Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ESET NOD32/Smart Security - част 2

Featured Replies

A как ще обясните факта че триал версиите на продуктите на есет имат сериозни пропуски в сигурността, и от повече от 2 години са под всякаква критика?

Явно не сте запознат с продуктите на ESET. Какви са тези пропуски?
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 167,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не съм съгласен че е по лек. Стига да вдигнеш нивото на защита добавяйки напредналите евристики и стой та гледай. При старт ESS на компа ми се стартираше със средно 3-4 секунди по дълто от Kaspersky I

• Maniac е използвал и използва само най-доброто. Тези неща са ми пределно ясни, въпросът е на вас да Ви се изяснят.

• ESET е сред най-добрите технически продукта според PC Authority 19 December 2009 Победител според изданието е ESET Smart Security и ESETNOD32 Antivirus, като най-препоръчвана антивирусна програма.

Публикувани изображения

Явно не сте запознат с продуктите на ESET. Какви са тези пропуски?

Ами дължа многократно вълшебната операция "format C" на гореспоментата фирма, която всячески се опитва да печели пари, на гърба на неразбиращия потребител. Време е някой да го каже най-после. Редица антивирусни продукти /повечето от които безплатни/ показаха забележително добри разултати на тестове на различни компании. Сългасен съм с потребителя по-горе, който спомена че продуктите им лежат на стара слава и на практика са доста далеч от идеалната защита, и отстъпват пред безплатни продукти като Avira да кажем. На всичкото отгоре - платени.

Искам да допълня темата с следния пост, отностно бг версията на продуктите:

ESET NOD32 говори на твоя език

Публикувано изображение

Българската версия на решенията за защита на ESET вече е достъпна за всички, които искат да разбират антивирусната си програма. Дългоочакваният превод на ESET NOD32 и ESET Smart Security е плод на многогодишни разработки и показва стремежа на лидера в проактивната защита да предостави по-комплексно решение, максимално близко до потребителите на българския пазар.

Системите за информационна сигурност са преведени на повече от 20 езика, сред които български, китайски, полски, испански, руски и турски. В работата по българската система участват и специалистите от екипа на Хай Компютърс, изключителен представител на ESET за България.

Много от проблемите, които възникват при работата с дадена програма, са породени от факта, че потребителите не винаги разбират съобщенията и предупрежденията на системата. Ако ESET NOD32 говори на познат език, потребителите ще могат много по-лесно да избират подходящите настройки и да реагират адекватно на съобщенията на приложението. А когато отличните качества на антивирусния продукт се съчетаят с българския интерфейс, потребителите се чувстват по-комфортно и още по-спокойни, че имат пълен контрол и информацията им е максимално защитена.

Системите за защита са изцяло преведени на български език – не само интерфейса и системните съобщения, но и секцията за помощ, обучителните материали и инсталационната документация. От тях могат да се възползват както домашните потребители, така и корпоративните клиенти.

За да изтеглите ESET NOD32 и ESET Smart Security на български език, влезте тук: Пълна BG Версия

За повече информация за продуктите на ESET посетете www.eset.bg или се свържете с Хай Компютърс.

Благодаря Ви за вниманието.

Моите почитания :sobbing: чудесна новина :huh:

Моите почитания :magnifier: чудесна новина :magnifier:

Абе нещо се умълчаха феновете на ESET с тази новина. Не ще да се изтегля все още българската версия (имаме две констатации), а има "новина" на някакъв "официален" български сайт. Новината все още не е обновена на официалните ЕСЕТ сайтове *.com и *.eu. Чудя се с какъв акъл е пусната т.н. "новина"???

Снимка в момента от сайта eset.bg:

Публикувано изображение

Пише с дата 03.02.2009, че българската версия е достъпна за всички. Да, ама не е достъпна на тази дата...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Може ли някой да ми каже защо нода неиска да ми премахне един вирус както се вижда на картинката няма немога да цъкна на clean и немога да го премахна много ще съм благодарен ако някой ми каже кво да го направя Публикувано изображение:magnifier:

Редактирано от BmW_PoWeR (преглед на промените)

Може ли някой да ми каже защо нода неиска да ми премахне един вирус както се вижда на картинката няма немога да цъкна на clean и немога да го премахна много ще съм благодарен ако някой ми каже кво да го направя ............ :magnifier:

Aко имаш легален NOD32 - бягай направо при поддръжката (на български) - http://eset.bg/forum/

Aко имаш нелегален или фикснат NOD32 от тракерите - бягай там.

Но все пак може да изключиш System Restore, както и да почистиш диска от старите точки за възстановяване. След рестарт е вероятно да се изчистят част от заразите, които не си посочил точно в коментара си. Огледай се в този форум и не бързай. Виж първите две важни теми (в момента) и си помисли.

Версията ти е стара.

Ами то хубаво да си сложа по нова и аз това искам ама като незнам как просто не му разбирам този нод не съм го слагал аз и просто си нямам и на идея как да си сложа по нов

Ами то хубаво да си сложа по нова и аз това искам ама като незнам как просто не му разбирам този нод не съм го слагал аз и просто си нямам и на идея как да си сложа по нов

Което ме кара да мисля, че твоя нод е кракнат. Ако наистина е кракнат, точно поради тази причина, не можеш да изтриеш заплахата.

