Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

Сори, момко, отлично и винаги зная за какво става дума, за разлика от теб, който уж обяснява нещо, но защо ли тук обяснения не видях, само някакви подчертано натъртени нападки и обиди с липсващи препинателни знаци. biggrin.gif

Думичката фокус на елипса съм я научила много преди ти да се родиш, вероятно, но не съм длъжна да давам никому обяснения, мисля. :P Заповедният тон, с който ми говориш, на мен, пък, ми говори много. ;) Ако искам ще направя нещо и то каквото си поискам аз!

А къде е твоето обяснение - скрито зад нападките ти, дори, не го откривам.

Може би Чехов е бил прав - да, има жени, на които трябва повече да се обяснява, но дали е знаел, че има и мъже, които дори и презрение не заслужават. Лилит би се изсмяла само на подобни. cool.gif

разбира се УМНАТА жена(не ти) ще представи аргументи.

проблема при тебе е че материята не ти е позната, затова незнаеш как да отговориш.

за сметка на това те привлича спора и празните ТИ приказки, който не знам защо

считаш за много важни.все едно имаш кво да ми кажеш в тая област biggrin.gif

А къде е твоето обяснение - скрито зад нападките ти, дори, не го откривам

е тва че не го откриваш НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ Е ТАМ.

нали тва се опитвам да ти обясня, че има доста да ти се обяснява.

писателя Чехов твърди същото. ohmy.gif

и все пак КОЙ е източника на схемичките а?

и като последно- ако ти НАИСТИНА разбираше за КАКВО става въпрос

въобще нямаше да постваш ЧУЖДИ схемички- за това ЛИЛИТ наистина

би ти се изсмяла ;)

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

• Отговори 954
  • Прегледи 89,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Осми дом е много тайнствен дом. И по принцип е тежък за лъвовете. Но те пък от друга страна не им дреме за "преразход" на любовта им. Защото знаят (така им е заложено в сърцата), че Любовта е Безкрайна и Всеобятна. Без Начало и без Край. За това и не я пестят. И ненавиждат дребното сметкаджийство на шушумигите с рязани пластелинчета.

Всичко що е създал Бог за материалния свят си има смисъл за ОСЪЗНАВАНЕ, дори и отровата и бездната. Те са материални. Те идват да подскажат на Царят, че трябва да управлява Духовно. Иначе ще бъде детрониран. Разбира се в кали-юга нямаме видими царе, но такава е епохата. Тя е на Везни и Дева. Те биха се справили по-добре от всички нас, но не значи, че и те не биха залитнали към бездната.

Разбрах, че нявгашното списание 'Космос' в България се подновило, като "Списание 8". 8 е числото на Сатурн, това са два кръга, допрени, реинкарнация пак в материалния космос. Или символа на 'безкрайността' в циклите.

Затова Инфи не е уточинла за коя 'безкрайност' става дума. Материланият свят също е безкраен, но цикличен. "Край на света" няма. След всеки край следва ново начало. В материлания свят не може без начало и край, раждане и смърт. НИКОГА.

Има и Безкрайност от гледна точка на Трансцеденталният свят- там няма цикли, тъй като няма раждане и смърт.

Това е нарастване само експонента.До безкрайност. "Крайност" за душата в Трансцеденталния свят ще има ако упадне в някое Астрално ниво на Материлания космос. От там започва времето и...

Щом видиш кръг това е символа на Сатурн, цикличното Слънце, или 'Шива', което рано или късно във времето ще стане джудже, въпреки, че излъчва собствена енергия от ядрото си. ще бъде погълнато от Черна дупка-Кали или Плутон.

За това "О", голямо отваряне на устините е материален цикъл.

Точката(безкрайно малък кръг) или 'U", малко отваряне на устните е тясната порта към Трансцедентът.

Някои го бъркат с астериода Плутон. Не!- Плутон е "лайа"-"разтваряне на спиралата", Млечния път от цикличните Слънца в периферията на Галактиката и свиване в Утробата на Вишну в латентно състояние на елементите и душите в махатт-татва и подготовка на душите за нова инкарнация. 'НОВА ИНКАРНАЦИЯ' значи- 'нов цикъл в материята'. Нови несдадени У-роци, Нови роци и тоци... biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

разбира се УМНАТА жена(не ти) ще представи аргументи.

проблема при тебе е че материята не ти е позната, затова незнаеш как да отговориш.

