Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

А за сексапилността на Дейвид Ковърдейл какво ще кажеш? :)

От Дейвид Лий Рот определено лъха на секс, особено в това видео:

От Робърт Плант на съвсем млади години също, макар и по-малко, отклокото от Дейвид Лий Рот.

При Дейвид Ковърдейл ми се струва, че е по-различно. Той също е много сексапилен, например тук:

Обаче, ми се струва, че Дейвид Ковърдейл е много склонен към романтика. Поне като го гледам така на пръв поглед, понеже не разбирам много от зодии, но мисля, че в това отношение мога да се доверя на интуицията си. Сексапилен е и то немалко, но ... Кажи ти U.Ra.

Между другото, определено мисля, че ако някоя жена трябва да си избере за съпруг един от тези трима сексапилни мъже, трябва обезателно да вземе Дейвид Ковърдейл. Той е най-добър по характер и мисля, че е най-малко склонен на изневерява. Другите двама стават само за секс, но не и за брак. ;):) Но, това разбира се е гледната точка на един Телец, търсещ сигурността (реалистична гледна точка, защото Телците се отличават с реализъм и прагматизъм).

Нямам никакво колебание, ако трябва да избирам, този лудия е точно мой тип. Виж му тънката усмивка зад сериозната физиономия, освен класата, разбира се, това е сексапил - да се кефи, докато

Ковърдал сравнен с него е скован, суетен и като суха паста, както го сравни U.Ra много сполучливо. biggrin.gif
  • Отговори 954
  • Прегледи 87,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Нямам никакво колебание, ако трябва да избирам, този лудия е точно мой тип. Виж му тънката усмивка зад сериозната физиономия, освен класата, разбира се, това е сексапил - да се кефи, докато
Ковърдал сравнен с него е скован, суетен и като суха паста, както го сравни U.Ra много сполучливо. biggrin.gif

ТУКА записът е по0качествен, а и особено ми харесва този стон на 3:15 мин, който липсва на първия запис. biggrin.gif

Ковърдейл си има преимуществата на лирик пред Лий Рот, но това е защото е 'чопнал' от Робърт Антъни Плантисимус. Но- няма стил. КОВЪРДЕЙЛ , КАТО ТИПИЧНА ДЕВА, НЯМА СТИЛ, а чопва от тук-оттам :) ... :)

ТУКА записът е по0качествен, а и особено ми харесва този стон на 3:15 мин, който липсва на първия запис. biggrin.gif

Да. :)

----

biggrin.giftuksum Ето нещо весело за партньорствата по зодиакален знак :):

