Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

На времето браткиш Пиппи обстойно обясняваше във форума на Монитор.....

О, царю, тука повечето са с доста свежи ЕГ Не-та и все едно да им говориш за МакКартизмът в епохата на Студената война. cool.gif

Ние също имаме свежи, но -ЕГ-Да-та. biggrin.gif

...я виж боксера те вика да спаринг-дуел, ти к'ъв гард имаш-прав, десен, бесен или просто-Леви'с?... biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 954
  • Прегледи 87,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Рудолф Щайнер води тефтеря с карнациите, Рудолф Хесс го привежда в действие, а Ник Щайн по българските кабелЯрки го пропагандира... cool.gif

абе дано доживеем да кажеш нещо смислено днеска

ама на дали biggrin.gif

• Автор
О, царю, тука повечето са с доста свежи ЕГ Не-та и все едно да им говориш за МакКартизмът в епохата на Студената война. cool.gif

Ние също имаме свежи, но -ЕГ-Да-та. biggrin.gif

...я виж боксера те вика да спаринг-дуел, ти к'ъв гард имаш-прав, десен, бесен или просто-Леви'с?... biggrin.gif

Ти не се измъквай, ами отговаряй обстойно на написаното от Цар Кару I, че ми е много интересно. biggrin.gif:yanim:

Разказвай Царю, всички сега тебе гледат...и чакат. biggrin.gif

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

абе дано доживеем да кажеш нещо смислено днеска

ама на дали biggrin.gif

/.... ми гледам -и ти преливаш от смисленост, като Смислов... biggrin.gif

biggrin.gif Оххх, тоя Ник Щайн още ли го дават по телевизията?

Знае ли се коя е зодия е той, че ги дрънка такива? biggrin.gif

...Рак е, ма то не есамо зодията, а -меродията също biggrin.gif

питай го: [email protected]

/.... ми гледам -и ти преливаш от смисленост, като Смислов... biggrin.gif

що не дръпнеш един индииски коноп и в леглото а урко :yanim:

ами то колега нищо неможе да бъде доказано напрактика. biggrin.gif

затова МАТЕМАТИКАТА(а от тука следва че и цялата наука) се крепи на АКСИОМИ!!!

тоест предварително приети за верни твърдения които немогат да бъдат ДОКАЗАНИ!

причината за това е че реалността с която разполагаме е РЕЗУЛТАТ НА СЕТИВАТА НИ cool.gif

Аксиомата за Телецът е "Има ли хем сухо, хем зелено за кльопачка"?. biggrin.gif

Твойта аксиома да не е : "Чрез космически косми към прилични подстрижки"!... ?... :wors:biggrin.gif

що не дръпнеш един индииски коноп и в леглото а урко :yanim:

...може, но чакам зидаро-замазвачът с престилката и мистрията да ми запълни фугите в стената ... biggrin.gif

Аксиомата за Телецът е "Има ли хем сухо, хем зелено за кльопачка"?. biggrin.gif

Твойта аксиома да не е : "Чрез космически косми към прилични подстрижки"!... ?... :yanim:biggrin.gif

магаре кришна май го е докопала лудата крава laugh.gif

cool.gif Ей, много бързо пишете - не мога да ви насмогна с отговорите.... :nono:

Царят говори за последните 3 инкарнации преди да станеш мюсли.

Гаутама го е казал в една своя проповед.

Има основни и второстепенни инкарнации. При вторите много често човек инкарнира заради някакво условие и не с цел еволюция. Такива инкарнации се индикират в южния лунен възел. Оставащата карма се "търси" при северния.

Не се обиждай, ама имаш ли доказателства и кой ти каза, че инкарнациите са по равен брой мъж-жена?

:) Че кой го е казал? Не са равни и никога не са били. Просто си задай въпроса защо жените живеят (в инкарнация) много повече от мъжете.

Първите 6 основни инкарнации са мъжки (като първите 3 задължително). Следват женски... Естествено брой на инкарнациите няма. И не може да има. angry.gif Или както казва българския Рамбо - госпожа Б.Б. - зависи от матриала... :wors:

Ето - давам ви хинт - Индикация за това колко инкарнации са останали (при положение, че не са повече от 6) е Нептун. Браткиш Пип го препитах преди време за това, ама неговите учители или не са му го казали, или самите те (обзалагам се 10 към 1) не го знаят. А как трябва да е "базиран" Нептун, и в кои домове, и с какви аспекти - ами няма да ви кажа. Щото ще почнете да фантазирате (нептуново качество) и можете да стигнете до невероятните резултати на покойния Станчев (Пип, що така се дърлехте с него из АБВто?)... :yanim:

cool.gif Ей, много бързо пишете - не мога да ви насмогна с отговорите.... :nono:

Гаутама го е казал в една своя проповед.

Има основни и второстепенни инкарнации. При вторите много често човек инкарнира заради някакво условие и не с цел еволюция. Такива инкарнации се индикират в южния лунен възел. Оставащата карма се "търси" при северния.

