Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

Мда

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

Е, не вярвам тоя твой приятел да е купил NOD32 и да ти я е инсталирал Публикувано изображение

Използвай пиратски нод32. Щом ти харесва, най-добре си я купи, струва 70 лв. за една година.

31.1.2009 г. 20:07:35 HTTP filter file http://84.238.220.69:25572/x Win32/Virut.AW virus connection terminated - quarantined NT AUTHORITY\SYSTEM Threat was detected upon access to web by the application: C:\WINDOWS\system32\svchost.exe.

Много ще съм ви благодарна ако някой ми каже какво трябва да е това и как да го махна от два дни ми излиза на антивирусната а тя е ESET NOD32 и ме притеснява че не мога да со махна или че може да ми прецака пц-то а аз грам не разбирам от техника трудно успявам да се справям сама и да се уча за това малко помощ няма да ми е излишна много благодаря за вниманието и помощта

Щом това се случва периодично, може би говорим за Trojan Downaloder. Това е заплаха, която се опитва да изтегли още вируси и заплахи, за да инфектира твоя компютър. В тази тема постави лог файл от HiJackThis: HiJackThis/Log : Дискусия/анализ/ревю. В първият пост има указания как става това.

Щом това се случва периодично, може би говорим за Trojan Downaloder. Това е заплаха, която се опитва да изтегли още вируси и заплахи, за да инфектира твоя компютър. В тази тема постави лог файл от HiJackThis: HiJackThis/Log : Дискусия/анализ/ревю. В първият пост има указания как става това.

хммммм емииии честно да ти кажа въобще не разбирам от пц-та и това което ми пишеш ми е малко чуждо за лог файловетв и т.н. просто исках да знам дали може да ми прецака нещо по пц-то или не и не е толкова периодично появи се вчера веднъж а днес 2 пъти но ме притеснява

Да, може положението да се усложни, затова е нужно да почистиш компютъра си на време. Ето по простичко:

Изтеглете HijackThis 2.0.2

http://www.trendsecure.com/portal/en-US/th.../HiJackThis.exe

Запишете го в негова собствена папка (примерно C:\HijackThis)

1. Преименувайте файла от HiJackThis.exe на Ballon.exe

2. Стартирайте го

3. Изберете Do a scan and save a log

4. Използвайки Copy/Paste , поставете този log файл в отговора си в темата HiJackThis/Log : Дискусия/анализ/ревю.

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

Да, може положението да се усложни, затова е нужно да почистиш компютъра си на време. Ето по простичко:

даммм направих всичко и сега какво ? Сори че трябва да ми се обяснява като на индианец

Искам да допълня темата с следния пост, отностно бг версията на продуктите:

ESET NOD32 говори на твоя език

Публикувано изображение

Българската версия на решенията за защита на ESET вече е достъпна за всички, които искат да разбират антивирусната си програма. Дългоочакваният превод на ESET NOD32 и ESET Smart Security е плод на многогодишни разработки и показва стремежа на лидера в проактивната защита да предостави по-комплексно решение, максимално близко до потребителите на българския пазар.

Системите за информационна сигурност са преведени на повече от 20 езика, сред които български, китайски, полски, испански, руски и турски. В работата по българската система участват и специалистите от екипа на Хай Компютърс, изключителен представител на ESET за България.

Много от проблемите, които възникват при работата с дадена програма, са породени от факта, че потребителите не винаги разбират съобщенията и предупрежденията на системата. Ако ESET NOD32 говори на познат език, потребителите ще могат много по-лесно да избират подходящите настройки и да реагират адекватно на съобщенията на приложението. А когато отличните качества на антивирусния продукт се съчетаят с българския интерфейс, потребителите се чувстват по-комфортно и още по-спокойни, че имат пълен контрол и информацията им е максимално защитена.

Системите за защита са изцяло преведени на български език – не само интерфейса и системните съобщения, но и секцията за помощ, обучителните материали и инсталационната документация. От тях могат да се възползват както домашните потребители, така и корпоративните клиенти.

За да изтеглите ESET NOD32 и ESET Smart Security на български език, влезте тук: Пълна BG Версия

За повече информация за продуктите на ESET посетете www.eset.bg или се свържете с Хай Компютърс.

Благодаря Ви за вниманието.

Редактирано от Hicomp (преглед на промените)

Този НОД 32 не разбрахте ли, че вече лежи на стара слава, освен противния му и недружелюбен интерфейс, вече нищо не струва и като антивирусна, опитаха се да го направят интернет секюрити и какво стана още по отвратителен, бил най-леката антивирусна - я инсталирайте Нorton Internet Security 2009 и си вижте натоварването на CPU: 1-3%, въпреки че по спецификация го дават 5%...Въобще няма какво да говорим...беше то някога, ама вече не е... Публикувано изображение

Искам да допълня темата с следния пост, отностно бг версията на продуктите:

ESET NOD32 говори на твоя език

Публикувано изображение

Българската версия на решенията за защита на ESET вече е достъпна за всички, които искат да разбират антивирусната си програма. Дългоочакваният превод на ESET NOD32 и ESET Smart Security е плод на многогодишни разработки и показва стремежа на лидера в проактивната защита да предостави по-комплексно решение, максимално близко до потребителите на българския пазар.

