Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

аз съм /освен, че съм провокатор/ :speak:

Бих се съгласила, ако не знаех, че забитото скорпионско жило пуска два пъти повече смъртонос в самия скорпион.

Ако не си го слагахте на сърце като разплачете някой, можеше и да бъде сарказъм.

Ама не.

Язвителните бисери са приоритет на други. Кажете - кои.

• Отговори 954
  • Прегледи 89,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Ами, не знам за Рибите, ама за Телкините казват, че били големи егоистки в леглото. Искали само партньорът им да ги задоволява, а те не искали много да се трудят. :speak:

На теб харесват ли ти Телкини? :)

:lol6: Май че съм познал... Ти нали Телец беше? От тези Телци, които познавам лично мога да кажа, че са гола водичка в кухнята също. Но пък обичат добре приготвени "манджи" - стига да има кой да им ги направи. Но да не се забравя, че Телците са много добри в изкуствата - особено в изобразителното. Егоистичността и праволинейността им пречи да бъдат перверзни в секса. Но при липса на партньор-ахмак се задоволяват и на вибратор. И бутилка добро вино... :super:

• Автор
:speak: Май че съм познал... Ти нали Телец беше? От тези Телци, които познавам лично мога да кажа, че са гола водичка в кухнята също. Но пък обичат добре приготвени "манджи" - стига да има кой да им ги направи. Но да не се забравя, че Телците са много добри в изкуствата - особено в изобразителното. Егоистичността и праволинейността им пречи да бъдат перверзни в секса. Но при липса на партньор-ахмак се задоволяват и на вибратор. И бутилка добро вино... :lol6:

Би ли ми казал откъде все пак знаеш, че при липса на партньор Телкините се задоволяват и на вибратор? cool.gif

А това, че не можели да бъдат перверзни май е вярно, ама за теб лошо ли е? Ти май по перверзности си падаш?! :super:

Водолея е най-умната зодия.

Я кажете коя е най - сарказъм.

Водоподлеят е възможно най-големият глупак от всички 12, тъй като се е опълчил на боговете, и си въобразява, че създава нов световен ред и религия (вижте бате ви Урко), тъпче на едно място без капчица развитие, и не може да му се влияе, защото е Неподвижен.Има минимум 4 вида интелигентност и "умнотия".Побеснявам, като чета, че най-големият паляк ми бил най-умен...Най-несъобразителен и неадекватен е от всичките (разбирай, Въздух на Земята)Това е сигурна, и проверена информация.

аз съм /освен, че съм провокатор/ :speak:

Не, баце, лъжеш се, Стрелецът е, той няма капчица тактичност.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Не съм съгласен, тъй като всяка душа е част от боговете, от Висшия разум.Как може собствената ти ръка да воюва срещу останалата част от тялото ти?!Водоподлеят си мисли, че ще създава нов световен ред и религия... Тръгвайки срещу тях, унищожаваш сам себе си.Наистина е най-умният...отзад напред в класацията :speak: Трябва не акъл, а безумие, и да се поддадеш на отрицателните сили.А от теленце като теб не съм и очаквал умно изказване, теленцата са прочути с мазохизма си, винаги неправилното решение да вземат...Относно това, че са гола вода, повечето, но не всички.Аз оставих третата най-красива жена, която някога съм виждал, защото наистина грам нищичко не правеше от мързел, а от мен какви неща се искаха...оле-мале...

аз съм /освен, че съм провокатор/ :P

...можеш ли да провокираш патокът към евокация -да елевира, и после да левитира гравитирайки към тебе.... biggrin.gif

Водоподлеят е възможно най-големият глупак от всички 12, тъй като се е опълчил на боговете, и си въобразява, че създава нов световен ред и религия

Не е баш така. Водолеят за въздушните (РаЗумни) знаци е като Стрелец при огнените - - идеализъм до откат. И е Човешка зодия за разлика от чифтокопитните Козирог и Стрелец (Стрелеца е Кентавър - половин животинска - половин човешка зодия). Водолеят е мечти (за мирно човешко съществуване в Любов и Справедливост), които предстои да бъдат приложени с помощта на Стрелеца и утвърдени от Везните и Лъвът.

Това, което има да става ще стане и то без участието на двуличните Близнаци, самовлюбените Риби (вече ги видяхме 2000 години колко струват).

Язвителните бисери са приоритет на други. Кажете - кои.

Меркурий в 8 дом става... cool.gif

Е до какво води логиката мислиш - до безумие.

Иначе предания Богу не мисли много.

Не съм съгласен, тъй като всяка душа е част от боговете, от Висшия разум.Как може собствената ти ръка да воюва срещу останалата част от тялото ти?!Водоподлеят си мисли, че ще създава нов световен ред и религия... Тръгвайки срещу тях, унищожаваш сам себе си.Наистина е най-умният...отзад напред в класацията :wors: Трябва не акъл, а безумие, и да се поддадеш на отрицателните сили.А от теленце като теб не съм и очаквал умно изказване, теленцата са прочути с мазохизма си, винаги неправилното решение да вземат...Относно това, че са гола вода, повечето, но не всички.Аз оставих третата най-красива жена, която някога съм виждал, защото наистина грам нищичко не правеше от мързел, а от мен какви неща се искаха...оле-мале...