Овен – Овен – Луда надпревара

Овен – Телец – Тънка червена линия

Овен – Близнаци – Има ли пилот в самолета

Овен – Рак – Обичайните заподозрени

Овен – Лъв – Бързи и яростни

Овен – Дева – 10 неща, които мразя у теб

Овен – Везни – Когато Хари срещна Сали

Овен – Скорпион – Дива орхидея

Овен – Стрелец – Жега

Овен – Козирог – По ръба на острието

Овен – Водолей – Ловец на извънземни

Овен – Риби – Всичко е любов

Телец – Телец – Обсебване

Телец – Близнаци – Щурец в ухото

Телец – Рак – Запази последния танц

Телец – Лъв – Първичен инстинкт

Телец – Дева – Добро момиче

Телец – Везни – Девойка французойка

Телец – Скорпион – Легенди за страстта

Телец – Стрелец – Колкото-толкова

Телец – Козирог – Абсолютна власт

Телец – Водолей – Невъзможно твой

Телец – Риби – Писмо в бутилка

Близнаци – Близнаци – Да изчезнеш за 60 секунди

Близнаци – Рак – Записки под възглавката

Близнаци – Лъв – Треска за шоу

Близнаци – Дева – Изкуствен интелект

Близнаци – Везни – Красив ум

Близнаци – Скорпион – Интервю с вампир

Близнаци – Стрелец – Голям тлъст лъжец

Близнаци – Козирог – Белите не могат да скачат

Близнаци – Водолей – Щури сестри

Близнаци – Риби – Истински лъжи

Рак – Рак – Плетачката на дантели

Рак – Лъв – Спасяването на редник Райън

Рак – Дева – Английският пациент

Рак – Везни – Дневникът на Бриджит Джоунс

Рак – Скорпион – Усещане за жена

Рак – Стрелец – Широко затворени очи

Рак – Козирог – Запознай се с нашите

Рак – Водолей – Спомени от бъдещето

Рак – Риби – Шесто чувство

Лъв – Лъв – Цар Лъв

Лъв – Дева – От нищо нещо

Лъв – Везни – Сватбен сезон

Лъв – Скорпион – Апокалипсис сега

Лъв – Стрелец – Някои го обичат горещо

Лъв – Козирог – Шеметна сделка

Лъв – Водолей – Котки и кучета

Лъв – Риби – Ела, завържи ме

Дева – Дева – Анализирай това

Дева – Везни – Говори с нея

Дева – Скорпион – Приложна магия

Дева – Стрелец – Булката беглец

Дева – Козирог – Мумията

Дева – Водолей – Перфектна буря

Дева – Риби – Петият елемент

Везни – Везни – Животът е прекрасен

Везни – Скорпион – Красавицата и звярът

Везни – Стрелец – Справедлива кауза

Везни – Козирог – Развод по френски

Везни – Водолей – Отнесени от вихъра

Везни – Риби – Цвят на нощ

Скорпион – Скорпион – Семейство Адамс

Скорпион – Стрелец – Две димящи дула

Скорпион – Козирог – Скрити белези

Скорпион – Водолей – Полтъргайст

Скорпион – Риби – Синята бездна

Стрелец – Стрелец – Аризонска мечта

Стрелец – Козирог – Ах ти, тъпо копеле

Стрелец – Водолей – Хвани ме, ако можеш

Стрелец – Риби – Неприлични танци

Козирог – Козирог – Сърдити старчета

Козирог – Водолей – Смахнатият професор

Козирог – Риби – Капан за сънища

Водолей – Водолей – Хакери

Водолей – Риби – Изгубени в космоса

Пфуууууууууу Добре де! Аз пък харесвам най-много Дейвид Ковърдейл. Той е и най-подходящ за брак. Останалите двама стават само за секс, не и за сериозна връзка. Те Дева и Телец затова се разбират, защото са си по-сухи и спокойни, а не луди глави.

Сега това сравнение със сухата паста не ми хареса много. Дейвидчо е поне еклер с вкусен крем вътре. Мисля, че неговият сух и сериозен характер може да се компенсира донякъде с сексапилната му външност и излъчване. Той определено има излъчване на мъж!

Не че другите двама певци го нямат, но те са малко по-лигави. Което е добре - за секс. Но не и за брак.

tuksum, ако искаш да имаш нещо общо с въздушен знак, моля, не употребявай думата брак. :) За нас това е лоша дума. А за Везните направо си е грозна - г, р - много грубо звучи. biggrin.gif

А вие въздушните как се отнасяте към децата? Брак не щете, но деца?

Децата са най-красивото нещо на този свят. Бракът е остаряла и безсмислена институция, на която само тесногръдите се подчиняват. Въздухът няма как да се върже на това. И има ли смисъл - децата подписът не ги прави, нито ги възпитава. Нито подпис ги обича.

Питах нещо друго. Вече знам, че въздушните не искат да се женят. Сега питам въздушните обикновено искат ли да имат деца или не искат? Какво се среща най-често при тях - въздушни със или въздушни без деца???

Въздушните са най-близо до децата и най-лесно се разбират с тях, понеже самите са едни хвърчащи деца.

Искат ли деца или не? Обикновено въздушните имат ли деца или не?

На това му се вика телешки инат и съответно телешко изтъпяване. Мисля, че достатъчно ясна бях по въпроса или хайде да ти го кажа директно - ужасно много обичаме децата.

Искат ли деца или не? Обикновено въздушните имат ли деца или не?

....искаш да се 'бракуваш', така ли?.. Продукт, който от прекалена стандартност е дефектен.

Една вродена дефектност е ефектност и не дава брак. :P

cool.gif

Смятам, че този, който цени децата НАЙ-МНОГО не подбира дали са негови, от неговия джинс, семе, племе, 'бог' и т.нат....примери с такива религии и доктрини-БОЛ в най-новата и най-старата история...

Целта на 'харесване на децата' е не да си ги изяждаме или да убиваме заради тях, нали?..

