Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

• Автор
Не се вижда връзката с "мисълта".... ;) От 'съ-знание'-то за-виси...

Ти май имаш Венера във Водолей?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 954
  • Прегледи 89,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Съ-знанието от кое се определя. Знание и то съ-знание как може да се случи без мисъл?..

Мисля, че имате много объркани мисли...

Искате ли да ви разкажа за блока на трансмисията в допаминергичните синапси и как става тя...

• Автор

А от сексуалната ориентация зависи ли? :ph34r:

А от сексуалната ориентация зависи ли? :huh:

E, как да не зависи, бре, Тюки?.. От коя ориентация АЛФ, мислиш, че е станал баща на 13?... бебето е Водолей, а бащата (и майката)?... :rolleyes:

Мисля, че имате много объркани мисли...

Искате ли да ви разкажа за блока на трансмисията в допаминергичните синапси и как става тя...

Не са объркани, а- 'обърнати' спрямо Вашите. Проблемът е, че Вие сте фен на Луци, а аз-Крис(ш).

За "трансовата мисия", ако ми разкажете няма да ме пре-обърнете, а само още повече ще ме "дръпнете"... cool.gif

Но хайде, кажете, все пак?!.... :rolleyes:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Автор

Я да се отклоня малко от темата Кришна. biggrin.gif Знаете, разправят, че не бивало да се ядосва Телец, защото ставало страшно. Чудно ми е какво ли става, когато Телец се ядосва? Някой от вас да е виждал ядосан Телец и да знае какво става, когато прелее чашата? :)

Я да се отклоня малко от темата Кришна. biggrin.gif Знаете, разправят, че не бивало да се ядосва Телец, защото ставало страшно. Чудно ми е какво ли става, когато Телец се ядосва? Някой от вас да е виждал ядосан Телец и да знае какво става, когато прелее чашата? :P

Да, виждала съм - помита всичко, което се изпречи пред очите му.

Много обичам Телците именно заради великото им търпение. Това показва благородство на характера. Големи души носят Телците. Но те си и страдат доста от това - понякога безочието се качва на главата им, използвайки търпението на Телеца, което е пословично. Но гневът на Телеца е винаги справедлив - видите ли насреща си разярен Телец, да знаете, че сте прекрачили всички възможно изтърпими граници и вината за яда му е само ваша, защото сте прекалили с търпението му и то много.

Другите две търпеливи зодии са Лъвовете и Везните. Лъвовете са дори още по-благородни и също много носят и гневът им също е справедлив. Везните изтърпяват поради вродената им непоносимост към грозотата и скандалите. Те са за компромиса в името на красивите отношения.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Най-търпеливи са Земните архетипи.

Мое мнение, че Архетип Козирог е по-търпелив от Телец(и Дева). Т.е. Козирогът е най-търпеливия архетип. Козирогът се управлява от Сатурн, койото е Хронос, САМОТО ВРЕМЕ, на санскрит КАЛА(оттук-'календар').

Лъв и Везни не са чак толкова търпеливи, колко земните. Особено Везни. Везни може да лавира добре, тъй като е въздух; а Лъв, просто си е ОТКРИТ цар, който си е в гуната на страстта(раджас) и доста често избухва, което е нормално за цар. :P

Да, виждала съм - помита всичко, което се изпречи пред очите му.

Много обичам Телците именно заради великото им търпение. Това показва благородство на характера. Големи души носят Телците. Но те си и страдат доста от това - понякога безочието се качва на главата им, използвайки търпението на Телеца, което е пословично. Но гневът на Телеца е винаги справедлив - видите ли насреща си разярен Телец, да знаете, че сте прекрачили всички възможно изтърпими граници и вината за яда му е само ваша, защото сте прекалили с търпението му и то много.

Другите две търпеливи зодии са Лъвовете и Везните. Лъвовете са дори още по-благородни и също много носят и гневът им също е справедлив. Везните изтърпяват поради вродената им непоносимост към грозотата и скандалите. Те са за компромиса в името на красивите отношения.

Най-търпеливи са Земните архетипи.

Мое мнение, че Архетип Козирог е по-търпелив от Телец(и Дева). Т.е. Козирогът е най-търпеливия архетип. Козирогът се управлява от Сатурн, койото е Хронос, САМОТО ВРЕМЕ, на санскрит КАЛА(оттук-'календар').