Аз съм Водолей и след 5-6 :beat:

крошета от някои рога и копита :slap1: получвам дименция... :wow:

:P

Водолетя никога не се е 'опълчвал' 'срещу боговете', а да не говорим, че Бог е един. ;)

Водолейят е асоцииран с Брахма, първият дев, който емананира Богът отвъд матрицата. Не случайно, "Брахма-джйоти" е Астрологията на Бога- Джйотиш("Джйоти Иса"). Дори в гръцката астрологията, наследничка на ведическата, Уран е Небе, а Астрологията е под съзвездито 'Водолей'. cool.gif

http://www.osfa.org.uk/pictures.htm

Ти ще кажеш защо Козелът САТ Урна-та е скопил Уран-ата. Аз мисля от завист. ;) Но Брахма си е останл пак в по-горният Астрал-ВИРажът, докато Шива(козирогът) е станал 'дев' в Миражния по-долу.

Този който завижда му растат рога и копита ...и опашле... biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Баш си е така, казах ви, информацията е проверена.Урко, както обикновено, никаква аргументация, освен сектантство и ерес...И никакви крошета, макар треньорът на десетата тренировка да ме похвали пред всички за лявото ми кроше, чак не можеха да повярват.Аз атакувам водоподлея по силната му страна, а не от слабата, тъй като на умряло куче-нож не се вади, казали мъдри хора, преди мен.

Баш си е така, казах ви, информацията е проверена.Урко, както обикновено, никаква аргументация, освен сектантство и ерес...И никакви крошета, макар треньорът на десетата тренировка да ме похвали пред всички за лявото ми кроше, чак не можеха да повярват.Аз атакувам водоподлея по силната му страна, а не от слабата, тъй като на умряло куче-нож не се вади, казали мъдри хора, преди мен.

brahma3.jpg

Astrology existed when Lord Brahma created the universe. Each of Brahma's 4 heads represented one of the 4 Vedas. These 4 Vedas were divided into 6 branches of which Jyotish is considered most important.

Тази комунистическа нагласа казах и на Луцката(с която уж се чепкате?.. cool.gif ) откъде ви иде: ОТ МАТ'РИАЛИЗМЪТ. Маатриализмът на Козата е груб, докато материализмът на Везна е фин. Но аз затова я съветвах да стане ДУХОВНА, защото козата вечно ще я дърпа надолу и ще и внушава, че е 'зависима енергийно от него'; докато всеки духовник знае, че е ЗАВИСИМИ САМО И ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ БОГът отвъд матрицата. cool.gif

Когато обаче душата нагази в кармичното блато тя трудно разбира, че не само, че не може да управлява, но и е поробена от собственото си маат'риално желание и илюзията на Бог, която и го удволетворява. cool.gif

Ето това е Брахма, асоцииран с Водолейят. Брахма е предствител на Слънчевия култ:

pw_ga_brahma01.jpg

Ето това е Шива, асоцииран с Козирогт. Шива е господар на Лунните култове.

vrashbharudha_shiva_or_uma_maheshwar_ha52.jpg

Ти какъв 'нееретик' се имаш?.. ohmy.gif за абрахамските религии(лунно-сатирниански тип) самата Астрология е табу и ако живееш в лунно-сатурнианско общество(ислям, юдаизъм, римско ристенсство, и друга диктатутра) практикуване на Астрология се наказва с пребиване с камъни, ампутация или на кладата?..

Толкова си заблуден, Козелчето ми, че чак ми се иска да те прехвърля на ФортунАта да се 'занимава' с тебе... biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

А за тези, които имаме Луна в Стрелец какво ще кажеш? cool.gif

Май нещо не можели да преценяват добре хората.

А U.Ra защо отказва да говори с Чоли Боли? :P

за персоналните планети е важно не само в кой знак са

а по важното е в кой дом са.

а за транссатурновите планети се гледа по принцип само дома!!

Това са недоказани неща, аргументацията ти отпада.А Везната, макар не всяка, зависи я от Козло, я от друг Земен мъж.Не си Земен, за да знаеш какво е, нито можеш да казваш.Шаре кришна, ти самият не знаеш колко си заблуден...един сектант да дава акъл... ;) Везната е много по-нисша духовно от Козирога, не може на малкия пръст да му се мери.Това важи за всички Положителни (агресивни знаци).Насила и чобанската хубост не става.Поздрави, заблудени овчици :help: Хаха, с едно изречение затапих Урко...Висшите Въздушни, дето са Положителни всичките до един :wors: Спомням си цитат от един разказ "Не си Ме познал, окаяний...Не ме познава онзи, който с гняв и злоба изпълнява заповедите Ми...Твойто сърце беше камък, стани на камък!"