Системите за информационна сигурност са преведени на повече от 20 езика, сред които български, китайски, полски, испански, руски и турски. В работата по българската система участват и специалистите от екипа на Хай Компютърс, изключителен представител на ESET за България.

Много от проблемите, които възникват при работата с дадена програма, са породени от факта, че потребителите не винаги разбират съобщенията и предупрежденията на системата. Ако ESET NOD32 говори на познат език, потребителите ще могат много по-лесно да избират подходящите настройки и да реагират адекватно на съобщенията на приложението. А когато отличните качества на антивирусния продукт се съчетаят с българския интерфейс, потребителите се чувстват по-комфортно и още по-спокойни, че имат пълен контрол и информацията им е максимално защитена.

Системите за защита са изцяло преведени на български език – не само интерфейса и системните съобщения, но и секцията за помощ, обучителните материали и инсталационната документация. От тях могат да се възползват както домашните потребители, така и корпоративните клиенти.

За да изтеглите ESET NOD32 и ESET Smart Security на български език, влезте тук: Пълна BG Версия

За повече информация за продуктите на ESET посетете www.eset.bg или се свържете с Хай Компютърс.

Благодаря Ви за вниманието.

Най- сетне.....! :rolleyes::clap:

Mirror ще има ли, защото не мога да изтегля ESS с пробен ключ

Този НОД 32 не разбрахте ли, че вече лежи на стара слава, освен противния му и недружелюбен интерфейс, вече нищо не струва и като антивирусна, опитаха се да го направят интернет секюрити и какво стана още по отвратителен, бил най-леката антивирусна - я инсталирайте Нorton Internet Security 2009 и си вижте натоварването на CPU: 1-3%, въпреки че по спецификация го дават 5%...Въобще няма какво да говорим...беше то някога, ама вече не е... Публикувано изображение

Я не се излагай бе... Следи темата на кого колко му лови антивирусната... Сравни ги двете когато сканират колко CPU взимат.

Я не се излагай бе... Следи темата на кого колко му лови антивирусната... Сравни ги двете когато сканират колко CPU взимат.

:lol6: а колко вируси хващат,остави ресурсите... :P на скоро имах един проблем с един autorun дето живее по флашките... NOD не беше антивирусната която ми помогна

Hicomp, версиите на ЕСЕТ на български език официални ли са? Защото на eset.com не намирам такива на български. Има ги само на вашия сайт - eset.bg. Снимка oт eset.com:

Публикувано изображение

:) а колко вируси хващат,остави ресурсите... :) на скоро имах един проблем с един autorun дето живее по флашките... NOD не беше антивирусната която ми помогна

Ако е кракната версия от замунда или подобен тракер, какво очакваш?

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Не е. Имам лиценз. ! Очаквах да хване вируса но дуго се получи...

Взех да съжалявам че съм дал пари...

PS: Използвам бизнес вересията

Без никаква информация за вируса и състоянието на компютъра, не можем да гадаем.

Съвсем забравих да отправя още един въпрос към eset.bg. Или към Hicomp, може би. Няма ли да има някоя промоция (над минималния пробен период) във връзка с някое събитие? Аз не си спомням да е имало българска промоция на ESET досега...

Съвсем забравих да отправя още един въпрос към eset.bg. Или към Hicomp, може би. Няма ли да има някоя промоция (над минималния пробен период) във връзка с някое събитие? Аз не си спомням да е имало българска промоция на ESET досега...

Това е официален български превод направен от ESET Bulgaria за продуктите ESET NOD32 Antivirus и ESET Smart Security.

http://www.eset.bg/download/bg-commercial.html

http://www.eset.bg/about/news-40.html

Все още не е обновен eset.com / eset.eu .

Промоции имаше с боксовете:

http://www.eset.bg/products/

Аз лично също имам (10x за подаръка).

Освен победителите в кампанията "Ваксинирай своя компютър", а всички участници получиха отстъпка в рамките на месец, ако си закупят ESET NOD32 Antivirus и новият им продукт NetBox Blue.

.....................

Все още не е обновен eset.com / eset.eu .

..............

Промоции имаше с боксовете:

http://www.eset.bg/products/

...............

Благодаря за разясненията. Ще почакам да се обновят eset.com и eset.eu. По-коректно е се пусне новина за българска версия след обновяване на официалните сайтове. А за промоциите - явно не съм обърнал внимание, че е имало досега. Дано да има пак.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Пак да питам...някой да е успял да свали ESS на български по някакъв начин? Ако ДА, моля, нека ми го прати

Пак да питам...някой да е успял да свали ESS на български по някакъв начин? Ако ДА, моля, нека ми го прати

Аз пробвах преди малко и при мен не ще да се тегли българската версия. Може да пробвате даже с пробна версия след регистрация на eset.bg. Явно се обновяват мирърите. Според мен информацията в момента за българската версия не е коректна.

A как ще обясните факта че триал версиите на продуктите на есет имат сериозни пропуски в сигурността, и от повече от 2 години са под всякаква критика?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.