Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

• Автор
Aз съм Стрелец и глиган според китайския хороскоп

Добре. :P

• Отговори 954
  • Прегледи 89,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Aз съм Стрелец и глиган според китайския хороскоп

...имаш и нещо от "Охльов"... biggrin.gif

Mого интересно sige! ,sige(keep going)! Кажи за тъмните и мъдрите,плийз ;):wors::wors:

Много просто (божествената истина е проста) - светлите са носители на светлина от Слънчевия Логос и "слизат" на земята, за да трупат карма. Това, което им липсва и заради което слизат да се учат, е мъдрост. Светлите са чисти, но образно казано още девствени, още сукалчета. Тъмните не са тъмни в лошия смисъл на думата. Тъмните са носители на повече мъдрост. Мъдростта се печели чрез страдание. Мъдростта е онова, през което си минал и което е оставило печата си върху теб. Та е онази светлина, която е скрита от повечето очи, светлина, която не се вижда от всеки.

Тъмните слизат на земята, за да се изкачат още по-високо. Навремето, в далечни минали времена, тъмните души са слезли първи на земята. Те са били пионерите. Тогава са били по-светли и от светлите. Натрупали са мъдрост, която сега им пречи да политнат отново нагоре. Мъдростта, освен всичко друго е и товар. Тя тежи. Затова на помощ им идват светлите, които слизат със Слънчевия Логос и които не знаят какво е да си дърво натежало от плод. И става една обмяна тук, на земята, между душите. Те си помагат взаимно именно тук. Едните черпят опит, а другите си коват криле. Кръстоската става по средата на зодиака. С други думи казано - светлите сега идват от там, от където тъмните вече са минали.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

• Автор
Много просто (божествената истина е проста) - светлите са носители на светлина от Слънчевия Логос и "слизат" на земята, за да трупат карма. Това, което им липсва и заради което слизат да се учет, е мъдрост. Светлите са чисти, но образно казано още девствени, още сукалчета. Тъмните не са тъмни в лошия смисъл на думата. Тъмните са носители на повече мъдрост. Мъдростта се печели чрез страдание. Мъдростта е онова, през което си минал и което е оставило печата си върху теб. Та е онази светлина, която е скрита от повечето очи, светлина, която не се вижда от всеки.

Тъмните слизат на земята, за да се изкачат още по-високо. Навремето, в далечни минали времена, тъмните души са слезли първи на земята. Те са били пионерите. Тогава са били по-светли и от светлите. Натрупали са мъдрост, която сега им пречи да политнат отново нагоре. Мъдростта, освен всичко друго е и товар. Тя тежи. Затова на помощ им идват светлите, които слизат със Слънчевия Логос и които не знаят какво е да си дърво натежало от плод. И става една обмяна тук, на земята, между душите. Те си помагат взаимно именно тук. Едните черпят опит, а другите си коват криле. Кръстоската става по средата на зодиака. С други думи казано - светлите сега идват от там, от където тъмните вече са минали.

Тез работи откъде ги измисляш? laugh.gif

Тез работи откъде ги измисляш? laugh.gif

Чета ги. Нищо мистично.

Дева си има недостаъците, но от всички знаци в зоопара се кльопа с въздушните най-много поради отсъствие на животински елемент в сивмоликата. Другия знак е Стрелецът, който съдържа 1/2 животинска и 1/2 човешка символика.

Всички въздушни архетип не съдържат животинка символика. cool.gif

И за това не се опитват да управляват с животински инстинкти.

;)

В един арабски ръкопис в Кралската Библиотека в Париж се намира картина на Дванадесетте Знака. Тази на Девата е младо момиче с бебе в ръце. Девата била Изида, а представянето ù, носене на дете (Хорус) в ръце, изложено в храма ù, било придружено от следния надпис: "Аз съм всичко, което е, което е било и което ще бъде, а плодът, който нося, е Слънцето." Девет месеца, след като Слънцето навлезе в Дева, то достига Близнаците.