за сметка на това те привлича спора и празните ТИ приказки, който не знам защо

считаш за много важни.все едно имаш кво да ми кажеш в тая област biggrin.gif

А къде е твоето обяснение - скрито зад нападките ти, дори, не го откривам

е тва че не го откриваш НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЕ Е ТАМ.

нали тва се опитвам да ти обясня, че има доста да ти се обяснява.

писателя Чехов твърди същото. ohmy.gif

и все пак КОЙ е източника на схемичките а?

и като последно- ако ти НАИСТИНА разбираше за КАКВО става въпрос

въобще нямаше да постваш ЧУЖДИ схемички- за това ЛИЛИТ наистина

би ти се изсмяла :P

Аргументите си съм ги показала нагледно като за профани, придружени с подробни и семплички обяснения, но и това не помогна на "УМЕН" момко като теб. biggrin.gif

Не съм астролог, нито имам претенциите да бъда, но се интересувам от тази наука като любител. А я да видим претенциите ти за капацитет в тази сфера дали ще оправдаят висотата си или излизат от фокус - да видим ТВОИ схемички по въпроса! ;)

Аргументите си съм ги показала нагледно като за профани, придружени с подробни и семплички обяснения, но и това не помогна на "УМЕН" момко като теб. biggrin.gif

Не съм астролог, нито имам претенциите да бъда, но се интересувам от тази наука като любител. А я да видим претенциите ти за капацитет в тази сфера дали ще оправдаят висотата си или излизат от фокус - да видим ТВОИ схемички по въпроса! :offtopic_s:

е тва ти казвам - че постваш без да разбираш.

тия схемички си ги взела от форума на дир.бг

а оригинала е от ето тук

тва е сайтче на напудрена немска барби нещо като измислената БГ алена и нещо като тебе- мисли си че разбира от астрология.хе!

ама кво ти разбира главицата друго освен от червила и грим biggrin.gif

за което нема лошо ама що си вреш гегата там дето не е за тебе.

нали знаеш писателя Чехов... cool.gif

а моите схемички - ако знаеш за кво става въпрос - сама ще си ги начертаеш biggrin.gif

Аз се присъединявам към Препинателен, гледах безпристрастно спора им.Лусиа, като Везна, агресивен, енергийно зависим и Положителен знак (мъжки), освен нападение и да държи сметка, не умее много друго.Съдене, отсичания и определения са меко казано, жалки- "АЗ коя съм, преди ти да се родиш, АЗ ти казвам, че си овне, АЗ ти казвам, че еди-си кои жени еди-си защо били такива с теб..." Азът е пагубна гордост.Прав е Препинателен за схемите, що не ги начертае, като лала много, нали уж са й ясни? "Ако не можещ сам да обясниш и предъздадеш нещо, което разбираш, по простичък за околните начин, значи нищичко не си разбрал".Алберт Айнщайн.

Аз се присъединявам към Препинателен, гледах безпристрастно спора им.Лусиа, като Везна, агресивен, енергийно зависим и Положителен знак (мъжки), освен нападение и да държи сметка, не умее много друго.Съдене, отсичания и определения са меко казано, жалки- "АЗ коя съм, преди ти да се родиш, АЗ ти казвам, че си овне, АЗ ти казвам, че еди-си кои жени еди-си защо били такива с теб..." Азът е пагубна гордост.Прав е Препинателен за схемите, що не ги начертае, като лала много, нали уж са й ясни? "Ако не можещ сам да обясниш и предъздадеш нещо, което разбираш, по простичък за околните начин, значи нищичко не си разбрал".Алберт Айнщайн.

...ти не схвана ли поне малко, че човек след своите 29.5 г.(ще те видим след 3 -4 години! от сега се подготвяш да изглеждаш, като разумна и интелигентна Дева biggrin.gif )не е толкoва "зависим" от Слънцето си, а от Асендента си(и особено -Луната си!). Това е благодарение на "Разцъфване на 4та чакра' и т.нар. "Сатурново завръщане"(Saturn return).

Къде ,по силата на твойта логика, Везни е 'агресивен'?.. :offtopic_s:

Венера печели не с меч битките...

Астрологията наука за архетипите във времето.

мерси за подкрепата.

проблема при луцката е че тя държи да е ОТГОРЕ независимо на ква цена.

за нея няма значение кой е прав и кое е вярно.

целта и е не да се изяснят нещата а да се наложи въпреки очевидните

КОМПЛЕКСИ с който влиза в спора и очевидното непознаване на материята.

