Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

От бате си Урко хич нямам какво да науча, след като на най-простия език, който мога да обясня, пак не разбирате.Именно Положителен знак, какъвто е и Лусиа, като Везна, е баш по козелски-давай напреде, с рогата, цяла армия да има-пак ще я пометем, както и Овен.Положителните ще ти изпият кръвчицата без да им мигне окото, за да те накарат да им играеш по свирката, и да получат, каквото искат от теб, това са знаци, които не умеят да се владеят и да бъдат потайни стратези.Сега, малко помощ ще ми е необходима, за асцендента на едно момиченце Овенче, 25 март 1991, 23:57.Автоматичното го изкарва Стрелец, а тази таблица го изкарва Скорпион... ohmy.gif

• Отговори 954
  • Прегледи 89,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Що думаш.

Виж блоговете - стихове пишат всички зодии. biggrin.gif

Кой себеуважаващ се лъв би седнал да пише поезия, аз такова чудо не съм видяла.

В тази връзка, я кажете къде сте дъФкали тази зодия (в частност лъвициет) че аз нищо не намирам.

В тази връзка, я кажете къде сте дъФкали тази зодия (в частност лъвициет) че аз нищо не намирам.

Ми лъвиците не сме май... иначе аз имам един лъв в къщи, който опитва да пописва рими, но в крайна сметка като започне да ги пее, минава на думи от песни biggrin.gif Хич го няма в това отношение горкия biggrin.gif

Майка ми беше лъв. Много горди, и много търпеливи. И талантливи... :whist: тя не пишеше стихове, но пишеше музика за мен. Лъвовете не са далече от изкуството, само предпочитат да го получават в дар, а не да го даряват те.

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

От бате си Урко хич нямам какво да науча, след като на най-простия език, който мога да обясня, пак не разбирате.Именно Положителен знак, какъвто е и Лусиа, като Везна, е баш по козелски-давай напреде, с рогата, цяла армия да има-пак ще я пометем, както и Овен.Положителните ще ти изпият кръвчицата без да им мигне окото, за да те накарат да им играеш по свирката, и да получат, каквото искат от теб, това са знаци, които не умеят да се владеят и да бъдат потайни стратези.Сега, малко помощ ще ми е необходима, за асцендента на едно момиченце Овенче, 25 март 1991, 23:57.Автоматичното го изкарва Стрелец, а тази таблица го изкарва Скорпион... ohmy.gif

Стрелец е , да. Нали е Варна пак?.. cool.gif

Не знаех, че топ-ескпертът Линда Гудман е неква си самозванка

Не е самозванка - много добра писателка е. Това, че писанията и са насочени към малоумниците я прави още по-добра писателка. Но тук май говорихме за астрология, а не за литература. Щото нея не може да я сложим към астролозите. Или по-скоро можем, но не и с литературата и. И е точно толкова "топ експерт" по астрология колкото "финансовото предприятие" Алена.

И аз не съм срещал такъв. И мисля, че такова лъвско животно няма. Защото лъвовете считаме поезията за нагласена и фалшива - поне що се отнася до ритмите в нея. Но когато срещнем истинска поезия (почти задължително с музикален съпровод) - неизсмукана от пръстите на пишман писачи - кратка, ясна, и съдържателна - лелееее - не ми се описва какво става в лъвските сърца...

Лъвовете не са далече от изкуството, само предпочитат да го получават в дар, а не да го даряват те.

Това просто не е вярно. Лъвовете не го получават в Дар, а просто го имат в себе си. Такива са се родили (изключвам регресивните лъвове, тези в трета декада, и/или слънчев знак в 12ти дом).

Много рядко лъвовете са егоисти (виж скобите по-горе), и това да се раздават без остатък им е в кръвта. Просто са ларж до откат.