Лъв и Везни не са чак толкова търпеливи, колко земните. Особено Везни. Везни може да лавира добре, тъй като е въздух; а Лъв, просто си е ОТКРИТ цар, който си е в гуната на страстта(раджас) и доста често избухва, което е нормално за цар. :)

Да, вярно, забравих за Козирога. Така е.

Да, вярно, забравих за Козирога. Така е.

Е, няма да си кривя душата, въпреки Марсовото посвещение /хахаха!/, си признавам - този ти аватар ми харесва къде повече...

ей-това ви е хубаво на везните - като акцентирате върху нещо повечко, после бързо пак изравнявате блюдата... kiss.gif

така крайностите ви се прощават :go ahead:

Е, няма да си кривя душата, въпреки Марсовото посвещение /хахаха!/, си признавам - този ти аватар ми харесва къде повече...

ей-това ви е хубаво на везните - като акцентирате върху нещо повечко, после бързо пак изравнявате блюдата... kiss.gif

така крайностите ви се прощават :beer:

Тя и има и Лъвско нещо cool.gif , ...па може и Овенско...? :go ahead:

Но Лъвско- с сигУра! ;)

Тя и има и Лъвско нещо cool.gif , ...па може и Овенско...? :angry:

Но Лъвско- с сигУра! ;)

Ами и ти приятелю,вече имаш нещо Лъвско с тоя си аватар.Хубава грива! laugh.gif:P

Ами и ти приятелю,вече имаш нещо Лъвско с тоя си аватар.Хубава грива! laugh.gif:angry:

По-скоро имам Овнешко. biggrin.gif Но като че ли Лъв харесвам повече "из-рода" си(Рода ми е "Въздуха" biggrin.gif, Въздух чувстват рода си най-малко ).

Всички архетипи имат хубави страни- дори и Члено-100-ногото Скорпи и то! cool.gif

1. Най-добри приятели са Водолеите, стига да не им заври водата в менците(на санскрит 'Кумбха', оттука празника "Кумбха-мела' в град Аллахабад, празник на шайвитата, почитаща не Слънчевата страна на Сатурн-Водолей, а лунната- Козирог. cool.gif

2. Теленцата от женски пол(малките кравички :angry: )са най-красиви.

6.Козирогът е най-скучния, заедно с Девата. За първият ако не си философ, а втория- ако не си аналитик, ще ти е безкрайно скучно с тях.

от "Хаала", което е и коренът за 'Алла', ма може Али да не го знае.. :P

10. Най-чувстени са воднистите, разбира се. Скорпи 'чувства' с тази част, която е една педя по пъпът надолу... biggrin.gif Телецът също е чувстен. Рибите са не толкова 'чувствени, а- 'чувствителни'

14. 'Добри по душа' са Риби и отчасти Рак и Дева. Перфектността на последните им се заключава, че Рак прекалено чувстват, а Дева-прекалено анализират. Добродушно-наивни са Овните. Те стават 'лоши' точно когато дете иска нещо и тропа с краче.

15. Перефектната романтика е между Риби и Телец. Друга 'романтика' или с еинтелектуализира, или сексуализира.

Това е най-крещящата глупост, която съм чувал през живота си! От Водолей няма по-голям предател, господа.Това е Въздушен знак.Зодиите ги разбирам дори повече от компютрите, между другото.С интерес ще следя отзивите и ще си преценя дали да отварям нечии очи, много от нещата са стряскащо опростени, чистата истина, поднесена в очите.Колко свойско от моя страна...Първо, знакът е Неподвижен, тоест оргазнизатор.Оттам следва адска твърдоглавост, не може да му се влияе, останалото е като верижна реакция.Как си въобразявате Въздух да слезе на Земята?Той какво е?Що е то, яде ли се, пие ли се, физическо тяло има ли?Въздухът е навсякъде и никъде едновременно.Не може да се втвърди във физическо тяло, и да е постоянен, да уважа и цени морал, дълг, чест, компромис, достойнство, и т.н Това му е чуждо, това е съвършеният неблагодарник, заедно с Близнаците, които също са въздух.Смисълът на съществуването и на двамата е да изпият кръвчицата по всякакъв начин всекиму, тъй като нямат цел в живота, няма и да имат, и вечно ще търсят Земната опора.По тая причина най-много енергийни вампири има сред Въздушните знаци.С тях не можеш да се разбереш.Именно двамата конкуренти са Водолей и Близнаци, но аз знам слабото им място.Същински блицкриг съм им подготвил.Водоподлей, както му е абсолютно правилното казване, е консервативен, със силна интуиция, никак не можеш да го впечатлиш или учудиш.Той ще изгори и майка си в огъня в името на прогреса, какъвто той го вижда, и никой друг, освен него.Тръгнал ми някакав си Въздухар да оправя проблемите на Земята...Доказателство за предател и неблагодарник, който никога не оцени какво има-Michael Kiske @ Helloween.

