Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се представим

Featured Replies

малко,невзрачно,безлично,независимо човече-щот нищо не зависи от мен

• Отговори 630
  • Прегледи 169,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

твоя живот зависи изцяло от теб,знай го

• 2 месеца по-късно...

Не съм жена, не съм умна, не съм привлекателна, не съм богата, не съм успяла, не съм добра, не съм интересна, не съм хетеросексуална, нямам чувство за хумор, не мога да готвя, не мога да шия, не мога да карам кола, не мога да чистя, не мога да говоря, неграмотна съм, невъзпитана съм,  свирки дори не правя, оригвам се и пърдя звучно предимно на обществено място, инвалид съм духовен и физически, не се къпя, не се подържам.

Не мога да танцувам, не мога да рицитирам Шекспир по памет, не мога да се владея, нямам маниери, нито възпитание, не знам с коя ръка се държи вилицата - затова си хапвам с ръце и си ближа с кеф пръстите, но понякога предпочитам да залепя мазните им отпечатъци върху перфектно излъсканата кристална чаша за вино. Пречупва се някак много красиво светлината през мазнината, получават се нещо като безброй мънички дъги…Ах, да, не съм поет, не съм фантазьор, нямам сърце, само далак, черен дроб и черва, някакви слаби наченки на мозък и крайници.

Имам пърхут, косопад, дългогледство, вода в коляното, ишиаз, артрит, ревматизъм, склероза и много кофти характер. Всичките ми зъби са все още на мястото си - така че - внимание, хапя много лошо! Ароматът на дъха ми може да паркира инстантно в несвяст цяло стадо подивели бизони, към 50-на жирафа и 250 сини кита. Кожата ми е дебела и корава като шкурка, в която е строшил зъбите си не един вампир. Никой не ме желае, грозна съм, страдам от гигантско количество комплекси, презследвам обсесивно мъжете, подлога съм, садистка съм, асоциална, социопатично-нарцистична съм с елементи на биполярност, бордърлайн синдром, хистерия, психопатия и апатия. В резултат на всичко това, страдам от непрекъснато нощно напикаване.

Постарах се да съм максиално изчерпателна.

преди 5 минути, valkiria1 написа:

човек направо да са изгуби в мащабите ти 

косми по гърба ми растяха, докато пишех това

преди 4 минути, valkiria1 написа:

и какво ще  сложиш за  вълнуващ финал ?

селфи

hqdefault.jpg

аз съм изчезнал вид

images?q=tbn:ANd9GcSzUTY_55h_lU9uKx1k--5

преди 2 минути, valkiria1 написа:

ти беше  зодия лъв нали ?:tongue2: 

мхм, носорог, роден през август. опасна работа - страшно нещо.:clown:

преди 6 минути, valkiria1 написа:

баси  и CV-то  дето изписа ..абе нали  беше дала обет ,че ше си мълчиш

стига мрънкала! квото - такова. 

харесвам мустаците си засукани.

преди 2 часа, 3,14159 26535 написа:

Доста работи си пропуснала гледам ;)

преди 1 час, valkiria1 написа:

баси  и CV-то  дето изписа ..абе нали  беше дала обет ,че ше си мълчиш

Не и прекъсвай представлението-тъкмо се е вживяла в ролята :whist:

• 3 месеца по-късно...

Ъп!

Красив и депресиран си търси булка!

Това съм аз!

преди 53 минути, URIEL написа:

Ъп!

Това съм аз!

За половин година къде я изгуби тая булка бе? Да не я зарови в нечия градинка?

преди 1 час, URIEL написа:

Ъп!

Това съм аз!

• 2 седмици по-късно...
на 26.3.2017 в 13:00, Мо_хи_ни написа:

Не съм жена, не съм умна, не съм привлекателна, не съм богата, не съм успяла, не съм добра, не съм интересна, не съм хетеросексуална, нямам чувство за хумор, не мога да готвя, не мога да шия, не мога да карам кола, не мога да чистя, не мога да говоря, неграмотна съм, невъзпитана съм,  свирки дори не правя, оригвам се и пърдя звучно предимно на обществено място, инвалид съм духовен и физически, не се къпя, не се подържам.

