Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

Низша астрология?

И висша ли има...?

• Отговори 954
  • Прегледи 89,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Низша астрология?

И висша ли има...?

все дърво........ :help:

Да, тъй като нисшата Астрология, земната наука, каквато я познаваме ние, хората, не е дори късче от Висшата Астрология, или дори от универсалната, Небесна наука (условно я наричам така, земен еквивалент и име нямаме за нея), които на Земята са непознати.@tuksum, жените ги разбирам многократно по-добре, отколкото изглежда.Това, което искаше да кажеш ти, е, че не искам да ги разбирам, и отказвам да приема истината в очите, и си въобразявам, че мога да им помогна към положителна промяна.

Каква небесност, астрология - в астрала. biggrin.gif

За мен това чудо не е наука, макар за много да е даже изкуство.

Е, аз не съм наясно изобщо... опитвала съм да чета, но някак си все ме приспива, абсолютна липса на задълбочен интерес...

Но става за развлечение понякога.

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Каква небесност, астрология - в астрала. biggrin.gif

За мен това чудо не е наука, макар за много да е даже изкуство.

Е, аз не съм наясно изобщо... опитвала съм да чета, но някак си все ме приспива.

Но става за развлечение понякога.

то защото си жена - може би следващия път..................

то защото си жена - може би следващия път..................

...и следващия път не е сигурно. Трябват ти татами или ринг! :wors:

...и следващия път не е сигурно. Трябват ти татами или ринг! :wors:

пфффффффффф, ти направо ме отказа biggrin.gif

А, Ура, мерси съм, не ща biggrin.gif

Сега плувам в блаженно невежество...

Инфи, сигурен съм, че знаеш, но бат Чефото ще има освен да изяде много бой в тази инCARNEация,но и ще влиза в белтъчна структура още доста.

"Висшата Астрология" за която говори е "Боксьорската Астрология" на Linda Boxmann. Там или салаама или Касиус Клей(Мохаммад Али)ще го реинкарнира пак.

"Низшата Астрлогия' на Кришна казва, че не докато човек не се смири и изостави войната той не може да разбере Бога(за това девите-полубоговете са женствени, затова гопите са жени; но не говоря за 'външната жена', която се противопоставя на мъжката матерна сила. Това е пак задълбочаване на процесът на "Висшата Боксьорска Астрoлогия"). И по тази причинa Кришна му дава "кшетра"(полето), най общо казано-матрицата. Бай Чефо иска да пребори матрицата, така както котка, която "набива с лапа сешуар"(ако си виждала-голямо шоу е!! biggrin.gif )

..че такива мити работи. cool.gif

Учи гардове и 'прави удари' и ги остави тези пируети! biggrin.gif По-лесно е с два къча да ни вкараш в коша! :wors::wors:

:wors:

пфффффффффф, ти направо ме отказа biggrin.gif

ми имаш живият пример пред себе си- индивид с първични мъжкарански полови атрибути- кулинарни тестяни топки за мекици(ци)а без нито един ден на ринга. И за това нямам тесто-стеррон и не ми оплешивява косата. ПедресТ такъв съм си! biggrin.gif на една педя раста! cool.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Автор
Раздел Религии не е ли ринг?

... понякога

Зависи кои потребители са тук. Иначе, понякога тече сериалът "Любов и омраза". Много е интересен. Преди го даваха по БТВ. cool.gif

Забелязях, че и ти като мен и като типичен Телец обичаш да ядеш вкусотии.

Абе, Водолеите всички ли така се мъчат и самоограничват в яденето или само някои? :wors:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Зависи кои потребители са тук. Иначе, понякога тече сериалът "Любов и омраза". Много е интересен. Преди го даваха по БТВ. cool.gif

Абе, Водолеите всички ли така се мъчат и самоограничват в яденето или само някои? :wors:

"РанЪта прай борбЪта" е казал поета, който, сигурно е имал Асендент "Козирог", а Луната- ти ще кажеш къде му е?... cool.gif

О, аз не просто обичам да ги ям. За мен е една истинска наслада... за приготвянето им и украсата отделям много време, ароматите им ме въздигат в небесата, почти винаги преглъщам със затворени очи. Страст, до степен на похот.