При лъвиците нещата са малко по-сложни. Тъй като са облечени в женски дрехи (и съответно проявяват "водни" тенденции) те се явяват в опозиция със собствената си огнена природа. Тогава проявяват и негативните за лъвовете качества - себелюбие (без основание - не се базира на уважение към собствените си таланти, които в повечето случаи отсъстват), гордост (отново без основание), надменност (като обидно средство) и още куп негативи. Рядко стигат до перверзии в желанието си да бъдат "центъра на вселената". Като организатори (мениджъри) талантливите лъвици са безценни с енергията си да се раздават. Една лъвица може да замени 3 козирога по организираност и качество на работата си.

Негативни знаци няма - просто има дуализъм. Така наречената негативност също е качество, чиито пропертис не мажем нито да видим, още по-малко да разберем в даден отрязък на линейното време.

Лъвовете не го получават в Дар, а просто го имат в себе си.

Ами говорим за едно и също нещо, но с различни думи.

Лъвовете са талантливи, всъщност - няма нещо, което лъв да не умее, стига да поиска.

За Дар-а - имах предвид, че те няма да пишат стихове и да ги посвещават, но приемат с усмивка подобен подарък. Често такъв подарък оценяват повече, дори от скъпа кола или златни накити/например/.

Пиша от опит biggrin.gif

Лъвицата е странна. Чувтсвителността си никога не показва на другите, или поне не често. Но децата и са диамантите в короната и, например. Лошото е, че все няма късмет с тях.

Лошото при мъжкия лъв за мен е следното - не чакат някой да ги похвали/винаги има за какво да ги похвалиш/ а само се бият в гърдите.

Трудно понасям горделивостта им понякога, когато я объркват с гордост.

При лъвиците не се забелязва... :rolleyes:biggrin.gif

• Автор

Само на мен ли ми се струва, че без Земните зодии, Въздушните са загубени?! Ако не бяха Земните, да ги дърпат надолу, към Земята, Въздушните отдавна да са отлетяли към Небесата. :rolleyes:

Ballooning_into_the_Sky.jpg

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Инфи, така е. А за гордостта на лъвовете и лъвиците - ами те са в скобите

(изключвам регресивните лъвове, тези в трета декада, и/или слънчев знак в 12ти дом)

Когато говорим общо за зодиакални знаци трябва задължително да мислим за развитието им през 12те дома. Лъв в 12ти дом (градусите са от огромно значение) е толкова Лъв, колкото Кришна е Непроявения Абсолют. Или пък демончето йехова не е мадам на публичен дом... cool.gif

За истинските лъвове материята е без значение. Те знаят, че Огъня, който обладават е духовен и необятен. Ако има и повече планети в огнени знаци такъв Лъв има Огъня да изпари всичката материя (Вода) на водните знаци и ги преобразува във въздушни.

Не нападайте Пиппи когато пише за астрологията. Той може и да не е астролог, но много от нещата, които казва са точно така. Поне що се отнася до архитипите. Има знания, но догмите, които са му наложили неговите учители от Харе Кришна в повечето случаи му пречат.

Никой не го напада. Аз все му казвам, че ние обичаме различните вкусни ястия, но много зависи от начина на поднасяне.

Има много знания, и аз го чета, макар да не ме интересува особено астрологията, и нищо да не запомням след него, но в цялата дандания често откривам и бисери.

Да млъквам, че сега ще ме погне.

В интерес на истината това е и визитката на водолей - една купа, пълна до горе с царевични зърна, и между тях подхвърлени небрежно два-три кехлибара. Върви ги търси, ако си нямаш работа...

Само на мен ли ми се струва, че без Земните зодии, Въздушните са загубени?! Ако не бяха Земните, да ги дърпат надолу, към Земята, Въздушните отдавна да са отлетяли към Небесата.

Точно така е. Земните са още по-зле от водните. Щото са най-малко духовни. Въздушните знаци са резултат на "третирането" на Водата с Огън. Докато земните са пълно отричане на Духовността (Огъня) за сметка на материалността. А материята е Светлина (Огън), която е забавила движението си почти до нула. Никой от абстракционистите художници не е бил в земен знак. Нито един. Но виж - да рисуваме ябълки и круши на разклатена (материална) маса - царе сме... ;)

Резултатът от смесването на Вода и Земя се нарича Блато. Където Светлината не прониква (освен отразената - лунна), което поражда гнилостни процеси. Резултат на които е метанът. А съприкосновението на метанът с въздуха (при наличие на поне една "божа" искра) поражда Огън. laugh.gif Придружен с Зевсови гръмотевици.... cool.gif С други думи - процес на унищожение и "завръщане".

