Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

Съгласна съм , че козирозите са скучни и аз като се заседя малко повече в собствената си компания ми става леко скучно, козирог съм все пак biggrin.gif

Обичам везни , водолеи , скорпиони и близнаци и те ме обичат cool.gif

Иначе в зодии не вярвам много много biggrin.gif

• Отговори 954
  • Прегледи 87,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Изненадващо за мен, моята зодия определена в астрологията наистина ме представя вярно (Риби)

Много е интересно как две зодии, които са напълно противоположни една на друга са една след друга в зодиака. Например, Козирог-Водолей или Телец-Близнаци. А ако човек е роден точно един ден преди следващата зодия, например, роден в последния ден от Телец, т. е., един ден преди Близнаци, тогава дали ще притежава някои от характеристиките на Близнаци? Какви са вашите наблюдения по въпроса?

Аз засега май не забелязвам такова нещо.

Не. Имам пример пред очите си - баща ми е така роден - на границата Телец-Близнаци и е типичен Близнак. Ако излизаш от една стая и влизаш в друга, не може да си и в двете - или си в едната, или в другата. А с майка ми Телец се разбират перфектно, колкото и коренно различни по характеристики да са тези две зодии. В окултната литература, например, се споменава, че в бъдеще ще бъдат забранявани бракове или партньорства при несъвместими комбинации: Вода-Огън и Земя-Въздух, но любовта има способността да опровергава шаблоните. Така че, не гледай кой от коя зодия е и не си избирай партньори като от магазин. Това е моят съвет.

Може и да си права за партньорите. Не знам.

И при моите родители е така - баща ми е Близнаци, а майка ми Телец. Съвсем различни са, но все още се изтърпяват. Майка ми е много търпелив човек. Аз май не чак толкова. Както вече писах и аз и тя сме Телци, но сме съвсем различни. Тя е мноооого добра и търпелива, а аз няколко пъти по-малко от нея, но и аз съм добра душа (при нормални обстоятелства), обаче определено не търпя дразнители.

Това нещо, която ти казва Ма'ата в Астрлогията се нарича на англ. 'cusp'. Ако индивидът е роден на числа от 19 до 23 (4 дена)има характеристики на двата съседни архетипа. :)

Тук трябва да кажете личните си наблюдения върху представители на различни зодии. Всеки да сподели това, което е наблюдавал в живота. Нищо, че не може да се обобщава само по зодията! Да кажем какво сме наблюдавали! И честно, ей!

Ако искате отговорете само на някои от въпросите, но нека да са най-интересните!

1. Представителите на кои зодии са най-добри приятели? риби и рак!

2. Представителите на кои зодии са най-красиви (мъже/жени)? риби и рак!

3. Представителите на кои зодии са най-умни? риби и рак!

4. Представителите на кои зодии са най-отнесени (от вихъра)? идея си нямам!

5. Кои са най-забавни? риби!

6. Кои са скучни? ти ще ми кажеш, аз не знам!

7. Кои са най-подходящи за брак? идея си нямам!

8. Кои не стават за брак? дева!

9. Кои са най-нахални/груби/безцеремонни? дева- мъже! :rolleyes:

10. Кои са най-чувствени? рак!

11. Представителите на кои зодии не можете да разберете и защо? везни, дева, водолей, близнаци- земни са! :beer:

12. Кои не понасяте? И защо? няма такива!

13. Кои ви харесват? И защо? риби!

14. За кои можете да кажете, че имат много добър характер? рибите!

15. Кои са най-романтични? рак и риби!

16. Представителите на кои зодии проявяват по-голяма склонност към мистични и духовни търсения? ох, не знам! :P

17. В представители на коя зодия сте се влюбвали най-често? риби и дева! :P

Ако искате да допълним списъка с въпроси или да променим някои от тях, кажете! cool.gif

Абе много въпроси нещо станаха, а? ;):P

Аз отговорих, ама надали както искаш! Шегувам се! ;)

Погледнах само отгоре, отгоре и ми се видя, че леко сте оплюли козирозите..май не мога да се съглася много, много.

Ти ли си козирог или познаваш козигрог жена? ;):P

ПП. За да не помисли някой, че дескриминирам някоя зодия- това са само моите наблюдения! Кои се базират на моя опит и в никакъв случай, не пренебрегвам останалите зодии!