• Автор
Чета ги. Нищо мистично.

Ще прощаваш, но аз като зодия, стъпила здраво на Земята не приемам много отвеяните неща. :wors: И аз чета много работи, ама не на всичко вярвам. Това са недоказани неща. Всички вярваме в недоказани неща, ама това е съвсем отвеяно. Разни разсъждения на някой си - поредния, по подобие на Блаватска, Щайнер и ного други, който си мисли, че на него му е била открита истината за света. Да, ама не!!! ;) Това е за тези, които пишат книги за своите "велики открития" от космически, вселенски, езотеричен, и какъвто си искат мащаб. И те са заблудени. Досега най-голяма полза от тези измислици има Христос - останал е в историята, че и са създали егрегор на негово име. cool.gif Даже, ако гледаш филма, към който сложих линк в темата за Христос... и боговете, ще видиш, че има теория, че той не е бил разпънат на кръста, ами си е отишъл в чужбина, оженил се, родило му се дете и така...

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Ще прощаваш, но аз като зодия, стъпила здраво на Земята не приемам много отвеяните неща. :P И аз чета много работи, ама не на всичко вярвам. Това са недоказани неща. Всички вярваме в недоказани неща, ама това е съвсем отвеяно. Разни разсъждения на някой си - поредния, по подобие на Блаватска, Щайнер и ного други, който си мисли, че на него му е била открита истината за света. Да, ама не!!! :P Това е за тези, които пишат книги за своите "велики открития" от космически, вселенски, езотеричен, и какъвто си искат мащаб. И те са заблудени. Досега най-голяма полза от тези измислици има Христос - останал е в историята, че и са създали егрегор на негово име. cool.gif Даже, ако гледаш филма, към който сложих линк в темата за Христос... и боговете, ще видиш, че има теория, че той не е бил разпънат на кръста, ами си е отишъл в чужбина, оженил се, родило му се дете и така...

Материалният свят е на нива. Той е получен от еманация(експанзия)на Трансцеденталният(Духовният), като- еманацията следва от от по-фина материя към по-груба. Най-фината материя се нарича 'его'('ахам', на което Луцката вярва), най-грубата материя се нарича 'земя'('притхиви', на която вярваш ти най-много. ;) )

Егото е непосредствената еманация на нематериалната душа, когато слезе в материята. След това, при слизане в по-ниските нива в материята, егото ПОСЛЕДОВАТЕЛНО се обвива със слоеве (по подобие на камък, като се пусне от заснежен връх надолу), последователно с -разум, ум, етер, въздух, огън, вода и ...земя. Ти, от позицията на последната изкристализирала материя, имаш нужда от едни доказателства, Луцката-от други.

За това вододелът между Истина и 'последователни илюзии' със степен на илюзорност, е между его и душа. Този, който прехвърли в съзнанието си егото, то- той не се нуждае от доказателства от егото надолу: Най-сигурен и единствен начин. ;)

Природата на материята е дуална, амбивалентна или-ДВОЙНСТВЕНА, т.е. да има цикли и нещата да ги разглеждат като самонагаждащо жироскопично въртеливо тяло. cool.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Автор
Материалният свят е на нива. Той е получен от еманация(експанзия)на Трансцеденталният(Духовният), като- еманацията следва от от по-фина материя към по-груба. Най-фината материя се нарича 'его'('ахам', на което Луцката вярва), най-грубата материя се нарича 'земя'('притхиви', на която вярваш ти най-много. :P )

Егото е непосредствената еманация на нематериалната душа, когато слезе в материята. След това, при слизане в по-ниските нива в материята, егото ПОСЛЕДОВАТЕЛНО се обвива със слоеве (по подобие на камък, като се пусне от заснежен връх надолу), последователно с -разум, ум, етер, въздух, огън, вода и ...земя. Ти, от позицията на последната изкристализирала материя, имаш нужда от едни доказателства, Луцката-от други.

