Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

Днес сложих 64 битова виста. Инсталирах си нода за който имам едногодишен лиценз. Като го инсталнах се ъпдейтна, но след малко отварям прозореца на нода и гледам че дава грешка с ъпдейтването. Пуснах го ръчно да дърпа ъпдейт, дърпа го и като почне да го инсталирва пише error downloading file и пак става червено. Какъв и проблема?

Отиваш ТУК,пишеш за проблема ти и ще ти помогнат ;)

Редактирано от bogidan4o (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

http://www.wilderssecurity.com/showthread....8174&page=7

Няма ли някой да светне нас простосмъртните :angry: кога се очаква БЕТАТА?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Няма ли някой да светне нас простосмъртните ;) кога се очаква БЕТАТА?

Top Secret!

Да кажем, че ще е около март месец финала, а бета ще има дори още тази година.

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

Тези файлове на които дава грешка се използват от Eset Smart Security. Защо дава тези грешки?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ползвам Триал версия, без фикс!

Top Secret!

Да кажем, че ще е около март месец финала, а бета ще има дори още тази година.

Секрет Публикувано изображение как изтече тогава тук в Калдата :)

ОКС ще имам грижата да разсекретя относно излизането на БЕТА Q4 след,като официално никой не казва...

Coming soon Q4 (October, November and December) it possible at any time.

Няма кой да ти даде такава информация освен ESET, а точно на теб или пък на kaldata, абсурд. Като намериш тази "сигурна информация" пиши.

Няма кой да ти даде такава информация освен ESET, а точно на теб или пък на kaldata, абсурд. Като намериш тази "сигурна информация" пиши.

Фиксер,подценяваш ме отново.Защо ли ме мразят от Есет сигурно защото и казах това,което си мислят другите хора.

Бъди сигурен,че като разбера и ще го дам тук с големи червени букви Публикувано изображение как мислиш толкова ли е трудно ?

Много просто от Касперски лаб вече знаят всичко не е чак толкова секретно.От ESET вече да не се изживяват и като от ЦРУ или КГБ :angry22: .А пък да тръгне някой да краде от тях идеи как да си подобри продукта :angry22: банкрута му е в кърпа вързан не благодаря :rolleyes:

Бета версиите на ESET не са ли публични? Не бих казал, че е много добре за развитието на продуктите им, ако нестабилните версии са достъпни само за затворен кръг бета тестери.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Очаква се във вотрник 18.11.2008г. да бъде пусната публичната бета версия-4 за тест.

Очаква се във вотрник 18.11.2008г. да бъде пусната публичната бета версия-4 за тест.

На нас във Калдата ни е забранено да я ползваме.

http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?p=1336126

http://www.eset.com/erabeta/

Особенно на мене Публикувано изображение

Злетаци четете малко. Казах, че няма на никой конкретно да му беше казано предварително. Те ESET съобщили вече и тази смешка Nikssi ми се радва.

П.П.: King пиши в:

http://www.nod32.bg/forum/

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

На нас във Калдата ни е забранено да я ползваме.

http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?p=1336126

http://www.eset.com/erabeta/

Особенно на мене Публикувано изображение

И мен никак не ме обичат там:

Информация

Вие сте перманентно изгонен от този форум.

Моля свържете се с администратора за повече информация.

Причина: SPAM , "flood" на стари теми , употреба на множество нецензурни думи

Бан по IP адрес.

Не че пак нямам регистрация де, но не пиша , а да помогна на някого на който са отказали защото , цитирам, "нямате лиценз".

Иначе и аз съм за публичното представяне на бета версиите, както и да се насърчават по опитните потребители да ги използват, защото така повече хора , ще открият повече бъгове и съответно ще се направят повече подобрения.

ПС: @tanganika на 100% подкрепям мнението ти Публикувано изображение

Злетаци четете малко. Казах, че няма на никой конкретно да му беше казано предварително. Те ESET съобщили вече и тази смешка Nikssi ми се радва.