Това нещо, която ти казва Ма'ата в Астрлогията се нарича на англ. 'cusp'. Ако индивидът е роден на числа от 19 до 23 (4 дена)има характеристики на двата съседни архетипа. :P

E, предпочитам да се доверя на Линда Гудман, за мен тя е най-великата астроложка на всички времена. Категорична е по този въпрос - няма такова нещо като характеристика на два съседни архетипа. Има един единствен. Баща ми е типичен Близнак, а е роден на 21.05. - нищо, ама съвсем нищичко няма от Телеца. Майка ми пък е родена на 22.04. - типичен Телец и от нея до Овена разликата е като от Слънцето до Луната (здрасти, Нео, :rolleyes: как е времето там, ветровито, като гледам... :beer:).

Може и да си права за партньорите. Не знам.

И при моите родители е така - баща ми е Близнаци, а майка ми Телец. Съвсем различни са, но все още се изтърпяват. Майка ми е много търпелив човек. Аз май не чак толкова. Както вече писах и аз и тя сме Телци, но сме съвсем различни. Тя е мноооого добра и търпелива, а аз няколко пъти по-малко от нея, но и аз съм добра душа (при нормални обстоятелства), обаче определено не търпя дразнители.

Ми то мъжете трябва да се изтърпявате, затова бракове с жена-Телец са удачни за всички зодии. По-търпеливо нещо от жена-Телец не съм виждала.

Ти наистина си душица, но и наистина не търпиш дразнители, което е добре, не може да ти се качват на главата и да си траеш.

Редактирано от Maat (преглед на промените)

E, предпочитам да се доверя на Линда Гудман, за мен тя е най-великата астроложка на всички времена. Категорична е по този въпрос - няма такова нещо като характеристика на два съседни архетипа. Има един единствен. Баща ми е типичен Близнак, а е роден на 21.05. - нищо, ама съвсем нищичко няма от Телеца.

Значи, бащеко ти е зодия "Летец", не-Телец. :rolleyes:

Ти, като ВеСна, сигурна ли си, че познаваш Близнаците?... :P Аз, като, Водолей, което се счита ТЪКМО на Близнаците през октава, не съм сигурен, че ги познавам. (Това са най-любопитната зооодия!) :P Познавам само единият от чифта, но другият не е 'скачено блюдо', като при Весничките, да допуснеш къде е. cool.gif

Може другият Близнак да е в обора, я провери пак?.... :rolleyes:laugh.gif ....

...примерно, ако бащейко ти, като Близнак, обича решава кръстословици, дали пък не обича да го прави на софра с изискано блюдо?.... biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Значи, бащеко ти е зодия "Летец", не-Телец. ;)

Ти, като ВеСна, сигурна ли си, че познаваш Близнаците?... :rolleyes: Аз, като, Водолей, което се счита ТЪКМО на Близнаците през октава, не съм сигурен, че ги познавам. :rolleyes: Познавам само единият от чифта, но другият не е 'скачено блюдо', като при Весничкит, да допуснеш къде е. cool.gif

Може другият Близнак да е в обора, я провери пак?.... :rolleyes:laugh.gif ....

...примерно, ако бащейко ти, като Близнак, обича решава кръстословици, дали пък не обича да го прави на софра с изискано блюдо?.... biggrin.gif

Ехехеееееееее, че кой умен мъж не си подбира храната. Близнаците, наравно с Водолеите, са най-умните мъже, поне от мои наблюдения. Верно, много книжлета чете, литературата му е първа и последна любов и обича да играе шах, кръстословиците пък ги яде буквално, но не му пука много много на маса ли ще е, на стол ли, може и прав, може и в кенефа, ахахаааааа, за обора вика - аз там нямам работа откак си откраднах майка ти, хехехееее. Между другото, бащата, вярно, за кратко е бил летец.

За Близнаците - ти може като Водолейчо да си през тях, но Весните са вътре в тях, щото са двойни и двата знака, освен че са и въздушни. Весните се разбират прекрасно и с жени-Близнаци. Моята най-добра приятелка е Джемелли. Близнакът е интелект, а с осъзнат човек най-лесно се разбираш, нали така. Хм, Водолеите сте ми малко по-далечни, много ви вее ветъро на бял кон, но и вас ви кльопам яко, щото освен умни и бързо схватливи, сте небивало забавни и оригинални личности.

Ако може, да си повторя въпроса.

Тези, които са в опозиция са много склонни да встъпват в брак. Противоположностите се привличат. Тези, които са в квадратура не са склонни много, тъй като там има леко ПЕРМАНЕНТНО дразнение, което сякаш не се изразходва за да се видят приликите.