Не мога да танцувам, не мога да рицитирам Шекспир по памет, не мога да се владея, нямам маниери, нито възпитание, не знам с коя ръка се държи вилицата - затова си хапвам с ръце и си ближа с кеф пръстите, но понякога п

Интересно,  напомня ми това 

I hate the way you talk to me
And the way you cut your hair
I hate the way you drive my car
I hate it when you stare

I hate your big dumb combat boots
And the way you read my mind
I hate you so much that it makes me sick
It even makes me rhyme

I hate the way you're always right
I hate it when you lie
I hate it when you make me laugh
Even worse when you make me cry

I hate the way you're not around
And the fact that you didn't call
But mostly I hate the way I don't hate you
Not even close, not even a little bit, not even at all

Мразя начинът, по който ми говориш

И начинът, по който си подстригваш косата.

Мразя начинът, по който караш колата ми.

Мразя и когато зяпаш.

Мразя големите ти крака.

И начинът, по който ми четеш мислите.

Мразя те толкова много - това ме отвръщава

И дори ме кара да римувам.

Мразя начинът, по който си винаги прав.

Мразя и когато лъжеш.

Мразя, когато ме караш да се смея.

И още по-лошо - когато ме караш да плача.

Мразя и когато не си наоколо

И фактът, че не се обади.

Но най-много мразя това,

Че не те мразя - нито дори отблизко, нито дори малко, нито въобще.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

Топло.

Хората, в голямата си част, не осъзнават, че омразата им към "другия" е всъщност дълбока омраза и неприемане на нещо в самите себе си. По-лесно, а и по-самосъхраняващо е да се насочи навън, към външен обект, върху който да се проектира, защото ако се види реалната причина, това означава сигурна смърт на дялове от личността такава, каквато е била до момента. 

Само смелите умеят да се смеят на себе си, слабите се присмиват на "другите".

Чувствителен съм.Живея в Плевен.

Тук попаднах случайно.Колкото и да не бях доволен от форума все тук се връщам.

Намерих приятели тук и се радвам.

От време на време пиша стихове, но не смятам, че ме бива.

Хубаво е форумчето щом се задържах толкова.

Ако съм обидил някого през годините се извинявам.

Това е от мен!

• 4 седмици по-късно...
на 26.03.2017 г. в 14:00, дъжд написа:

Не мога да танцувам, не мога да рицитирам Шекспир по памет, не мога да се владея, нямам маниери, нито възпитание, не знам с коя ръка се държи вилицата - затова си хапвам с ръце и си ближа с кеф пръстите, но понякога предпочитам да залепя мазните им отпечатъци върху перфектно излъсканата кристална чаша за вино. Пречупва се някак много красиво светлината през мазнината, получават се нещо като безброй мънички дъги…Ах, да, не съм поет, не съм фантазьор, нямам сърце, само далак, черен дроб и черва, някакви слаби наченки на мозък и крайници.

Имам пърхут, косопад, дългогледство, вода в коляното, ишиаз, артрит, ревматизъм, склероза и много кофти характер. Всичките ми зъби са все още на мястото си - така че - внимание, хапя много лошо! Ароматът на дъха ми може да паркира инстантно в несвяст цяло стадо подивели бизони, към 50-на жирафа и 250 сини кита. Кожата ми е дебела и корава като шкурка, в която е строшил зъбите си не един вампир. Никой не ме желае, грозна съм, страдам от гигантско количество комплекси, презследвам обсесивно мъжете, подлога съм, садистка съм, асоциална, социопатично-нарцистична съм с елементи на биполярност, бордърлайн синдром, хистерия, психопатия и апатия. В резултат на всичко това, страдам от непрекъснато нощно напикаване.

Е нищо де, няма хора без недостатъци. Личи си, че си подреден в мислите си, взискателен и самокритичен, организиран и обективен. По това биеш повечето мъже в България и си приятел-мечта.

• 1 месец по-късно...
  • 3 месеца по-късно...

