Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

Ако беше вярно това което приказваш щеше да има само една антивирусна, но ако ще се краква nod-a сравнението ти е напълно вярно.

Имам предвид легален нод32.На макс настройки пробвах го с пет вируса и петте пропусна инсталирах си ги и така и не реагира нито веднъж дори и късно.след 10 мин.го разкарах по най-бързия начин нод32.пробвал съм много антивирусни всички имат пропуски но като нод32 дори и легален още не съм открил.едва ли някога ще се пречупя да го пробвам отново.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

Е щом нещата опират чак до пречупване недей наистина да се измъчваш :P

Нод 32 + спайбот + Comodo Firewall Pro 2.4 е доста прилично решение за защита, според мен. Много хора продължават да ползват тази комбинация и са доволни. Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Аз лично не съм съгласен. За NOD32 - добре, за SpyBot, обаче мисля че е прекалено тежък. Като негов заместител, аз използвам MBAM. За Comodo - да, но 2.4 е доста стара версия.

Да Spybot e с маса над 50 mB - но имунизира ОС и контролира регистрите в реално време, вече са над 115 000 процесите в черния му списък. Добрият стар Spybot го доусъвършенстват.Безплатната MBAM не може да е заместител . А лично за мен измежду многото им версии Comodo Firewall Pro 2.4 си остава най-добрата. Още я поддържат и веднага след инсталацията се обновява до 3.0 . Поздрави

Имуниза и сайтовете, които са в база данните му, поне една част, може би голяма част вече не функционират. Аз този "Добрият стар Spybot" го чакам от миналото лято, не знам още колко ще чакам. MBAM може да е заместител и докато не се появи "Добрият стар SpyBot" ще е все така добър заместител. Щом така мислиш...

Spybot и MBAM могат да се ползват едновременно с НОД 32 и така е най-добре. Поздрави

Мен пък ако питате, по-добре ESET Smart Security и нищо друго. Така съм го ползвал повече от година и не съм имал никакви грижи. За какви вируси, к'ви пет лева ми говорите....вирус не съм "меркал" от две години насам. Има нещо много важно за това да нямате вируси, "задклавиатурното" устройство. Всичко зависи най-вече от това как сърфирате в Интернет. И без антивирусна може, но....хубаво е да има нещо за всеки случай.

Мен пък ако питате, по-добре ESET Smart Security и нищо друго. Така съм го ползвал повече от година и не съм имал никакви грижи. За какви вируси, к'ви пет лева ми говорите....вирус не съм "меркал" от две години насам. Има нещо много важно за това да нямате вируси, "задклавиатурното" устройство. Всичко зависи най-вече от това как сърфирате в Интернет. И без антивирусна може, но....хубаво е да има нещо за всеки случай.

един познат също ми даваше съвети че може и без антивирусна,и той не ползваше казваше че и само със стена може докато не прихвана вирус и дълго време се чудеше защо му е бавен нета.гледам сега и той сложил антивирусна+спайтерминатор.не си имал грижи защото посещаваш само нормални сайтове и пак не е гаранция че няма да се заразиш.пусни едно сканиране със MBAM след ESET Smart Security и ще разбереш дали имаш защита.

един познат също ми даваше съвети че може и без антивирусна,и той не ползваше казваше че и само със стена може докато не прихвана вирус и дълго време се чудеше защо му е бавен нета.гледам сега и той сложил антивирусна+спайтерминатор.не си имал грижи защото посещаваш само нормални сайтове и пак не е гаранция че няма да се заразиш.пусни едно сканиране със MBAM след ESET Smart Security и ще разбереш дали имаш защита.

Подценяваш колегата Публикувано изображение Мисля,че му е ясно как да се защити Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Подценяваш колегата Публикувано изображение Мисля,че му е ясно как да се защити Публикувано изображение

едва ли го подценявам щом харесва ESET Smart Security пак ли да правя опити нямам време за плеъри.трудно ще ме предизвика някой пак да слагам продукти на ESET на компютъра отново :huh: не благодаря.

Tanganika, познаващите в подробности различните ОС могат да се защитят почти перфектно и без никакви защитни продукти. В този презерватив дето го ползваш е вграден червей - а ти не обърна внимание на мненията ни. Поздрави

след презерватива съм пробвал поне 5 сериозни антивирусни и нито една не открива нищо нередно.вие от къде разбрахте обяснете ми точно и ясно как се установява че има червей в тази програма.

Беше отдавна и не съм сигурен - по спомен - май го прехващаха SecureWeb-Gateway и Online Armor. Поздрави

Беше отдавна и не съм сигурен - по спомен - май го прехващаха SecureWeb-Gateway и Online Armor. Поздрави

KIS също му се скара ;) инсталиране на скрито приложение във системата,което няма да може да контролира.Махнах го почистих и сканирах с GMER и AVAST намери един файл и го фикснах.За по сигурно минах към нов имидж.

За това писах преди време.

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Добре.Темата е друга Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2 да не я наводняваме излишно. Хайде да си изтрием мненията несвързани с темата да не я пълним със спам. ОК?

