Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

Не, че искам да ви се бъркам ама моят опит показва, че водолеите не ги бива особено в леглото, нищо, че на приказки са олеле мале...Иначе аз препоръчвам овните. Моята класация се оглавява от тях. След това, колкото и да ви е смешно са раците.

biggrin.gif Весело е при вас. Може ли и аз да се включа. biggrin.gif

Не е смешно - Раците са известни като най-добрите любовници и от двата пола, били дълбока вода, така съм чувала само )) Моята класация слага Овните на първо място също. Телците са прекалено плътски, нямат развито фентази и скука, при тях не говорим за изискан секс, а по-скоро за похот... Водолеите са вятър и мъгла, примък-отмък, фюфюфююю, а скорпитата имат сексапил, но си падат садо-мазо поне малко, така че - далеч от такива. Близнакът си е супер, обаче. biggrin.gif

• Отговори 954
  • Прегледи 87,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

За Водолеите казваш, че са гола вода в леглото, така ли? :rolleyes: Да знам да си нямам работа с тях. :jumping11:

Недей отписва хората само заради моя горчив опит. biggrin.gif Все пак имала съм само един водолей за партньор, иначе в тяхна защита мога да кажа, че са харизматични и обятелни хора, които грабват вниманието от раз.

Lucia_freeДобре, казано, но за близнаците няма да се разберем. biggrin.gif

П.П Междудругото забравили сме да споменем везните, а си заслужава-неуморими са.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

• Автор
Водолеите са вятър и мъгла, примък-отмък, фюфюфююю

Недей отписва хората само заради моя горчив опит. biggrin.gif Все пак имала съм само един водолей за партньор, иначе в тяхна защита мога да кажа, че са харизматични и обятелни хора, които грабват вниманието от раз.

Права си за Водолеите - ето и 'Lucia_free' потвърждава.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Хм А със Скорпионите нямаш ли опит? Мен те ме интересуват. Казват, че били най-сексуалната зодия в зодиака. Особено мъжете Скорпиони. А от жените - Телците били най-сексуални. Дали и доколко са верни тези слухове? :speak:biggrin.gif:beer:

Ти пита ли ме предварително дали съм Скорпион или имам нещо скорпионско?.. cool.gif

Lucia_freeДобре, казано, но за близнаците няма да се разберем. biggrin.gif

П.П Междудругото забравили сме да споменем везните, а си заслужава-неуморими са.

Е, то и аз само един Водоем си имах, но няма да повторя, държи ми вятър още. biggrin.gif Съгласна съм за вниманието, но едно е да го грабнеш, съвсем друго да го задържиш. Що, кво им е на Близнетата... За мен са интересни, щото винаги ще те изненадат и никога не знаеш кой от двамата го прави. biggrin.gif

• Автор
Ти пита ли ме предварително дали съм Скорпион или имам нещо скорпионско?.. cool.gif

Що да те питам? Ти си Водолей и това е!

Влияе ти Водолейското. Нали по постовете ти във форума виждам, че напълно си отговаряш за зодията.

Е, то и аз само един Водоем си имах, но няма да повторя, държи ми вятър още. biggrin.gif Съгласна съм за вниманието, но едно е да го грабнеш, съвсем друго да го задържиш. Що, кво им е на Близнетата... За мен са интересни, щото винаги ще те изненадат и никога не знаеш кой от двамата го прави. biggrin.gif

:speak: Мъжете близнаци не ги понасям! За жените не мога да кажа.

;) Ура

Така е.

Ти внимавай, да не те светна и тебе, че водолеите са ми слабост/имам да си връщам, по телешки/ biggrin.gif

Нео да каже ставамели за астролози.

Направо може да направите ТВ шоу!Ама и тук става!За щастие не съм съвсем близнак,макар че съм заобиколен с такива и сигурно съм приел някои от техните черти. cool.gif

Нео, нямах лоши намерения, освен това те попитах, ама не казваш. И Ура ми каза... ;)

Не се цупи сега. Цял стих ти святнах.

Опитах с близнак - не ми хареса

• Автор

А със Скропион??? Нищо, че ти си Скорпион.

А какви са Близнаците - егоисти ли са? Доколкото знам са доста мързеливи в секса? :rolleyes:

А какви са Близнаците - егоисти ли са? Доколкото знам са доста мързеливи в секса? :rolleyes:

няма място в леглото за опашките :P

Нео, нямах лоши намерения, освен това те попитах, ама не казваш. И Ура ми каза... :rolleyes:

Не се цупи сега. Цял стих ти святнах.