:) Че кой го е казал? Не са равни и никога не са били. Просто си задай въпроса защо жените живеят (в инкарнация) много повече от мъжете.

Първите 6 основни инкарнации са мъжки (като първите 3 задължително). Следват женски... Естествено брой на инкарнациите няма. И не може да има. angry.gif Или както казва българския Рамбо - госпожа Б.Б. - зависи от матриала... :wors:

Ето - давам ви хинт - Индикация за това колко инкарнации са останали (при положение, че не са повече от 6) е Нептун. Браткиш Пип го препитах преди време за това, ама неговите учители или не са му го казали, или самите те (обзалагам се 10 към 1) не го знаят. А как трябва да е "базиран" Нептун, и в кои домове, и с какви аспекти - ами няма да ви кажа. Щото ще почнете да фантазирате (нептуново качество) и можете да стигнете до невероятните резултати на покойния Станчев (Пип, що така се дърлехте с него из АБВто?)... :yanim:

тва за южни възли лилит и т.н. и връзката им с инкарнациите

са си повърхностни астрологически разработки.

единственото което има значени при инкарнациите е точката на равноденствието и

нейната прецесия.

и разбира се задължителна последователност на пола в отделните инкарнации НЯМА

ПОЛЪТ е биологично понятие.в КОСМОСА такова нещо като пол НЯМА

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

Стига си ги мерихте, бе, миндйили с миндйили такива, бай ви Брадър ши ва изплющи! biggrin.gif Оляхте се, покрай егото и палячовското самочувствие на Лъва, всички ви повлече...Туки, прекаляваш.Всеки от тях ти дава наготово солидни готови знания, които трудно се намират другаде.Не може всичко да ти се доказва.Аз асцендент Везни знам какво животно е, но те май не знаят.Следи темата, много е обширно, и нека се съсредоточим към по-практически и приложими неща за характерите.

единственото което има значени при инкарнациите е точката на равноденствието и

нейната прецесия.

уау, това Щайнер ли го казва?... ohmy.gif

ами то колега нищо не може да бъде доказано на практика. biggrin.gif

затова МАТЕМАТИКАТА(а от тука следва че и цялата наука) се крепи на АКСИОМИ!!!

тоест предварително приети за верни твърдения които не могат да бъдат ДОКАЗАНИ!

причината за това е че реалността с която разполагаме е РЕЗУЛТАТ НА СЕТИВАТА НИ cool.gif

Ей, много сладко при вас се хортува - отиде ми вечерта. Ама оставам с густо (щото съм си старо филибарче). :wors:

Братко Препинателни, аксиомата е предположение и като такава е неточна. И Питагор го е казвал, но е и казвал, че Бог Геометризира. А Астрологията е тясно свързана с геометрията (аспекти и ъгли). Западната астрология е (меко казано) доста профанизирана. За това вина не малка има и Пласидиус, който се приема като неин създател. Прочитайки един Птолеми (І век. от н.е.) намираме съвсем различни концепции и формулировки. Непонятни и объркани на пръв поглед. Любопитни при втори прочит, и разбираеми при трети. Все едно че учиш астрологията отново. Същото е и при индийската астрология. Астрологията е средство за себеразбиране и знание за това откъде идваш, какво си, и на къде си се запътил. Щампите (в мисленето също) при астрологията не работят по простата причина, че няма две еднакви астро карти. Не можеш да прекосиш река два пъти. :yanim:

Специално обръщение към зрителите на тв "Религия, мистика и езотерика"

icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif

Вижте сега. На никой от вас не му се ходи в раздел "Празни приказки", където е разрешен спама. Нормално - там пишат други хора, които не познавате, с различни интереси. Но и вие имате нужда да се поздравите с песничка, да се посмеете заедно, да се поглезите /и аз така/. За това и не изтривам мненията напоследък, както преди, оставям ги, а след време поразчиствам като се позабравят...

Не е голяма работа - малко спам. Е, понякога се налага да стоя тук до 3 през нощта заради вас, но не се оплаквам.

Само не мога да разбера защо се обиждате взаимно. Не може ли да има качествен спор, без епитети и определения, така хем ще научим нещо ние неуките, хем вие ще си кръстосвате шпагите на воля, и никой няма да се сърди.

Според правилата на сайта и форума трябва да изтрия всичко писано от година насам, заради обиди. Но не трия, оставям ги...

Накрая мен ще ме изтрият заради неподчинение. icon_mrgreen.gif

Защо не опитате да сте по - мили един с друг, а аз само ще почиствам след вас, ако някой се е "изпуснал".yahoo_09.gif

Фикс fight06apr.gif

• Автор

Защо не опитате да сте по - мили един с друг, а аз само ще почиствам след вас, ако някой се е "изпуснал".yahoo_09.gif

Фикс fight06apr.gif

Споко, ние ще те защитим пред началството, защото ние сме потребителите и нашето мнение е важно. cool.gif

Тук няма почти нищо за триене. Всичко си е по реда. :yanim: Обиждат само отделни инидвиди, които просто където и да отидат не могат да не се премерят с някого и да не го извикат "на дуел".