2.Те са прекалено груби хулиганки с остър език, без никакви обноски, те са красиви само за ония, които мислят с малката глава, тъй като теленцата са силни сексуално.Най-красивата жена, господа, е Лунната девица, а именно, Рак.Даже знам точно с кой асцендент се получава прекрасно.Тя е истинската дама, ако успееш да я накараш.Нейната беззащитност и независимост се усещат отдалеч, големите й, спокойни, съсредоточени очи омагьосват.

6.Това се отнася с пълна сила за фалшивите Козирози, втора и трета декада, които се намират към Водолея, между чука и наковалнята, Земя-Въздух, като елементи.

10.Телецът е изключително груб, недодялан и неопитен знак, едва втори по младост в Зодиака, какви чувства и брътвежи?!?! Мъжът, особено, е толкова твърдоглав, че, ако види влак да идва, ще седне на релсите, за да спре влакът.Също е Неподвижен знак, и писаното за Водолея донякъде важи и за него.Според топексперта Линда Гудман, той рискува дори срещу пълната разруха, която не може да победи.Не е никакво геройство да разбиваш стени с крехка тиква, нито да излезеш с джобно ножче срещу армия.Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, и грубото му, чобанско селско поведения няма да го направи по-опитен противник, само още по-голям глупак.

14.Добри по душа са не този и онзи, а Отрицателните знаци.Ракът не е добър по душа.Вчера именно двама Раци си говореха как хранят питбулите си с котки, и пълнят чували с котешки крака.Я да не се изложа сега, отрицателните знаци, кои бяха...Козирог, Скорпион, Риби, Телец, Дева, Рак.Честта за най-безжалостна жена се пада на жената Везна, въздушен знак.Отрицателните знаци се отличават със стратегическа, често потайна мисъл, и са отлични командири.

15.Перфектната романтика е въпрос на частни случаи, по-точно 8 на брой, но няма да ги изброявам.Както казваше един мой познат психолог-не всичко е безплатно.Перфектната романтика обикновено е между конфигурация 7-7, тоест знаците, които са създадени да се допълват един-друг, с всичко, което другият няма, и никога няма да има.Тези хора създават възхищение у другия, желание за съревнование и подражание.Ако застанат един до друг, това е най-успешният възможен тандем (моят съветник е именно противоположен, бат` ви Стефан да не е прост cool.gif ) Ето ви и двойките, подредени:

1.Кардинални ( водачи, първостепенни, на върха на йерархията)

-Козирог и Рак (непобедимият тандем в целия Зодиак), все пак живеем на Земята, тоест, Козирогът си е у дома.

Овен-Везни (какво му е необходимо на Огъня, за да се разгори и да влезе в действие? Въздух, потенциал, вдъхновение).

2.Неподвижни (организатори)

Телец-Скорпион (Земя-Вода отново.Водата си търси дом и го намира в стабилната Земя, която дарява с плодородие, вдъхновение, подобно на предния случай).

Лъв-Водолей (Отново Огън-Въздух)

3.Подвижни (комуникатори, аз ги наричам мажоретки, в дъното на йерархията).

Близнаци-Стрелец (Въздух с Огън)

Дева-Риби (Вода-Земя)

Най-общо казано, на единия не му вървят номерата пред другия, все пак има вроден имунитет и защита срещу техниката на другия.Уважавайте онова, което не сте, и няма да бъдете, не го мразете.Дано да съм бил полезен, нали съм скучен Козирог, за нищичко не ставам.

Ти си Козирог, нали?..

...на Водолейят не му харесва тъмната страна на Сатурн(управляванща Козирог)и за това светлата страна на СатУрн(а) се нарича-Уран(Небе), анаграма на "Урна"(Черна дупка).