Благодаря за което!Изобщо не се цупя,радвам се ! cool.gif

• Автор
няма място в леглото за опашките :rolleyes:

При два Скорпиона в леглото има война за това кой да командва ли?

Явно не знаеш от собствен опит.Имам двама добри приятели -близнаци,нищо общо нямат помежду си.Единият доста го гонят жените,а другия -вярно е доста флегматичен.Сигурно асцедентите си казват думата. cool.gif

Везни с асцендент Водолей?

Ама с прости думи човешки, ако може, че като чета тези неща нищо не схващам?

Коя е най-готината зодия ли? Ми, че има ли такава?!

А аз опиПах Скорпка, ма вместо аз да я таковам-тя ме. :P:rolleyes:

Scorpio-1.gifЕй затова обичам Скорпките, защото всичко те вършат сами! И то качествено, без много бля-бля... :P

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Scorpio-1.gifЕй затова обичам Скорпките, защото всичко те вършат сами! И то качествено, без много бля-бля... :P

Ами................ ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ biggrin.gif:P

ще си имаш спомен

• Автор

cool.gif Оттук нататък колкото и да се опитваш да ни убеждаваш, че сексът бил лошо нещо и пречел на духовното израстване и че затова ти не го правиш, вече няма да ти вярваме. laugh.giflaugh.gifbiggrin.gif

cool.gif Оттук нататък колкото и да се опитваш да ни убеждаваш, че сексът бил лошо нещо и пречел на духовното израстване и че затова ти не го правиш, вече няма да ти вярваме. laugh.giflaugh.gifbiggrin.gif

това не е секс - това е преживяване

Комунистът говори в първо лице, но мноЖЕНствено число.

А някой казват, че Комунзмът си Отишъл, но пак се завръща с нова ХОР бодра смяна със свежи ЕГ Не-та. cool.gif

• Автор
Комунистът говори в първо лице, но мноЖЕНствено число.

А някой казват, че Комунзмът си Отишъл, но пак се завръща с нова ХОР бодра смяна със свежи ЕГ Не-та. cool.gif

А с Телкините какви преживявания си имал? За тях казват, че са сексуални консуматори. biggrin.gif И че са егоистки, котио предпочитат да бъдат задоволявани, вместо те да се трудят да задоволяват другите. ;)

А с Телкините какви преживявания си имал? За тях казват, че са сексуални консуматори. biggrin.gif И че са егоистки, котио предпочитат да бъдат задоволявани, вместо те да се трудят да задоволяват другите. ;)

Еротични обикновено са преживяванията с Телкините! cool.gifТе не обичат да се трудят,но някои неща им идват отдават лесно. :P

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

А с Телкините какви преживявания си имал? За тях казват, че са сексуални консуматори. biggrin.gif И че са егоистки, котио предпочитат да бъдат задоволявани, вместо те да се трудят да задоволяват другите. :)

С Телкините?.. ;) Телкините често си забравят бикините в къщи?.. защо така, бе ?..-нещо дупито не си обича гащите?... cool.gif Не ви прави пичитление, че нещо липсва там долу?... cool.gif

ПС: Имам една загатка за тебе- какво ще се получи след сексуално преживяване между змия и таралеж?... :P

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Автор
С Телкините?.. ;) Телкините често си забравят бикините в къщи?.. защо така, бе ?..-нещо дупито не си обича гащите?... cool.gif Не ви прави пичитление, че нещо липсва там долу?... cool.gif

ПС: Имам една загатка за тебе- какво ще се получи след сексуално преживяване между змия и таралеж?... :P

Брех, infinity1305 ти забравяш ли си често бикините вкъщи? ohmy.gifbiggrin.gifcool.giflaugh.gif

А кой е в ролята на таралежа U.Ra? cool.gifcool.gif

Брех, infinity1305 ти забравяш ли си често бикините вкъщи? ohmy.gifbiggrin.gifcool.giflaugh.gif

А кой е в ролята на таралежа U.Ra? cool.gifcool.gif

Няма роля. Казвам ти в действителност. ;)

Инфи я остави. Не е етично да намесваш конкретни лица. Плюс това не всеки 'Марко' е магаре, нали?... :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.