П.П.: King пиши в:

http://www.nod32.bg/forum/

Изтегли си това от тук http://www.kaldata.com/comments.php?id=380...hlight=kmplayer върши по-добра работа също бета версия и на всичкото отгоре е безплатно без ограничения лицензи и SMS-и :lol6: не се сърди но продуктите на ESET по-добре ще пазят някое стадо овце не ОС-ми това е реалноста.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Много големи специалисти излязохте.... Този и онзи, например tanganika от тази година почнал да се занимава с антивирусни продукти и даже да ги оценява. От 4 години, а може би и повече се занимавам с NOD32, всеки божи ден изпращам файлове за анализ, всеки ден им пиша за нещо, ако се усъмня. Правя нещо! Всеки ден целя да опозная този продукт и да помогна, за да стане по-добър и ми и писнало от разни глупаци, които го сложили за 3 дни и го тествали с неща, които не са им познати. Видя ли, че Kaspersky го засича и хайде, този е вирус. Тук се искат знания, тук се иска четене, интерес към политиката на компанията т.е., кое точно те посочват като вирус/заплаха. Такива елементарни тестове, такива тъпи разсъждения бол, ама типично българска черта, просто това е момента, когато осъзнавам, че това е истина. Аз не познавам Kaspersky отлично, но все пак имам знания и интерес към него. Затова, аз не смея да го оценявам цялостно, но виждам негови минуси, както и плюсове. А вие, точно си оценявате ей така..... А пък, относно nikssi. До вчера мълчеше и не взимаше отношение, сложи NOD32 и сега едва ли не се изкара, че познава и знае повече от мен за NOD32. Мога да му кажа само, че абсолютно нищо не знае. Всеки ден се занимавам с тази антивирусна, няма събота, няма неделя, няма друг ден, когато да не съм обърнал и капчица внимание. Това, което аз знам конкретно за този продукт е на милиони години пред неговите знания. С общи приказки се опитва да изкара едва ли не NOD32 пълен боклук. Тук никой освен 3-ма човека (mihnev_sz, B-boy[style] и от части nologo) не се аргументира и не чете писаното от предходния потребител. Това, което правя, аз е да помогна на милионите потребители на ESET да са защитени, обаче не трябва постоянно да чета глупави коментари от този и онзи "Специалист", вечно не доволни, вечно мрънкащи. Абе хора, вземете се в ръце и се дръжте, като възрастни. Не се заяждайте за глупости! Като нещо не ви харесва, опитайте да помогнете да се коригира. Щом харесвате даден антивирусен продукт, занимавайте с с него, опознайте го, направете го за вас, направете го за всички.

Много големи специалисти излязохте....

Този и онзи, например tanganika от тази година почнал да се занимава с антивирусни продукти и даже да ги оценява. От 4 години, а може би и повече се занимавам с NOD32, всеки божи ден изпращам файлове за анализ, всеки ден им пиша за нещо, ако се усъмня. Правя нещо! Всеки ден целя да опозная този продукт и да помогна, за да стане по-добър и ми и писнало от разни глупаци, които го сложили за 3 дни и го тествали с неща, които не са им познати. Видя ли, че Kaspersky го засича и хайде, този е вирус. Тук се искат знания, тук се иска четене, интерес към политиката на компанията т.е., кое точно те посочват като вирус/заплаха. Такива елементарни тестове, такива тъпи разсъждения бол, ама типично българска черта, просто това е момента, когато осъзнавам, че това е истина.

Аз не познавам Kaspersky отлично, но все пак имам знания и интерес към него. Затова, аз не смея да го оценявам цялостно, но виждам негови минуси, както и плюсове. А вие, точно си оценявате ей така.....

А пък, относно nikssi. До вчера мълчеше и не взимаше отношение, сложи NOD32 и сега едва ли не се изкара, че познава и знае повече от мен за NOD32. Мога да му кажа само, че абсолютно нищо не знае. Всеки ден се занимавам с тази антивирусна, няма събота, няма неделя, няма друг ден, когато да не съм обърнал и капчица внимание. Това, което аз знам конкретно за този продукт е на милиони години пред неговите знания. С общи приказки се опитва да изкара едва ли не NOD32 пълен боклук. Тук никой освен 3-ма човека (mihnev_sz, B-boy[style] и от части nologo) не се аргументира и не чете писаното от предходния потребител. Това, което правя, аз е да помогна на милионите потребители на ESET да са защитени, обаче не трябва постоянно да чета глупави коментари от този и онзи "Специалист", вечно не доволни, вечно мрънкащи.