Отрицателни знаци: Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби.Те ви истината къде е, що се отнася до хората.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Това са недоказани неща, аргументацията ти отпада.

"Доказаните неща" кой ги 'доказва'?.. "науката?.. какво е 'науката'?..

Това, което има смисъл са ШАСТРИТЕ- първоначалните писания на шрутите.

Абсолютната Истина се доказва САМО И ЕДИНСТВЕНО С БОГ.

Релативните истинки(илюийките) 'се доказват' с помоща на ума и спекулирането с него.

Материалният свят е поле(кшетра)на релативността/относителността. Първата наука-Астрологията, може да бъде духовна(абсолютна), може да бъде и релативна.

Това са недоказани неща, аргументацията ти отпада.А Везната, макар не всяка, зависи я от Козло, я от друг Земен мъж.Не си Земен, за да знаеш какво е, нито можеш да казваш.Шаре кришна, ти самият не знаеш колко си заблуден...един сектант да дава акъл... ;) Везната е много по-нисша духовно от Козирога, не може на малкия пръст да му се мери.Това важи за всички Положителни (агресивни знаци).Насила и чобанската хубост не става.Поздрави, заблудени овчици :help: Хаха, с едно изречение затапих Урко...Висшите Въздушни, дето са Положителни всичките до един :wors: Спомням си цитат от един разказ "Не си Ме познал, окаяний...Не ме познава онзи, който с гняв и злоба изпълнява заповедите Ми...Твойто сърце беше камък, стани на камък!"

Отрицателни знаци: Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби.Те ви истината къде е, що се отнася до хората.

тия знаци не са отрицателни а женски!

като добавка за любителите на астрологоята - ДИЛЕТАНСКО е да се

разсъждава за един човек според знака на Слънцето му.

1/12 от човечеството е например със слънце в Риби.

и кво от тва.1/12 от тия 1/12 вече имат например Луна в козирог и т.н

та значи характера и способностите се определя

от положението на всички планети и асцендента- десцендента IC MC

аспектите и т.н

и колега не се казва Шаре кришна а ЯРЕ кришна! :P

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

А козел кришна не се ли казва :laughing5: Точно са си Отрицателни, двете неща съвпадат.

А козел кришна не се ли казва :speak: Точно са си Отрицателни, двете неща съвпадат.

няма положителни и отрицателни знаци в астрологията колега!

мъжки - женски

дневни - нощни

кардинални-подвижни-неподвижни

земни-водни-въздушни-огнени

и т.н и т.н

Да вземеш малко да си прочетеш, не ме карай сега да снимам книгите...Например, какво четох наскоро, за връзка между Козирог-Овен.

Козирог-Земя, Кардинален, Отрицателен

Овен-Огън, Кардинален, Положителен.

Да вземеш малко да си прочетеш, не ме карай сега да снимам книгите...Например, какво четох наскоро, за връзка между Козирог-Овен.

Астрологията, па и не само нея, само с четене не става. Тя не е математична наука. Тя е комбинация от прозрение и инспирация, която си има ВИСША цел да се опознае Астралният свят не за да се "дои като крава", а да се премине безболезнено отвъд него. Астралният свят е над грубата реалност наоколо, но е под Духовният свят.

Така, че- всяко нещо си има цел. cool.gif Ако целта е Духовна, то Астрологията е само средство, а целта е материална- Астрлогията си е башка корист. cool.gif

чел си грешно приятел!

книжки и писатели колкото щеш.

то и URкото си има блог. даже и публикува там biggrin.gif

и кво от тва.

В Астрологията няма положителни и отрицателни знаци!!!

а ако някой си ги именува така то тва вече не е астрология

ами астрологическа чалга!

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

Не знаех, че топ-ескпертът Линда Гудман е неква си самозванка :speak:

Водоподлеят е възможно най-големият глупак от всички 12, тъй като се е опълчил на боговете, и си въобразява, че създава нов световен ред и религия (вижте бате ви Урко), тъпче на едно място без капчица развитие, и не може да му се влияе, защото е Неподвижен.Има минимум 4 вида интелигентност и "умнотия".Побеснявам, като чета, че най-големият паляк ми бил най-умен...Най-несъобразителен и неадекватен е от всичките (разбирай, Въздух на Земята)Това е сигурна, и проверена информация.

Не, баце, лъжеш се, Стрелецът е, той няма капчица тактичност.

Ти от бате си "Урко" само можеш да се учиш.

Иииии, какво интересно нещо насреща - побеснял козел.

Побеснявай си на воля, но желателно е някъде извън форума, моля, не го обърквай с тепих за комплексарските си къчове.

В Астрологията няма положителни и отрицателни знаци!!!

а ако някой си ги именува така то тва вече не е астрология

ами астрологическа чалга!

И аз споделям това мнение.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.