Тези, които са 'в опозиция' може да сравниш с летен дъжд, като из ведро-измокря те до кости, но минава бързо и пеква Слънце.

Тези, които са 'в квадратура' са като есенен ръмеж-продължава с дни и все не може да се покаже Слънцето... ;)

Така, че Скорпион и Телец има много бракове регистрирани. И двата архетипа обожават секса и хубавата храна, какво по-вече искаш?... cool.gif

Най-благоприятеното не е 'в опозиция', тъй като бракът не представлява 'черешката на сладолеТТа'.. :rolleyes:

Ако може, да си повторя въпроса.

За подобна комбина спасение се дири единствено във философията. biggrin.gif

Това нещо, която ти казва Ма'ата в Астрлогията се нарича на англ. 'cusp'. Ако индивидът е роден на числа от 19 до 23 (4 дена)има характеристики на двата съседни архетипа. ;)

Какви характеристики има родения на 22 октомври? Детенце още, но не мога да определя...

Какви характеристики има родения на 22 октомври? Детенце още, но не мога да определя...

Ти имаш Ас. Скорпион, но Слънце в Телец. Така, че и Скорпион и Везни са ти в хармония(Везни е под Венера, която управлява и Телец, но в едно от най-древните астро-постулати е казано, че Телец се управлява от Земята)

Въпреки, че е почти в края на Везни ще има и малко нюанс на Скорпи. :rolleyes:

Какво обединява в 'преливането' на Везни в Скорпи? :

1)Сексапил, идващо от думата "Sex-appeal", т.е. ще апелира малко за секс в най-прекия смисъл на думата. :rolleyes:

2)От 3-те сфери на изява на Везни(като главно 'протеже' на Венера) 'изкуство-финанси-юристдикция'(Везни-Дева-Скорпион) ще се прояви "Темида с меча", което е 'преливането' от Везни в Скорпион. Ако беше преливане от Дева във Везни би се проявило "Счетоводство и Контрол".. cool.gif

Ехехеееееееее, че кой умен мъж не си подбира храната. Близнаците, наравно с Водолеите, са най-умните мъже, поне от мои наблюдения. Верно, много книжлета чете, литературата му е първа и последна любов и обича да играе шах, кръстословиците пък ги яде буквално, но не му пука много много на маса ли ще е, на стол ли, може и прав, може и в кенефа, ахахаааааа, за обора вика - аз там нямам работа откак си откраднах майка ти, хехехееее. Между другото, бащата, вярно, за кратко е бил летец.

За Близнаците - ти може като Водолейчо да си през тях, но Весните са вътре в тях, щото са двойни и двата знака, освен че са и въздушни. Весните се разбират прекрасно и с жени-Близнаци. Моята най-добра приятелка е Джемелли. Близнакът е интелект, а с осъзнат човек най-лесно се разбираш, нали така. Хм, Водолеите сте ми малко по-далечни, много ви вее ветъро на бял кон, но и вас ви кльопам яко, щото освен умни и бързо схватливи, сте небивало забавни и оригинални личности.

Разочарован съм! sad.gif

Преди малко направих справка във Викито дали Братята МкДоналд не са зодия "Близнаци"! Пфу! :shake_puter: Заблудил съм се- силно се надавам да имат Луна, Асендент или струпване на планети в Близнаци или 3 дом!

Второто ми разочарование бе за Граф Сандвич- и той няма Слънце Близнаци.

Язък!

Зодия Близнаци са известни като още "Баджанаци" или "Бързаци"! ;)

Поне се успокоявам, че поне никой от тях няма Слънце в Телец, тъй като ако беше така щях да подам публична контестация срещу Световната Астрологична Асоцияция за 'Астрологията, като шарлатанска наука"! :white flag::wow:

... в едно от най-древните астро-постулати е казано, че Телец се управлява от Земята.

Това е точно така. Земя е планетата на Телците. Това е възможно най-земният архетип.

infinity1305

Продължавам да си държа на моето - детето ти е чиста Везна.

Как се разбираш ти с Везни - много лесно - и двата архетипа ратуват спокойствие, уют, красота, не понасят скандалите, грубостта, пошлостта, грозотата във всичките й проявления и умеят да правят компромиси, когато е в името на разбирателството. Ще й върви във всичко, без изключение, но само, ако тя поиска да го направи.