Астрлогочно:

Дете на МИРажът(Долния Астрал) е архетипа на Овенът-1,

а детето на ВИРажът(Горния Астрал) е Водолей-11

Водолейят е дете на Втора Степен. Докато Овенът иска брак, но след като го сключи вече или иска друг или не иска, то Водолейя е вече излязал от този цикъл. Но пак -ДЕТЕ. :)

Телецът сключва и брак с Овен, също, не не толкова трайно както със Скорпион. cool.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Въздушните са най-близо до децата и най-лесно се разбират с тях, понеже самите са едни хвърчащи деца.

cool.gif

няма да го разбере... :P Тъй като не разбира понятието 'дете'. Иска да го има, а не разбира за какво иде рече...

Бих препоръчал, като за начало, да си вземе първо някоя животинка да си гледа... :)

Нима намекваш, че Телците никога не са били деца, дори и в детството си?

Отговори, а после ще ти кажа за себе си и що за човек бях като дете.

Преди да станат Телец са били Овен?...

В Астролгията женското начало се асоциира с Лунаата, а мъжкото НО И НА ДЕТЕТО- със Слънцето.

дете се асоциира с "Изгряващото Слънце", или "Изгряващата звезда', наречена 'Асендент'.

Ако изгряващата звезда е същата като Слънцето ти, както и е в съзвездията, архетипи на Сатурн-Шива - Козирог или Скорпион е трудно да разбереш 'детето', тъй като последните архетипи са СТАРЦИТЕ НА ЗОО-КРЪГА! cool.gif

Всъщност, Богът не е белобрад непотентен старец, а -омнипотентно дете.

Оттам и разминаванията на абрахамските религии с ВЕДИческите писания и дори неподправеното християнство.. cool.gif

Когато на детето МУ СЕ СУГЕСТИРА, че Бог е 'белобрад старец'

hamas.jpg

се получва ето това:

480.JPG

islam4kids.jpg

• Автор

А защо пък точно на мен да ми е трудно да разбера децата?

На мен асцендента ми не е същия като слънцето.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

А защо пък точно на мен да ми е трудно да разбера децата?

не знам, ти ще кажеш.... :)

:P:hush:

В Астрологията тези архетипи, които отговарят за децата са Лъв и Рак, съответно Слънцето и Луната. Общото между тях са ДЕЦАТА. Именно! Насочи се към такива архетипи, ако искаш да имаш деца. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=DK4orpeQERg– 4:28

• Автор
не знам, ти ще кажеш.... :P

;):hush:

От де да знам. Аз още от дете съм сериозен човек. То за Телците се знае, че като деца са спокойни и сериозни. И аз така. Не бях лигаво дете, което настоява да получи това, което иска. Може да е и от възпитанието и от зодията и от индивидуалните ми особености. Играех по цял ден с децата, обичах и елементарните бели като да звъниш на звънеца на някого и да бягаш или изпращане на писма със странно съдържание. :) Ама иначе не вършех бели.

По въпроса за сериозността и трезвостта на Телците - аз още от дете мислех доста трезво и като че ли по-реалистично от другите деца.

Е, заради зодията ми ли твърдиш, че не мога да разбера децата или не? :hush:

Не каза имаш ли си животинче! e0b22ba10d396e576a31f579fa761367.gif

От де да знам. Аз още от дете съм сериозен човек. То за Телците се знае, че като деца са спокойни и сериозни. И аз така. Не бях лигаво дете, което настоява да получи това, което иска. Може да е и от възпитанието и от зодията и от индивидуалните ми особености. Играех по цял ден с децата, обичах и елементарните бели като да звъниш на звънеца на някого и да бягаш или изпращане на писма със странно съдържание. ;) Ама иначе не вършех бели.

По въпроса за сериозността и трезвостта на Телците - аз още от дете мислех доста трезво и като че ли по-реалистично от другите деца.

Е, заради зодията ми ли твърдиш, че не мога да разбера децата или не? :computer2:

Не каза имаш ли си животинче! e0b22ba10d396e576a31f579fa761367.gif

Ами чакат те еволюционно тогава архетипа на 'Близнаците'...те са 'близките връзки на дете-беладжия'. Има далечни връзки пак на дете-беладжия.

