Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

само да попитам, това ли е форума за плюене по Есет? все си мисля че във форум "Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2" би трябвало да се поставят проблемите на хората ползващи програмата и решенията им. Че то по вашата логика като толкова не харесвате Есет, що не имигрирате на Марс???? Не че има връзка, но и вашите постове са толкова смислени... По вашата логика аз или от миналата година нямам компютър, или е бърдак за вируси... Инсталирах сутринта бетата, но тръгвах за работа и нямаше време тогава да изчакам, но днес след 18 часа, 2 пъти се обновява, преди това не знам колко... не е питала за ъпдейти на Windows. пп. Сутринта забелязах че дефиницийте бяха от преди десетина дена, май от 10-11 тоя месец, така че тая бета идва със поне седмица закъснение.

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

Не чете ли горният пост?

Ако ти иска да обновиш ОС за да получиш актуализациите - не е ли малко нахално :rolleyes:

Не е малко нахално, а изключително нахално.

При мен е закон да НЕ се обновява уина, даже вече не си правя труд да го хм.. излекувам ами крeтам така. Публикувано изображение

Представи си някоя антивирусна да ми каже че трябва да се обновя за да се обнови, ми нали ще я засиля правo към your uninstaller Публикувано изображение

само да попитам, това ли е форума за плюене по Есет?

все си мисля че във форум "Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2" би трябвало да се поставят проблемите на хората ползващи програмата и решенията им.

Че то по вашата логика като толкова не харесвате Есет, що не имигрирате на Марс????

Не че има връзка, но и вашите постове са толкова смислени...

По вашата логика аз или от миналата година нямам компютър, или е бърдак за вируси...

Инсталирах сутринта бетата, но тръгвах за работа и нямаше време тогава да изчакам, но днес след 18 часа, 2 пъти се обновява, преди това не знам колко...

не е питала за ъпдейти на Windows.

пп. Сутринта забелязах че дефиницийте бяха от преди десетина дена, май от 10-11 тоя месец, така че тая бета идва със поне седмица закъснение.

а до няколко дни пак ще вкиснем Есет.бг с превод и на тая версия :rolleyes:

Подкрепям изказването ти!

само да попитам, това ли е форума за плюене по Есет?

все си мисля че във форум "Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2" би трябвало да се поставят проблемите на хората ползващи програмата и решенията им.

Че то по вашата логика като толкова не харесвате Есет, що не имигрирате на Марс????

Не че има връзка, но и вашите постове са толкова смислени...

По вашата логика аз или от миналата година нямам компютър, или е бърдак за вируси...

Инсталирах сутринта бетата, но тръгвах за работа и нямаше време тогава да изчакам, но днес след 18 часа, 2 пъти се обновява, преди това не знам колко...

не е питала за ъпдейти на Windows.

пп. Сутринта забелязах че дефиницийте бяха от преди десетина дена, май от 10-11 тоя месец, така че тая бета идва със поне седмица закъснение.

Да това е форума където се казва истината за възможностите на антивирусните продукти.Това не е място за писане на възхвалителни оди за антивирусни програми тук се пишат реалните резултати,коя какви недостатъци и предимства имат.След като мислиш че твоите постове са толкова смислени във форума има достатъчно линкове които може да посетиш и лично ще се увериш на какво ниво е ESET NOD32/Smart Security ако ти стиска разбира се.Сигурен съм че нямаш вируси,защото не влизаш където си поискаш,вероятно при закупуването на продукти от ESET подписвате договор да посещавате само сайтовете в този договор избрани от ESET за да поемат отговорност за последиците.Честно казано вече стават смешни от ESET с техните ъпдейти,сървари и вируси на свобода.Първото нещо което си помислям когато чуя NOD32 е проблем с ъпдейтите това продължава откакто знам за съществуването на тази програма не че в това е проблема за изключително слабото и справяне със вредоносния код.Ядосвам се че са го ударили на печалбарство с помоща на преписване на качества които програмата не притежава т.е.(лъжи) а има хора които им вярват сляпо.Ето защо пиша това някой може и да се осъзнае и да се измъкне от капана.Това не е оплюване а истината подкрепена с аргументи.Нека и феновете на ESET правят същото когато искат да убедят някого в качествата на програмата,а не по характерния детски начин с инатене без покритие и безмислени спорове които нямат край.

Очаквам да се защитиш достойно и да ми докажеш че не съм прав.Нека арбитер бъдат участниците във форума.Ако излезе че не съм прав ще се извиня и ще ползвам продуктите на ESET.

Със сигурност едва ли ще ползваш продуктите на ЕСЕТ-просто явно печелиш от реклама и печалба на конкурентни такива.