Я пробвай - задръж по небцето си гроздово зърно 20 минути. Ще му запомниш формата, извивката, гладкостта и вкуса за цял живот.

Типичен телец съм biggrin.gif

Ама нетипично не вкусвам месо.

... biggrin.gif

Типичен телец съм biggrin.gif

Ама нетипично не вкусвам месо.

ohmy.gif ....не съм виждал Телец-канибал и Телец да

biggrin.gif

Lucia, така побеснях, ако беше мъж, заклевам ти се, със счупени крайници щях да те оставя :whist: Не разбра ли, че с нисша Астрология само си вредиш?Въздух без опора, потенциал без господар, пари в сейф, без собственик, какво е?!Извинявай, ама, ти, бавноразвиваща ли си, каква си, обяснявам като за петокласничка, и на теб пак не ти е ясно...Критикуваш Урко в други теми, а той веднага разбра, че имам нещо повече от земен източник на информация, за което официало го признава... Как смееш да ме съдиш ти, която и на снимка не си ме виждала, за връзки, дето нито не знаеш какво е станало, нито каква карма е била предписана!Типично за уличница, все тя е права, вдига си краката на който попадне, после, видиш ли-ти си виновен, в твоето его е проблемът, повредата е във вашия телевизор! Везната се поробва, като я оставиш сама да дойде при теб, да й покажеш колко е нищожна, и сама да преклони глава и да те поиска за господар.Зодиите ги разбирам милиарди пъти повече от теб, колкото пъти ти задам въпрос, не можеш да ми отговориш, на смешна се направи сама.Палел съм се като младо овне...Не мисля, че има мъж на света, отговарящ ми по ранг+ниво,който би те изтърпял такава и час дори.Аз й отварям слепите очи за неща, които сама не само, че няма да доближи, а и да няма да помирише дори, а тя тръгнала на мен акъл да ми дава...Луната в Овен е теоритично в 7-7 с Везна, не го забравяй, и всичките ти измекярски паяжини от приказки са ми ясни още, преди да са дошли в мисълта ти.Аз много добре знам разликата между предположение и твърдение.Типично по кантарски, поне сляпа като Темида да беше, грях нямаше да имаш...Вие вечно се защитавате и изкарвате курволетината светица, а достойния й мъж-прегрешил дявол, тя затова така правела, вината не е нейна... :cheers:Всичките ви низки мерзости ги познавам, до една ги познавам.Сама си го изпроси.За думите си, за съденете и намесването в друга карма, за безобразната клевета ще носиш отговорност пред по-Висша инстанция, аз лично ще те предложа довечера, освен, ако не ми се извиниш на секундата, и не ме помолиш за прошка.По-важно то е да се разкаяш за себе си, да осъзнаеш, че не може да даваш крайни оценки и да отсъждаш, заради прочутото колегиално отношение между жриците (възпитано казано), дори да познаваше идеално и мен, и нея.Това би трябвало да го напиша на ЛС, но аз не Везната не й "клякам", както казват в подземния свят дебеловратите момчета.И, съжалявам, но показа, че си от Зависимите Везни. @Asset, евалата, бе, брате :wors:

P.S Урко, Везни е и многократният европейски и световен шампион от най-високо ниво Бранко Цикатич, сигурно има нещо, за мъжете Везни... Колкото до бате Фьодор, не знам за асцендента му, може би Козирог, защото той постоянно твърди, че е бил много беден, и побеждава, защото във всеки противник вижда враг, който иска да му отнеме материалното...

Ти и се извини ... !!!

• Автор
ohmy.gif ....не съм виждал Телец-канибал и Телец да
biggrin.gif

:wors::beat: :beat: :beat:

:cheers:

И защо го пускаш два пъти този видеоклип?

Преди гледах как едни ненормални араби убиват камила, за да я ядат, ама сега вече няма да изпитвам такава жалост към камилите. :whist:

infinity1305 и аз едно време обичах така да се наслаждавам на вкуса на храната, то и сега обичам, ама гледам да не и се наслаждавам прекалено, че това чревоугодничество, типично за нашата зодия води до окръжност, вместо до талия. Трябва да сме хубави. biggrin.gif

Виж, от секса поне не се дебелее, пък вреда не знам дали има. Въпреки, че наскоро един руснак на 28 години умря от много секс.