обаче аз не съм като някой и великодушно да кажа - ама карай , нали е жена biggrin.gif

не сме в къщи в кухнята мила .

щом иска да е равна с мъжете - най напред да изучи науките който са създали, а не само да хленчи.

тва да не са гозби некакви си и лежане по гръбbiggrin.gif

мерси за подкрепата.

проблема при луцката е че тя държи да е ОТГОРЕ независимо на ква цена.

за нея няма значение кой е прав и кое е вярно.

целта и е не да се изяснят нещата а да се наложи въпреки очевидните

КОМПЛЕКСИ с който влиза в спора и очевидното непознаване на материята.

обаче аз не съм като някой и великодушно да кажа - ама карай , нали е жена biggrin.gif

не сме в къщи в кухнята мила .

щом иска да е равна с мъжете - най напред да изучи науките който са създали, а не само да хленчи.

тва да не са гозби некаквиси biggrin.gif

...нямаш планети в 5 дом и Лъв и имаш лоши аспекти -квадратура на Слънце с Плутон и ако имаш планети в Лъв лоши аспкети на планетите в Лъв с такива в Скорпион или Телец ли?.. :offtopic_s:

...нямаш планети в 5 дом и Лъв и имаш лоши аспекти -квадратура на Слънце с Плутон и ако имаш планети в Лъв лоши аспкети на планетите в Лъв с такива в Скорпион или Телец ли?.. :P

не

пак не позна

и ти си на ниво дилетант ама карай да върви!

не

пак не позна

и ти си на ниво дилетант ама карай да върви!

Значи си горделив Лъв. Кремвиршът си има 2 края, казва цар Кару... biggrin.gif

Професионалът свършва, като кучето на нивата. biggrin.gif

Поканвам те да си оставиш мнението в темата ми днес, специално ти уважих Лъвската гордост за Рудолфо ЩайГер Манн. cool.gif

Значи си горделив Лъв. Кремвиршът си има 2 края, казва цар Кару... biggrin.gif

Професионалът свършва, като кучето на нивата. biggrin.gif

Поканвам те да си оставиш мнението в темата ми днес, специално ти уважих Лъвската гордост за Рудолфо ЩайГер Манн. cool.gif

пак не позна - водолей съм

а сега се успокой! cool.gif

мдаа

да добавя за неподготвения урко ще качеството гордост не идва само от

доминиране на знака лъв в един хороскоп.тва е елементарната постановка :P

например подходящ аспект на Юпитер към асцендента върши горе долу същата работа....

та такива работи мили ми смехурко

...ми, че те водолеите са в опозиция или съвпад с Лъвовете. :P

"Водолей съм" наистина звучи доста професионален астро-отговор! :computer8:

Карай,- нали си Водолей, трябва да ти прощаваме повечко!Дете си! biggrin.gif

Айде сега да пробваме Водолейската честност и откритост, като си дадеш данните да проверим всички. Водолеите могат да бъдат и 'пердета', като Христос 100ичкиев! biggrin.gif

Имаш доста Козирожко и Скорпионско влияние. Тип 'паша' и 'бей' си. cool.gif

Айде една задачка за Фикса (Трите Хикса biggrin.gif ). Тази карта Таро представлява Силата. Можеш ли да ми я разгадаеш Фикс? :P

La-Force-The-Force.jpg

Тюки, има един "принцип на етажерката". Книга поставен по-нависоко по-често се чете и има по-вече информация от книга поставена в по-долен ред. Прсото защото е на нивото на главата. cool.gif

Когато научиш ведическите архетипи, ще видиш от къде са краднали другите, ма -доста нескопосано. cool.gif

durga_9_small.jpg

...ми, че те водолеите са в опозиция или съвпад с Лъвовете. :P

"Водолей съм" наистина звучи доста професионален астро-отговор! :computer8:

Карай,- нали си Водолей, трябва да ти прощаваме повечко!Дете си! biggrin.gif

Айде сега да пробваме Водолейската честност и откритост, като си дадеш данните да проверим всички. Водолеите могат да бъдат и 'пердета', като Христос 100ичкиев! biggrin.gif

Имаш доста Козирожко и Скорпионско влияние. Тип 'паша' и 'бей' си. cool.gif

абе ако требва от 100 чучURA вода ше докараш ама да е твоята.

не знам къв ти е проблема с ПРОФЕСИОНАЛНИА отговор.

