. Към днешната дата съм забравена, както аз така и подвизите ми, но прилежащото "Алкохолика", :) май най ще ми ходи. От Търново съм, Велико Търново. На времето имах свободно време и разнообразни интереси, днес имам много работа. Деца нямам. Като приближа 40-те ще си осиновя едно седемнадесет годишно ... момче. :) Притежавам ирония, самоирония и огромно чувство черен хумор в запас за целия китайски народ. Имам три теми на разговор с които деня ми почва и свършва. А именно: еб*не, ла*на и гробища. Убедена съм, че съм изчаткала. По-лошото е че и всички около мен са на това мнение. Не приличам на семейството си! Те са добри хора. Аз съм цяло стадо от черни овце.

• Отговори 630
  • Прегледи 169,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ай и аз дъ съ придставйъ :P Живьея на далеку, затува гуворя меку. Kулата фърчи направо знайш ли, а мацките бягат ут пътя ми, вироятну зъръди кулатъ ;) Гуляма бегачка!

Казвам се Елиза, на 13 години съм, от Асеновград (догодина може би ще се местя в Пловдив). Уча в ОУ "Христо Ботев" и догодина ще кандидатствам в Английската гимназия в Пловдив. Много обичам да гледам филми. Любимите ми актьори и актриси са - Ева Лонгория, Рийз Уидърспуун, Дженифър Анистън, Чад Майкъл Мъри("История за Пепеляшка" с Хилари Дъф) и Вин Дизел...ОбОжАвАм Ги!!! Любимите ми сериали са "Приятели" и "Тя и Той"...

Редактирано от CaT*EyEs (преглед на промените)

Айде ся съм аз : Казвам се Жулияна (Жулка) и съм от Варна.На 14 години съм ама на 16 август ше стана на 15 :angry: Уча във френската гимназия и ся ше съм 9 клас :)

Да взема и аз да се представя. Казвам се Иван (не си харесвам много името, има прекалено много хора с него..), част от приятелите ми ми казват X [екс] идващо от ника ми. На 17 съм и съм от Ловеч. Последна година уча в ПМГ Ловеч профил информатика и английски. За напред възнамерявам да се занивам с компютри/хардуер/мрежи ..каквото покаже времето. Слушам метъл, пънк, рок и алтернативна музика. Голяма част от свободното си време прекарвам пред комютъра правейки най-ралични неща. Намеря ли нещо интересно много трудно се отлепвам от него :angry:

Добър вечер на всички.Аз съм Салвия,да Салвия,не Силвия(не обичам да ми бъркат името).Кръстена съм на цвете,което много харесвам. В момента живея във Варна и се радвам на морето.На 25 години съм.Друго не се сещам какво да кажа за себе си.Като се сетя ще едитна.

Казвам се Надя на 17 съм. Обичам много компютрите и се опитвам да науча колкото се може повече за тях.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте Публикувано изображение Аз съм Аврилил,на 10.От Пловдив съм.Имам 3 форума :speak: Имам рожден ден на 7 ноември.Голяма фенка съм на Аврил Лавин и Хилари Дъф.В момента участвам в конкурс за таланти на тема пеене.Любимата ми игра е The Sims 2.Пиша книги.Скайпа ми е bm1.

Здравейте! Наричат ме Николай,може би,защото така се казвам.На 17 год. съм от Лобеч,висок около 175см. със светла коса на бодлички и леко изпито лице.Уча в ПГМЕТ(Професионална гимназия по механо-електротехника) със специалност Електроника,в 11 клас.Мисля да продължа да уча нещо свързано с Информатика и Информационни технологии.Занимавам се предимно с изочаване на компютрите и момичетата :clap: (най-голямата слабост са ми момичетата).По характер бих казал,че съм печен,леко студен на моменти(много рядко) и държа много на приятелите.Обичам живота,обичам да обичам и мен да ме обичат(мацките-особено),мразя да казвам "извинявай,може ли,обичам те и ако обичаш".Това е общо взето,ако някой желае да научи повече за мен да ми пише на лично съобщение.Чао!!!

Хей сладурковци аз съм Деси на 16 (добре де почти :shy11: ) от ..да го кажем София.ЗАклета фенка съм на Good Charlotte,особено на Били. ;) Слушам принципно пънк,рок,емо и чат-пат метъл ;) Уча в 54 св.Иван Рилски в Надежда.Сега ще съм 10в.Малеее колко бързо лети времетооо :eek: И така не знам какфо да кажа друго :) А дам обичам да цъкам хек от време на време.Пробвах и скейт,ама не ми се отдава много :P Ау да спомена,че освен Били обожавам Наталия Тена,Джони Деп,Антонио Бандерас,Хю Грант,Хю Лори и още мнооогоо актьори (по-добре да не ги изреждам) :) Лъф я.Бай! Публикувано изображение

