Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

• Автор
Има луна, и отделно черна луна ли?

Да!

• Отговори 954
  • Прегледи 89,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Така си е-Козирог, Асц Дева, Луна в Овен, Черна Луна в Козирог, всичките знаци са прочути с твърдоглавието и ината си. Макар Луна в Овен и Черна Луна в Козирог да ми е непознато и странно, а и са в опозоция 4-10.

Стефанаки, 1976-та година в коя инкарнация си бил?.. Щото аз в същата дето съм сега?... biggrin.gif

6.jpg

ПС: Виждаш ли под лявото ми око ми как е посинено?. cool.gif . Това е защото синът ма Джо Фрейзър ме бе фраснал в междучасието... biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

ЕЙйй, обаче, Тукито няма да остави Урко, привлечена е като магнит, и души и разпитва за него като хрътка, в буквалния смисъл.Халал да й е! Урко, хайде да поспреш със смешните Мишни и котишни и т.н, защото аз за пръв път гостувам на Земята, тоест, това ми е първият живот тук.Накрая ще направя една графична илюстрация, дето толкоз ме изкарваш побойник и грубиянин, и ще видят хората в двуизмерен вид Урко vs Стефан.

Аз съм от зодия - Бела Мечка - Полярна от Шпицберген !

Чоли - приветства всички с 1 март 2009

Швеция

хе как са шведките

изтрезняват ли biggrin.gif

поздрав по случай 1 март и от мене!

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

а дано да разбираш тва дето си написала.

то през тая точка Луната редовно минава

всеки месец.

там просто друга планета не може да има и не е имало biggrin.gif

а там дето стои земята се нарича ФОКУС на елипсата!!!

елипата има още един фокус.като прекараш тая права през двата

фокуса и там където правата пресече елипсата тва е черна луна или лилит.

на всеки 28 дни РЕАЛНАТА Луна се оказва в тази точка!!!честито!

нали ти казах че чехов е прав!

Да видим дали е прав писателят Чехов. biggrin.gif

В грешка си. Междувпрочем, не само ти. Това е заблуда на повечето астролози - объркват апогея на Луната с Лилит.

Лилит е вторият фокус, за който говориш, а не точката, в която правата се пресича с орбитата на Луната. Тази точка си е просто апогея й, а Лилит отстои от него на около 30 градуса и не се намира на пътя на Лунната орбита, а Луната не минава изобщо през нея никога. Но, виж, на Лилит точно се дължи това, че Луната не описва правилен кръг с орбитата си около Земята, а чертае елипса. Това е така, според мен, защото на това място има електромагнитно поле, бележещо наличието на някакво тяло, съществувало в това "празно" сега пространство, липсващо само като физическо тяло, но оставило там магнитно поле, което отблъсква Луната и я принуждава да изминава разтеглена в елипса орбита между това невидимо тяло и Земята, а не кръг само около Земята и което спокойно може да се нарече по-правилно не Черна Луна, а Черна Земя, защото най-вероятно е било свързано с планетата ни преди да се отцепи Луната като спътник на Земята. Друго име, което най-добре описва Лилит, това е сестра на видимата Земя или още по-добре Сянката на Земята, затова казах на Инфи, че Лилит е Нощта в човека.

Ето тук - на първата графика можеш да видиш за какво говоря:

o632615085060312500.jpg

Честито!

Урко, хайде да поспреш със смешните Мишни и котишни и т.н, защото аз за пръв път гостувам на Земята, тоест, това ми е първият живот тук.Накрая ще направя една графична илюстрация, дето толкоз ме изкарваш побойник и грубиянин, и ще видят хората в двуизмерен вид Урко vs Стефан.

Чефунаки, вземам си бележка, и вземам босковите ръкавици и ставам боксерка:

biggrin.gif

Джо Фрейзър.

Айде ти пък хвърляй ръкавиците на пода, заедно с пешкира и хващай четката на художника, ще ти минат и мазолите на и злобата, като на кученце.. cool.gifbiggrin.gif

Препинателен, да не би под Отрицателен знак Гудман да е имала предвид нощните сили? Оттам и за Положителен?

Здравейте и Щастлива Баба Марта.

ВЪПРОС И МОЛБА - има ли тук специалист да ми каже с точност каква съм била в предишните си три живота примерно. Моля само да е в по-проста реч - за тъпи!Ади

http://www.vbox7.com/play:0a3c2951

Редактирано от slindan (преглед на промените)

Препинателен, да не би под Отрицателен знак Гудман да е имала предвид нощните сили? Оттам и за Положителен?

Чефи, един въпрос, ако позволиш: може ли спортист-състезател без "спортна злоба"?... Може ли да има любов ако, съществува съревнование/конкуренция?.. Може ли да има съревнование без нива?.. така, --че любовта изисква ли нива на доказване?.. cool.gif

Храна за размисъл.. cool.gif

• Автор
Здравейте и Щастлива Баба Марта.

