Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

Не нападайте Пиппи когато пише за астрологията. Той може и да не е астролог, но много от нещата, които казва са точно така. Поне що се отнася до архитипите. Има знания, но догмите, които са му наложили неговите учители от Харе Кришна в повечето случаи му пречат.

Царю, това кето ме грабна веднага е, че Кришна е Богът, който не издава заповеди.

Водолей е най-свободолюбивия архетип, знаеш и не може да го залъжеш с псевдо-свобода. cool.gif

Не предендирам да съм 'астролог' с смисъла на светските дрънкалници.

Астрологията е архетипност. Другото са таблици, и спекулации, които е за амбициозни хора. Думата 'амбициозен' иде от един от псевдинимите на Майа- "Амби', наред с Парвати, Ума, Дурга, Кали, Чхамунда и дори Замунда и Маймунда.. cool.gif

Аз Бог съм Го открил, дори -с име и форма. Да му мислят тези, които имат амбиции... biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 954
  • Прегледи 89,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

нема а се пуашиш копеуе biggrin.gif

КЪДЕ СИ РОДЕНА:speak:

е то тва е най важното!

Писах ти де...

Туки, те тук ще ни сметнат, спокойно... biggrin.gif

Ако говориш за жена Козирог, която, по мое мнение, не е човек, съм съгласен.Но ти гарантирам, че 10 лъвици не могат да заменят един мъж Козирог, нали единият от баш-шефовете ни е Козирог, и едната счетоводителка е Лъвица, знаеш ли какви комедии гледам в предприятието...Урко, Каварна е, там е родена, дето те питах за асцендента.На какво се дължи тая разлика в таблиците... ohmy.gif Относно Гудман, само можеш да ме накараш да се смея.Литература...Ти я изкара неква, дето пише детски книжки, поспри се, бе, алоууууууууууууу :magnifier:

...не знам, ми понякога някои програми не отчитат лятно часово време, има и други причини в алгоритмите на задаване на сферичност или елипсоидност...не знам...може да има и други причини :speak:

• Автор
Писах ти де...

Туки, те тук ще ни сметнат, спокойно... biggrin.gif

Аз като четох за асцендент Везни и за този на Скорпион реших, че асцендент Скорпион по ми отговаря на характера. Ама е по-добре да си с асцендент Везни, защото за хората с този асцендент казват, че били много красиви. :speak:

Препинателен, мерси.

Телец съм била, асцедент Везни, Луна в Скорпион.

Ура да каже пасва ли biggrin.gif

Черната луна в скорпион била ужас на ужасите. Верно съм психо, ама магиите не ме интересуват, объркали са се там в линка biggrin.gif

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Препинателен, мерси.

...пасва си, Инфи, ма махни "Оцет Пийнисий" :magnifier:biggrin.gif

ПС: тези очи не си ли взела от някой книга на Мулдашев, който ги е чопнал от някой будистка паго да?... :speak:cool.gif

...пасва си, Инфи, ма махни "Оцет Пийнисий" :magnifier:biggrin.gif

ПС: тези очи не си ли взела от някой книга на Мулдашев, който ги е чопнал от някой будистка паго да?... :speak:cool.gif

Очите и оцета са за спамерите. Гледам ви свирепо. Мхм. И на снимката в профила съм ви обърнала гръб.

biggrin.gif

• Автор
Препинателен, мерси.

Черната луна в скорпион била ужас на ужасите. Верно съм психо, ама магиите не ме интересуват, объркали са се там в линка biggrin.gif

Ааа не, доколкото разбрах, моята черна луна в Риби била най-страшна. И при мен тъй - шизофрения, самозаблуди, илюзии и други подобни. laugh.gif Иначе, за някои неща познаха. sad.gif

Туй щото в предишен живот някои сме се занимавали с магии, шпиониране, подслушване. Бреййй, туй да си се занимавал с магии било лоша работа. Сигурно имат предвид само черните магии.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Айдеееййй, който се колебае между 2 АСЦ, ше слагаме кинтитеее :speak: Аз пък имам черна Луна в Козирог, честито, изкараха ме най-големия измекярин и най-големият робовладелец и полу-еквивалент на сатана в Историята :magnifier:

Ааа не, доколкото разбрах, моята черна луна в Риби била най-страшна. И при мен тъй - шизофрения, самозаблуди, илюзии и други подобни. laugh.gif Иначе, за някои неща познаха. sad.gif

Туй щото в предишен живот някои сме се занимавали с магии, шпиониране, подслушване. Бреййй, туй да си се занимавал с магии било лоша работа. Сигурно имат предвид само черните магии.