Разбира се, че ще те изоставя да си гнеш там ДОЛУ- в черната дупка, няма да дойда да ти 'служа'(Козрогът) е най-големият началник, но- В МАТЕРНОТО БИТИЕ(с огнено питие biggrin.gif ). :speak:

Когато чувеш Козирог си предстви планина с връх, когато чуеш Водолей-си представи Небе, което отвреме на време се УРАНира с дъжд върху върха на планина... biggrin.gif

Това ти го казва на тебе- "Козирогът", идивид със Слънце във Водолей в неговият 11 дом и Луна в Козирог в неговият 10 дИм(Козирогът е инетрен газ-мъгла около върха на планината, тъй като САТ-Урната е 'Газов Гигант от интерт-газове).

Бих заключил, че от Козирозите излизат добри учители, стига да са ДУХОВНИ. - Земните знаци са методически.

Всяка нещо си има 2 страни, НЕЗАВИСИМО ОТ АСТРАЛНИТЕ АРХЕТИПИ: МАТЕРИАЛНА И ДУХОВНА!

Един духовен Водолей винаги би изневерил(и изнервил :speak: ) на всеки материлист, било той ДОРИ да е Козирог. cool.gif

=================================================

Това е най-крещящата глупост, която съм чувал през живота си! От Водолей няма по-голям предател, господа.Това е Въздушен знак.Зодиите ги разбирам дори повече от компютрите, между другото.С интерес ще следя отзивите и ще си преценя дали да отварям нечии очи, много от нещата са стряскащо опростени, чистата истина, поднесена в очите.Колко свойско от моя страна...Първо, знакът е Неподвижен, тоест оргазнизатор.Оттам следва адска твърдоглавост, не може да му се влияе, останалото е като верижна реакция.Как си въобразявате Въздух да слезе на Земята?Той какво е?Що е то, яде ли се, пие ли се, физическо тяло има ли?Въздухът е навсякъде и никъде едновременно.Не може да се втвърди във физическо тяло, и да е постоянен, да уважа и цени морал, дълг, чест, компромис, достойнство, и т.н Това му е чуждо, това е съвършеният неблагодарник, заедно с Близнаците, които също са въздух.Смисълът на съществуването и на двамата е да изпият кръвчицата по всякакъв начин всекиму, тъй като нямат цел в живота, няма и да имат, и вечно ще търсят Земната опора.По тая причина най-много енергийни вампири има сред Въздушните знаци.С тях не можеш да се разбереш.Именно двамата конкуренти са Водолей и Близнаци, но аз знам слабото им място.Същински блицкриг съм им подготвил.Водоподлей, както му е абсолютно правилното казване, е консервативен, със силна интуиция, никак не можеш да го впечатлиш или учудиш.Той ще изгори и майка си в огъня в името на прогреса, какъвто той го вижда, и никой друг, освен него.Тръгнал ми някакав си Въздухар да оправя проблемите на Земята...Доказателство за предател и неблагодарник, който никога не оцени какво има-Michael Kiske @ Helloween.

2.Те са прекалено груби хулиганки с остър език, без никакви обноски, те са красиви само за ония, които мислят с малката глава, тъй като теленцата са силни сексуално.Най-красивата жена, господа, е Лунната девица, а именно, Рак.Даже знам точно с кой асцендент се получава прекрасно.Тя е истинската дама, ако успееш да я накараш.Нейната беззащитност и независимост се усещат отдалеч, големите й, спокойни, съсредоточени очи омагьосват.

6.Това се отнася с пълна сила за фалшивите Козирози, втора и трета декада, които се намират към Водолея, между чука и наковалнята, Земя-Въздух, като елементи.

10.Телецът е изключително груб, недодялан и неопитен знак, едва втори по младост в Зодиака, какви чувства и брътвежи?!?! Мъжът, особено, е толкова твърдоглав, че, ако види влак да идва, ще седне на релсите, за да спре влакът.Също е Неподвижен знак, и писаното за Водолея донякъде важи и за него.Според топексперта Линда Гудман, той рискува дори срещу пълната разруха, която не може да победи.Не е никакво геройство да разбиваш стени с крехка тиква, нито да излезеш с джобно ножче срещу армия.Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, и грубото му, чобанско селско поведения няма да го направи по-опитен противник, само още по-голям глупак.

14.Добри по душа са не този и онзи, а Отрицателните знаци.Ракът не е добър по душа.Вчера именно двама Раци си говореха как хранят питбулите си с котки, и пълнят чували с котешки крака.Я да не се изложа сега, отрицателните знаци, кои бяха...Козирог, Скорпион, Риби, Телец, Дева, Рак.Честта за най-безжалостна жена се пада на жената Везна, въздушен знак.Отрицателните знаци се отличават със стратегическа, често потайна мисъл, и са отлични командири.