ВЪПРОС И МОЛБА - има ли тук специалист да ми каже с точност каква съм била в предишните си три живота примерно. Моля само да е в по-проста реч - за тъпи!Ади

http://www.vbox7.com/play:0a3c2951

Ха Честита Баба Марта! :hush:

babamarta4.jpg1204313049_baba.jpg

Много ми харесват пролетните цветя! Типично за Телец. :hush:

minzuhar.jpg

Да, има кой да ти каже за миналите ти животи. Това е marushka. Тя говори с Йехова, нейният духовен учител и с удоволствие ще ти каже каква си била в миналите си животи.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showuser=174647

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Благодаря Туки - ти ме прати право в десетката, май открих сродна душа!

Честити и ЗАГО-ВЕЗНИ! cool.gif На всички Везни и другите! cool.gif

ПС: цветята ти пази, не ги паси, да не се превърнеш от Телец в "Пасец". biggrin.gif

ПС2: Маруся е била Марулка в по-по-предния си, а кравичка в по-по-по-по предния си ... :hush:

Ха Честита Баба Марта! :hush:

babamarta4.jpg1204313049_baba.jpg

Много ми харесват пролетните цветя! Типично за Телец. :huh:

minzuhar.jpg

Да, има кой да ти каже за миналите ти животи. Това е marushka. Тя говори с Йехова, нейният духовен учител и с удоволствие ще ти каже каква си била в миналите си животи.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showuser=174647

У-ра, моля, разясни ми тези си думи - има нечо за мен в тях, но аз според отрочето съм дебил и наистина искам да разбера - а за дебила е вярно - дебил съм. Приемете го или като изповед, или като самокритика.

ПС: цветята ти пази, не ги паси, да не се превърнеш от Телец в "Пасец".

Аз имах неволното умение като посадя цвете или дърво винаги да се хваща, но една година си изкарах злобата на поникнала върбичка,осветена в църква като я изкорених и смачках. Оттогава умението ми отшумя

Редактирано от slindan (преглед на промените)

Тук няма нищо за теб. По-скоро за мен се отнасяше. Това е просто поредният му опит за шега. Не му обръщай чак такова внимание.

U.Ra, не се притеснявай, аз не обичам да късам цветята, защото ми е мъчно за тях и не искам да ги убивам. Смятам, че трябва да се подаряват цветя в саксия, а не такива, които са откъснати-убити, макар много да ми харесват букетите.

Бинго! :hush: за всичко познаваш. Тука асендентът ти е Скорпи, те са доста интуитивни понякога. Везни пък -за цветята да не се късат без време... biggrin.gif

У-ра, моля, разясни ми тези си думи - има нечо за мен в тях, но аз според отрочето съм дебил и наистина искам да разбера - а за дебила е вярно - дебил съм. Приемете го или като изповед, или като самокритика.

ПС: цветята ти пази, не ги паси, да не се превърнеш от Телец в "Пасец".

шегувах се просто... biggrin.gif

Честите вещица (бъзикам се ;) ) Марта. Това с червеното и бялото в мартениците ми е ясно. Но що ще зеленото в българския флаг? Ша да е от мюслитата - нали Пип?

6.jpg

Абе Пип, това ти ли си? Отличника на първи клас? И коя от тези отличнички ти беше гадже? Кажи си - между нас форумците ще си остане... ;)

Ма ти си било красиво и умно чакалче още отпреди пубертета - че и отличник... Браво браткиш. Знаеш, че си нашата вегетарианска гордост.

Знаеш ли какво пише в дебелите книги относно девети градус на Водолей? (нали си 9aqu49 като слънчев знак?)

Градус на апостолите. Твърда воля, защита на слабите. Оригинален начин на живот. Често срещан градус при про астролозите.

Има и още много - ама на ЛС...

Браткиш, що не вземеш да станеш един про астролог - сигурен съм че имаш интуицията за това.

angry.gif Щото с тези треволяци дето ги папаш ще вземеш да си докараш някоя (в никакъв случай венерическа) болест... :speak:

;)

Да видим дали е прав писателят Чехов. biggrin.gif

В грешка си. Междувпрочем, не само ти. Това е заблуда на повечето астролози - объркват апогея на Луната с Лилит.