Кришна е играел подбна роля, като "Makhan Chor" тя като Богът на Високата страст е Вишну, Богът на Хуморът и НЕСЕРИОЗНОСТТА. :clap:

Земните и зодия Скорпион НЕНАВИЖДАТ НЕСЕРИОЗНОСТТА. те считат, че Върховенството на Бога е ДА СИ СЕРИОЗЕН. :wors:

Питай някой Скорпион за мнението му за Близнаци... :hush:

1. Представителите на кои зодии са най-добри приятели? - Везни и Дева

2. Представителите на кои зодии са най-красиви (мъже/жени)? - мъже -Раци и жени - Телци и Везни

3. Представителите на кои зодии са най-умни? - Близнаци и Лъв

4. Представителите на кои зодии са най-отнесени (от вихъра)? - Близнаци

5. Кои са най-забавни? - Скоприон и Овен

6. Кои са скучни? - Водолей и Стрелец

7. Кои са най-подходящи за брак? - Риби и Дева

8. Кои не стават за брак? - Козирог и Овен

9. Кои са най-нахални/груби/безцеремонни? - Козирог

10. Кои са най-чувствени? - Скорпион и Риби

11. Представителите на кои зодии не можете да разберете и защо? - Раците, защото не се доверяват на никого... и ходят назад

12. Кои не понасяте? И защо? - Овните, защото се смятат за компетентни по всички въпроси!

13. Кои ви харесват? И защо? - Дева, Близнаци и Риби

14. За кои можете да кажете, че имат много добър характер? Везни и Риби

15. Кои са най-романтични? - Близнаци и Телец

16. Представителите на кои зодии проявяват по-голяма склонност към мистични и духовни търсения? нямям наблюдения

17. В представители на коя зодия сте се влюбвали най-често? Рак

Да не забравяме, че всяко правило си има изключения...

Редактирано от dareto (преглед на промените)

1. Представителите на кои зодии са най-добри приятели? - Везни и Дева

2. Представителите на кои зодии са най-красиви (мъже/жени)? - мъже -Раци и жени - Телци и Везни

3. Представителите на кои зодии са най-умни? - Близнаци и Лъв

4. Представителите на кои зодии са най-отнесени (от вихъра)? - Близнаци

5. Кои са най-забавни? - Скоприон и Овен

6. Кои са скучни? - Водолей и Стрелец

7. Кои са най-подходящи за брак? - Риби и Дева

8. Кои не стават за брак? - Козирог и Овен

9. Кои са най-нахални/груби/безцеремонни? - Козирог

10. Кои са най-чувствени? - Скорпион и Риби

11. Представителите на кои зодии не можете да разберете и защо? - Раците, защото не се доверяват на никого... и ходят назад

12. Кои не понасяте? И защо? - Овните, защото се смятат за компетентни по всички въпроси!

13. Кои ви харесват? И защо? - Дева, Близнаци и Риби

14. За кои можете да кажете, че имат много добър характер? Везни и Риби

15. Кои са най-романтични? - Близнаци и Телец

16. Представителите на кои зодии проявяват по-голяма склонност към мистични и духовни търсения? нямям наблюдения

17. В представители на коя зодия сте се влюбвали най-често? Рак

Да не забравяме, че всяко правило си има изключения...

Скорпион бил забавния, а Стрелец-скучния...

ахахахаха :clap:

Явно си от тези дето обичаш ЧЕРЕН ХУМОР..има и такива.. :computer2: Вицове за зомбита, таласъми и върколаци.. ахахаха

Нищо общо нямаш с архетипа на Везни, ако не са ти го казвали, де?.. cool.gif

От снимката и цвета на дрехата ти в профила

photo-131243.jpg

ти имаш излъчване на 100% Скорпион! ;)

scorpion_vis.jpg

• Автор
Ами чакат те еволюционно тогава архетипа на 'Близнаците'...те са 'близките връзки на дете-беладжия'. Има далечни връзки пак на дете-беладжия.

Кришна е играел подбна роля, като "Makhan Chor" тя като Богът на Високата страст е Вишну, Богът на Хуморът и НЕСЕРИОЗНОСТТА. :computer2:

Земните и зодия Скорпион НЕНАВИЖДАТ НЕСЕРИОЗНОСТТА. те считат, че Върховенството на Бога е ДА СИ СЕРИОЗЕН. :clap:

Питай някой Скорпион за мнението му за Близнаци... :wors:

Ами и аз като дете и в тийнейджърските си години изобщо не харесвах несериозните. Даже ги смятах за глупави и не си правех труда да говоря с тях.

