Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

ок,аз съм Дева,обаче нито съм подредена,нито чистя като луда,точно обратното lol всичко край мен е разхвърлено.Винаги ми е било смешно някой като ми каже,че дева=педантичност и чистота...

Иначе асцидента ми е Лъв и имам Северен лунен възел във Водолей...поне така пише lol

Да, педантичност и чистота, но друг да им чисти, те да нареждат. Но това се проявява в по-късна възраст сякаш.

Странни са девите. Оставят някъде една игла. И след век време се връщат да я търсят на същото място.

Горко на онези, които са дръзнали да я преместят. biggrin.gif

Но са знаещи и можещи. Ако започнат нещо, довършват го. Ама и малко са вехтошари... имат кутийки и кутийчици потънали в прах, пълни с ненужни нещица, които "един ден може да потрябват".

Не са лоши девите, дори умеят да разсмиват добре. Но с телец никога не са на едно мнение biggrin.gif

...

Лусия, остави го да си пише...

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

• Отговори 954
  • Прегледи 87,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Смятам, че на всички ще ни е интересно да видим известните хора родени под зодиакалните знаци. Направих една сглобка и моля да ме извините ако някои от имената се повтарят, не съм ги довидяла.

ОВЕН

Йохан Себастиан Бах, Ото фон Бисмарк, Чарли Чаплин, Никита Хрушчов, Винсент ван Гог, Йозеф Хайдн, Херберт фон Караян, В. И. Ленин, Грегори Пек, Петър Устинов, Едгар Уолъс,Тенеси Уилямс, Емил Зола.Томас Джеферсън, Ото фон Бисмарк, Хрушчов, Емил Зола, Бах, Винсент ван Гог, Леонардо да Винчи, Франциско Гойя, Чарли Чаплин, Питър Устинов, Марлон Брандо, Жан Пол Белмондо, Джродано Бруно, Линда Гудман.

ТЕЛЕЦ

Балзак, Владимир Набоков, Гари Купър, Зигмунд Фройд, Йоханес Брамс, Катерина Велика, Одри Хепбърн, Робеспиер, Салвадор Дали, Уилиям Шекспир, Барбара Стрейзанд, Ела Фицджералд, Шер, Йехуди Менихин, Лили Иванова, Борис Христов, Чайковски, Прокофиев, Шекспир, Балзак, Фройд, Кант, Витгенщайн, Карл Маркс, Робеспиер, Хитлер, Жириновски, Сефариал.

БЛИЗНАЦИ

Пола Абдул, Джоузефин Бейкър, Сандра Бернхард, Бьорн Борг, Джордж Буш, Ралф Едуардс, Лукас Хаас, Дан Янсен, Къртис Мейфийлд, Мерилин Монро, Али Шийди, Брук Шийлдс, Джони Вайсмюлер, Винъс Уилямс, кралица Виктория, Пол Макартни, Боб Дилън, Вагнер, Р.Щраус, Григ, Пушкин, Платон, Блез Паскал, Томас Юнг, Томас Ман, Данте Алигери, А.К.Дойл, Кришнамурти, Джон Кенеди, Че Гевара, Тито, Георги Димитров, Петър Стоянов, Симеон Сакскобурготски.

РАК

Ан Линдберг, Андрю Уайт, Джина Лолобриджида, Джон Глен, Джон Адамс, Джон Рокфелер, Екзюпери, Жан Кокто, Ингмар Бергман, Кафка, Луис Амстронг, Марсел Пруст, Рембранд, Ринго Стар, Ричард Роджърс, Стивън Фостър, Хенри Торо, Ърнест Хемингуей, Юлий Цезар и др.Васил Левски, Петър Дънов, Иван Вазов, Елин Пелин, Димитър Димов, принцеса Даяна, Рембранд, Рубенс, Шагал, Ел Греко, Дега, Маяковски, Петрарка, Лафонтен, Ж.Санд, Екзюпери, Хемингуей, Лайбниц, Русо, Джузепе Гарибалди, Луис Армстронг, Джина Лолобриджида, Михаил Левин, Павел Глоба.