• Автор
Точно така е. Земните са още по-зле от водните. Щото са най-малко духовни. Въздушните знаци са резултат на "третирането" на Водата с Огън. Докато земните са пълно отричане на Духовността (Огъня) за сметка на материалността. А материята е Светлина (Огън), която е забавила движението си почти до нула. Никой от абстракционистите художници не е бил в земен знак. Нито един. Но виж - да рисуваме ябълки и круши на разклатена (материална) маса - царе сме... ;)

Резултатът от смесването на Вода и Земя се нарича Блато. Където Светлината не прониква (освен отразената - лунна), което поражда гнилостни процеси. Резултат на които е метанът. А съприкосновението на метанът с въздуха (при наличие на поне една "божа" искра) поражда Огън. laugh.gif Придружен с Зевсови гръмотевици.... cool.gif С други думи - процес на унищожение и "завръщане".

Не може то тъй. Трябва да се намира баланс между духовното и материалното! И двете са нужни.

Странно ми е било да откривам как много от големите художници, скулптури, поети... са родени именно през пролетта. В края на Овен, сякаш закачили малко от Телец също... ;)

Резултатът от смесването на Вода и Земя се нарича Блато

Или цъфтяща градина.

Ако говориш за жена Козирог, която, по мое мнение, не е човек, съм съгласен.Но ти гарантирам, че 10 лъвици не могат да заменят един мъж Козирог, нали единият от баш-шефовете ни е Козирог, и едната счетоводителка е Лъвица, знаеш ли какви комедии гледам в предприятието...Урко, Каварна е, там е родена, дето те питах за асцендента.На какво се дължи тая разлика в таблиците... ohmy.gif Относно Гудман, само можеш да ме накараш да се смея.Литература...Ти я изкара неква, дето пише детски книжки, поспри се, бе, алоууууууууууууу ;)

• Автор
Ако говориш за жена Козирог, която, по мое мнение, не е човек, съм съгласен.Но ти гарантирам, че 10 лъвици не могат да заменят един мъж Козирог, нали единият от баш-шефовете ни е Козирог, и едната счетоводителка е Лъвица, знаеш ли какви комедии гледам в предприятието...Урко, Каварна е, там е родена, дето те питах за асцендента.На какво се дължи тая разлика в таблиците... ohmy.gif Относно Гудман, само можеш да ме накараш да се смея.Литература...Ти я изкара неква, дето пише детски книжки, поспри се, бе, алоууууууууууууу ;)

Ами, аз преди време и четох писанията на Гудман и мога да ти кажа, че ми се стори, че не е от най-умните. Или пък, книгите и са писани за жени. От типа на онази, булевардната психология, дето се котира сред жените. Някой друг да мисил като мен?

Не знаех, че топ-ескпертът Линда Гудман е неква си самозванка :)

абе че л. гудман е експерт астрологията на междуличностните отношения - нема спор.

друг е въпроса че американските астролози не я

долюбват щото доста профанизира астрологията като НАУКА.

специално заради теб прегледах 2 книги на гудман обаче няма

такава класификация квато твърдиш ти.

само ми кажи името на книгата да проверя.

според мен грешката е в теб.

ще е доста дилетантско да се твърди това с пложителните и отрицателни :)

който разбира от астрология знае за кво говоря.

може да се говори за пложителните и отрицателни АСПЕКТИ,

но и тва е доста условно!!!

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

Чудничко, загладих косъма. Само едно не разбрах, не знам къде съм разквартирована. Да не се окаже че съм в тоз 12-ти дом. Я ми обяснете, ама да е по-простичко, че не съм наясно тези неща.

Лъв в 12ти дом (градусите са от огромно значение) е толкова Лъв, колкото Кришна е Непроявения Абсолют. Или пък демончето йехова не е мадам на публичен дом... cool.gif

ами много просто.

