Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

Публикувано изображениеESET Smart Security 4.0.314 Final
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

Благодаря - ще инсталирам четвътрата версия при един от компютрите ми.Symantec-Kaspersky-ESET ще са пред очите ми. Поздрави

сложих ESS 4 но при фкл.защитна стена ми блокира интернета когато я изкл. се оправя /с vista hb съм /това го нямаше при 3-ката някои знае ли повече по въпроса?

Редактирано от jino7pl (преглед на промените)

сложих ESS 4 но при фкл.защитна стена ми блокира интернета когато я изкл. се оправя /с vista hb съм /това го нямаше при 3-ката някои знае ли повече по въпроса?

Регистрирай се в официалния форум и създай тема и ще ти се отговори на въпроса:

http://eset.bg/forum/

;)

Сега има оферта от PIC Computers, може да се закупи лиценз за NOD32 Antivirus за нищожните 36 лв.

http://www.pic.bg/?main_menu=eset

Хора, верия 4 на нода читава ли е? Има ли някакви проблеми с нея. Само за AV горовя, FW и тн не ми трябва. 3 ката не ми е правила сериозни проблеми и сега последния билд е супер, но незнам дали 4ката е ошлайфана вече :offtopic_s:

Сайтът не дава вярна информация, но Comodo и Outpost са сред най-добрите.

Тези тестове за мен са най-достоверни в света - просто лично заради любопитство съм пробвал почти всички продукти. Те не могат да отделят стената на ESS за да я тестват - трагичният резултат е за целия пакет! Всъщност той е аналогичен и за Avira PSS,Panda IS,AVG IS и т. н.Техните експерти могат да предоставят препоръки на тестващите - обаче повечето се въздържат - защото студентите им разкриват слабости на продуктите! Затова NOD 32 съчетан с някоя от най-добрите стени ще осигури по-качествена защитеност спрямо ползване на ESS. Съгласен съм в общи линии с тези изследвания и бих им пожелал успешно развитие. Поздрави

Хора, верия 4 на нода читава ли е? Има ли някакви проблеми с нея. Само за AV горовя, FW и тн не ми трябва. 3 ката не ми е правила сериозни проблеми и сега последния билд е супер, но незнам дали 4ката е ошлайфана вече ;)

Ами Аз съм от седмица някъде с версия 4 и нямам проблем с нея. Работи си добре (както и 3-ката).

• 2 седмици по-късно...

От къде се настройва стената да пита за входящите и изходящите връзки ЕСС-4 ? Трябва да мина в напреднал режим ли?

[Mpower], трябва да минеш в Interactive Mode:

http://www.eset.bg/download/ESET_ESS_User_Guide_BGR.pdf

Доста обилна информация има в този документ ще го прочета мерси.

Четвърта версия е вече факт. Може да се насладите на клипа тук, както и на малко инфо около това.

Вижте Новия Клип на ESET Smart Security v.4

Вижте Новината за ESET NOD32 Antivirus & ESET Smart Security v.4

Приятно гледане.

Значи днеска като си влезнах в компа и видях, че долу иконката с NOD-а беше червена, заради някво AMON. И цъкнах на тва и после на Start и той ми показва - "Unable to load file system monitor."... Някой да кажи как да го опрая? speak.gif

Препоръчвам Ви да деинсталирате текущата версия, както и фикс, ако имате такъв и да си изтеглите ESET NOD32 Antivirus версия 3 или версия 4.

http://www.eset.bg/download/

Тук, можеш да намериш документация на български език за NOD32 и ESET Smart Security:

http://www.eset.bg/support/docs.html

Ето и видео материали:

http://www.eset.bg/support/online-tutorials.html

Питане относно последната версия 4.0: Как да махна уведомяването за липсващи ъпдейти на Уиндоус-а?! Искам да не ми казва какви ъпдейти ми липсват и искам окото да си е зелено, а сега стои оранж. и ми казва, че липсвали ъпдейти на Уин-а. Неможах да го намеря из опциите, т.е. намерих на едно място "System updates", но каквото и да дам няма ефект. :)

Отвори ESET NOD32 Antivirus, цъкни на бутона F5 от клавиатурата и избери System Updates. От падащото меню, избери No Updates и след това OK. Накрая рестартирай компютъра си за всеки случай.

Аз точно това бях направил първият път преди да пиша, но нямаше ефект. След рестарт обаче май нещата ще се наредят! Публикувано изображение

ESS в работен режим е 32 mB, а примерно KIS 2009 8.0.0.506 е 27 mB. След като ESS нищо не намира след Rising -логичният извод е, че безплатният австрало-китаец не е по-лоша програма.Според мен. ESS е с малко възможни настройки и лесен интерфейс. Забелязвам по-добро функциониране на защитната стена в сравнение с преди. По навик от години ползвам a-squared HiJackFree от http://www.hijackfree.com/en/ ESS създава ограничения за някои от функциите на тази програма. С вградения БГ превод е по-за предпочитане. Дано се окаже доста подобрена. Имунизации и сега са налице - естествено е да помагам на ползваните програми. Много бързо им намирам кусури на всичките, ако не го правя. Поздрави

Защо от днес NOD-32 спря да ми показва датата на изтичане на лиценз от Protection Status ??? Преинсталирах дори си взех нов 30 дневен ключ ... но без резултат ? Нищо не съм пипал по настройките ? Как да върна съобщението с датата на изтичане ?

Защо от днес NOD-32 спря да ми показва датата на изтичане на лиценз от Protection Status ???

Преинсталирах дори си взех нов 30 дневен ключ ... но без резултат ?

Нищо не съм пипал по настройките ? Как да върна съобщението с датата на изтичане ?

влизаш в help и там пише verify license validity цъкаш върху него и готово

License could not be verified. Please make sure that you have prpperly entered a valid Username and Password, or run a license validity verification later. ???? с 30 дневен треил key съм !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.