Тях едва ли ги задоволяват тези резултати:

Публикувано изображение

Не вярвам обаче тотално да оплюват конкуренцията си,и може би затова отчитат както напредък,така и печалби при реализирането на програмите си.

Сигурен съм,че разликата между водещите 10-15 програми е минимална,като качество.

Проблема идва от цената им.

Съотношението качество-цена,определено накланя везните при мен в полза на ЕСЕТ.

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Кой е основен спонсор е видно от всеки тест с класиране . Нямам предвид само ESET - защото и други правят същото. Според Вас вечно ли ще продължава този трагикомичен фарс ? Единните методики за тестване само мечта ли ще останат? Поздрави

Със сигурност едва ли ще ползваш продуктите на ЕСЕТ-просто явно печелиш от реклама и печалба на конкурентни такива.

Публикувано изображение

Не вярвам обаче тотално да оплюват конкуренцията си,и може би затова отчитат както напредък,така и печалби при реализирането на програмите си.

Сигурен съм,че разликата между водещите 10-15 програми е минимална,като качество.

За оплюване става въпрос когато не се казва истината с цел манипулация.Най-лесно е с графики но им нямам никакво доверие.Не си ме разбрал направи свои собствени тестове с ESET покажи нагледно как се е справила програмата на тебе ще ти повярвам.Дори да продавах някоя програма пак нямаше да съм предубеден относно качествата и.Колко хора може да се излъжат в дългосрочен план?Рано или късно истината винаги излиза наяве.

Така е щото масата хора са, като едно стадо уфси! На запад знаеш ли колко неграмотни са хората? Затова използват графики, рекламки и ала-бала, щото простолюдието се лъже като не разбира! Колкото и да я развиват Нод 32 ще си остане всичко друго, но не и анти-вирусен продукт! Повечето се лъжат, защото била лекичка, а че троянците и шпионските програми си влизат и излизат от машините им, когато си поискат и крадат всякаква информация от тях-на това не обръщат внимание! От "ЕСЕТ" са като Бил Гейтс - продукта им не струва, но са добри търговци!!!

Публикувано изображение

Айде стига с тия измислени графики бе. Нод НЕ може да хване повече каквото и да било от Касперски и Софос. Пък да не говорим че тая диаграмка ги прави все едно всеки файл е вирус. Някой в Есет е нямал какво да прави следобеда и е решил да си играе с графичен редактор. Наистина ли мислиш че тая измишльотина е реална? Публикувано изображение Ако Да, пак си помисли.

Както вече отбелязаха това си е чиста проба манипулация, те такава пропаганда и удрят на тая златна "защита" че няма накъде. И да са били някакви отдавна вече е минало.

Интересни графики :huh:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Само на мен ли ми се струва,че съм ги виждал някъде...

Публикувано изображение

Nikksi неподготвения пак се обади :speak: ;D

Моля ви, обсъждайте ESET Smart Security и ESET NOD 32 Antivirus, а не да спорите коя антивирусна програма е по-добра. Все пак темата е само за тези две програми.

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Моля ви, обсъждайте ESET Smart Security и ESET NOD 32 Antivirus, а не да спорите коя антивирусна програма е по-добра. Все пак форума е само за тези две програми.

Това е ТЕМА , не ФОРУМ, но като гледам как я рекламират навсякъде , май форума за Сигурност се е превърнал в такъв на Есет. Публикувано изображение

Nikksi неподготвения пак се обади :) ;D

Какво ми е неподготвеното? Просто ми направи впечатление като я сложих на едrk комп.Няма лошо програмата е доста добре направена откъм графика и дизайн.Дали ще се държи като бетата на NIS 2009 ? Защото ако да тогава са направили решителна стъпка напред.Виж нещо все ме тегли към тази програма.Иска ми се да ме грабне но ме проваля толкова често Публикувано изображение как да не я махам непрекъснато.

Неподготвеният като гледам май по е в час за новите продукти в Есет Публикувано изображение Нали уж нямаше да има скоро БЕТА според FIXER Публикувано изображение

Мерси за прякора.Не звучи като "NoD_Fix " нали? :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Какво ми е неподготвеното? Просто ми направи впечатление като я сложих на едrk комп.Няма лошо програмата е доста добре направена откъм графика и дизайн.Дали ще се държи като бетата на NIS 2009 ? Защото ако да тогава са направили решителна стъпка напред.Виж нещо все ме тегли към тази програма.Иска ми се да ме грабне но ме проваля толкова често Публикувано изображение как да не я махам непрекъснато.

