Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

Всъщност - боклуци няма. На всяко сметище цветя са цъфтяли.

Истина е.

Едно от малкото обобщения, които приемам с респект.

• Отговори 954
  • Прегледи 89,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Има доста грешки... някои не са на мястото си,а при съседната купччина. ;)

Смятам, че на всички ще ни е интересно да видим известните хора родени под зодиакалните знаци. Направих една сглобка и моля да ме извините ако някои от имената се повтарят, не съм ги довидяла.

ОВЕН

Йохан Себастиан Бах, Ото фон Бисмарк, Чарли Чаплин, Никита Хрушчов, Винсент ван Гог, Йозеф Хайдн, Херберт фон Караян, В. И. Ленин, Грегори Пек, Петър Устинов, Едгар Уолъс,Тенеси Уилямс, Емил Зола.Томас Джеферсън, Ото фон Бисмарк, Хрушчов, Емил Зола, Бах, Винсент ван Гог, Леонардо да Винчи, Франциско Гойя, Чарли Чаплин, Питър Устинов, Марлон Брандо, Жан Пол Белмондо, Джродано Бруно, Линда Гудман.

ТЕЛЕЦ

Балзак, Владимир Набоков, Гари Купър, Зигмунд Фройд, Йоханес Брамс, Катерина Велика, Одри Хепбърн, Робеспиер, Салвадор Дали, Уилиям Шекспир, Барбара Стрейзанд, Ела Фицджералд, Шер, Йехуди Менихин, Лили Иванова, Борис Христов, Чайковски, Прокофиев, Шекспир, Балзак, Фройд, Кант, Витгенщайн, Карл Маркс, Робеспиер, Хитлер, Жириновски, Сефариал.

БЛИЗНАЦИ

Пола Абдул, Джоузефин Бейкър, Сандра Бернхард, Бьорн Борг, Джордж Буш, Ралф Едуардс, Лукас Хаас, Дан Янсен, Къртис Мейфийлд, Мерилин Монро, Али Шийди, Брук Шийлдс, Джони Вайсмюлер, Винъс Уилямс, кралица Виктория, Пол Макартни, Боб Дилън, Вагнер, Р.Щраус, Григ, Пушкин, Платон, Блез Паскал, Томас Юнг, Томас Ман, Данте Алигери, А.К.Дойл, Кришнамурти, Джон Кенеди, Че Гевара, Тито, Георги Димитров, Петър Стоянов, Симеон Сакскобурготски.

РАК

Ан Линдберг, Андрю Уайт, Джина Лолобриджида, Джон Глен, Джон Адамс, Джон Рокфелер, Екзюпери, Жан Кокто, Ингмар Бергман, Кафка, Луис Амстронг, Марсел Пруст, Рембранд, Ринго Стар, Ричард Роджърс, Стивън Фостър, Хенри Торо, Ърнест Хемингуей, Юлий Цезар и др.Васил Левски, Петър Дънов, Иван Вазов, Елин Пелин, Димитър Димов, принцеса Даяна, Рембранд, Рубенс, Шагал, Ел Греко, Дега, Маяковски, Петрарка, Лафонтен, Ж.Санд, Екзюпери, Хемингуей, Лайбниц, Русо, Джузепе Гарибалди, Луис Армстронг, Джина Лолобриджида, Михаил Левин, Павел Глоба.

ЛЪВ

Алфред Хичкок, Бернар Барух, Джон Голзуърди, Бернард Шоу, Дороти Паркър, Еди Фишер, Етел Баримор, Жаклин Кенеди, Мей Уест, Мусолини, Наполеон Бонапарт, Олдъс Хъксли, Робърт Бърнс, Уолтър Скот, Фидел Кастро, Александър Македонски, Мусолини, Фидел Кастро, Бил Клинтън, Бърнард Шоу, Карл Юнг, Робърт Редфорд, Мик Джагър, Хенри Форд, Алфред Круп, Робърт Редфорд, Жаклин Кенеди-Онасис.