После се промених. Ето сега ти, не знам дали си несериозен, но си ексцентричен, а на мен това ми харесва. Много си забавен. ;)cool.gif

Близнаците и на мен като Скорпион не са ми присърце, поне един Близнак, когото познавам. Имат се за много велики и все се хвалят, че са велики - поне този, когото познавам. :hush:

Аааааааааааааааа, аз въобще не бях дете-беладжия. :nono: Даже бях скромно и изпълнително дете в по-късното си детсто. А в по-ранното са ми дали прякора "костилката", заради проклетия ми характер. Ама сега съм друг човек.

Какво имаш предвид, че ме чака еволюционно архетипа на Близнаците - в следващото ми прераждане ли? И защо точно Близнаци?

Скорпион бил забавния, а Стрелец-скучния...

ахахахаха :clap:

Явно си от тези дето обичаш ЧЕРЕН ХУМОР..има и такива.. :computer2: Вицове за зомбита, таласъми и върколаци.. ахахаха

Нищо общо нямаш с архетипа на Везни, ако не са ти го казвали, де?.. cool.gif

От снимката и цвета на дрехата ти в профила

photo-131243.jpg

ти имаш излъчване на 100% Скорпион! ;)

scorpion_vis.jpg

Доколкото си спомням темата засяга собствените ни наблюдения, аз съм описала точно тях!

Дрехата ми е такава, каквато предполага повода за събиране...в случая официална!

Ако имам нужда някой да ми направи профил - зная към кого да се обърна!

Не забравяй, че само защото хората не са на едно мнение с теб не означава, че не са прави!

Благодаря, че си прочел поста ми!

Ами и аз като дете и в тийнейджърските си години изобщо не харесвах несериозните. Даже ги смятах за глупави и не си правех труда да говоря с тях.

После се промених. Ето сега ти, не знам дали си несериозен, но си ексцентричен, а на мен това ми харесва. Много си забавен. :clap:cool.gif

Близнаците и на мен като Скорпион не са ми присърце, поне един Близнак, когото познавам. Имат се за много велики и все се хвалят, че са велики - поне този, когото познавам. :hush:

Що, ?...Близнаците са доста палави и пакостливи. Докато Овен е детето на зоокръга на грубо-материланото тяло-земя-вода-огън-въздух и етер, то Близнаците е дето на финото тяло -ум, разум и его.

Овен е детeto на МИРажът, но Близнаците е 'първия опит' това дете да стане Водолей-детето на ВИРажът.

Има много общо между архетипите на Овен, Близнаци и Водолей. Все ДЕЦА на зоокръга, но по различен начин. ;)

Други такива "опити" са Везни Стрелец, а Лъвът е 'играещ треньор' -дете, което се самовъзпроизвежда самО...

Кришна е съчетал ВСИЧКИТЕ тези 'детски' характеристики ня тях. :wors:

Скорпион не харесва Близнакiтe, тъй като харесва инерцията в материята, въпреки, че е 'завършващ цикъл на ниско ниво'. Обикновено не завършва цикъла плавно(както Риби), а -с ряз, с отрязване, с отсичане.

cool.gif

Ако ти направи впечатление момата дето ти е попълнила анкетата са и най-забавни Овен и Скорпион?... ТЯ Е МАРСОВ ТИП. Овен е Слънчевата страна на Марс, Скорпион-Лунната.

Таква религия е ИСЛЯМЪТ. Овенно-Скорпионска, МАРСОВА, но с обожаване на НИЩОТО-ЧЕРНАТА ДУПКА на Сатурн, чиято по-ниска версия е Скорпион, а по-висока- Козирог с козирката му. :computer2:

• Автор
cool.gif

няма да го разбере... :nono: Тъй като не разбира понятието 'дете'. Иска да го има, а не разбира за какво иде рече...

Бих препоръчал, като за начало, да си вземе първо някоя животинка да си гледа... :idea:

:)

А ти имаш ли си животинка? :P

А Скорпионите склонни ли са да се женят или не? Имат ли желание да сключват брак?

;)

А ти имаш ли си животинка? ;)

А Скорпионите склонни ли са да се женят или не? Имат ли желание да сключват брак?

Как може да разбреш за доминиращия архетип по експресивност и манифестиране на предпочитан цвят?(вълнова гама)

В цветоотделките има 2 гами - CMYK и RGB. Първата е МАКРОКОСМОС, втората -микрокосмос, но могат да се асоциират цветовете от едните към другите по съответствие.