Неподготвеният като гледам май по е в час за новите продукти в Есет Публикувано изображение Нали уж нямаше да има скоро БЕТА според FIXER Публикувано изображение

Мерси за прякора.Не звучи като "NoD_Fix " нали? :rolleyes:

Случайно да не работя в ESET, за да ти кажа със сигурност кога ще има и кога няма?! Казал съм, г/д кога.

Някой тества ли v4? Впечатления?

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

...............

Някой тества ли v4? Впечатления?

Да, аз пробвах ESS за няколко дни. За съжаление въобще нямам добри впечатления, но нали е нестабилна бета? При мен имаше лек проблем с прекъсване на браузвънето в Интернет (при филтриране на мрежов трафик на "обучена" защитна стена) на няколко провайдъра. Освен това операционните системи Windows XP и Vista имаха малко проблеми и се получиха няколко забивания при работа, но за бета бива...

Честно казано, има страшно много бъгове, но пък очаквам финалната версия да е изчистена и всичко да е 6+. В момента, аз имам открити 2, но като гледам колко докладвания има само в официалния форум... За щастие, това което ми направи добро впечатления бяха нововъведенията и особено много ми хареса, че има подобрение в засичането и премахването на вируси/заплахи, наистина има разлика в сравнение с v3. Няма го вече CPU 100%, както при v3. При защитната стена наистина има доста проблеми, дори тя има най-много, но лека по лека ще бъдат изчистени. Няма как при толкова нововъведения да няма проблеми.

Честно казано, има страшно много бъгове, но пък очаквам финалната версия да е изчистена и всичко да е 6+. В момента, аз имам открити 2, но като гледам колко докладвания има само в официалния форум... За щастие, това което ми направи добро впечатления бяха нововъведенията и особено много ми хареса, че има подобрение в засичането и премахването на вируси/заплахи, наистина има разлика в сравнение с v3. Няма го вече CPU 100%, както при v3. При защитната стена наистина има доста проблеми, дори тя има най-много, но лека по лека ще бъдат изчистени. Няма как при толкова нововъведения да няма проблеми.

Fixer важното е че се работи върху нещо ново.Това просто е прекрасно.Все пак това е БЕТА 1 как да се изчисти всичко.

За тестване за съжаление нямам възможност.Лично мнение е че се тества на работещ комп НЕ на виртуалка,а такъв в момента няма на разположение Публикувано изображение

Аз също тествам ESS 4 и попадам на прекъсване на нета, както и от време на време изключва защитната стена и антивируса. Често прави грешки и с ъпдейта на дефинициите. Веднъж ми заби с сканиране на стартиращите се програми и процесора скочи на 100%. За сега си се връщам на Norton 360.

Аз също тествам ESS 4 и попадам на прекъсване на нета, както и от време на време изключва защитната стена и антивируса. Често прави грешки и с ъпдейта на дефинициите. Веднъж ми заби с сканиране на стартиращите се програми и процесора скочи на 100%. За сега си се връщам на Norton 360.

Нямам идея, най-добре изпрати един е-майл до: [email protected] за проблемите ти. Добави и лог от ESET SysInspector и обяснение на английски или словашки език (Но ме съмнява да знаеш словашки :P ).

• 2 седмици по-късно...

Имам проблем с NOD32 2.5! Всеки път, когато включа компютъра и когато стартирва нод-а, това стартиране трае цяла минута и отгоре и компютъра увисва. Това изключително много ме дразни, а преди не беше така, мисля че проблема е от някаква настройка на самия NOD. Някакви идеи?

Редактирано от gasoline (преглед на промените)

Предполагам, че е заради splash screen. Опитай да го спреш:

1. Отвори NOD32 Control Center -> NOD32 System Tools -> NOD32 System Setup > Setup.

2. В таба General, сложи отметка на „Do not display NOD32 splash screen at startup“.

Защо използваш NOD32 2.5? Не си мислил да опиташ с нещо по-актуално, като NOD32 версия 3?

http://www.nod32.bg/forum/viewtopic.php?f=...f5f6f3af0973f1f

Предполагам, че е заради splash screen. Опитай да го спреш:

1. Отвори NOD32 Control Center -> NOD32 System Tools -> NOD32 System Setup > Setup.

2. В таба General, сложи отметка на „Do not display NOD32 splash screen at startup“.

Защо използваш NOD32 2.5? Не си мислил да опиташ с нещо по-актуално, като NOD32 версия 3?

http://www.nod32.bg/forum/viewtopic.php?f=...f5f6f3af0973f1f

Благодаря! Проблемът се реши!

Използвам версия 2.5, защото ПЦ-то ми е слабо и смятам, че новата версия ще го товари много!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.