Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

• Автор
Няма роля. Казвам ти в действителност. ;)

И защо питаш в действителност? Ти въобще какво питаш?

• Отговори 954
  • Прегледи 89,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

И защо питаш в действителност? Ти въобще какво питаш?

Ей така е с Телкините в леглото? на въпросът с въпрос отговарят докато се усетят играта свършила.... :)

Айде няма да ти задавам въпроси с повишена трудност, да не ти тормозя там горе, че тегли енергия от там-долу, а ще ти кажа един виц:

Срещам до местната синагога равинът Исцак бен Моше и го питам:

-Абе Ице, вярно ли е, че евреите на въпрос отговаряли с въпрос?

а той:

-Защо питаш?.... :rolleyes:

• Автор
Ей така е с Телкините в леглото? на въпросът с въпрос отговарят докато се усетят играта свършила.... :)

Айде няма да ти задавам въпроси с повишена трудност, да не ти тормозя там горе, че тегли енергия от там-долу, а ще ти кажа един виц:

Срещам до местната синагога равинът Исцак бен Моше и го питам:

-Абе Ице, вярно ли е, че евреите на въпрос отговаряли с въпрос?

а той:

-Защо питаш?.... :rolleyes:

Ами твоя е вината като свършила бързо играта. Затвори я тая проклета уста, бе. Явно в леглото задаваш прекалено много въпроси. А кат те знаем, нищо не ти се разбира, каквото и да ти излезе от устата, та затова требе пак да те питат и то по няколко пъти. Ай затуй сам си пречиш в леглото.

Ами твоя е вината като свършила бързо играта. Затвори я тая проклета уста, бе. Явно в леглото задаваш прекалено много въпроси. А кат те знаем, нищо не ти се разбира, каквото и да ти излезе от устата, та затова требе пак да те питат и то по няколко пъти. Ай затуй сам си пречиш в леглото.

ohmy.gif Нали в другата игра пък трябва да се отваря друга уста по-надолу?.... biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Автор
ohmy.gif Нали в другата игра пък трябва да се отваря друга уста по-надолу?.... biggrin.gif

Но твоето бърборене явно пречи на другата игра?! cool.gif

Тюксюм, Туки,

нека да ти направя една аналогия на човешките енергийни центрове с бъчвата- това неодушевено същество, което носи радост на любителите на илюзията!

ba4va500l.jpg

Значи, представи си една бъчва, тя е пълна до горе, или почти-догоре! cool.gif

Отгоре има малък отвор за излизане на изпаренията, в дъното на бъчвата има канелка с кранче.

Сега: Горната уста на човека е горния отвор-оттам излиза финните изпарения, ефирни еВИРни.

А като завъртиш кранчето на канелката отдолу -ще текне утайка, която не е съвсем уХайка! . :lol6:

Така е и устроено човешкото тяло- горната уста ни служи за изтичане на финните енергии и така Човек става ЕФИРЕН.

Долните отвори служат за изтичане на УТАЙКА. cool.gif

Не знам дали ме разбра правилно: Скорпионът управлява Отделителната но-и Половата С-ма на нашето телце(иде от 'Теле'), както и думата 'тел'(заграждане на телетата, като пасат), думата 'воля' иде от 'Вол', тъй като НИКОЙ не може да устои на Волята на Вола! cool.gif

А за гатанката- мелез между змия и таралеж е 20 метра бодлива тел. :P

Но твоето бърборене явно пречи на другата игра?! cool.gif

тъй, тъй... ами какво става ако си роден в 10-ят месец

• Автор

Това кой какъв е ние си го знаем. Много по-интересна е предсказателната астрология.

U.Ra, мислиш ли, че човек може да направи нещо въпреки това, което е определено според планетите. Например, ако има период, в който не му върви в любовта, може ли да промени това, въпреки влиянието на планетите. Въобще, може ли да се победи влиянието на планетите?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Това кой какъв е ние си го знаем. Много по-интересна е предсказателната астрология.

...какво предсказва за У.Ра и Т'кс'м?... cool.gif:rolleyes:

• Автор
...какво предсказва за У.Ра и Т'кс'м?... cool.gif:rolleyes:

Питах това:

U.Ra, мислиш ли, че човек може да направи нещо въпреки това, което е определено според планетите. Например, ако има период, в който не му върви в любовта, може ли да промени това, въпреки влиянието на планетите. Въобще, може ли да се победи влиянието на планетите?

А ти вярваш ли, че "каквото е писано, това ще стане"?

Питах това:

А ти вярваш ли, че "каквото е писано, това ще стане"?

Разбира се, че може, но пак е ограничен от Бога.

Планетите са затворът, който Бог дава на душата. Раят и адът са материлни планети и състояния на ума-state of mind. Докато ползваш 'силита на мисълта' ти си под влянието на тези две крайности, които са крайностите в материалния космос.

За да може да преодолееш планетите трябва да подминеш мисълта, но не -да бъде безумец. Подминаването на мисълта е 'отдавне на Бог', за да може Той да ти помогне. Когато се давиш в материалния космос, където сам си пожелал да слезеш и Бог ти е изпълнил желанието, то ПЪРВОТО УСЛОВИЕ да ти помогне някой е ТИ ДА СИ ПОДАДЕШ РЪКАТА. Не може сам да се измъкнеш от там. Разбира се, има по-висши същества в самият космос, които могат да те извадят на повърхостта, но не можеш вечно да плуваш там. Не мисли, че материалната Земя ще ти помогне вечно. Тя ще бъде залята когато настъпят края на циклите. Затова и Скорпион и Риби(краят на най-малък и най-голям цикъл) СА ВОДНИ АРХЕТИПИ.