ДЕВА

Принц Алберт, Артър Годфри, Грета Гарбо, Гьоте, Джон Гънтър, Джоузеф Кенеди, Д. Лорънс, Елия Казан, Кралица Елизабет I, Ингрид Бергман, Лафайет, Линдън Джонсън, Морис Шьовалие, Питър Селърс, Кардинал Ришельо, Робърт Бенчли, Сид Цезар,София Лорен, Тиодор Дръйзър, Х.Л. Менкен, Хенри Форд II, Клаудия Шифър, Киану Рийвс, Хю Грант, Аня Пенчева, Кеворк Кеворкян.

ВЕЗНИ

Бриджит Бардо, Греъм Гриихн, Дебора Кър, Джон Ленън, Джордж Гершуин, Джули Андрюс, Ед Съливан, Елинор Рузвелт. Марчело Мастрояни, Махатма Ганди, Ницше, Оскар Уайлд, Т.С. Елиът, Томас Улф, Труман Капоти, Тони Бракстън, Монтгомъри Клифт, Дивайн, Брет Фавър, Франсис Скот Фицджералд, Джим Хенсън, Ани Лейбовиц, Томас Мур, Оливия Нютън-Джон, Гуинет Полтроу, Люк Пери, Скоти Пипън, Сюзън Сарандън, Бърни Сигъл, Кристин Тод Уитман, Уилям Фокнър, Ференц Лист, Хелън Хейс, Чарли Браун, Юджийн О’Нийл.

СКОРПИОН

Уйнона Райдър, Джоди Фостър, Леонардо Дикаприо, Софи Марсо, Джулия Робъртс, Сесилия Саркузи, Бил Гейтс, Пикасо, Деми Мур, Хилари Клинтън, Ален Делон, Бьорк, Мег Райън, Аяшвария Рай, Мария Антоанета, Калиста Флокхард, Жо Дасен, Ерос Рамацоти, Мария Кюри, Мартин Скорсезе, Марадона, Борис Бекер, Достоевски, Роден, Индира Ганди, Били Греъм,Вивиан Лий, Грейс Кели, Джим Бишъп, Джонас Салк, Джони Карсън, Джордж Елиът, Дъглас Макартър, Катрин Хепбърн, Мадам Кюри, Майк Никълс, Мари Дреслер, Мариан Муър, Мария Антоанета, Мартин Лутър, Принц Чарлс, Йозеф Гьобелс, Фридрих Шилер, Фьодор Достоевски, Николо Паганини, Жорж Бизе, Емерих Калман, Винченцо Белини, Огюст Роден, Ален Делон, Пабло Пикасо, Андре Жид, Уве Зелер, Ричард Бъртън, Робърт Кенеди, РИчард Бърд, Теодор Рузвелт, Хети Грийн, Шарл дьо Гол.

СТРЕЛЕЦ

Андрю Карнеги, Бети Грехбъл, Бетовен, Дейвид Мерик, Джеймс Търбър, Джон Милтън, Джон Осбърн, Джули Харис, Идит Кавел, Лий Ремик, Лилиан Рръсел, Мария Калас, Марк Твен, Мери Мартин, Робърт Мозес, Сами Дейвис, Уинстън Чарчил, Уолт Дисни, Франк Синатра, Брад Пит, Бритни Спиърс, Мила Йовович. Лудвиг ван Бетховен, Берлиоз, Доницети, Тулуз Лотрек, Тютчев, Некрасов, Хайне, Блок, Дж.Суифт, Лопе де Вега, Флобер, Тихо Брахе, Нострадамус, Лобачевски, Пирогов, Спиноза, Енгелс, Нерон, Пиночет, Франко, Сталин, Брежнев, Чърчил, Франк Синатра, Уолт Дисни.