Добре.Темата е друга Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2 да не я наводняваме излишно.

Хайде да си изтрием мненията несвързани с темата да не я пълним със спам. ОК?

Защо ? Може и някои от ползващите програми на ESET да предпочитат "безплатния" презерватив - не е ли по-добре да се информираме взаимно!? Нека всеки сам си преценява нещата за възможни фалшиви тревоги. Поздрави

г-н жалка имитация на експерт, как може да разбереш дали имаш защита, като сканираш с MBAM след ESS? Примерно: MBAM е много добър в rogue приложенията. Заразил си се и сканираш с ЕSS и той ти почиства само зловредното! Докато MBAM почиства всичко, освен това съм го гледал, че трие и screensaver-и така че, ако на това му викаш гаранция...

г-н жалка имитация на експерт, как може да разбереш дали имаш защита, като сканираш с MBAM след ESS? Примерно: MBAM е много добър в rogue приложенията. Заразил си се и сканираш с ЕSS и той ти почиства само зловредното! Докато MBAM почиства всичко, освен това съм го гледал, че трие и screensaver-и така че, ако на това му викаш гаранция...

имам въпрос как се нарича компютър с инсталиран нод32?

отговор "компютър без антивирусна защита." :)

нали го пробвах вашия прехвален нод32 такова о....не,то си е патологичен случай може да го пишат в дебелите книги каква не трябва да бъде антивирусната ви защита.да се благодариш че е изтрил screensaver-а а не даунлоудмениджъра нод32 ефекта е щял да бъде много по-добър.единственото нещо което чисти нод32 е абсолютно нищо вярвам че уинампа ще изчисти повече от него.спри да заблуждаваш хората които от скоро имат компютри че ще бъдат защитени с продуктите на ESET,защото ми става смешно.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Определено не си наясно как ползвам нета и дали мога да се защитя. Нищо чудно и да знам малко повече от теб как точно да се защитавам от вируси и как да разбирам кога съм заразен с такъв. :rolleyes: Няма да ти обяснявам какви сайтове посещавам, но само ще ти кажа, че не си прав. Трябва да имаш "хигиена" на сърфиране, а не да кликваш на всеки бутон, банер или линк, на който пише "кликни тук за безплатни тапети". Публикувано изображение . Пък и да те открехна, постоянно тествам различен софтуер, в това число и антивирусни програми. Не искам да хваля някоя антивирусна програма, просто казвам, че върши чудесна работа. В момента ползвам Norton 360 и от него съм доволен. Доволен съм и от G-data.

Ако съдим по резултата от MBAM, значе есет ме пази :baby: Не подценявай толкова антивирусната. Все пак се ползва и от доста фирми, които нямат оплакване Публикувано изображение

Ако съдим по резултата от MBAM, значе есет ме пази :angry: Не подценявай толкова антивирусната. Все пак се ползва и от доста фирми, които нямат оплакване Публикувано изображение

съгласен съм че всички пропускат по нещо но от 5 да пропусне 5 ,поне да беше реагирала дори и късно след инсталацията като другите антивирусни бих го приел,но не се случи абсолютно нищо и при петте вируса.кажи ми ти какво би си помислил за такъв продукт как ще го оправдаеш всички настройки бяха на макс.

как да имат оплакване те може и да не знаят че ги шпионират.преди месец имаше случай където банка случайно разбират че от 6 месеца ги шпионират.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

съгласен съм че всички пропускат по нещо но от 5 да пропусне 5 ,поне да беше реагирала дори и късно след инсталацията като другите антивирусни бих го приел,но не се случи абсолютно нищо и при петте вируса.кажи ми ти какво би си помислил за такъв продукт как ще го оправдаеш всички настройки бяха на макс.

как да имат оплакване те може и да не знаят че ги шпионират.преди месец имаше случай където банка случайно разбират че от 6 месеца ги шпионират.

Аз лично вече 2 месеца тествам ESET Smart Security и чесно казано съм объркан от нея. За сега се справя добре, никакви оплаквания. Лека е, приятна и се справя с вирусите. Естествено има и пропуски както и много други АВ

Аз лично вече 2 месеца тествам ESET Smart Security и чесно казано съм объркан от нея. За сега се справя добре, никакви оплаквания. Лека е, приятна и се справя с вирусите. Естествено има и пропуски както и много други АВ

От какво си объркан обясни ми по-подробно не те разбирам.?

От какво си объркан обясни ми по-подробно не те разбирам.?

Някой път много ме изненадва, друг път доста се дъни. Забелязах, че в Event Log показва грешки в system от антивирусната, която е теглена от официалния сайт. Преинсталвах, но пак дава грешки. От няколко дни вече не показва нищо от 05.11.08 насам в system.

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Днес сложих 64 битова виста. Инсталирах си нода за който имам едногодишен лиценз. Като го инсталнах се ъпдейтна, но след малко отварям прозореца на нода и гледам че дава грешка с ъпдейтването. Пуснах го ръчно да дърпа ъпдейт, дърпа го и като почне да го инсталирва пише error downloading file и пак става червено. Какъв и проблема?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.