смешко си голям да знаеш!

ще ми е интересно да науча професионалниа отговор хе хе.

а разбира се повече от тва няма да получиш.лични дании сори.

ах да, горниа пост има и допълнение . дочети го.

За Водолеите мъже характерна ли е омразата към жените? ;):sobbing:

само към ПСЕВДО жените biggrin.gif

абе ако требва от 100 чучURA вода ше докараш ама да е твоята.

не знам къв ти е проблема с ПРОФЕСИОНАЛНИА отговор.

смешко си голям да знаеш!

ще ми е интересно да науча професионалниа отговор хе хе.

а разбира се повече от тва няма да получиш.лични дании сори.

ах да, горниа пост има и допълнение . дочети го.

само към ПСЕВДО жените biggrin.gif

...така и баба МарСа може... biggrin.gif Имаш Водолей и Скорпион в битка и кубатура дори при тебе. biggrin.gif

"Водолей си"-на муки в сряда- когато магарето ми лапа снаряда... biggrin.gif

...така и баба МарСа може... biggrin.gif Имаш Водолей и Скорпион в битка и кубатура дори при тебе. biggrin.gif

"Водолей си"-на муки в сряда- когато магарето ми лапа снаряда... biggrin.gif

много умно

а можеш да познаеш в кви знаци имам планети щото ...

само в 2 знака нямам планети biggrin.gif

продължавай да изреждаш слушам те

много умно

а можеш да познаеш в кви знаци имам планет щото ...

само в 2 знака нямам планети biggrin.gif

продължавай да изреждаш слушам те

ами то е въпросът в аспектите, не само -"туки има-туки нема". cool.gif

голям профи си бе! biggrin.gif приличаш ми на водолейката Оксана, жената на покойния Станчев biggrin.gif

ами то е въпросът в аспектите, не само -"туки има-туки нема". cool.gif

голям профи си бе! biggrin.gif приличаш ми на водолейката Оксана, жената на покойния Станчев biggrin.gif

мда ами то аз и тва съм то го отбелязал 2-3 поста по-напред

а ти ми приличаш на ЛЕЙКАТА дето .... :sobbing:

"Водолей си"-на муки в сряда- когато магарето ми лапа снаряда...

Малеййй, Пип, това нещо на артилерийски дивизион ми замириса. ;) Или май на танкистка бригада - магарета, снаряди. Айдеее, започна се 3 СВ... :sobbing:

мда ами то аз и тва съм то го отбелязал 2-3 поста по-напред

а ти ми приличаш на ЛЕЙКАТА дето .... :sobbing:

.. ми аз съм ти казал в предните постове, че си даваш информация на дедо си М..ДЬО, и ти не вярваш?.. таква инфо дава Скорпионът ;) с клъвки и недомлъвки, и смотоляване.. cool.gif

.. ми аз съм ти казал в предните постове, че си даваш информация на дедо си М..ДЬО, и ти не вярваш?.. таква инфо дава Скорпионът :sobbing: с клъвки и недомлъвки, и смотоляване.. cool.gif

казах че съм водолей.

а простотииките ти са досадни

и между другото въобще не ме интересува

кви мисли те мъчат и не държа да знам

схващаш поне това нали

Какво ще кажете за китайския хороскоп, сега прочетох за моята зодия и съм напълно съгласен.

ГЛИГАН.родените под този знак са приятни събеседници и интересни сексуални партньори :sobbing:cool.gif

казах че съм водолей.

а простотииките ти са досадни

и между другото въобще не ме интересува

кви мисли те мъчат и не държа да знам

схващаш поне това нали

препЪнателен си ти biggrin.gif ...водолеят не прави магарешки номера да се напъва напънателен. cool.gifbiggrin.gif

препЪнателен си ти biggrin.gif ...водолеят не прави магарешки номера да се напъва напънателен. cool.gifbiggrin.gif

айде лапай хапчето и заспивай

обаче и хапчетата не ти помагат като гледам biggrin.gif

то тука по-напънателен от тебе не виждам

на всяко гърне мерудия си

айде лапай хапчето и заспивай

обаче и хапчетата не ти помагат като гледам biggrin.gif

то тука по-напънателен от тебе не виждам

на всяко гърне мерудия си

водолеят го прави с лекота, той не 'спира'. казах ти, че 'кранчето спира' скорпи и кози. кой ми се фраскаш за водолей? -да не пръскаш сярна киселина...в очите?... biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.