Абе хора, вземете се в ръце и се дръжте, като възрастни. Не се заяждайте за глупости! Като нещо не ви харесва, опитайте да помогнете да се коригира. Щом харесвате даден антивирусен продукт, занимавайте с с него, опознайте го, направете го за вас, направете го за всички.

Какво толкова има за разучаване в една програма да има най-много 50-на опции.Това да не е човешка психика че да я опознаваш един цял живот,а пък ти вече и придаваш някакви черти присъщи за живите същества.Това е софтуер изграден от цифри не от живи клетки.Колкото и да се мъчиш да им помагаш те толкова си могат все едно от лек автомобил да искаш да тегли 5 тона товар е няма да може за това си има други машини.Не е важно от колко време се занимаваш с дадено нещо важно е желанието колко искаш да научиш следователно и толкова бързо ще напреднеш.

Аз не познавам Kaspersky отлично, но все пак имам знания и интерес към него. Затова, аз не смея да го оценявам цялостно, но виждам негови минуси, както и плюсове. А вие, точно си оценявате ей така.....

Разбира се,че дори не го познаваш на 5 % личи си.Каква е връзката ми с Касперски?Сега ползвам и Avira и ESS

А пък, относно nikssi. До вчера мълчеше и не взимаше отношение, сложи NOD32 и сега едва ли не се изкара, че познава и знае повече от мен за NOD32. Мога да му кажа само, че абсолютно нищо не знае.

На пресекулки го ползвам това животно Фиксер.На пресекулки...от доста години вече ...защото ме дъни.

Сега пак съм го сложил да видя дали ще си изкара поне 3 месечният мандат.Какво му е толкова сложното на настройките?

Хайде сега Велики мой Фиксер моите извинения и почитания,че нараних достойнството на прекрасната ти програма Публикувано изображение Време ти е да пораснеш - с такова мнение доникъде не можеш стигна.Бъди самокритичен и виж реалността - тя е различна от рекламите.

Касперски също се дъни.Виж ми постовете колко съм го хапал него.Така че ...е времето си върви,ти се развиваш и ще разбереш.

Абе хора, вземете се в ръце и се дръжте, като възрастни. Не се заяждайте за глупости! Като нещо не ви харесва, опитайте да помогнете да се коригира. Щом харесвате даден антивирусен продукт, занимавайте с с него, опознайте го, направете го за вас, направете го за всички.

Тук си напълно прав.

Сори за офтопика.Бях принуден да отговоря.

...............

С общи приказки се опитва да изкара едва ли не NOD32 пълен боклук. Тук никой освен 3-ма човека (mihnev_sz, B-boy[style] и от части nologo) не се аргументира и не чете писаното от предходния потребител. Това, което правя, аз е да помогна на милионите потребители на ESET да са защитени, обаче не трябва постоянно да чета глупави коментари от този и онзи "Специалист", вечно не доволни, вечно мрънкащи.

Не съм съгласен за общите приказки и затова, че някой иска да изкара NOD32 пълен боклук. Продуктите на ESEТ имат много трески за дялане, подобно на другите продукти от този сорт. Например при тестовите архиви, които пускахме досега ESET не се представи добре. Къде липсващи дефиниции, къде лоша работа с архиви. Но за сметка на това когато използвах ESET Smart Security при тези архиви ми направи доста добро впечатление, че има развитие. Има по-нови дефиниции за файлове от тест-архивите, може би благодарение на мен и на колегите. Което ме радва.

Но от друга страна фанатичното залитането към лекотата, уж перфектното и трудно доказуемо на практика качество NOD32 да лови заразите "in the wild", неаргументираната и голословна защита на продуктите на ЕСЕТ почти винаги води към излишно заяждане и прави доста лошо впечатление.