Ето по-нова версия, която е по-надежна и опростена: http://www.eset.bg/download/bg-commercial.html

Погледни и третия коментар на тази тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=101309

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Което ме кара да мисля, че твоя нод е кракнат. Ако наистина е кракнат, точно поради тази причина, не можеш да изтриеш заплахата.

Ми добре ако си сложа авира тази която е безплатната по добра работа ли ще ми върши от нода от този който съм сега поне на авира безплатната не е толкова сложно инсталирването

По-лесно е, ако изтриеш систем рестора. Виж последния коментар на tanganika

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...0&start=780

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Понеже има бързи коментари ето мнението ми, което подкрепя това на King_Of_Kings. 100% имаш нелегален NOD32. Премахването му не е много лесно.

P.S. Малко по-горе написах за чистене на System Restore и на старите точки за възстановяване.

Абе нещо се умълчаха феновете на ESET с тази новина. Не ще да се изтегля все още българската версия (имаме две констатации), а има "новина" на някакъв "официален" български сайт. Новината все още не е обновена на официалните ЕСЕТ сайтове *.com и *.eu. Чудя се с какъв акъл е пусната т.н. "новина"???

Снимка в момента от сайта eset.bg:

Публикувано изображение

Пише с дата 03.02.2009, че българската версия е достъпна за всички. Да, ама не е достъпна на тази дата...

Снощи се регистрирах и ми изпратиха име и парола валидни до 5 март тази година. Да я инсталирам ли на един от трите компютъра ? Ще е интересно - но се чудя кое да деинсталирам - Symantec, McAfee или A-squared 4... Могат да се вземат мерки спрямо мълчанието на феновете на ESET - те просто считат много файлове за чисти... Поздрави

Българските версии на продуктите на ESET вече се изтеглят съвсем нормално от eset.bg. Току-що пробвах и дръпнах ESET Smart Security без проблем. Радвам се, че мирърите вече работят. За съжаление за българските версии все още няма миръри на eset.com и eset.eu.

Българските версии на продуктите на ESET вече се изтеглят съвсем нормално от eset.bg. Току-що пробвах и дръпнах ESET Smart Security без проблем. Радвам се, че мирърите вече работят. За съжаление за българските версии все още няма миръри на eset.com и eset.eu.

Има, има... :)

Публикувано изображение

Поздравления, най-после двугодишния усилен труд на българското представителство на ЕСЕТ даде резултат. Да се надяваме че версия 4 ще има български при официалното си излизане. Радвам се когато все по рядко се налага любители да изземат функцийте на професионалистите, и все повече производители чрез пущането на официални български версии на продуктите си показват уважение към Българския потребител.

Има някакъв проблем с БГ версията....бъгава ли е незнам, но след като поработи малко се получава забиване на компютъра. От taskmaneger-а виждам, че ekrn.exe дърпа около 50% в този момент, в същото време защитната стена PC Tools блокира и не ще да се отваря прозореца и. Деинсталирах НОД и после пак го инсталирах, но пак същото. Отново деинсталирах БГ версията и сложих руската версия- проблем НЯМА. Това ме навежда на мисълта, че в БГ версията има нещо нередно! Друг имал ли е подобен проблем? Публикувано изображение

Можете да изпратите въпроса си директно към [email protected] заедно с лог направен с програмата SysInspector - http://www.eset.bg/download/sysinspector.html за да се локализира проблема.

Можете да изпратите въпроса си директно към [email protected] заедно с лог направен с програмата SysInspector - http://www.eset.bg/download/sysinspector.html за да се локализира проблема.

Добре. Проблема е домашния компютър, така, че довечера ще пусна Сисинспектора и ще пратя логфайла.

Има някакъв проблем с БГ версията....бъгава ли е незнам, но след като поработи малко се получава забиване на компютъра. От taskmaneger-а виждам, че ekrn.exe дърпа около 50% в този момент, в същото време защитната стена PC Tools блокира и не ще да се отваря прозореца и. Деинсталирах НОД и после пак го инсталирах, но пак същото. Отново деинсталирах БГ версията и сложих руската версия- проблем НЯМА. Това ме навежда на мисълта, че в БГ версията има нещо нередно! Друг имал ли е подобен проблем? Публикувано изображение

Нямам проблеми с нод32 БГ. Инсталирана е от когато я качиха в eset.bg

Системно нарушаване правилата на форума.

2.7 Всякаква форма на spam (нежелани съобщения) е забранена.

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=boardrules

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Искам да попитам има ли смисъл да променям настройките на нод ако има смисъл моля някой да ми каже някой хубави настройки за този нод че сега съм с тези обикновенните си настройки

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

ниякой знае ли линк за паролите на ESET Smart security 3.0.669.0

Разбира се. eset.com, eset.eu, eset.bg и прочее eset (търси в Google). Там са паролите. Eто пример за демо версия на ESS, eset.bg:

Публикувано изображение

Даваш си мейл адреса и получаваш активация.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.