15.Перфектната романтика е въпрос на частни случаи, по-точно 8 на брой, но няма да ги изброявам.Както казваше един мой познат психолог-не всичко е безплатно.Перфектната романтика обикновено е между конфигурация 7-7, тоест знаците, които са създадени да се допълват един-друг, с всичко, което другият няма, и никога няма да има.Тези хора създават възхищение у другия, желание за съревнование и подражание.Ако застанат един до друг, това е най-успешният възможен тандем (моят съветник е именно противоположен, бат` ви Стефан да не е прост ) ) Ето ви и двойките, подредени:

1.Кардинални ( водачи, първостепенни, на върха на йерархията)

-Козирог и Рак (непобедимият тандем в целия Зодиак), все пак живеем на Земята, тоест, Козирогът си е у дома.

Овен-Везни (какво му е необходимо на Огъня, за да се разгори и да влезе в действие? Въздух, потенциал, вдъхновение).

2.Неподвижни (организатори)

Телец-Скорпион (Земя-Вода отново.Водата си търси дом и го намира в стабилната Земя, която дарява с плодородие, вдъхновение, подобно на предния случай).

Лъв-Водолей (Отново Огън-Въздух)

3.Подвижни (комуникатори, аз ги наричам мажоретки, в дъното на йерархията).

Близнаци-Стрелец (Въздух с Огън)

Дева-Риби (Вода-Земя)

Най-общо казано, на единия не му вървят номерата пред другия, все пак има вроден имунитет и защита срещу техниката на другия.Уважавайте онова, което не сте, и няма да бъдете, не го мразете.Дано да съм бил полезен, нали съм скучен Козирог, за нищичко не ставам.

А, да, това е интересен въпрос. А също, ако може, да обясните и как стои въпросът с т.нар. грехопадение и изобщо има ли понятие за грях.

Всичко, което го виждаш по себе си, като материя е достатъчен "материал" да го осъзнаеш по-късно това. cool.gif

Везна, която не се осъзнае на време и се натрясква кармично Скорпионът. "Слънце във Везни" в Астрологията се нарича "Слънце в Падение", докато "Луна в Скорпион" се нарича "Луна в Падение". Когато падне и Луната след Слънцето става -"мама си Джейси". :speak:

А Иначе Везни е "нектар" и и трябва само една крачка от дискриминиране на концепциите(И "Слънце в Спасение"), разбира се, ако иска да не бъде "сектант "а да си остане "духовен common-ist"... cool.gif

biggrin.gif

Неслучайно обърнах внимание, че се намираме, тук, на Земята, и плюсовете на Въздушните знаци не важат, те са на неподходящото място в непходящото време.Не можеш никога да победиш един Кардинален знак у дома му, в неговия елемент, това е смешно.Колкото до гниенето, спомни си 4-те Избрани знака.Водоподлеят го няма там.Водоподлеят няма никаква амбиция.Гениални заложби, а откъм сериозност-абсолютно леке.Пропиляването и прахосването на даровете е престъпно, на него му се струва нормално.Адски ми е интересно как един знак по-надолу в йерархията може да си въобрази, че ще стигне самия първенец (не само аз съм Козирог), и как ще стане...И от Въздух иди и търси постоянство и твърда ръка...Това важи и за Огъня.Мястото и на двамата-и на Въздушния знак, и на Огнения, не е тук.Техните характери и способности ще ги изведат начело на колоната, в друго място, на друга планета и живот, НО НЕ И ТУК. За отговора ти спрямо Lucia_Free абсолютно те подкрепям.Имам да добавя, кармично Скорпион, защото се намира след нея в Зодиака, и отново отиваме към конфигурация 2-12, а Водата е елемент, който е силен тук, на Земята.Скорпионът, меко казано, ще й разплаче душичката отвътре.

U.Ra, много забавано :)

Добре обрисуваш теленцата, навсякъде

Я кажи телец с асцедент скорпион до колко е беля..?

Според мен това е идеалното партньорство, тъй като и двамата ужаси ще си намерите бързо майстора в лицето на другия, и за конфигурация 7-7 съм писал и по-горе.