За това вододелът между Истина и 'последователни илюзии' със степен на илюзорност, е между его и душа. Този, който прехвърли в съзнанието си егото, то- той не се нуждае от доказателства от егото надолу: Най-сигурен и единствен начин. ;)

Природата на материята е дуална, амбивалентна или-ДВОЙНСТВЕНА, т.е. да има цикли и нещата да ги разглеждат като самонагаждащо жироскопично въртеливо тяло. cool.gif

А на теб какви доказателства ти трябват, за да повярваш на нещо? :P

Ама отговори сериозно.

Lucia, искрено ме разсмя, но няма да издам тайните, до които съм стигнал сам за Везната.Жената Везна (за мъжа нямам информация, не разбирам от мъже), която на думи и на всичко е най-висша, е най-долната от всички, буквално, тъй като техният дух винаги е пропаднал, и е осъден да скита, докато не намери покой, след като не го е намерил навреме.Подсказах предостатъчно истинската същност на Везната.Скитаща, осъдена, енергийно зависима...Адски си ми забавна, най-нисшата, в индиректно единоборство с най-висшия в Зодиака...Въздухът не може да слезе на Земята, той трябва да умре, да премине от едно състояние в друго.В момента всички се намираме на Земята, ако не ви е известно.Всякакви лалания и комплексарски изпълнения Въздушни са дотук.Особено за водоподлея, който е Смешникът на Зодиака, заедно със Стрелеца, но водоподлеят е първенецът.Той е скаран с Боговете, и обвинява тях за мързела и отсъствието на амбиция, иска да се излежава, и те да му вършат работата, и обявява бойкот не само на тях, но и на всички, на нож.За това си провинение, и еретичното самопровъзгласяване за Съдник, който, видиш ли, пикае отгоре и т.н, за това, че се осмелява да определя кой ще е воин, кой-лекар, кой-духовник, за мешането си в Божиите работи, водоподлеят ще носи строго наказание.Именно затова са най-добри комици, според астролозите, и всякакви жалки смехории са им вградени.Блестящ пример-Любомир Нейков, кой е по-комик от него?! Не разбрахте, че Астрологията, в тази си форма, дори не се доближава до истинската наука, и е много по-добре практика и опит без теория, отколкото теория (дървен философ, A.K.A Lucia, Ura) без практика и опит.Стига задълбавахте в една наука само, Науката е обща, и една.Не забелязахте ли, че в примерите си скачам от наука на друга наука, тоест, на подразделения, условно казано?! Прекрасно ви казаха, че се основавате на недоказани недомлъвки и пародии на символика.Въздушните са най-нисши от всичките, главно заради Назаканието им (хайде сега да обясните защо Въздушните са най-провинилите се грешници, нали сте голЕма работа), и вътрешния конфликт, който се разстила "само" на 3 нива (кои ли са те...) Хммм....хайде, бе, прост ли съм, не мога да се сетя :phr34r:

Ама отговори сериозно.

Слабото място на Въздухарите и на Водните е именно там-Конкретиката, подобно на кон с капаци.Не забеляза ли, че аз именно по тоя фронт бия, по това слабо място нападам?

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

• Автор
Слабото място на Въздухарите и на Водните е именно там-Конкретиката, подобно на кон с капаци.Не забеляза ли, че аз именно по тоя фронт бия, по това слабо място нападам?

Да се биеш с въздуха е безсмислено. biggrin.gif

Той ни приема, ни предава. laugh.gif

И помни това, което ти казах по-рано - никоя зодия не е само отрицателна или само положителна. Нищо в живота не е такова. Всичко си има две страни, дори понякога да не ни се иска да е така.

Ама отговори сериозно.