Черното НЕ Е ЦВЯТ, а липса на цвят. Бялото е -всички цветове заедно .

oven-scorpi.jpg

Не случайно някой има син цвят, което е отсъствие на кръвносна система. Оттука понятието за благородническа кръв- СИНЯ КРЪВ.

krishna1baby.jpg

Някои религии пък са пристрастени към кръвта. ;)

По звуковата вълнова гама-също можеш... cool.gif

Скорпионите обичат брака, както и притежанието.

Докато Телецът разчита и управлява собствени матер. ресурси-Скорпи-всички чужди. Изводите са твои.

Животинка имам- всички бездомни кученца и котенца са мои. ;)

Как може да разбреш за доминиращия архетип по експресивност и манифестиране на предпочитан цвят?(вълнова гама)

В цветоотделките има 2 гами - CMYK и RGB. Първата е МАКРОКОСМОС, втората -микрокосмос, но могат да се асоциират цветовете от едните към другите по съответствие.

Черното НЕ Е ЦВЯТ, а липса на цвят. Бялото е -всички цветове заедно .

oven-scorpi.jpg

Не случайно някой има син цвят, което е отсъствие на кръвносна система. Оттука понятието за благородническа кръв- СИНЯ КРЪВ.

krishna1baby.jpg

Някои религии пък са пристрастени към кръвта. :rolleyes:

По звуковата вълнова гама-също можеш... cool.gif

Скорпионите обичат брака, както и притежанието.

Докато Телецът разчита и управлява собствени матер. ресурси-Скорпи-всички чужди. Изводите са твои.

Животинка имам- всички бездомни кученца и котенца са мои. :clap:

Явно много съм те засегнала, като съм казала, че водолеите са скучни, а какви да сте като гледам и теб само заядливи приказки и подмятания...от постовете ти не личи нищо повече! Глупостите, които си изписал в мненията си и начина по надраскал по моята снимка ми дават основание, вече да твърдя, че сте и глупави! Не зная, дали зодията ти дава право да се държиш така?!?!? Изумена съм?!?!? Оправи своя външен вид, а после коментирай чуждия! Добре, че сам си правиш реклама за синята ти кръв, от държанието ти обаче не личи да имаш подобен произход!

Редактирано от dareto (преглед на промените)

• Автор
Явно много съм те засегнала, като съм казала, че водолеите са скучни, а какви да сте като гледам и теб само заядливи приказки и подмятания...от постовете ти не личи нищо повече! Глупостите, които си изписал в мненията си и начина по надраскал по моята снимка ми дават основание, вече да твърдя, че сте и глупави! Не зная, дали зодията ти дава право да се държиш така?!?!? Изумена съм?!?!? Оправи своя външен вид, а после коментирай чуждия! Добре, че сам си правиш реклама за синята ти кръв, от държанието ти обаче не личи да имаш подобен произход!

Не се безпокой! Той U.Ra си е такъв. Не си го засегнала. Направил ти е картинка, защото много обича да прави картинки, той с това се занимава - виж му блога. Не е глупав, а просто леко ексцентричен. Ама аз не мисля, че Водолеите са скучни, защото U.Ra-то изобщо не е скучен. Иначе, не знам кои са най-забавни.

Животинка имам- всички бездомни кученца и котенца са мои. ;)

Алтурист, както винаги! kiss.gif:P

Сега искам да ти кажа едно нещо U.Ra. На външен вид много, ама много приличаш на един мой бивш съученик, зодия Лъв. И външният ти вид и излъчването ти - от снимката в профила са съвсем еднакви. Усмивката също. Обаче, по характер той май беше по-различен. Той беше спокоен, но малко мързелив. Много го харесваха момичетата. ;) Като погледна снимката в профила ти, винаги ми напомняш за него, защото сте съвсем еднакви на външен вид и като излъчване. Как ще коментираш това?!

....скорпионска ревност и гняв?... angry.gif:speak::cheers:

• Автор

Сред представителите на кои зодии според вас има най-много престъпници и сред кои най-много мошеници, склонни към финансови измами?

Вече четох, че Скропион били много склонни да вършат престъпления, заради агресията им.

Чудя се дали няма някъде криминалисти, които се интересуват от зодии и да са си правили своя статистика за престъпниците, техните зодии и кои зодии към какъв вид престъпления са най-склонни? А ако има такива, дали е записана някъде информацията?! :rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.