Нищо не видях за лъвовете :))

У-у-у-у, само ми ела, знаеш ли как се радвам, че попита? Лъвът е абсолютен палячо, и смешник, по смешност може да конкурира дори Стрелеца.Смисълът на живота му е да използва вградения си оптимизъм и светски поглед за поучителни лекции над другите, и да играе скрита контра, да го играе цар и господар, без да има каквото и да е покритие.Той е Огънят, тоест? Ако можеше да говори с думи, Огънят сигурно би казал "Пази ми се от пътя, че не отговарям". Той е до момент, настроение, муза, разгори ли се безконтролно, хвърля необмислено скритите си козове.Къде си видял Огън да се поспре и да мисли стратегически кое и как ще изгори?Остави, че е и Неподвижен знак...Няма по-забавно от това да му влезеш директно, и мощно (това е и тайната как се сваля момиче Лъв), и да му гледаш сеира как се оправдава, сварен неподготвен.Неговото представление е смешно, чудя се тоя мним цар как изобщо е мъж.Големият му устрем, и особено дързостта му наистина впечатляват, но не и Козирог.Приличат си със Стрелеца по това, че ще бутнат всички в огъня, само и само на тяхното да стане, те пестене на ресурси за себе си не познават, но за другите-и троха хляб е много.Остър, хаплив, хулигански език, не много умело скрит зад маска на лицето, женкар, флиртаджия, лаладжия, а насреща-нищо наистина запомнящо се, като постижение...Е, за мен тия минуси са твърде сериозни, и накланят везните в отрицателна форма, не могат да бъдат компенсирани от малкото му плюсове.Има едно правило, което съм забелязал-стане ли на години, напати ли се, и Лъвът, и Стрелецът (за мъж) се кротват рязко, и стават земни хора, някои дори биха ги посочили за пример.Разбирам, че съм пристрастен заради конфигурация 6-8, но, все пак...фактите са налице (последното може би е продиктувано от асцендента ми в Дева).

Хе, това са забавни въпроси. Ще се опитам да отговоря:

4. Същите са най-отнесени от вихъра - Везните печелят първенството тук като кардинални въздухари. biggrin.gif

:wors::yanim: Като съревнование в конфигурация 4-10, за мен Везната не става за нищо, много си прав! И дели първенството за шампионка в леглото, заедно с Рака.За романтика, това е изцяло Земно нещо.Да видиш бай Стефан как го гледат като изтребител, разни евтини курвенца, като си говорим- Козирог с асцендент в Дева-двойна Земя...Обвинявали са ме всякакви, че излизам от Средновековието, в това отношение... ohmy.gif

Точно това имам предвид и аз - подсъзнанието - при мъжа съзнателно проявеното е Слънцето, а подсъзнанието е Луната, но при жената е обратно - Луната е нейното съзнание, ако тя се е осъзнала като жена вече. И тогава при женския пол Слънцето и Луната разменят местата си в съзнавано и несъзнавано. Проявена е Луната при жената, а слънчевият й знак е нейното подсъзнание, нейната вътрешна същност.

То е като Ин-Ян, същото е.

Или рекнато с езика на психологията - жената, понеже е жена, е проявена Анима и няма Анима, а Анимус - той е в нейното подсъзнание, докато мъжът е проявен Анимус и има само Анима.

И когато се правят партньорските хороскопи, това е от голямо значение - Слънцето на мъжа се свързва с Луната на жената и обратно. А не две Луни или две Слънца.

Машаллата, бре! :wors: Много се радвам да видя хора, които не ми отстъпват по познания в тая област :handshake: Сега, я си представете...хохоохох...нееее. ще умра от хилеж...Връзка между Мъж и Жена Деви, с асценденти в Дева и двамата laugh.gif

Искам да ви попитам нещо по-общо. Има ли разлика в характера и останалите неща в хората родени в началото и тези, родени в края на дадена зодия? Мога да дам пример със зодия Телец - аз и майка ми сме една и съща зодия, но сме различни по характер. Тя е родена в началото на зодията, а аз в края. Днес си говорих с един човек, който е забелязал същото - хората родени в началото на зодия Телец са точно такива, каквато е майка ми, а тези, които са родени в края на зодията по характер са като мен.

Като оставим настрана асцендента и останалите неща, какво ще кажете за родените в началото и в края на дадена зодия и разликите между тях?