Плант

• Потребител
  • pip_2.png.79badca817c83196e104f4ff789898
  • Плант
  • Потребител
  • 13
  • 29 мнения
  • 0.5.jpg.03238f22ab35ed797997a27577be6c17
  • Град:Berlin

Респектът към Робърт Плант ли е или от Парадоксът на Плант идва?

да се представя!

от Перник съм

безделник  съм

нямам кола

замерят  ме с пари роднини

понеже знаят че съм пестелив и скрънзав 

каква по добра инвестиция ...

обичам да ходя на шопинг

и на разходки

във всяка манджа мерудия съм

срамежлив съм

и моногамен.

обичам да си имам всичко от което имам нужда

понякога върша безплатна работа за познати и роднини

понеже замеряне с пари дебне от всякъде....

обичам понякогя да гледам телевизия и новините

но най обичам да си губя времето с някоя игра.

поне 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 часа  на ден.

чат пат слушам и  нова музика 

избягвам старата щото ме натъжава поради носталгия  за изминалото време.

на 33 съм.

на 22.01.2018 г. в 19:48, Yvan Sergeev написа:

...

на 33 съм.

какво 33? Ракии?

А какво е имотното Ви състояние? Осъждан ли сте? Каква религия изповядвате?

не е прието жена да пита  за имотно  състояние

мъжа пита за зестра ако има желание

жената дали има  ниви коне и тнт...

не съм осъждан

изповядвам си моя религия.

• 1 месец по-късно...
на 24.01.2018 г. в 18:08, Yvan Sergeev написа:

не е прието жена да пита  за имотно  състояние

мъжа пита за зестра ако има желание

жената дали има  ниви коне и тнт...

не съм осъждан

изповядвам си моя религия.

В Перник може да не е прието, но по нашия край това е важно, защото, ако съм богата, зетят хрантутник да не реши да ми пропилее зестрата и да пали джапанките някъде по о. Бали

Приемаме, че уважаваш агностицизма, но това е доста неопределена позиция.

Безделието, най ме притеснява, но това си е твоето представяне и може някой добър човек или мила жена да реши, че подобни "качества" са достатъчни, за да ти осигури някакви дела и да си Делник :hush:

ако си богата,,,,

а ако не си ?

не взимам чужди пари без да са ми ги дали.

ИНАЧЕ статута  ми на неосъждан щеше да е друг може би>.

ако не съм, не бих разчитала на нечие специално внимание или интерес и "зестра", които да декларирам.

Съответно, ако ти се "дават" чужди пари има два варианта за доброволното даване. Дарение/спонсорство , заем или ... милостиня. Нетвои кинти защо биха ти се давали иначе?

Статутът на неосъждан не е дори интересен само на думи, без доказателства, ако не си с реална присъда и да я излежаваш.

Така че при едно представяне, дори, за да си плащаш данъците е добре да е ясно "имотното" или финансово състояние, защото, ако се окаже, че си в заеми и с ипотеки, после и зестрата може да не ти помогне.

преди 1 час, Maleficient написа:

Дарение/спонсорство , заем или ... милостиня. Нетвои кинти защо биха ти се давали иначе?

за да ходя на шопинг бре оуу

да приемем че е дарение-спонсорство- милостиня

срещу работене без пари.

преди 20 години ме хванаха в престъпление  но не са ме съдили щото бях малолетен

и от тогава  не правя пакости.

нямам заеми нито ипотеки

щото няма кой да ми даде но и не искам заеми щото  е против религията ми.

но има 2-3-4 човека които ми дължат пари извън фамилията но не им ги търся>

• 1 година по-късно...

Здравейте аз Съм Мартин и Живея в пловдив от около година . Харесва ми да се запознавам с нови хора и това да излизаме  на разни разходки , кино , билярд и много други и затова излизам често но повечето ми приятели са доста дръпнати и срамежливи което ми влияе и на мен примерно видя някое момиче което ми направи впечатление и просто ме е срам да ида да се запозная с нея :( .  Та Въпроса ми е има ли Хора от пловди с подобни интереси и търсещи нови приятелства ? Нека се запознаем и да излизаме заедно и може би ако имате подобен проблем с срама като мен да го превъзмогнем заедно :)                                                                 

Извинявам се ако мястото на подобна тема не е в точно този раздел .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.