Не искам да крия - продуктите на ESET, които и аз използвам ми харесват и ще се радвам да станат по-добри. Но не съм фанатик и нямам предпочитания към нито една програма за сигурност. Търся им кусури. :ph34r:

Прочее вече има Бета 1 на ESET 4:

ESET Smart Security Beta Build 4.0.68 (x32)

ESET Smart Security Beta Build 4.0.68 (x64)

NOD32 Antivirus Beta Build 4.0.68 (x32)

NOD32 Antivirus Beta Build 4.0.68 (x64)

Промени: тук.

P.S. Новината я взех от eset.com. Понеже се спомена за eset.bg - там няма и помен от новина за ESET 4 Beta 1 в момента. Дам, не са в час. Аз ли да им докладвам? Нали щяха да пазят тайна за тази бета. Тайната остана за тях. :lol6:

Аз искам да кажа няколко думи на Фикси. Първо за поста - много правилно, но не всеки абзац. Аз уважавах продуктите на Есет и мога да кажа че имат някоя и друга положителна страна. Като оставим настрана факта че съм фен на Аваст, мога да ти изредя дузина други програми които на какви ли не тестове показват по-добри резултати. На кухата п*чка която седи в някой офис и която не прави разлика между .exе, .doc и .mp3 , знаеш ли колко и дреме за евреистиките и как ще отвори поредния изпратен по Скайп файл "Kiss_for_you.exe" който далеч не е само целувка? В служебното PC се държи важна информация. Така че и трябва програма която няма да предреме някои и друг вирус което за съжаление си е запазена марка на Есет. Друго което не одобрявам е политиката на фирмата и високомерното поведение в официалния форум за БГ където се отказва помощ на хора които имат прблеми и им се иска лиценз , защо не разгледаш форума на Аваст България дали е така. Aко от Есет толкова държаха на клиентите си щяха да направят една хоум версия която да се разпространява свободно за домашна употреба, нали така.Е, докато те така, и ние така.... нали?

Словакия и Чехия до неотдавна бяха Чехословакия - видно е в последствие какво се получава... Поздрави

Аз искам да кажа няколко думи на Фикси. Първо за поста - много правилно, но не всеки абзац.

Аз уважавах продуктите на Есет и мога да кажа че имат някоя и друга положителна страна. Като оставим настрана факта че съм фен на Аваст, мога да ти изредя дузина други програми които на какви ли не тестове показват по-добри резултати. На кухата п*чка която седи в някой офис и която не прави разлика между .exе, .doc и .mp3 , знаеш ли колко и дреме за евреистиките и как ще отвори поредния изпратен по Скайп файл "Kiss_for_you.exe" който далеч не е само целувка? В служебното PC се държи важна информация. Така че и трябва програма която няма да предреме някои и друг вирус което за съжаление си е запазена марка на Есет.

Друго което не одобрявам е политиката на фирмата и високомерното поведение в официалния форум за БГ където се отказва помощ на хора които имат прблеми и им се иска лиценз , защо не разгледаш форума на Аваст България дали е така. Aко от Есет толкова държаха на клиентите си щяха да направят една хоум версия която да се разпространява свободно за домашна употреба, нали така.Е, докато те така, и ние така.... нали?

Да напълно си прав те виждат само пари :ph34r: така фенове не се печелят напротив.Толкова са се вманиачили в това някой да не им ползва скъпия плеъра безплатно та чак са смешни и жалки.Всеки здраво мислещ човек ще си инсталира безплатните версии на Аваст или Авира ако няма средства да закупува плеъри и ще бъде наистина защитен 10 пъти по-добре.На мене също ми направи отвратително впечатление в техния форум че първото което ги интересува е дали имаш лиценз иначе мълчат като тъпаци.Щом са я докарали до там да изкарват пари от 14-15 годишни деца нека всеки си направи извода какви са.ESET не предремва някои вируси тя си е направо гола вода,айрян без мляко е.