Съседните зодии винаги са от различни, и не-близки помежду си елементи.Например, Козирогът е веднага след Палячото и измекярина на Зодиака-Стрелеца.Слиза на Земята, мани ми го тоя огИн оттука.Пази младежкото му възмущение от неправди, несправедливости, дързостта, решителността, кипва и пламва бързо, но вече е Водач, и то-с най-големият потенциал от всички мъже в Зодиака.От пръв к***ар, като Стрелеца, се връща и става пръв по вярност.Тоест, съседните зодии никога не са точно противоположни, както е в 4-10, и човекът се усъвършенства, като пази по малко и от двата знака, личностите, особено за родените на границата.За януарските Козирози, които са съвършените измамници, неблагодарници и прочие, отговаря Водолеят, нали от него вземат поука, близко са.Смятайте го само какъв е.Е, дано да бях полезен.

Много е интересно как две зодии, които са напълно противоположни една на друга са една след друга в зодиака. Например, Козирог-Водолей или Телец-Близнаци. А ако човек е роден точно един ден преди следващата зодия, например, роден в последния ден от Телец, т. е., един ден преди Близнаци, тогава дали ще притежава някои от характеристиките на Близнаци? Какви са вашите наблюдения по въпроса?

Аз засега май не забелязвам такова нещо.

Поправка, не са напълно противоположни.Козирог с Овен/Везни е противоположен, Телец-Водолей/Лъв.Нека го обясня така.Гледаш своя елемент.Козирог-Земя.Близкият до теб-Вода.Значи противоположни ще са ти отново Кардинални знаци, по един от другите два елемента, защото кардиналният от близкия елемент те допълва, в случая-Рак.Ето друг пример-Телец-Земя/неподвижен.Противоположни елементи-Въздух и Огън, отново неподвижни, тоест Водолей и Лъв.Двата противоположни напълно някому (конфигурация 4-10) винаги се допълват взаимно, в конфигурация 7-7.

P.S Ей, ама, аз съм ги разбирал, брях biggrin.gif

Това си го казал за Скорпионите.

Ама сега като четох за Скорпион видях, че много изневерявали! Твърдиш, че Скорпион и Телец са добра брачна двойка, обаче те са доста различни. Доста!!! Телец как търпи прекалената му активност и склонност към екстремни преживявания, а Скорпион как търпи постоянността, неподвижността и пасивноста на Телец?

Естествено, бе, как знак, олицетворяващ секса, ще е верен, трябва да си ку-ку, за да го повярваш...И, каквито са неблагодарници, и егоисти...И двата знака са прекалено ограничени и инат, за да им се влияе.Жена Телец също е много лека, освен, ако е нямала специално възпитание, тогава става дори обратното.

@Angelsing, моето си е най-убаво, казали хората, все към Водните дърпаш, нали си Рак...Предлагам да се избягва конфигурация 5-9 в отговорите, по обясними и уместни причини.

Теорията за избиране на родителите и мястото на живеене не е просто теория, а самата истина, проверена и подпечатана.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Майко мила...

Оказва се, че съм грозна, зла, недодялана и груба развратница и съм си намерила майстора в лицето на някакъв подобен на мен ужас...

biggrin.gif:yanim::handshake:

И предвид възпитанието ми сменям често диадемата с расото ohmy.gif

Отивам да се гръмна biggrin.gif

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Въздушните са най-близо до децата и най-лесно се разбират с тях, понеже самите са едни хвърчащи деца.

Най-близко до децата сме ние, чистокръвните Козирози, забравили вече за другите планети, за друидите, за пълководците, и се подмладяваме обратнопропорциално с годините.Ей на, виж ме мен, да дам 1000 лв за професионални ръчки, и, освен другите състезания, да стана и световен шампион на игра...Тая тема е прекрасна, дано нищо от нея не се използва злонамерено.Близки са и Близнаците, защото са вечно неориентирани, и причинно-следствената връзка трябва да им се обяснява, като 2+2=4 или Котка-гони-мишка=Законът на джунглата.Бързаците се връщат на Земята единствено, защото Кармата ги задължава да си изпълнят Договора, току-виж, иначе забравили biggrin.gif

Майко мила...

Оказва се, че съм грозна, зла, недодялана и груба развратница и съм си намерила майстора в лицето на някакъв подобен на мен ужас...

biggrin.gif:yanim::handshake:

И предвид възпитанието ми сменям често диадемата с расото ohmy.gif

Отивам да се гръмна biggrin.gif

остави един патрон и за мен cool.gif

Близки са и Близнаците, защото са вечно неориентирани, и причинно-следствената връзка трябва да им се обяснява, като 2+2=4 или Котка-гони-мишка=Законът на джунглата.Бързаците се връщат на Земята единствено, защото Кармата ги задължава да си изпълнят Договора, току-виж, иначе забравили biggrin.gif

Пълни глупости. Гледайки и по-горният ти пост, всичко свързано с тази зодия, което си казал е абсолютна глупост.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Някакви факти?Я си прочети кака Гудман какво е казал за Близнаците?Ти изобщо имаш ли понятие какво значат Карма и Договор? А Телецът е детето на Зодиака, как да не е бил дете, като никога не е порасвал, поне на това ниво, а Овенът е бебето.Евала за телешкия инат.И никак да не ми излизат с твърденията колко са сериозни.Телците са едни разпасани секс маниаци, дето за тях животът и духовният живот се изчерпват с две думи-пари (материално) и секс.