ЛЪВ

Алфред Хичкок, Бернар Барух, Джон Голзуърди, Бернард Шоу, Дороти Паркър, Еди Фишер, Етел Баримор, Жаклин Кенеди, Мей Уест, Мусолини, Наполеон Бонапарт, Олдъс Хъксли, Робърт Бърнс, Уолтър Скот, Фидел Кастро, Александър Македонски, Мусолини, Фидел Кастро, Бил Клинтън, Бърнард Шоу, Карл Юнг, Робърт Редфорд, Мик Джагър, Хенри Форд, Алфред Круп, Робърт Редфорд, Жаклин Кенеди-Онасис.

ДЕВА

Принц Алберт, Артър Годфри, Грета Гарбо, Гьоте, Джон Гънтър, Джоузеф Кенеди, Д. Лорънс, Елия Казан, Кралица Елизабет I, Ингрид Бергман, Лафайет, Линдън Джонсън, Морис Шьовалие, Питър Селърс, Кардинал Ришельо, Робърт Бенчли, Сид Цезар,София Лорен, Тиодор Дръйзър, Х.Л. Менкен, Хенри Форд II, Клаудия Шифър, Киану Рийвс, Хю Грант, Аня Пенчева, Кеворк Кеворкян.

ВЕЗНИ

Бриджит Бардо, Греъм Гриихн, Дебора Кър, Джон Ленън, Джордж Гершуин, Джули Андрюс, Ед Съливан, Елинор Рузвелт. Марчело Мастрояни, Махатма Ганди, Ницше, Оскар Уайлд, Т.С. Елиът, Томас Улф, Труман Капоти, Тони Бракстън, Монтгомъри Клифт, Дивайн, Брет Фавър, Франсис Скот Фицджералд, Джим Хенсън, Ани Лейбовиц, Томас Мур, Оливия Нютън-Джон, Гуинет Полтроу, Люк Пери, Скоти Пипън, Сюзън Сарандън, Бърни Сигъл, Кристин Тод Уитман, Уилям Фокнър, Ференц Лист, Хелън Хейс, Чарли Браун, Юджийн О’Нийл.

СКОРПИОН

Уйнона Райдър, Джоди Фостър, Леонардо Дикаприо, Софи Марсо, Джулия Робъртс, Сесилия Саркузи, Бил Гейтс, Пикасо, Деми Мур, Хилари Клинтън, Ален Делон, Бьорк, Мег Райън, Аяшвария Рай, Мария Антоанета, Калиста Флокхард, Жо Дасен, Ерос Рамацоти, Мария Кюри, Мартин Скорсезе, Марадона, Борис Бекер, Достоевски, Роден, Индира Ганди, Били Греъм,Вивиан Лий, Грейс Кели, Джим Бишъп, Джонас Салк, Джони Карсън, Джордж Елиът, Дъглас Макартър, Катрин Хепбърн, Мадам Кюри, Майк Никълс, Мари Дреслер, Мариан Муър, Мария Антоанета, Мартин Лутър, Принц Чарлс, Йозеф Гьобелс, Фридрих Шилер, Фьодор Достоевски, Николо Паганини, Жорж Бизе, Емерих Калман, Винченцо Белини, Огюст Роден, Ален Делон, Пабло Пикасо, Андре Жид, Уве Зелер, Ричард Бъртън, Робърт Кенеди, РИчард Бърд, Теодор Рузвелт, Хети Грийн, Шарл дьо Гол.

СТРЕЛЕЦ

Андрю Карнеги, Бети Грехбъл, Бетовен, Дейвид Мерик, Джеймс Търбър, Джон Милтън, Джон Осбърн, Джули Харис, Идит Кавел, Лий Ремик, Лилиан Рръсел, Мария Калас, Марк Твен, Мери Мартин, Робърт Мозес, Сами Дейвис, Уинстън Чарчил, Уолт Дисни, Франк Синатра, Брад Пит, Бритни Спиърс, Мила Йовович. Лудвиг ван Бетховен, Берлиоз, Доницети, Тулуз Лотрек, Тютчев, Некрасов, Хайне, Блок, Дж.Суифт, Лопе де Вега, Флобер, Тихо Брахе, Нострадамус, Лобачевски, Пирогов, Спиноза, Енгелс, Нерон, Пиночет, Франко, Сталин, Брежнев, Чърчил, Франк Синатра, Уолт Дисни.