Лилит е вторият фокус, за който говориш, а не точката, в която правата се пресича с орбитата на Луната. Тази точка си е просто апогея й, а Лилит отстои от него на около 30 градуса и не се намира на пътя на Лунната орбита, а Луната не минава изобщо през нея никога. Но, виж, на Лилит точно се дължи това, че Луната не описва правилен кръг с орбитата си около Земята, а чертае елипса. Това е така, според мен, защото на това място има електромагнитно поле, бележещо наличието на някакво тяло, съществувало в това "празно" сега пространство, липсващо само като физическо тяло, но оставило там магнитно поле, което отблъсква Луната и я принуждава да изминава разтеглена в елипса орбита между това невидимо тяло и Земята, а не кръг само около Земята и което спокойно може да се нарече по-правилно не Черна Луна, а Черна Земя, защото най-вероятно е било свързано с планетата ни преди да се отцепи Луната като спътник на Земята. Друго име, което най-добре описва Лилит, това е сестра на видимата Земя или още по-добре Сянката на Земята, затова казах на Инфи, че Лилит е Нощта в човека.

Ето тук - на първата графика можеш да видиш за какво говоря:

o632615085060312500.jpg

СОРИ моме , обаче пак се изложи.

заприличаваш на УР-ко дето се занимава само с copy-paste biggrin.gif

без да разбира за кво става дума

та писателя чехов е казал че на жената трябва да се обясни че не винаги е права.

е в твоя случай е положението е по тежко.

горната глупост не знам кой неграмотник я е измислил , а

ти с такава РАДОСТ и ТРЕПЕТ си пльокнала тука, все едно нещо

разбираш от тия работи.а според мен и още 24 часа няма да ти стигнат да разбереш

тва за което ми говориш.

виж сега ква смешка си написала

Това е заблуда на повечето астролози

Е ТВА КОЙ ГО КАЗВА!!! ти ли biggrin.gif

да не збравяме че ти едва вчера научи думичката ФОКУС на елипса нали!!!

и тва че некой си е начертал някаква графика на нещо си - нищо не означава.

а да и един съвет- НАМЕРИ МИ ЕФЕМЕРИДИ ДЕТО ДАВАТ КООРДИНАТИТЕ НА ТВОЙТА

ИЗМИСЛЕНА ТОЧКА, много ще се радвам да ги погледна.

и е добре човек да дава източниците си - тоест кой е автора на тия схемички.

айде ЧЕСТИТО и по леко с радостта! :speak:

тюх да му се невиди тоя писател Чехов пак се оказа прав cool.gif

ами незнам.според мен ти си останал с такова впечатление.

да не би да е ставало въпрос за активни и пасивни или нещо такова.

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

Честите вещица (бъзикам се ) Марта. Това с червеното и бялото в мартениците ми е ясно. Но що ще зеленото в българския флаг? Ша да е от мюслитата - нали Пип?

6.jpg

Абе Пип, това ти ли си? Отличника на първи клас? И коя от тези отличнички ти беше гадже? Кажи си - между нас форумците ще си остане... :)

Ма ти си било красиво и умно чакалче още отпреди пубертета - че и отличник... Браво браткиш. Знаеш, че си нашата вегетарианска гордост.

Знаеш ли какво пише в дебелите книги относно девети градус на Водолей? (нали си 9aqu49 като слънчев знак?)

Градус на апостолите. Твърда воля, защита на слабите. Оригинален начин на живот. Често срещан градус при про астролозите.

Има и още много - ама на ЛС...

Браткиш, що не вземеш да станеш един про астролог - сигурен съм че имаш интуицията за това.

Щото с тези треволяци дето ги папаш ще вземеш да си докараш някоя (в никакъв случай венерическа) болест... ;)

;)

-

Царю, аз съм издънката на Отличниците- "У-лич-никът" :rap: Първото гадже бе виртуално, тъй кагто нямаше интернет, си го рисувах във въображението си? Много ясно кое- Венера Урантия. cool.gif Но се омъжи във Франция за заможен дюк, наследник на барон де Ротшилд и аз останах пак с въз-дъх в ръка :speak:

Това да имам някаква бегла представя от Астрлогия не го дължа на нито една книга или човек- имам го като дежа-вю от предна инкарнация, в която, види се съм имал 'хоботче', макар и не -обрЯзано, пък може и да съм би придворният Асторолог на Велкият Везир на Персия, преди мюслитата да въведат шарията. Нещо, като Иван Станчев бе придворен Астрологи на ком. велможите и ударната им част-мутрагенския контингент. Той можеше да направи безпогрешна син-Астрия на Путин и Раз-Путин! ;) Де отиваш ти?... Но не успя да пробута още една планета на късметя Ю-питер, така че да се наслади на имАнето от над 1000-та си хороскопирани знати и незнати соц. клиенти. biggrin.gif

;)

"Set The Controls For The Heart Of The Sun"

Little by little the night turns around

Counting the leaves which tremble at dawn

Novices lean on each other in yearning

Under the leaves the swallow is resting

Set the controls for the heart of the sun

Over the mountain watching the watcher

Breaking the darkness waking the grapevine

One inch of love is one inch of shadow

Love is the shadow that ripen's the wine

The heart of the sun

The heart of the sun

Witness the man who raves at the wall

Making the shape of his question to heaven

Whether the sun will fall in the evening

Will he remember the lesson of giving

The heart of the sun

The heart of the sun........