Добре, и аз ще се представя. Казвам се Дес или поне по последни данни - така ми викат. Утре ставам на 22 години, смешното беше, че мислех, че ставам на 21... как да е. Уча последна година в Шуменския университет - БГ филология. Не съм много сигурна за какво ще ми послужи, но навремето имах амбиции да следвам Журналистика. Иначе работя в една Добричка компютърна фирма - сглобявам, оправям и прочее. Регистрирана съм в доста хардуерни и софтуерни форуми и ми става много глупаво, и дори смешно на моменти, че някои момчета и дори мъже се подиграват с това, че момиче разбира или поне се мъчи да разбира от компютри. Другото, което ме дразни е че представата за подобен род момичета е, че примерно не полагат грижи за външния си вид и са се оставили изцяло на решенията на Майката Природа. Това е прекалено глупаво, защото по пътя на най-проста логика ако някой има умствен потенциал да разбира от подобни неща, респективно ще има и осъзнаването, че "по дрехите посрещат, по ума изпращат". Отплеснах се - нали за себе си щях да говоря... много си обичам кучето, и стаята...имам много от онези малки сувенирни неща в нея. Ужасно се изнервям на колегата си, адски е разхвърлян и немарлив, последната му простотия е от преди пет минути, а именно : в помпата за минерална вода бяха останали около два литра, и понеже прочел на степчето, че се разтваря в толкова и затова го изсипал в бидона....аз сега какво ще пия?!....Имате ли нарицателно за такъв типаж?!....Пак се разприказвах, дано съм се представила подобаващо и четенето на моя отговор да е било увлекателно, иначе...не пийте степчета така : >

Здравейте kaldata потребители, модове и админи. Ще гледам да се представя по-накратко, че в тоя форум и без мене има достатъчно неща за четене. И тъй, аз съм Николай, на 16 години от Велико Търново, имам честта да познавам единия от модераторите на този раздел - Aragorn(Elesar) - от почти 11 години и всъщност заради неговите разкази за форума реших да се регна тук. За външния ми вид - нищо особено, около 187 см, черна коса в момента в процес на растеж, горе-долу стройно телосложение. Чета фентъзи, слушам основно метъл, но и други стилове без чалга и кючеци, от спортовете се занимавам с баскетбол, билярд 8-ма топка и малко фитнес. В интерес на истината вече се срещнах с няколко потребители, главно мои градски и един от София. Общо взето това, нали обещах да не се разливам.

Добър ден и от мен.Казвам се Искра,на кратко Иса от Търново,но в момента живея в Севлиево,скоро имам рожден ден,ама не казвам на колко съм,че са множко. До юли тази година се занимавах с училище(бях учителка),но заради проклетата система напуснах и сега работя като рецепционистка :help: . В момента кандидатствам за работа в БАН и може и да се преместя в София. Занимавам се с биология и химия(това и преподавах). За външния вид-ми 170 санта,56 кила,черна права коса,кафяви очи(не приличам на учителка нали ;) ).

Луда фенка съм на Ивана,гаджето ми е треньор и...обичам риболова :angry: Това е от мен,не се сещам какво повече да кажа за себе си(тези описания винаги са ми били трудни)

Редактирано от Rieke (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

здрасти и от мен.Аз се казвам Рени от Шумен съм на 24 год. фризьорка съм разработвам си салона Публикувано изображение влюбена щастливо!Незнам др какво да кажа Публикувано изображение

Здравейте, ...казвам се Георги Цветанов на 16 години от гр.Пловдив... повечето хора ми казват: T0m3kk... Обичам да се занимавам с Web Design & Hosting както и с компютърни езици... Обичам да слушам яка музика ( под яка разбирам: Rock, House, Techno, PsycheDelic, Industrial, Trance, Tribal и от време на време чалга , но чалгата е в умерени количества за разлика от алкохола употребен преди това... ) През свободното си време обичам да излизам с приятели и понякога става яко парти ;) Пуша ( много.... което е много лоша черта ) Говоря 2 допълнителни езика: Английски и Немски... По принцип по характер съм трудно избухлив, но понякога се дразня много на хората... Ако някой иска да разбере още нещо за мене на skype: rammstein9108 :)

Хмммм, много отговори на тази тема, че викам и аз да драсна, ами казвам се Валентина, маниячка пред компютъра, вечно усмихната и на ръба на всяко едно начинание, важното е то да има основание да се състои....общо взето нищо интересно, слушам R&B ДЖАЗ пънк рок метъл...зависи от широчината а усмивката :whist: Ще уча във Варна първа година ВИНС , нма повече, хайде...:P

Хехе:) и аз ще напиша нещо тук ;) .Казвам се Петя,на 20 години съм и живея в Костинброд.Завърших СМГ и това,че попаднах там е може би наи-големия ми успех:)Срещнах невероятни хора,с които прекарах най-хубавите 5 години....Сега уча в УАСГ,Геодезия,но и дори там най-близките ми колеги са от СМГ ;) Иначе съм контактна,обичам много да се смея и винаги съм усмихната.Нещото, без което не мога,е музиката :wors: Слушам постоянно,когато мога.Харесвам Placebo,Coldplay,Snow Patrol,System of a down,слушам БГ музика(тук нямам предвид чалга),DnB и много,много други неща :bye1:

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, аз съм Джу.