Търси ДУХОВНА ЗЕМЯ, отвъд материалния космос. Това е твоята свободна воля, но в Духовната Земята също си Има Господар, не можеш там да влезеш, тъй като за да те извадят от матер.космос трябва да подадеш САМ ръка за помощ. Бог не спасява НАСИЛА давещ се. Той спасява ако види ИСКРЕНО ЖЕЛАНИЕ. От време на време Бог праща емисари-спасители, които се жертват с удавника, който често в паниката си ги завлича надолу...

• Автор
Разбира се, че може, но пак е ограничен от Бога.

Планетите са затворът, който Бог дава на душата. Раят и адът са материлни планети и състояния на ума-state of mind. Докато ползваш 'силита на мисълта' ти си под влянието на тези две крайности, които са крайностите в материалния космос.

За да може да преодолееш планетите трябва да подминеш мисълта, но не -да бъде безумец. Подминаването на мисълта е 'отдавне на Бог', за да може Той да ти помогне.

Искаш да кажеш, че можеш да превъзмогнеш влиянието на планетите само, когато се помолиш на Бог да ти помогне да го постигнеш?

U.Ra, имам един интересенсайт за теб. Сайт за астрология:

http://www.cafeastrology.com/

От тук, от същия сайт можеш да си предскажеш за близките няколко месеца:

http://astro.cafeastrology.com/cgi-bin/astro/prev

Астрологията ще вземе да ми харесва.

Никога не е късно за стъпка назад, нали :angry:

Туки, не ги забравям, понеже не нося.

• Автор
Астрологията ще вземе да ми харесва.

Никога не е късно за стъпка назад, нали :angry:

Туки, не ги забравям, понеже не нося.

Лъжеш!!! :nono::wub:

Значи възприемаш като стъпка назад заниманията с астрология, така ли? Що тъй?

Лъжеш!!! :angry::nono:

Значи възприемаш като стъпка назад заниманията с астрология, така ли? Що тъй?

Като разбереш, че света не се върти около теб /мен или друг/ може и да видиш що.

Лъжа ли? Ти обичаш ли некомфортни нещапо теб...? Толкова си телец тогава...

• Автор
Като разбереш, че света не се върти около теб /мен или друг/ може и да видиш що.

Лъжа ли? Ти обичаш ли некомфортни нещапо теб...? Толкова си телец тогава...

Не мога да си представя, че някой ден ще тръгна без гащи просто ей така!

Оттатък няма да ги носиш, вярвай ми biggrin.gif

397502788_d8699527f9.jpg

• Автор

Това желание да командват при Скорпионите дали идва от комплекси за малоценност, от борбеност или е просто влиянието на зодията? cool.gif

Това желание да командват при Скорпионите дали идва от комплекси за малоценност, от борбеност или е просто влиянието на зодията? cool.gif

Защо така се разграничаваш от другите зодии. Всички хора искат да бъдат щастливи точно толкова, колкото и ти.

А телците не са по-малко вироглави от скорпиона, нито имат по-малко комплекси, нито са по-малко борбени.

Е, малко са по-глупави и проявяват инат.

Ура, дали по същия начин/като на картинката/ е невидима и лятната дреха на духа - душата...

Свещенна голота. )))

Добро утро любимци мои :P

Зодия телец -

"Нищу нямаши ми фчера,

ставам сутранта,

ф углидалуту са зверя:

Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,

туй ни мой съм аз.

Смятай кат са начирвисам

и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,

с чорлава куса

мязам кат на убавица

ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,

цъках със език,

плюх са дан са уручасам -

тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу

са яви дифект!?

Тъй да съм разхубавяла...

А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки -

как навън ш' въря?

МОмцити ку са натръшкат

кату ма съзрат?

С модна фуста, чи забрадка,

с китка у ръка;

с тос акъл зер за три патки,

кату заблеста...

И къдету койт' ма срещни -

пламна, изгуря

ф разни помисли пугрешни...

Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,

сигур йощи спа

и ми са е присънила

буйна красута.

Скуркузъбел съм, мий ясну -

ич дан ма съзреш,

щот ут толкува прикраснус,

мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи

тъй връз мен кат дъж...

Някуй тряа да ма ущипи!

(пу възможнус мъж! )"

Автор - kalina

• Автор

А ха ха ха ха :clap:

Страхотно стихотворение! И много вярно за зодията. cool.gif:P

За Водолей имаш ли от същата авторка? И за Скорпион? :rolleyes: :rolleyes:

• Автор

Имам нещо много интересно за вас. Как е правилно да се пише - нОмерология или нУмерология?

Тук можете да видите кои са числата, които влияят върху вашата съдба, в зависимост от вашите имена и рождената ви дата. На английски е. Мисля, че познава и то доста. :)

Като го разгледате кажете на вас дали ви позна.

http://www.cafeastrology.com/numerology2/index.htm

• Автор

U.Ra, я виж каква информация намерих. Чоли Боли иска да става студент.

http://www.bl-grad.com/modules/news/articl...oryid_1164.html

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.