Виж, от секса поне не се дебелее, пък вреда не знам дали има. Въпреки, че наскоро един руснак на 28 години умря от много секс.

От кекса се арома-тизира, а от секса се а-мортизира. biggrin.gif

Спорт и много вода спасяват талията, Туки..

А и кой е казал да преяждаш, телеца обича всъщност да преяжда, но така не разбира нищо от храната.

Само опитвай, с върха на езичето, от всичко :cheers:

Всъщност... обичам да се насладя на всичко, че може да ми е за последно biggrin.gif

Ура, от известно време не мога да отварям ютуб. Ако клиповете ги има другаде... или поне имената им, бих могла да погледна...

Значи, в Саудитска Арабия, за големите празници /курбните, например/ често се яде... пълнено камилче. В стомаха му има пълнено агне, в неговия - пълнено пиле, в пилето - дреболийки. Голям специалитет било.

• Автор
От кекса се арома-тизира, а от секса се а-мортизира. biggrin.gif

Затова ли младееш? :cheers:

Спорт и много вода спасяват талията, Туки..

А и кой е казал да преяждаш, телеца обича всъщност да преяжда, но така не разбира нищо от храната.

Само опитвай, с върха на езичето, от всичко :whist:

Всъщност... обичам да се насладя на всичко, че може да ми е за последно biggrin.gif

Ура, от известно време не мога да отварям ютуб. Ако клиповете ги има другаде... или поне имената им, бих могла да погледна...

Повярвай ми, не ти трябва да ги гледаш. Не само нищо няма да изпуснеш, ами и ще си с по-добро настроение, ако не гледаш такива работи.

Той много обича да показва ужасии.

смехУРКО, Кришна сектата е тумор, неправилна религия, и по никакъв начин не е меродавна, нито може да се ползва за обосновка и доказателство.Висшата Астрология, за която говоря, на Земята я няма.Коя част от няма не ти е ясна, да я обясня по-добре?Ако си мислиш, че с набеждаване и с плюене, без аргументация, по водоподлейски, ще ме принизиш в очите на другите, жестоко се лъжеш.Нека ти подскажа-аз съм такъв, какъвто ти изнася да изглеждам, и на такъв се правя.Много си уязвим.

Туки, ела да си лафим за добродетелите и страстите на Златния Телец, че ми писна да чета нападки и караници.

Те вече си ги премериха, наш ред е.

смехУРКО, Кришна сектата е тумор, неправилна религия, и по никакъв начин не е меродавна, нито може да се ползва за обосновка и доказателство.Висшата Астрология, за която говоря, на Земята я няма.Коя част от няма не ти е ясна, да я обясня по-добре?Ако си мислиш, че с набеждаване и с плюене, без аргументация, по водоподлейски, ще ме принизиш в очите на другите, жестоко се лъжеш.Нека ти подскажа-аз съм такъв, какъвто ти изнася да изглеждам, и на такъв се правя.Много си уязвим.

Всичко е секта. Дори и бокса. :cheers: Само, че бокса е демонична секта. cool.gif изфабрикувал "висшата астрология".

целта и е да имаме млатене от сутрин до вечер. и през нощта да се сънува тренировки за следващия ден. cool.gif

• Автор
Критикуваш Урко в други теми, а той веднага разбра, че имам нещо повече от земен източник на информация, за което официало го признава...

Висшата Астрология, за която говоря, на Земята я няма.

Би ли обяснил на нас, невежите, каква е тая ваука, дето я няма на Земята и затова не я знаем, обаче ти по някакви тайни и незнайни канали си получил достъп до нея?

Кой е неземният източник, до който имаш достъп? Навярно някакви гласове ти го говорят? :cheers:

Туки, ела да си лафим за добродетелите и страстите на Златния Телец, че ми писна да чета нападки и караници.

Те вече си ги премериха, наш ред е.

Нека само да изясним кой точно е неземният източник, от който Fixt00l черпи информация за зодиите.

Тук май е сборно място за сектанти, Кришни.... земна и неземна астрология laugh.gif

Тук май е сборно място за сектанти, Кришни.... земна и неземна астрология laugh.gif

В самия епицентър си с тези охлюви biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.