"Природата на нещото". Ако има божествена природа му вярвам, ако има демонична-не чак толкова.. cool.gif

Рогата и зъбите представляват способ за трансформиране на материята. Т.е. -"нещо се трансформира в матрицата". cool.gif

Главата и опашката са двата и края. Човек има глава и зъби, но няма рога и опашка. cool.gif И ходилата му са меки. cool.gif

Така, че трябва да внимава със зъбите си: колкото по правоъгълни, а не-триъгълни зъби използва-толква по-малък шанс има да му се дадат рога в последствие. biggrin.gif

Да се биеш с въздуха е безсмислено. biggrin.gif

Той ни приема, ни предава. laugh.gif

:P А Уиски пиеш ли cool.gif

• Автор
"Природата на нещото". Ако има божествена природа му вярвам, ако има демонична-не чак толкова.. cool.gif

Рогата и зъбите представляват способ за трансформиране на материята. Т.е. -"нещо се трансформира в матрицата". cool.gif

Главата и опашката са двата и края. Човек има глава и зъби, но няма рога и опашка. cool.gif И ходилата му са меки. cool.gif

Така, че трябва да внимава със зъбите си: колкото по правоъгълни, а не-триъгълни зъби използва-толква по-голям шанс има да му се даде рога в последствие. biggrin.gif

А как разбираш каква е природата на нещо? Само по интуицията си ли се водиш? :P

:P А Уиски пиеш ли cool.gif

Просто въздухът не можеш да го разсечеш, да му направиш нещо. Той просто си стои.

Просто въздухът не можеш да го разсечеш, да му направиш нещо. Той просто си стои.

Но пък за сметка на това виж какво може... cool.gif

DQWindmill.gif

• Автор
Но пък за сметка на това виж какво може... cool.gif

DQWindmill.gif

Ти знаеш ли, че като си мисля за теб, точно за Дон Кихот си мисля? :rolleyes:

Въздухът няма физическа форма и маса, няма собствено мнение, на него му се влияе, той е по-зле и от пластелин, и си има естествен враг-огънят.Именно заради влияенето Везните са ми толкова лесни за свалка, чак ми омръзнаха, и вече не се занимавам с тях.Везни, Лъв, Дева,Скорпион-всичките са победени, за всяка от тях имам разработени унивесални способи-я за свалка, я за воюване, я за използване...Продължаваме манипулативните тестове.

Ти знаеш ли, че като си мисля за теб, точно за Дон Кихот си мисля? :rolleyes:

Може би защото има Асендент 'Овен . cool.gif Асендентът е 'маската' на душата за пред общество. biggrin.gif

Въздухът няма физическа форма и маса, няма собствено мнение, на него му се влияе, той е по-зле и от пластелин, и си има естествен враг-огънят.Именно заради влияенето Везните са ми толкова лесни за свалка, чак ми омръзнаха, и вече не се занимавам с тях.Везни, Лъв, Дева,Скорпион-всичките са победени, за всяка от тях имам разработени унивесални способи-я за свалка, я за воюване, я за използване...Продължаваме манипулативните тестове.

Кво значи да 'победиш'?.... В Астрологията за 'победата' сигнифицира позицията и аспектите на планетата "Марс", а не-позицията на Слънцето. :yanim:

Освен това, защо не виждам "Водо-подлея"?.. Нали уж е 'въздушен безформен'?... biggrin.gif

Освен това, малко трудно е за Козирогът да се справи с фиксирания Лъв, а да не говорим -за фиксирания Скорпион?..

К'о стана с фиксирания Телец?.. Лесен ли ти е?... biggrin.gif

По силата на твоята логика, ако "на въздуха 'противник' е огъня"(като непосредствен под-стоящ), значи- на земя трябва 'противник' да и е въздуха, тъй като ако ги подредим в кръг, то 'противник' на някой е непосредствения низхостоящ, и тъй като под земята няма никой, то кръгът "превърта" към въздуха:най-високо-стоящия?.. :yanim:

• Автор

Я кажете, когато Венера е в опозиция с Марс, това какво показва? :rolleyes:

Еееех, тоя Урко...Огънят никога не може да победи Земята, не може да я унищожи напълно, но Земята може да го затрупа.Виж, по двойки е най-лесно, прекалена активност от страна на Огъня, и Въздух ще изчезне, така и с Вода и Земя.Лъвът пък е такъв паляк, как можа да го кажеш...Именно кака Гудман прекрасно сравнява стълкновението между двамата...Говориш за Астрология, а не си чел книгата й... :rolleyes: Повтарям, като за неразбрали-не задълбавайте само в една наука, разширете го тоя кръгозор, де...Скорпионът е още по-елементарен от Лъва...Нали някой написа за Скорпионът, нарисувал си планета...Това е проблем.Задълбалите в Астрологията само се намират на приказка, гръмки думи, ефект и практическа насоченост-абсолютно никаква....(Колко Въздушно от тяхна страна само...) Докато други хора, като мен и един приятел, използваме основата, и знанията и характеристиките на зодиите, за да си създадем собствен план...Ето, аз на Скорпион, Везна, Дева, Лъв, Стрелец, вече мога да си гарантирам победата, независимо в каква форма-успех, победа, битка, преговори...С моя познат, като си говорихме, с огромно учудване отбелязах, че над 70% от резултатите ни, за тактики, слаби места и други, съвпадат...И се обогатяват взамно...Той е Риби+Скорпион, аз съм Козирог+Дева (Слънце+асцендент).

Ти знаеш ли, че като си мисля за теб, точно за Дон Кихот си мисля? :P

И аз така. Туки, голям си сладур! biggrin.gif

Еееех, тоя Урко...Огънят никога не може да победи Земята, не може да я унищожи напълно, но Земята може да го затрупа.Виж, по двойки е най-лесно, прекалена активност от страна на Огъня, и Въздух ще изчезне, така и с Вода и Земя.Лъвът пък е такъв паляк, как можа да го кажеш...Именно кака Гудман прекрасно сравнява стълкновението между двамата...Говориш за Астрология, а не си чел книгата й... :P Повтарям, като за неразбрали-не задълбавайте само в една наука, разширете го тоя кръгозор, де...Скорпионът е още по-елементарен от Лъва...Нали някой написа за Скорпионът, нарисувал си планета...Това е проблем.Задълбалите в Астрологията само се намират на приказка, гръмки думи, ефект и практическа насоченост-абсолютно никаква....(Колко Въздушно от тяхна страна само...) Докато други хора, като мен и един приятел, използваме основата, и знанията и характеристиките на зодиите, за да си създадем собствен план...Ето, аз на Скорпион, Везна, Дева, Лъв, Стрелец, вече мога да си гарантирам победата, независимо в каква форма-успех, победа, битка, преговори...С моя познат, като си говорихме, с огромно учудване отбелязах, че над 70% от резултатите ни, за тактики, слаби места и други, съвпадат...И се обогатяват взамно...Той е Риби+Скорпион, аз съм Козирог+Дева (Слънце+асцендент).

А ако има друг Козирог до тебе-милвате ли се с рогата?... biggrin.gif

Всеики матер. елементи са създадени така, че да могат взаимно да се побеждават, то и за това се нарича зодиакален кръг, някой го нарича 'кармично колело'. Примерно въдзуха поддържа горенето и разпалва огъня, но може да го загаси, докато огъян може да нагрее възхуха и той да се издихне, избягвайки нагоре.

С водата и огъня-също водата може да загаси огъня, но огънят може да я кипне.

Земята и водата- земята се залива с потопи от водната стихия, но когато земята я овладее я загражда в язовири и басеини.

И т.нат. Не е това въпроси-кой може кого да победи. Елементите са създадени, като инструметариум.

Има по-груби и по-фини елементи. На по-грубите елементи победата е по-груба, на по-фините-по фина, много ясно.

Но аз ти говорих вече за този вид победа, която е по-фина и от най-финоматериалната. Нарича се 'Трансцедентална победа'. Това е нещо като Исус Христос -да победиш без меч и без да жертваш а да жертваш себе си. И то да жертваш това що другите биха пожертвали у другите-матер. елементи.