Везна с майка Телец е благословена - Везна не понася студа, а жените-Телци са топли и любвеобилни майки, между майка Телец и дъщеря Везна ще се настанят отношения не само на мирно съвместно съществуване, а на дълбока обич, привързаност и искрено приятелство. Понякога телешкия безсмислен инат се струва леко плебейски на Везните - те са упорити, но когато има защо, а от въздушните лупинги на Везните на Телците им се завива свят, но това се оправя лесно - никога не си мери упоритостта с една Везна, не спори с нея - тя ще спечели първенството тук, лежерното й на пръв поглед поведение е маска на невероятна упоритост, съперничеща дори на тази на Телеца - ако реши да упорства, Телецът стига до края с цената на всичко, но Везната ще стигне много по-лесно и отвъд, без да хаби излишни усилия - Везна е въздух, а въздухът е интелект. Освен това никога не поставяй Везната пред избор - дилемите са в състояние да я объркат и извадят извън релси - например никога когато бързаш да излизаш с нея някъде, не я оставяй пред пълен гардероб да избере сама какво да облече и обуе, а най-добре й бутни дрехите и обувките в ръцете. Майка Телец най-добре изтърпява прищевките на дъщеря Везни. И друго - Везните са изключително свободолюбиви, не нареждай никога на една Везна какво, как и кога да прави, не се меси в решенията, които се отнасят до личния й живот, там я остави свободна на вятъра, иначе рискуваш виелици и бури. А в замяна дъщерята Везни ще радва дните ти, ще ти носи само усмивки, ще направи света около теб по-красив и светъл и ще те обича много, изключително много, дълбоко и трайно. Приготви се за плач на висок и звънлив глас - песнопойки са. biggrin.gif От всички архетипи най-удачните майки за Везни са Телците. Всичко, което може да се определи като женско качество - женственост, е събрано в тези два архетипа. Везните, за разлика от Телците съчетават добре и някои мъжки черти.

много се радвам за детенцето ти...

Аз не дообясних...

Моето бебе е родено на 14 ноември, а аз питах за друго детенце, на 5 години, родено на 22 октомври. Някои казват че е повече в скорпион, затова имам нужда от разяснение.

Благодаря...

Маат, аз го гледам, ще ми е от полза, мерси..

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Аз не дообясних...

Моето бебе е родено на 14 ноември, а аз питах друго детенце, на 5 години, родено на 22 октомври. Някои казват че е повече в скорпион, затова имам нужда от разяснение.

Благодаря...

Е, че щом бебчето ти е Скорпи, значи пак ти е позната историята?.. cool.gif Телец, Скорпи, Везни са ти познати архетипи. Има една ведическа теория, че душите сами си избират родителите. Така, че те са те избрали, не -ти тях. :shake_puter:

примерно- аз имам Луна в Козирог и баща ми бе със Слънце в Козирог.

Живи и здрави да са ти! :white flag:

Мерси.

Имам и друго питане. Ако детето е осмаче, недоносено, преждевременно родено - носи характеристиките на архетипа в деня на раждане ли?

/Не става дума за мои деца, по принцип питам../

Аз не дообясних...

Моето бебе е родено на 14 ноември, а аз питах за друго детенце, на 5 години, родено на 22 октомври. Някои казват че е повече в скорпион, затова имам нужда от разяснение.

Благодаря...

Маат, аз го гледам, ще ми е от полза, мерси..

Ако е онова чаровно усмихнато момиченце на снимката до бебето, виж му тръпчинките на бузките и повече не питай дали е Везна.

Мерси.

Имам и друго питане. Ако детето е осмаче, недоносено, преждевременно родено - носи характеристиките на архетипа в деня на раждане ли?

Да. С пълното право и с пълна сила.

Ако е онова чаровно усмихнато момиченце на снимката до бебето, виж му тръпчинките на бузките и повече не питай дали е Везна.

Да. С пълното право и с пълна сила.

Да biggrin.gif

Везничка, значи...

Това е точно така. Земя е планетата на Телците. Това е възможно най-земният архетип.

infinity1305

Продължавам да си държа на моето - детето ти е чиста Везна.

Как се разбираш ти с Везни - много лесно - и двата архетипа ратуват спокойствие, уют, красота, не понасят скандалите, грубостта, пошлостта, грозотата във всичките й проявления и умеят да правят компромиси, когато е в името на разбирателството. Ще й върви във всичко, без изключение, но само, ако тя поиска да го направи.