КОЗИРОГ

Алберт Швайцер, Алекзандър Хамилтън, Бенджамин Франклин, Едгар Алън По, Елена Рубинщайн, Жана Д’Арк, Исак Нютон, Йохан Кеплер, Кари Грант, Лорета Янг, Луи Пастьор, Мао Дзе Дун, Мартин Лутър Кинг, Нат Кинг Коул, Ръдиард Киплинг, Хенри Милър, Христо Ботев, Никола Вапцаров, Пейо Яворов, Алеко Константинов, Шарл Перо, Карел Чапек, Алексей Толстой, Джек Лондон, Корольов, Курчатов, Луи Пастьор, Цицерон, Никсън, Пиер Кубертен, Елвис Пресли, Мохамед Али.

ВОДОЛЕЙ

Абрахам Линкълн, Галилей, Джеймс Джойс, Джон Баримор, Жана Моро, Жул Верн, Кларк Гейбъл, Клод Моне, Лесинг, Луи Пастьор, Луис Карол, Менделсон, Моцарт, Бертолд Брехт, Пол Нюман, Роби Уилямс, Роналд Рейгън, Съмърсет Моъм, Томас Едисон, Франклин Рузвелт, Франсис Бейкън, Франц Шуберт, Чарлс Дарвин, Чарлз Дикенс, Дженифър Анистън, Роби Уилямс, Борис Елцин, Христо Стоичков, Пол Нюман. Владимир Димитров (Майстора), Стефан Стамболов, Атанас Буров, Христо Стоичков, Ванга, Моцарт, Шуберт, Менделсон, Мане, Байрон, Стендал, Чехов, Ромен Ролан, Чарлз Дикенс, Жорж Сименон, Галилео Галилей, Николай Коперник, Чарлз Дарвин, Менделеев, Томас Едисон, Лагранж, Томас Мор, Борис Елцин.

РИБИ

Жельо Желев, Георги Марков, Вивалди, Хендел, Джакомо Росини, Морис Равел, Сметана, Римски Корсаков, Фредерик Шопен, Реноар, Ботичели, Микеланджело, Виктор Юго, Алберт Айнщайн, Сидни Поатие, Елизабет Тейлър, Лайза Минели, Рудолф Щайнер, Едгар Кейси, Юри Гагарин, Валентина Терешкова, Джон Бон Джоуви, Брус Уилис,Джон Стайнбек, Огнян Герджиков.

Забележка: Не забравяйте, че никой от тези хора не може да се мери с Нютон. Все пак той е козирог. biggrin.gif

Източници предимно ТУК и ТУК и ТУК

Всичко това притежавам аз. ohmy.gif

Добави и щръкнал шанцов инструмент! biggrin.gif

ПС: само за носа разбрах-тип "гарван" на Южин Минетчев ли?... ;) В бокса как са носовете?.. :P

Под боклук разбирам мъж, използващ я за секс играчка, хулиган, простак, нискоинтелигентен, грозен-с голям нос, обеци, боядисани, щръкнали кичури, на които сигурно и таралеж ще завиди.

На мен да ми се стъжни? Не вярвам.Телецът е прекалено елементарен и неопитен противник.А за боклуците, трябва прекалено много опит, за да го разбереш, бебето не го притежава.Урко, съгласен съм, наистина има грешки.

....щото имат два ли?... ;) А за Еднорозите в леглото?... :P

То зависи ти колко трябва да запълваш- ако 2-козирози, ако 1-еднорози.

;)

Да бе, да! laugh.gif

Давам най-висока оценка в леглото на Козирозите мъже. Невероятни са!

И млъквам, че то наистина не му е тук мястото laugh.gif

Има доста грешки... някои не са на мястото си,а при съседната купччина. ;)

Възможно, не съм ги проверявала. :P

На мен да ми се стъжни? Не вярвам.Телецът е прекалено елементарен и неопитен противник.А за боклуците, трябва прекалено много опит, за да го разбереш, бебето не го притежава.Урко, съгласен съм, наистина има грешки.

tuksum е типичен телец, така че внимавай ;)

Нямам нищо срещу него, нито ми е казвал каквото и да е, за да има конфликт.