;)

Пип, знаеш, че въображението се контролира от Нептун. При теб Нептун е 28Sco37, а този градус при скорпитата (освен да достигнат до дъното на всички видими и невидими неща) означава: Склонност към философия, науки, религии. Успех в живота, добра кариера.

One inch of love is one inch of shadow

Любовта браткиш се състои в Даване. А дават тези, които имат. Рязаните пластелинчета могат само да Вземат (крадат), щото си нямат нищо свое by default... :speak:

Пип, знаеш, че въображението се контролира от Нептун. При теб Нептун е 28Sco37, а този градус при скорпитата (освен да достигнат до дъното на всички видими и невидими неща) означава: Склонност към философия, науки, религии. Успех в живота, добра кариера.

Любовта браткиш се състои в Даване. А дават тези, които имат. Рязаните пластелинчета могат само да Вземат (крадат), щото си нямат нищо свое by default... :speak:

Абсолютно съм съгласен за Любовта. не искам да давам съвети за това на експертът и-Лъвът. cool.gif

5 дом е домът на 'даваната любов', а 11 дом е домът на 'получваната любов'. cool.gif

....за това Лъвът трябва да внимава 8 или 10 дом да не го загасят преждевременно от много даване -наливане в бездънна яма или кофа за вода... cool.gif

Осми дом е много тайнствен дом. И по принцип е тежък за лъвовете. Но те пък от друга страна не им дреме за "преразход" на любовта им. Защото знаят (така им е заложено в сърцата), че Любовта е Безкрайна и Всеобятна. Без Начало и без Край. За това и не я пестят. И ненавиждат дребното сметкаджийство на шушумигите с рязани пластелинчета.

Препинателен, заклевам ти се, ще го снимам и покажа, като ми върнат книгата.Урко, аз спортна злоба нямам, нарича се хъс, тъй като адски ме кефи Muay Thai, запомнил съм игрите, като ученик, където имаше такива бойци, за разлика от другите измислени удари и стилове.

Препинателен, заклевам ти се, ще го снимам и покажа, като ми върнат книгата.Урко, аз спортна злоба нямам, нарича се хъс, тъй като адски ме кефи Muay Thai, запомнил съм игрите, като ученик, където имаше такива бойци, за разлика от другите измислени удари и стилове.

в спиралата.нет тази книга я има.

просто копи-пеист ако не те мързи

и на мене ще ми е интересно да го вида

СОРИ моме , обаче пак се изложи.

заприличаваш на УР-ко дето се занимава само с copy-paste

без да разбира за кво става дума

та писателя чехов е казал че на жената трябва да се обясни че не винаги е права.

е в твоя случай е положението е по тежко.

горната глупост не знам кой неграмотник я е измислил , а

ти с такава РАДОСТ и ТРЕПЕТ си пльокнала тука, все едно нещо

разбираш от тия работи.а според мен и още 24 часа няма да ти стигнат да разбереш

тва за което ми говориш.

виж сега ква смешка си написала

Това е заблуда на повечето астролози

Е ТВА КОЙ ГО КАЗВА!!! ти ли

да не збравяме че ти едва вчера научи думичката ФОКУС на елипса нали!!!

и тва че некой си е начертал някаква графика на нещо си - нищо не означава.

а да и един съвет- НАМЕРИ МИ ЕФЕМЕРИДИ ДЕТО ДАВАТ КООРДИНАТИТЕ НА ТВОЙТА

ИЗМИСЛЕНА ТОЧКА, много ще се радвам да ги погледна.

и е добре човек да дава източниците си - тоест кой е автора на тия схемички.

айде ЧЕСТИТО и по леко с радостта!

тюх да му се невиди тоя писател Чехов пак се оказа

Сори, момко, отлично и винаги зная за какво става дума, за разлика от теб, който уж обяснява нещо, но защо ли тук обяснения не видях, само някакви подчертано натъртени нападки и обиди с липсващи препинателни знаци. biggrin.gif

Думичката фокус на елипса съм я научила много преди ти да се родиш, вероятно, но не съм длъжна да давам никому обяснения, мисля. :P Заповедният тон, с който ми говориш, на мен, пък, ми говори много. ;) Ако искам ще направя нещо и то каквото си поискам аз!

А къде е твоето обяснение - скрито зад нападките ти, дори, не го откривам.

Може би Чехов е бил прав - да, има жени, на които трябва повече да се обяснява, но дали е знаел, че има и мъже, които дори и презрение не заслужават. Лилит би се изсмяла само на подобни. cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.