Везна с майка Телец е благословена - Везна не понася студа, а жените-Телци са топли и любвеобилни майки, между майка Телец и дъщеря Везна ще се настанят отношения не само на мирно съвместно съществуване, а на дълбока обич, привързаност и искрено приятелство. Понякога телешкия безсмислен инат се струва леко плебейски на Везните - те са упорити, но когато има защо, а от въздушните лупинги на Везните на Телците им се завива свят, но това се оправя лесно - никога не си мери упоритостта с една Везна, не спори с нея - тя ще спечели първенството тук, лежерното й на пръв поглед поведение е маска на невероятна упоритост, съперничеща дори на тази на Телеца - ако реши да упорства, Телецът стига до края с цената на всичко, но Везната ще стигне много по-лесно и отвъд, без да хаби излишни усилия - Везна е въздух, а въздухът е интелект. Освен това никога не поставяй Везната пред избор - дилемите са в състояние да я объркат и извадят извън релси - например никога когато бързаш да излизаш с нея някъде, не я оставяй пред пълен гардероб да избере сама какво да облече и обуе, а най-добре й бутни дрехите и обувките в ръцете. Майка Телец най-добре изтърпява прищевките на дъщеря Везни. И друго - Везните са изключително свободолюбиви, не нареждай никога на една Везна какво, как и кога да прави, не се меси в решенията, които се отнасят до личния й живот, там я остави свободна на вятъра, иначе рискуваш виелици и бури. А в замяна дъщерята Везни ще радва дните ти, ще ти носи само усмивки, ще направи света около теб по-красив и светъл и ще те обича много, изключително много, дълбоко и трайно. Приготви се за плач на висок и звънлив глас - песнопойки са. biggrin.gif От всички архетипи най-удачните майки за Везни са Телците. Всичко, което може да се определи като женско качество - женственост, е събрано в тези два архетипа. Везните, за разлика от Телците съчетават добре и някои мъжки черти.

много се радвам за детенцето ти...

Като бях тийн не понасях хеви-метал и диско(не говорим за сегашните анти-музики!!), но ме привлече една група с холандското име Ван-Хален и то не толквка с китариста-Водолей "Един" Еди ван Хален, а с певецът Дейвид Натан Лий Рот.

http://www.youtube.com/watch?v=yyo1MP5D6XY

По-късно като прочетох, от самопризнанията, че е мигрант на ЛАТВИЙСКИ евреи-ашкенази въобще не ми смъкна мнението за него. ;) Още повече, че бе горд, че бил 'издънката на рода' ахахаха. biggrin.gif

Jmigmap.gif

не, нее туй. cool.gif

Има някаква ЕСТЕСТВЕНА грация в него, не на цигански педал тип "Азис"(който има Слънце в Риби, но Асенднет -Скорпион), въпреки, че тя не иде само от Слънце във Везни, а от Луна в Риби и то в нейните 12 дом.(която я има и Робърт Плант).

А това, че толкова агресивно сексапилен иде от струпване на 3 планети в Скорпион.

Карта-Дейв

rgeS559pZgdA.png

Карта-Еди

pv7gXt7gr22Q.png

Асенденът Везни, Медиум цели-Лъв и Риби в 5 дом на Лъва засилват артистизма. Луната и Слънцето във Водолей тушират напрежението породено от различията на съзнанието и подсъзнанието и смъкват автоцензурата за експресивност, която, обаче е леко туширана от попадне в 4ти дом на Ракът, който е най-срамежливия. Меркурий във Водолей е много добър атестат за новаторство и наистина-Еди ван хален е НОВАТОР!

-----

Сексапилността на Робърт Плант не е така натраплива, което иде от Асендентът му Стрелец. :cupid:

Другите членове- басистът е Близнаци, разбира се, а барабанистчето е братлето ван Хален -Алекс и е Телче :clap:

Мерси.

да, носи ги, но самият факт, че е оживяло, като е ОСМАЧЕ говори, че е под протекцията на Скорпи. ;)

Осмачетата рядко оцеляват. ;) 8 е числото на Сатурн и Скорпи.

Седмачетата оцеляват, тъй като са под протекцията на Везни, Радха-Крсна. ;)

Да biggrin.gif

Везничка, значи...

Е, тази чаровна усмивка е само на Везничка. Личи си, че е щастливо детенце с тази майка-Телец :cupid: . Един съвет, ако позволиш - бутни я леко да се занимава с изкуства, особено музиката е стихията им, Везните имат нужда от бутане, обаче, толкова си знаят, че могат всичко и не искат никому, дори на себе си да го доказват, че страдат от липса на амбициозност, каквато на Телците им е в излишък. Побутвай я и да изучава чужди езици - това се отдава много лесно на Везните и имат перфектно произношение дори за трудните езици. Контактни и откровени са и с това няма да имаш никакви проблеми. Ако се насочи към нещо като История на изкуствата, лингвистика, музика, дизайн, психология, професията й ще се превърне в нейна любов. Но, с каквото и да се занимава, има едно задължително условие - там трябва да се твори с мисъл. Везни без красота и без мисъл не са Везни.