Спокойно. Не си сам, макар Лилит в Риби да означава самота. Самотата може да бъде и сред мноооооооого хора - тогава е най-страшна.

И аз съм така.

Тази Черна Луна ще те доведе до смирението.

Препинателен, мерси.

Нищо не са объркали. Не познаваш себе си.

Този сайт е изключително точен.

Като не са объркали - да внимават спамерите, била съм наемен убиец и вещица biggrin.gif

Очите и оцета са за спамерите. Гледам ви свирепо. Мхм. И на снимката в профила съм ви обърнала гръб.

biggrin.gif

...ха, знаеш ли как ще въздействаш на телешкия непукизъм на Тюки! biggrin.gif

И сега какво?

През цялото време мислех че имам асцеден скорпи, а сега - везни.

Как се отразява и влияе /или каквото там прави/ асцедента?

Стана ясно, че тъмната ми половинка идва от Лилит в скорпион, а какво друго означава?

...ха, знаеш ли как ще въздействаш на телешкия непукизъм на Тюки! biggrin.gif

Я да видим:

Инфи - Телец с Ац Везни.

Туки - Телец с Ац Везни.

biggrin.gif

Препинателен ме смяташе, аз не разбирам. Сега ми каза, че и Черната луна ми е везни.

Е, нацяло се замотах вече...

И сега какво?

Стана ясно, че тъмната ми половинка идва от Лилит в скорпион, а какво друго означава?

Обикновено, когато има такива колебания се задава въпроса на околните как те възприемат-повече като архетип Скорпи или ВеСни или може би комбинация от двете. Самите колебания са архетипност "ВеСна" cool.gif

ВеСни не обича кисело, а- сладко, този аватар ти е по-скоро на Скорпи... :P

Скорпи обича, по-скоро, комбинация от кисело и люто и солено.

кисело-55%, люто-25% и солено 20%.

Овен обича Люто. Козирогът обича солено и кисело... cool.gif не толкова люто...

И сега какво?

Чети в сайта, подаден от Пре!

Там ще разбереш много неща за себе си - казана е есенцията с малко думи.

• Автор
И сега какво?

Ето ти информация за асцендент Везни. Май че, все пак този асцендент ми отговаря на характера. :P

http://astro-pimss.mylivepage.com/wiki/644/1631

Препинателен ме смяташе, аз не разбирам. Сега ми каза, че и Черната луна ми е везни.

Е, нацяло се замотах вече...

И луната ми е везни явно.

Е, вече не съм убиец поне...

Ще прочета, да видим... biggrin.gif

• Автор
Обикновено, когато има такива колебания се задава въпроса на околните как те възприемат-повече като архетип Скорпи или ВеСни или може би комбинация от двете. Самите колебания са архетипност "ВеСна" cool.gif

Ами, тогава ви питам, как ме възприемате - като архетип Скорпион или като архетип Везни или като комбинация от двете? Много обичам сладките неща и всеки ден се опитвам да ги отказвам. :P

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Ами, тогава ви питам, как ме възприемате - като архетип Скорпион или като архетип Везни или като комбинация от двете? Много обичам сладките неща и всеки ден се опитвам да ги отказвам. :rolleyes:

За мене си архетип "Муха" без Мед... :Pbiggrin.gif:jeer:

ПС: Нищо, поне Муха-та е въздушен архетип! vacation1.gif:P:laughing5:

Препинателен, мерси.

нее луна везни асц везни

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

нее луна везни асц везни

СТРАНИЦА ЗА ДОСТЪП

За достъп до споделена папка или за да изтеглиш файл, въведи кода от картинката. Зареди ново изображение

Въведи кода от картинката:

кода да не е rudolf steiner, rudolf hess или adolf schcklgruber?... :Pbiggrin.gif

За мене си архетип "Муха" без Мед... :jeer:biggrin.gif:rolleyes:

ПС: Нищо, поне Муха-та е въздушен архетип! vacation1.gif:P:laughing5:

biggrin.gif

По-точно е летящ архетип.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

ВеСни не обича кисело, а- сладко, този аватар ти е по-скоро на Скорпи... :P

Скорпи обича, по-скоро, комбинация от кисело и люто и солено.

кисело-55%, люто-25% и солено 20%.

Овен обича Люто. Козирогът обича солено и кисело... cool.gif не толкова люто...

Ура, заради оцета под аватара ли реши, че обичам кисело biggrin.gif

И аз като Туки съм по шоколада и сладкишите, но то това не е ли от Телец. Всеки Телец е лакомник... трябва да напиша там тулумбичка... biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.