...за това пък аз констатирам, че Кози-розите миришат на розов пръч.... sad.gif;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Кой говори за конфликт. Вие козирозите наистина сте черногледи май...

Туки е тя, не е той. Но подозирам, че в един евентуален сблъсък между козирог и дама телец козирога си плаща порядъчно за всяка помислена харектеристика относно личността и biggrin.gif

Любимият цвят на Кози-розите е розов. ;) Те и за това са 'децата на зоди-ака. biggrin.gif

Кой говори за конфликт. Вие козирозите наистина сте черногледи май...

Туки е тя, не е той. Но подозирам, че в един евентуален сблъсък между козирог и дама телец козирога си плаща порядъчно за всяка помислена харектеристика относно личността и biggrin.gif

Аз мириша на Nina Ricci, Aigner, Calvin Klein, според настроението.Виж, за други не отговарям.Инфинити, верно ли е тя?Добре, че ми каза навреме...малеее....

Любимият цвят на Кози-розите е розов. ;) Те и за това са 'децата на зоди-ака. biggrin.gif

Телците май не харесваме бебешко розовото. А любовта ни към червеното е мит.

Харесвам пастелни тонове аз а като тръгна да пътешествам с белите ми куфари все ми се ще да бях такъв тип, че да можех да ползвам кожени, вместо бели. biggrin.gif Но имам непоносимост към кожени изделия. Дали е така с телците...? М?

Мнооого спам днес, много - махам се вече :lol6:

Уродко, обиждане на Зодиака е сериозно провинение, успех в трупането на черна карма, щом ти харесва толкова.И стига брътви глупости, на безмозъчните, ако им харесваш, на мен определено не.Козирозите имат афинитет (за малко да кажа инфинитет :lol6: ) към тъмните нюанси, особено тъмнокафяво.Розово ми е най-омразният цвят, между другото.

Аз мириша на Nina Ricci, Aigner, Calvin Klein, според настроението.Виж, за други не отговарям.Инфинити, верно ли е тя?Добре, че ми каза навреме...малеее....

Браво, браво, а балет играете ли?... cool.gif

jof.pan.359.jpg

Телците май не харесваме бебешко розовото. А любовта ни към червеното е мит.

Харесвам пастелни тонове аз а като тръгна да пътешествам с белите ми куфари все ми се ще да бях такъв тип, че да можех да ползвам кожени, вместо бели. biggrin.gif Но имам непоносимост към кожени изделия. Дали е така с телците...? М?

Мнооого спам днес, много - махам се вече :lol6:

Инфи, как си откраднала розите на Козите?.. Сега какво ще папат като се мъчат да застанат на 2 крака?... ;)biggrin.gif

Розовият е на Везни, щото е на Венера, да и вие сте закачли малко, но що ми се струва, че опичащ най-много пастелено зелено?... Може и друг нюанс на зелено?.... :lol6:

А, така! Удари му един десен прав да го почервениш, като на Овенът цвета! cool.gif

Носиш ли черни слипове или боксерки?...

....като видиш бял костюм на чер негър гълчиш ли го? ;)

Уродко, обиждане на Зодиака е сериозно провинение, успех в трупането на черна карма, щом ти харесва толкова.И стига брътви глупости, на безмозъчните, ако им харесваш, на мен определено не.Козирозите имат афинитет (за малко да кажа инфинитет :P ) към тъмните нюанси, особено тъмнокафяво.Розово ми е най-омразният цвят, между другото.