P.S Направо ги забих с парния чук...

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

хм, то май един свестен не остана.......................

Най-близко до децата сме ние, чистокръвните Козирози, забравили вече за другите планети, за друидите, за пълководците, и се подмладяваме обратнопропорциално с годините.Ей на, виж ме мен, да дам 1000 лв за професионални ръчки, и, освен другите състезания, да стана и световен шампион на игра...Тая тема е прекрасна, дано нищо от нея не се използва злонамерено.Близки са и Близнаците, защото са вечно неориентирани, и причинно-следствената връзка трябва да им се обяснява, като 2+2=4 или Котка-гони-мишка=Законът на джунглата.Бързаците се връщат на Земята единствено, защото Кармата ги задължава да си изпълнят Договора, току-виж, иначе забравили biggrin.gif

...за това ви расте брада козарска и сте строги, като в тоалетна. biggrin.gif

Козирогът е възмножно най-състарения архетип в зоо-кръга, асоцииращ се със самото време.

Следват Скорпионът, Девата, които искат да бъдат сериозни и възрастни. cool.gif

Моето мнение, е, че ти разбираш от зодии и архетипи колкото "Азис от християнство", но това пак е в играта- козирозите са догматици, тип Станчо Трифонов- като види нещо и той трябвало да го може и прави и да му пляскат(по поръчка другите)...или просто защото е достатъчно невеж да разбере, че тези неща не стават с труд или заповеди. cool.gif Рогата ви трябва да са за украса, но само като трофей окачени на стената. Живият Козирог ги изпозлва да ручка.

Сред представителите на кои зодии според вас има най-много престъпници и сред кои най-много мошеници, склонни към финансови измами?

Вече четох, че Скропион били много склонни да вършат престъпления, заради агресията им.

Чудя се дали няма някъде криминалисти, които се интересуват от зодии и да са си правили своя статистика за престъпниците, техните зодии и кои зодии към какъв вид престъпления са най-склонни? А ако има такива, дали е записана някъде информацията?! ;)

Категорично Въздушните, описах по-горе липсата на съвест и отговорност, нали не са Земя... Кака Гудман пише "Колко жалко, че банковите измами и фалшифициране на кредитни карти не са професия!Там Близнаците биха били в силата си..." Двамата ми конкуренти си ги познавам, Водолей и Везни...Мале, какво съм им подготвил...И, за справка, един от най-именитите престъпници за времето си, Джон Дилинджър, е бил Близнаци...

Някакви факти?Я си прочети кака Гудман какво е казал за Близнаците?Ти изобщо имаш ли понятие какво значат Карма и Договор? А Телецът е детето на Зодиака, как да не е бил дете, като никога не е порасвал, поне на това ниво, а Овенът е бебето.Евала за телешкия инат.И никак да не ми излизат с твърденията колко са сериозни.Телците са едни разпасани секс маниаци, дето за тях животът и духовният живот се изчерпват с две думи-пари (материално) и секс.

P.S Направо ги забих с парния чук...

Ако ще й папата да е писал по въпроса - дреме ми. Омъжена съм за близнак и той няма, ама нищо общо с това, което си описал. Това пък за овена също не подлежи на коментар. Пълен абсурдистан. Овните са веселяци по природа, но са изключително рационални хора. Имам чувството, че ти харесва да плюеш тази и онази зодия. И да не повярваш, чела съм кака ти, за разлика от теб обаче тя показва и положителните страни на представителите на различните видове зодии. Ама на който както му изнася, така чете.

П.П Телците си ги налучкал, въпреки че отново си краен и си забравил да споменеш колко комуникативни личности са. Междудругото това са най-невъзмутимите хора, които познавам(качество, за което шапка им свалям).

П.П 2

Моето мнение, е, че ти разбираш от зодии и архетипи колкото "Азис от християнство"...

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.