А сега - за Станчев и какви ги е дрънкал във форума на абв.

КОСМОСА такова нещо като пол НЯМА

Така е. Но пък от друга страна душата е с женски качества (чувствена и неразумна)

Абе Пип, какво толкова си се разгневил на мюслитата? Ми те са рязани пластелинчета и нищо не можеш да промениш. Сложили са си лунния сърп за ГЕРБ ( cool.gif ) и това е факт. :yanim: Кво ти пука - нали Кришна дава дъжд и слънце не само на праведните от вашето съзнание, но и на тях?

;) Че кой го е казал? Не са равни и никога не са били. Просто си задай въпроса защо жените живеят (в инкарнация) много повече от мъжете.

Първите 6 основни инкарнации са мъжки (като първите 3 задължително). Следват женски... Естествено брой на инкарнациите няма. И не може да има. angry.gif Или както казва българския Рамбо - госпожа Б.Б. - зависи от матриала... :nono:

Ето - давам ви хинт - Индикация за това колко инкарнации са останали (при положение, че не са повече от 6) е Нептун. Браткиш Пип го препитах преди време за това, ама неговите учители или не са му го казали, или самите те (обзалагам се 10 към 1) не го знаят. А как трябва да е "базиран" Нептун, и в кои домове, и с какви аспекти - ами няма да ви кажа. Щото ще почнете да фантазирате (нептуново качество) и можете да стигнете до невероятните резултати на покойния Станчев (Пип, що така се дърлехте с него из АБВто?)... :wors:

Е, да ама то излиза, че в Духовният свят се ходи след изпит по Математика 10 част и защита на дисертация пред комисия в Изчислителния център на Махадан?... :yanim::);)

Така е. Но пък от друга страна душата е с женски качества (чувствена и неразумна)

Абе Пип, какво толкова си се разгневил на мюслитата? Ми те са рязани пластелинчета и нищо не можеш да промениш. Сложили са си лунния сърп за ГЕРБ ( cool.gif ) и това е факт. :P Кво ти пука - нали Кришна дава дъжд и слънце не само на праведните от вашето съзнание, но и на тях?

Е, да де, ма режат не само своите глави, но и необрЯзовани... без тяхното оббрЯзование.. laugh.gif

Специално обръщение към зрителите на тв "Религия, мистика и езотерика"

icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif

Вижте сега. На никой от вас не му се ходи в раздел "Празни приказки", където е разрешен спама. Нормално - там пишат други хора, които не познавате, с различни интереси. Но и вие имате нужда да се поздравите с песничка, да се посмеете заедно, да се поглезите /и аз така/. За това и не изтривам мненията напоследък, както преди, оставям ги, а след време поразчиствам като се позабравят...

Не е голяма работа - малко спам. Е, понякога се налага да стоя тук до 3 през нощта заради вас, но не се оплаквам.

Само не мога да разбера защо се обиждате взаимно. Не може ли да има качествен спор, без епитети и определения, така хем ще научим нещо ние неуките, хем вие ще си кръстосвате шпагите на воля, и никой няма да се сърди.

Според правилата на сайта и форума трябва да изтрия всичко писано от година насам, заради обиди. Но не трия, оставям ги...

Фикс fight06apr.gif

Инфи,

If there's a bustle in your hedgerow

Don't be alarmed now

It's just a spring clean for the May queen

;-)

http://www.youtube.com/watch?v=81eSIwsLcWg

Ник Щайн

Кой е този? По БГ телевизия ли го дават? Ще ме "открехнете" ли?

Пип, за мюслитата - ясно - тъпандури© (2008 © Цар Кару І) са. А с тъпандури© не се спори. Щото е безсмислено. Сам се убеди през 2000г. в Монитор.

:whist: Ама тогава из форума бяха повечето комуноидно-юниверситетски (от БАН) списовачи. С много дърто ЕГН. :whist: Не че нашето с теб е толкова младо де... Ама нет тогава имаха само те и "чуждоземните" "отворковци" като мен ( :whist: да бе, ти как така имаше нет тогава?), а сега всякакви тъпандури© tapanduri.jpg се шматкат из нета като от тези апартаменти Ebano.jpg

На баба им питката Pitkata.jpg

Инфи, мен ли удряш с тая бухалка? Бай ти Стефан е обучен и с въоръжени да се справя :ph34r:

Инфи, мен ли удряш с тая бухалка? Бай ти Стефан е обучен и с въоръжени да се справя :ph34r:

Бе само ти имаш такава здрава глава, че да устои biggrin.gif

Ама бухалката беше за асцедента на везните biggrin.gif

Така си е-Козирог, Асц Дева, Луна в Овен, Черна Луна в Козирог, всичките знаци са прочути с твърдоглавието и ината си. Макар Луна в Овен и Черна Луна в Козирог да ми е непознато и странно, а и са в опозоция 4-10.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.