КОЗИРОГ

Алберт Швайцер, Алекзандър Хамилтън, Бенджамин Франклин, Едгар Алън По, Елена Рубинщайн, Жана Д’Арк, Исак Нютон, Йохан Кеплер, Кари Грант, Лорета Янг, Луи Пастьор, Мао Дзе Дун, Мартин Лутър Кинг, Нат Кинг Коул, Ръдиард Киплинг, Хенри Милър, Христо Ботев, Никола Вапцаров, Пейо Яворов, Алеко Константинов, Шарл Перо, Карел Чапек, Алексей Толстой, Джек Лондон, Корольов, Курчатов, Луи Пастьор, Цицерон, Никсън, Пиер Кубертен, Елвис Пресли, Мохамед Али.

ВОДОЛЕЙ

Абрахам Линкълн, Галилей, Джеймс Джойс, Джон Баримор, Жана Моро, Жул Верн, Кларк Гейбъл, Клод Моне, Лесинг, Луи Пастьор, Луис Карол, Менделсон, Моцарт, Бертолд Брехт, Пол Нюман, Роби Уилямс, Роналд Рейгън, Съмърсет Моъм, Томас Едисон, Франклин Рузвелт, Франсис Бейкън, Франц Шуберт, Чарлс Дарвин, Чарлз Дикенс, Дженифър Анистън, Роби Уилямс, Борис Елцин, Христо Стоичков, Пол Нюман. Владимир Димитров (Майстора), Стефан Стамболов, Атанас Буров, Христо Стоичков, Ванга, Моцарт, Шуберт, Менделсон, Мане, Байрон, Стендал, Чехов, Ромен Ролан, Чарлз Дикенс, Жорж Сименон, Галилео Галилей, Николай Коперник, Чарлз Дарвин, Менделеев, Томас Едисон, Лагранж, Томас Мор, Борис Елцин.

РИБИ

Жельо Желев, Георги Марков, Вивалди, Хендел, Джакомо Росини, Морис Равел, Сметана, Римски Корсаков, Фредерик Шопен, Реноар, Ботичели, Микеланджело, Виктор Юго, Алберт Айнщайн, Сидни Поатие, Елизабет Тейлър, Лайза Минели, Рудолф Щайнер, Едгар Кейси, Юри Гагарин, Валентина Терешкова, Джон Бон Джоуви, Брус Уилис,Джон Стайнбек, Огнян Герджиков.

Забележка: Не забравяйте, че никой от тези хора не може да се мери с Нютон. Все пак той е козирог. biggrin.gif

Източници предимно ТУК и ТУК и ТУК

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Когато беседват скорпион и водолей, за телеца е най-добре да се изнесе по терлички... biggrin.gif

Нормално, нали са му анти и двамата, какъв шанс има той сам, срещу двамата от конфигурация 4-10, условно казано.

Не си познала, госпожице, Ракът е най-вярната в Зодиака, и най-добрата майка и къщовница.А никой не познава Везната като мен, нито умее да я подчинява.Има сума жени Везни, оставили си мъжете заради мен, ревящи за мен по всички краища на БГ.Тъй като това е много смело твърдение, те поканвам вежливо на ЛС, с цел да изложа доказателствата си.И никоя жена няма да заяви-аз съм чест за мъжа, това е адски нескромно.Не забравяй, че хората не говорят истината за себе си, особено жените, тъй като са Ирационални.Всяка има маска.В прав текст-ами, значи това е твоята маска, истината е друга, НО НЕ И ТАЗИ.Тоя номер го знам, още отпреди 13 години го научих.

Нормално, нали са му анти и двамата, какъв шанс има той сам, срещу двамата от конфигурация 4-10, условно казано.

Какъв шанс ли? - Никакъв, ако Телец реши само с един жест да смаже някаква си досадна буболечка като Скорпиона. А да си виждал Бивол, който не може да плува - Водоплодей, както ти го наричаш, колкото и вода да подлива на Телеца, последният пак ще я преплува, а така само заяква мускулатурата си.

Явно още имаш да учиш за зодиите и то доста.

Иначе, с някои неща, които си казал по-горе, съм съгласна. Но не с всички.