Макар,че nologo горе представи връзки към новата бета версия,за което му благодаря Ви представям промените в превод на БГ - ползван е Гугъла

ESET Smart Security v4 beta available for testing

ESET е удоволствие да обявява за наличието на ново поколение продукти за тестване. Обществена бета версия на ESET Smart 4 в момента е за сваляне от страницата за изтегляне. Макар че инсталацията върху по-стари версии се поддържа, ние препоръчваме да деинсталирате текущата си версия преди инсталацията на бета версия. Тъй като това е все още бета версия, ние не препоръчваме да я инсталирате на производствените системи.

Новата версия 4 има повече от 50 подобрения в сравнение със сегашната версия. Основните промени са описани по-долу:

- Интегриран ESET SysInspector

- Подкрепа за преносими компютри (задачи може да бъде отложена, когато машината се пуска в batterry, нотификация, ако се появи по-голямо обновяване ще бъде изтеглен и т.н.)

- Да се добави без графичен интерфейс (подходящи за екранните четци, използвани от хора с увредено зрение)

- Подобрено сканиране на сменяемите носители (използва максимално настройките, когато пускате файлове от сменяемите носители, позволява блокиране / позволяват USB портове)

- Подобряване почистването

- Подобряване самостоятелната защита

- Да се добави статистика графики и информация за момента сканирани обекта

- Да се добави опция да се използва напредналите heuristics регистрирали изпълнение

- Да се добави опция за контрол на нивото на архивни сканиране или максимално времето сканиране на обекти

- Да се добави опцията да потискат известия, когато заявленията се изпълняват по fullscreen режим

- Сканиране на криптирани протоколи HTTPs/POP3s

- Електронен магазин за управление позволява да блокирате / позволяват достъпа до определени сайтове потребител

- Ново време с ограничена отговорност "учене" режим, когато всички комуникации е позволено и правила са създадени автоматично по време на учебния срок

- Да се добави нов режим - Автоматично режим с изключения

- Да се добави опция за деактивиране на защитната стена постоянно функции

- Нов документ за защита на модула за сканиране MS Office файлове

- Да се добави опция за свързване на 2 СП сървъри

- Персонализиране на контекстното меню

- UAC подкрепа

- Защитена с парола деинсталация

- Уведомяване за липсващата операционна система актуализации

- Управление на скритата диалогови прозорци

- Thunderbird плъгин

- Antispam вече използва даден потребител и глобални адрес книги

- Потенциално нежелан / рисковани молби са докладвани в жълта тревога прозорец, който изисква взаимодействие с потребителя

Ние ще се радваме на всички отзиви от вас. Ако сте се намира всеки проблем, моля да докладва за нея betasupport [в] eset.sk.

Интересно защо трябваше да го намираме из другите форуми :angry: Както и някои подобрения във новата версия.

Изумен съм.Тези промени за които се пише горе ДОСЕГА не са били налични в програмата?Или там ще са подобренията?

http://www.eset.eu/download/beta

Днес реших да пробвам бета версията на NOD32 Antivirus,всичко по инсталацията беше добре но проблемите дойдоха когато се опитах да ъпдейтна Virus signature.Не съм много сигорен но май иска някакъв windows update.Ако някой има същите проблеми с новата бета или е ришил проблема да пише.За да няма коментари дали ползвам лицензиран software,ползвам едногодишен лиценз и няммам проблеми със старата версия. :)

Редактирано от markocho (преглед на промените)

Днес реших да пробвам бета версията на NOD32 Antivirus,всичко по инсталацията беше добре но проблемите дойдоха когато се опитах да ъпдейтна Virus signature.Не съм много сигорен но май иска някакъв windows update.Ако някой има същите проблеми с новата бета или е ришил проблема да пише.За да няма коментари дали ползвам лицензиран software,ползвам едногодишен лиценз и няммам проблеми със старата версия. :angry:

- Уведомяване за липсващата на операционната система актуализации

Не чете ли горният пост?

Ако ти иска да обновиш ОС за да получиш актуализациите - не е ли малко нахално :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.