таблицата е грешна biggrin.gif

правена е от шарлатани.и то доста неграмотно!!

например като се гледа за твоя случай АСЦ скорпион за Каварна

е в интервала в 20 ч. и 33мин. до 23 ч. и 09 мин.като сравниш с тая

измислена таблица има доста големи разлики.

още нещо - разликата в асцендента например в 20 часа между софия

и каварна е примерно около 3-4 градуса. както е известно

слънцето във варна изгрява 15 минути по рано отколкото в софия!

За моя асцендент си беше вярна, но не мога да споря.Аз съм на 23.12.1982 между 23:05 и 23:10.И автоматичната, и другата таблица показа Дева и Луна в Овен.За последното, признавам си, хич не съм наясно какво означава sad.gif А името на книгата е Знаци на любовта, дебела, червена корица, ако не се лъжа, 1978.Може би най-разумните 20 лв, които съм похарчил през живота си.

определянето на асцендента по таблици е само приблизително

а във времето на преход на асцендента от един знак в следващия

грешно.има софтуер и сайтове като този например

който смятат вместо теб!

За моя асцендент си беше вярна, но не мога да споря.Аз съм на 23.12.1982 между 23:05 и 23:10.И автоматичната, и другата таблица показа Дева и Луна в Овен.За последното, признавам си, хич не съм наясно какво означава sad.gif А името на книгата е Знаци на любовта, дебела, червена корица, ако не се лъжа, 1978.Може би най-разумните 20 лв, които съм похарчил през живота си.

еми браво.

тва е една от 2-те книги дето ги имам.

е там такова нещо няма и не би трябвало да има. :)

има я в електронен вариант в спиралата.нет

зачети я пак!

който смятат вместо теб!

еми браво.

тва е една от 2-те книги дето ги имам.

е там такова нещо няма и не би трябвало да има. :speak:

има я в електронен вариант в спиралата.нет

зачети я пак!

Хммм... според този сайт ми излиза това -

Зодия:

Телец

Асцендент:

Везна

Черна луна:

Стрелец

А аз през цялото време си мислех, че асцедента ми е скорпион...

Какво е черна луна?

• Автор

който смятат вместо теб!

Малейййй, аз с тази черна луна в Риби съвсем я закъсах. :lol6::magnifier::speak:

http://www.astroto.com/sarticle.php?id=4#zod_12

Зодия:

Телец

Асцендент:

Везна

Черна луна:

Стрелец

Какво е черна луна?

такава разлика телец-скорпион са си 12 часа.

да не си объркала нещо.

ако си дадеш данните ще ти го сметна пак

за по сигурно!

А... е, и аз я закъсах...

Ок, ето -

7 май 1982г.

родена извън България

в 18.30

biggrin.gif сметни ме, че лошо...

Черна луна в стрелец -

Кармически такова положение произтича от това, че човек може в предишни инкарнации да е бил апостол на някакво учение, което е противно на човешкия морал и закони, да е подривал основите на фундаментални истини , да е служил на някаква идеология, а всъщност да е бил лъжеучител и да е отклонявал хората от пътя на истината.

Опасност от огън и всичките му производни.

еретик?

:speak:

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Малейййй, аз с тази черна луна в Риби съвсем я закъсах. :lol6::magnifier::speak:

http://www.astroto.com/sarticle.php?id=4#zod_12

нема а се пуашиш копеуе biggrin.gif

А... е, и аз я закъсах...

Ок, ето -

7 май 1982г.

родена извън България

в 18.30

biggrin.gif сметни ме, че лошо...

КЪДЕ СИ РОДЕНА:lol6:

е то тва е най важното!

• Автор

Зодия:

Телец

Асцендент:

Везна

Черна луна:

Стрелец

Какво е черна луна?

Абе, то и аз според компютърните програми съм с асцендент Везни, ама U.Ra си твърди, че съм с асцендент Скорпион. Според програмите на едни астролози, с които говорих - повечето казаха, чесъм с асцендент Везни, ама на една и излезе асцендент Скорпион.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.