Не си познала, госпожице, Ракът е най-вярната в Зодиака, и най-добрата майка и къщовница.А никой не познава Везната като мен, нито умее да я подчинява.Има сума жени Везни, оставили си мъжете заради мен, ревящи за мен по всички краища на БГ.Тъй като това е много смело твърдение, те поканвам вежливо на ЛС, с цел да изложа доказателствата си.И никоя жена няма да заяви-аз съм чест за мъжа, това е адски нескромно.Не забравяй, че хората не говорят истината за себе си, особено жените, тъй като са Ирационални.Всяка има маска.В прав текст-ами, значи това е твоята маска, истината е друга, НО НЕ И ТАЗИ.Тоя номер го знам, още отпреди 13 години го научих.

Брей, аз още не съм научила някои номера - например как се кани жена на ЛС. Не ща!

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Инф, как мислиш - какви са ни шансовете? :rolleyes:

Не си познала, госпожице, Ракът е най-вярната в Зодиака, и най-добрата майка и къщовница.

За добра майка и къщовница - съгласявам се, ама за най - вярна ще ме прощаваш.

Всичките ми ракови приятелки кръшкат, иначе все търсят единствената любов...

ок,аз съм Дева,обаче нито съм подредена,нито чистя като луда,точно обратното lol всичко край мен е разхвърлено.Винаги ми е било смешно някой като ми каже,че дева=педантичност и чистота...

Иначе асцидента ми е Лъв и имам Северен лунен възел във Водолей...поне така пише lol

Аз най-смело заявявам, че те слагам в малкия си джоб откъм разхвърляност, спокойно, хем имам асцендент в Дева...Познавам доста Деви, които казват същото за себе си, като теб.Има неща, важещи за всички от една зодия, и такива, които важат частично.Аз затова възприех онези, които важат за всички, тъй като няма опасност от издънка, и е силно оръжие в ръцете (първоначалната информация).Тоест, казвам си-с Дева това може, но това не може.За онези неща, които не важат за всички, гледам нащрек, изпод вежди, подготвен, ще се проявят ли, няма ли, но изчаквам.Това си е лична позиция, никого не ангажирам с нея.

За добра майка и къщовница - съгласявам се, ама за най - вярна ще ме прощаваш.

Всичките ми ракови приятелки кръшкат, иначе все търсят единствената любов...

И моите така... Ракът е най-големият любовник в зодиака. Дълбока вода...

А Телците ми приятелки са най-верните жени, които познавам - те дори няма да се сетят да изневерят, ако не са ги подтикнали и то брутално към това партньорите им.

Две целувки повече и сте готови biggrin.gif

ohmy.gif ама и ще се целуваме ли? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

нямаше ли да пием вино? ohmy.gif с френски сирена

За козирог не знаех много... явно съдбата ме държи далече от тях. Но сега в темата научавам, че са... доста черногледи laugh.gif

Над 10 момичета познавам, ходещи със Скорпиони в личен план, до една се оплакват, че са гола вода.Сексът е нещо строго Земно, и вероятно най-добри са Козирозите и Телците, за Девата имам информация, че много се хвали, не пали, от доста приятелки.Козирозите-само и единствено, когато обичат, обаче.Телецът-по всяко време.Да видим кои Телци ще черпят с уиски за вървежната реклама biggrin.gif

P.S Януарските Козирози са адски черногледи.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

ohmy.gif ама и ще се целуваме ли? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

нямаше ли да пием вино? ohmy.gif с френски сирена

Трай ся, нищим другите. Скорпи не обича да се издава, пък на телеца това му харесва... biggrin.gif

А Телците ми приятелки са най-верните жени, които познавам - те дори няма да се сетят да изневерят, ако не са ги подтикнали и то брутално към това партньорите им.

:rolleyes: Хич, хич не съм съгласна. То разбира се, зодии, зодии, ама си опира и до човека и винаги във всичко има изключения. Мисълта ми е че телците, с които аз съм израснала, а те не са никак малко са кръшкачи. В началото някъде на темата си бях написала мнението, мързи ме да се повтарям. ;)

Над 10 момичета познавам, ходещи със Скорпиони в личен план, до една се оплакват, че са гола вода.Сексът е нещо строго Земно, и вероятно най-добри са Козирозите и Телците, за Девата имам информация, че много се хвали, не пали, от доста приятелки.Козирозите-само и единствено, когато обичат, обаче.Телецът-по всяко време.Да видим кои Телци ще черпят с уиски за вървежната реклама biggrin.gif

P.S Януарските Козирози са адски черногледи.