Е, тази чаровна усмивка е само на Везничка. Личи си, че е щастливо детенце с тази майка-Телец :cupid: . Един съвет, ако позволиш - бутни я леко да се занимава с изкуства, особено музиката е стихията им, Везните имат нужда от бутане, обаче, толкова си знаят, че могат всичко и не искат никому, дори на себе си да го доказват, че страдат от липса на амбициозност, каквато на Телците им е в излишък. Побутвай я и да изучава чужди езици - това се отдава много лесно на Везните и имат перфектно произношение дори за трудните езици. Контактни и откровени са и с това няма да имаш никакви проблеми. Ако се насочи към нещо като История на изкуствата, лингвистика, музика, дизайн, психология, професията й ще се превърне в нейна любов. Но, с каквото и да се занимава, има едно задължително условие - там трябва да се твори с мисъл. Везни без красота и без мисъл не са Везни.

Абсолютно точно! предвид моя опит с детето везни. Заниманията/балет и езици/ и всичко като цяло.

Странно, не се бях замисляла, че тези характеристики могат да са от полза и за децата...

Благодаря много.

Иначе бебето скорпион - казват - е наказание biggrin.gif

По това ли се съди, че е везна?

Аз, все пак, не съм жена и едва ли ги подбирам по критерий "партньор в живота, леглото, т.нат."?.. biggrin.gif

От тримата- Ковърдейл най-малко ми лежи на сърце, въпреки, че не е никак лош певец. ;)

Забелязвам при него леко копиране. Това е характерно за "Дева". Дева е службарски знак(както и Риби и Везни). Но ДЬева е прекалено 'суха' и доста копираща. Дева не може да прави нещата със сърце а с ум. ;)

Което за някои неща върви, но определно не върви за фронтмените и вокалите.

Доста хора казват, че Ковърдейл неуспешно пунтира Робърт Плант. cool.gif

Ма щом е Дева, Ковърдейл би могъл да ти е бизнес-партньор?... :wors:

Ковърдейл е взел все пак от Дева- скормна и свенлива.

Това нещо у Робърт Плант и Дейв Лий Рот се проявява чрез Луна в Риби.

Ако мога да ги сравня със сладкиши, понеже си чревоугодниче, което обича сладко biggrin.gif , как са:

1) Робърт Плант е неаполитански сладкиш

2) Дейв Лий Рот е еклер

3) а Дейвид Ковърдейл е суха паста със шоколадена глазура.

А за сексапилността на Дейвид Ковърдейл какво ще кажеш? :wors:

От Дейвид Лий Рот определено лъха на секс, особено в това видео:

От Робърт Плант на съвсем млади години също, макар и по-малко, отклокото от Дейвид Лий Рот.

При Дейвид Ковърдейл ми се струва, че е по-различно. Той също е много сексапилен, например тук:

Обаче, ми се струва, че Дейвид Ковърдейл е много склонен към романтика. Поне като го гледам така на пръв поглед, понеже не разбирам много от зодии, но мисля, че в това отношение мога да се доверя на интуицията си. Сексапилен е и то немалко, но ... Кажи ти U.Ra.

Между другото, определено мисля, че ако някоя жена трябва да си избере за съпруг един от тези трима сексапилни мъже, трябва обезателно да вземе Дейвид Ковърдейл. Той е най-добър по характер и мисля, че е най-малко склонен на изневерява. Другите двама стават само за секс, но не и за брак. ;):wors: Но, това разбира се е гледната точка на един Телец, търсещ сигурността (реалистична гледна точка, защото Телците се отличават с реализъм и прагматизъм).

По това ли се съди, че е везна?

Да. Много хора не знаят, но трапчинките като външен белег ги поставя Венера. Тя е планетата на Везните. Както вече споменах и аз като U.Ra съм на мнение, че Телците са подвластни не на нея, а на Земята. Ако ли пък някой човек носи трапчинки по страните си и не е роден под знака на Везни, то Венера, със сигурност, ще се намери някъде на възлово място в наталната му карта или Везни ще е Ас-то му.

В случая имаме конкретен казус с дата на раждане.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.