Скорпионът никак не 'елементарен'. :down: Той се управлява от тъмната, лунната страна на планетата Марс, която е планетата на победата. cool.gif

За Лъва също не говорим, както и за Телецът. Щом сме на земята едва ли Слънцето и Земята са 'елементарни' за 'победа'?... biggrin.gif

Ето, аз на Скорпион, Везна, Дева, Лъв, Стрелец, вече мога да си гарантирам победата, независимо в каква форма-успех, победа, битка, преговори...

И какви са тези твои победи? laugh.gif

Еееех, тоя Урко...Огънят никога не може да победи Земята, не може да я унищожи напълно, но Земята може да го затрупа.Виж, по двойки е най-лесно, прекалена активност от страна на Огъня, и Въздух ще изчезне, така и с Вода и Земя.Лъвът пък е такъв паляк, как можа да го кажеш...Именно кака Гудман прекрасно сравнява стълкновението между двамата...Говориш за Астрология, а не си чел книгата й... :P Повтарям, като за неразбрали-не задълбавайте само в една наука, разширете го тоя кръгозор, де...Скорпионът е още по-елементарен от Лъва...Нали някой написа за Скорпионът, нарисувал си планета...Това е проблем.Задълбалите в Астрологията само се намират на приказка, гръмки думи, ефект и практическа насоченост-абсолютно никаква....(Колко Въздушно от тяхна страна само...) Докато други хора, като мен и един приятел, използваме основата, и знанията и характеристиките на зодиите, за да си създадем собствен план...Ето, аз на Скорпион, Везна, Дева, Лъв, Стрелец, вече мога да си гарантирам победата, независимо в каква форма-успех, победа, битка, преговори...С моя познат, като си говорихме, с огромно учудване отбелязах, че над 70% от резултатите ни, за тактики, слаби места и други, съвпадат...И се обогатяват взамно...Той е Риби+Скорпион, аз съм Козирог+Дева (Слънце+асцендент).

В момента, обаче, си Луна в Овен и си сляп за много неща, щото си блъскаш главата в атака.

Като обичаш конкретиката - да те питам нещо - коя книга на кака ти Гудман си чел, щото има не една издадена.

Съвсем практически съвет - Не се закачай и на шега с Лъва, че ще те налапа като лъв млада газелка и ще ти останат само рогата и копитата, брада още нямаш. И още нещо конкретно - като се разгори Огъня много и изчезне Въздуха му, познай какво става със самият Огън.

Държа да ти кажа, че много се палиш - досущ като младо Овненце, още не си станал мъдър стар Козел с брада. Ние, въздушните, се забавляваме, а вие конкретните се потите да ни обяснявате кое било слабото място на някоя зодия. Нека ти кажа аз, щото ти въобще не си наясно с астрологията - слабото място на всяка една зодия, е същото, което е и нейното силно. В казуса с Овен - това е главата.

Един съвет, ако приемеш от мен, добре за теб - наблегни на асцендента си - той ще те изведе от обора и ще те заведе на човешка земя.

Друго още нещо конкретно - никога няма да разбереш въздушните ти, та затова не се пъни. Ще дръпна малко завесата, за да ти го докажа съвсем конкретно - ти не познаваш изобщо Везните, може да си бил в интимни отношения с представителки на тази зодия, но още по-зле за теб, тогава, защото нищичко не си разбрал от тази зодия. Стигнал си до телесното само - до тялото им. В душата им не си и надзърнал дори. Везната може да има много лица, но ти не си видял нито едно от тях. Върни се и си прочети първите постове в тази тема. Преди време аз пишех с ник Maat. Не се занимавам сериозно с астрология, само ей така понадничам там от любопитство.

Конкретните ми занимания са конкретна наука, която прилагам на практика доста години вече, на която, обаче, астрологията също много помага.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

• Автор
Я кажете, когато Венера е в опозиция с Марс, това какво показва? :help:

Знаете ли? :bye1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.