Whaaaaaaaaaaaaaaat? ohmy.gif

http://www.youtube.com/watch?v=F62H1V10bE4

:P

Уродко, обиждане на Зодиака е сериозно провинение, успех в трупането на черна карма, щом ти харесва толкова.И стига брътви глупости, на безмозъчните, ако им харесваш, на мен определено не.Козирозите имат афинитет (за малко да кажа инфинитет ) към тъмните нюанси, особено тъмнокафяво.Розово ми е най-омразният цвят, между другото.

Ти сега не бъркай понятията Ура biggrin.gif

Розите и борчетата са ми първа страст, за разлика от зеленото и розовото ;)

Ако бях типичен телец, щях да ти кажа какво ще направя с белия костюм върху черния негър - ще му го сваля, щото гол по ще ми хареса, но аз не съм, затова само ще го снимам :lol6:

Хмм... харесвам телците. Имат чувство за хумор.

И зодия Динди харесвам, щото и тя така.

Ама козирог и водолей сте много сковани, бре...

Не ставате за балет в три стъпки май... )))))

хехе, Инфа, не забравяй, че съм се влюбвал 2 пъти в Телешки Кравички :hush:

Но те не ме харесват, тъй като ми е много малък тестостеронът, имам буйна коса и не оплешевявам, та така... biggrin.gif Ко да се прави -пак МАМА ПРИ-РОДА. biggrin.gif

Козите и Водките са сковани, щото делят САТ Урна-та. Водките са я анаграмирали на Уран искат осветена и лека(light значи и светлина и 'лек', а оловните рога все се тежкареете и иска да им се кози-рува. А не знаят, че думата 'водя' иде от Водолей... ахахахахаа biggrin.gif

Ти сега не бъркай понятията Ура biggrin.gif

Розите и борчетата са ми първа страст, за разлика от зеленото и розовото :help:

Ако бях типичен телец, щях да ти кажа какво ще направя с белия костюм върху черния негър - ще му го сваля, щото гол по ще ми хареса, но аз не съм, затова само ще го снимам :)

Хмм... харесвам телците. Имат чувство за хумор.

И зодия Динди харесвам, щото и тя така.

Ама козирог и водолей сте много сковани, бре...

Не ставате за балет в три стъпки май... )))))

Да се разберем - ти си с оловни рога, моите са диамантени. Мен телец не ме е зарязвал още :)

Иначе за липсата на мераци може да се разберем с теб... ние такива сме от някаква изчанчена зодия, 15-та явно.

Еееее, аз наистина изчезвам че ще ме БАНнат вече за спам... :help:

Вярно е това за Овена. Както е първият в хороскопа по огън и плам, така е и терминаторът в любовта.

....за мене любов и секс са различни неща. :)

Млади хора с липса на либидо????????

Причините за това не са извънземни, а даже много простоземни - хормонален дисбаланс се наричат и обикновено са свързани с някаква патология.

Лошото е, че някои наричат това духовност.

Млади хора с липса на либидо????????

Причините за това не са извънземни, а даже много простоземни - хормонален дисбаланс се наричат и обикновено са свързани с някаква патология.

Лошото е, че някои наричат това духовност.

Насочено само към един обект и без натрапчиво сърцебиене.

Покоя на осъзнатата взаимна принадлежност.

Като море...

Пък телците сме били развратни, казват... biggrin.gif

Насочено само към един обект и без натрапчиво сърцебиене.

Покоя на осъзнатата взаимна принадлежност.

Като море...

Пък телците сме били развратни, казват... biggrin.gif

Телците сме каквото си поискаме.

Но е много повече от море...

Не мога да повярвам какъв купон сте си спретнали!!!Много хубав!Имам само една молба,надявам се и други да се съгласят....Дайте амнистия на Туки,че без нея губим ценен участник във форума.

У.Ра ,Туки казва че пак ти е пълна кутията.Потвърждава се правилото ,че телците често залитат по водолеи/Мое лично наблюдение,не знам дали има връзка с вас,но е вероятно./

Оказва се че много различни тез телци ,бре.Май всички ще се окажете прави! cool.gif

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.