То това е относително малко... някои бързо, други бааавно обичаме biggrin.gif

Другото име на скорпиона е Нежност. Пък и телеца така, от време на време... ohmy.gif

А що вземаш страна на момичетата? То в тая работа винаги са двама - дали Скорпионите не ги бива или момичетата са гола вода... Щото аз до сега несексуален Скорпион не съм срещала. Ако срещна - ще зная - някой му е смачкал либидото.

Ей голямо фишкане. laugh.gif

Аз пък съм Стрелец.

Я да видя някой ще смее ли да каже, че му е по-добра зодията от моята(надут като пуяк емотикон) laugh.gif

Хем сме свободни и не ни пука, хем бързо влизаме под кожите на почти всички зодии, хем бързо ни минава като ни зарежат, ако преди това ние не сме бастисали някоя свестна зодийка laugh.gif

С един Кози рог се спогаждаме вече много години, а един път не прочетох, че с тези рогатите можем да делим поравно. Недомислили са нещо.

:rolleyes: Хич, хич не съм съгласна. То разбира се, зодии, зодии, ама си опира и до човека и винаги във всичко има изключения. Мисълта ми е че телците, с които аз съм израснала, а те не са никак малко са кръшкачи. В началото някъде на темата си бях написала мнението, мързи ме да се повтарям. ;)

то няма някой дето да не е кръшкач или да не си е сменил няколко пъти партньора. Цялата работа е в подобрения стандарт на живот. Народа взе да живее по-дълго. И започна да му остава време и да покръшква ;)

Нарочно го направих, както писах-Везните не умеят директна надпревара, стълкновение или битка.Аз излизам винаги с железни факти, на това ме научи началник производство, евала й.Нито имам интерес да доказвам на непозната до каква степен съм напреднал, извън пределите на науката даже (каквато я познаваме на Земята).Иначе, всяко правила си има изключения.Блестящ пример-световният шампион по Самбо, непобеждаван никога-великият Фьодор Емеляненко, зодия Везни, човекът, на когото искрено се възхищавам

Стрелеца е малко инопланетянин. Хич не го свърта по земното. Но притежават неустоим чар, само им омръзва всичко много бързо. Едни от най-красивите мъже, които съм срещала, са били стрелци. И все ергени. Сякаш трудно се задомяват...

Обаче винаги ще приютят някое бездомно котенце и ще го облагородят.

Много са по живота. biggrin.gif

Нарочно го направих, както писах-Везните не умеят директна надпревара, стълкновение или битка.Аз излизам винаги с железни факти, на това ме научи началник производство, евала й.Нито имам интерес да доказвам на непозната до каква степен съм напреднал, извън пределите на науката даже (каквато я познаваме на Земята).Иначе, всяко правила си има изключения.Блестящ пример-световният шампион по Самбо, непобеждаван никога-великият Фьодор Емеляненко, зодия Везни, човекът, на когото искрено се възхищавам

Еми... така е - ние обичаме плавния танц и финеса, грубото блъскане и млатене ни стои плебейско и най-важно безполезно.

Не, че искам да ви се бъркам ама моят опит показва, че водолеите не ги бива особено в леглото, нищо, че на приказки са олеле мале...Иначе аз препоръчвам овните. Моята класация се оглавява от тях. След това, колкото и да ви е смешно са раците.

Машаллааааа, дълбок поклон :P Винаги съм казвал, че водоподлеите са най-зле в леглото, и мъже, и жени.Класацията ти се оглавява от Овен, вероятно защото има конфигурация 2-12, заради огъня и устрема, дързостта, които малко недостигат на Рибата.И защото си близко до него, и особеният му начин на обичане-унищожителен, можеш да го разбереш някак си.

Самото име - везни говори много. Претеглят, и после избират. Претегтят и после говорят.

Но понякога кантарчето трудно спира да се люшка...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.