На 28 години, българо-италианка. Публикувано изображение Не мафиотка обаче :) Просто мама се влюбила в къдриците на татко и приложила глобализацията напрактика.

Обичам да се смея, нежна съм (така казват) и работя в рекламна агенция.

Ще се радвам да постоя повечко при вас :P

• 3 седмици по-късно...

:clap: Лелееееееееееее, средната възраст на представилите се до сега в този форум / като доста редовни потребители не са се записали тук / е около 17 години...В такъв случай, аз съм от безсмъртните Публикувано изображение , защото бях и аз някога на 17... Публикувано изображение Родното ми място е малък и хубав провинциален град, но това не е важно, тъй като сега домът ми е в мръсната и шумна София - Уви, борба за отцеляване !

По професия съм скучен счетоводител Публикувано изображение / кой, за каквото е учил... /

По душа съм поет :wors: / кой, какъвто си е /

По призвание съм актриса Публикувано изображение / кой, както му харесва... /

С няколко думи, преживяла съм много и хубави, но повече тежки неща до сега. Трябваше да правя трудни избори, поставяха ме пред свършени факти, гониха ме, обиждаха ме / близки хора /, а твърдяха, че ме обичат...Знам, цената на една коричка хлаб, защото не съм я имала...Знам, силата на един шамар, защото съм го отнасяла...Знам, болката причинена от лошата дума, знам и вкуса на сълзите...Но въпреки това, запазих живо детето в себе си ! И сега обичам, и сега прощавам и не спирам да се боря, за това, което истински желая, а то е много просто - да живея нормално! :wors: Е, това е за мен - най важното !!!

Здравейте, аз съм Мария от Асеновград.На 26 години,семейна с момченце на 9 месеца.Имам средно-специално икономическо образование.Много исках да продължа да уча,но поради липса на връзки не ме приеха,а имах все високи оценки(5.40),но това е друга тема. Форума е невероятен и се радвам,че съм част от него.

Здравейте!Аз съм Галя,на 24г.В момента гледам малкото си бебенце,което вече съвсем не е малко-на 9 месеца.Регистрирах се в Калдата заради музикалния форум и в последствие открих страшно хубави неща,страшно готини хора и вече прекарвам доста от свободното си време тук-страхотни сте :):yanim::yanim::yanim::yanim::yanim::yanim:

Здравейте! Аз съм Боби. На 17(навършени) години сам, зодия везни! Пуша, пия, по жени ода, и още много работи, но най-голямата част от времето я прекарвам на компютара или в кервата(спя)!

Редактирано от leturn (преглед на промените)

Здравейте,казвам се Петя.На 15 години съм от Бургас.Както се вижда съм новичка във форума...От доста време преглеждам теми,работи тук,та накрая реших да се регна.Занимавам се с актьорско майсторство,уча и в такова училище (НУМСИ)..Хобито ми е фотографията.Просто обожавам ужасно много да снимам...Друго което обичам да правя е да слушам музика,да пея(нищо че въобще не мога :Д,важното е желанието все пак :Д ),да клошаря навънка с приятели...Слушаам....ъм...мразя да ме питат какво слушам...и за да няма въпроси ше си кажа от сега...Та значи слушам пънк,ска,хардкор,ой,рок,хард рок,метъл в абсолютно всички вариации (от ню до дет),малко реге,малко рага.. и всичко друго което ми хареса....но като основно това са стиловете които слушам по усилено.Не обичам нещата които са модерни... (модерно=>комерсиално=>клише)....Не обичам чалга и хаус,както и хората които я слушат...Понякога измежду тях има и попаднали хубави хора,но това е друга тема.Мразя хората които плетат интриги,които си нямат работа и порди тази причина са решили че трябва да човъркат живота на другите.Мразя да се занимавам с хора които по някакъв начин са решили да се бъркат в живота ми.В повчето случаи ги оставям да си блъскат главите в стената....Обичам (с главно "О") бойфр-то... и то ужасно много,обичам овце,сладко,сладолед,вишни,череши,сладникави парфюми и т.н....За външност....-какво да кажа....нямам крака по един метър,не съм с руса коса,нямам големи гързи (в случей че някой го интересува).....но не съм за изхвърляне...и ДА смея да твърдя че съм хубава...Който не му харесвам няма вкус :Д (колко скромно,а :д)..а който има проблем с това ше ме извнинява-не съм се родила да му решавам проблемите

девиз(един от многото): Който има проблем,няма проблем : )

Лека вечер на всички :)

Не обичам чалга и хаус,както и хората които я слушат..

Нема да станем ФР ... ;/

• 3 седмици по-късно...
;) Здравейте, нека ви се представя и аз, казвам се Анна, на 27г., от Варна. Имам две дечица на по 5 и 6.Обичам хубавата и стойностна музика, предпочитам да чета пред това да гледам телевизия. Много се смея и се стремя малко да се ядосвам ;). Форумът наистина е невероятен, поздравления и само така :):clap::clap:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.