Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

водолеят го прави с лекота, той не 'спира'. казах ти, че 'кранчето спира' скорпи и кози. кой ми се фраскаш за водолей? -да не пръскаш сярна киселина...в очите?... biggrin.gif

малоумен си без съмнение.

ти си като жена бе- плювалника не го затваряш

твоето мнение не ме интересува- незнам кво си се лепнал за мене

нещо социопатче си падаш май

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

• Отговори 954
  • Прегледи 87,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Малеййй, Пип, това нещо на артилерийски дивизион ми замириса. ;) Или май на танкистка бригада - магарета, снаряди. Айдеее, започна се 3 СВ... :)

biggrin.gif Тук си имаме работа с рогати животни, мисля аз, по женски, де. biggrin.gif

Какво се случва, когато се съюзят Козел и Овен. biggrin.gif Препиращият има или Ац Овен, или силно изразен Марс някъде, но или му е чукнат, или му прави проблеми с някоя от конфигурациите с другите планети. И като типично овне си отвоюва територия като си блъска главицата в стената, само и само да си докаже само на себе си, че му е твърда. Много впечатлително.

Споко, великите войни изстрелват снаряди от задните си части, значи не боли, ако те улучат, само дето много мирише, ама карай. cool.gif Аз като един Ац Лъв ще ударя една прозявка сега на тази 3-та СВ.

Доколкото помня, а аз помня като слон, ти се лепна пръв за него като тръгна напред с оплюване.

biggrin.gif Тук си имаме работа с рогати животни, мисля аз, по женски, де. biggrin.gif

Какво се случва, когато се съюзят Козел и Овен. biggrin.gif Препиращият има или Ац Овен, или силно изразен Марс някъде, но или му е чукнат, или му прави проблеми с някоя от конфигурациите с другите планети. И като типично овне си отвоюва територия като си блъска главицата в стената, само и само да си докаже само на себе си, че му е твърда. Много впечатлително.

Споко, великите войни изстрелват снаряди от задните си части, значи не боли, ако те улучат, само дето много мирише, ама карай. cool.gif Аз като един Ац Лъв ще ударя една прозявка сега на тази 3-та СВ.

Доколкото помня, а аз помня като слон, ти се лепна пръв за него като тръгна напред с оплюване.

сега и адвокат се извъди.браво.

ама никой не те пита cool.gif

....аз имам доста от женската психика-примерно: не обичам да си пускам муста и брадаци, а обичам дълга коса, както и не обичам да пия бира и гледам мач. Не обичам 'марсови изкуства', както и мъжки черни чорапи на войник, събути от кубинки след наряд или караул, които миришат на свински пържоли с чесън и престояло вино на 45 градуса по скалата на целзий... biggrin.gif

Някои хора си имат много сериозни проблеми с жените, но няма да се опраят. Аз пак да попитам дали за Водолеите-мъже е характерна омразата към жените или това го има само при някои индивиди? Имам си причини да питам. biggrin.gif

аз жените ги мразя, :speak: ....защото са ми конКУРенция.... :lol6::jeer:

Много обичам да газя мъжкари, умирам си от кеф.... biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Аааа, тогава защо излъга, че имаш муста и брадаци? :speak::lol6:

..че тебе дори и улично мече-коала от булеварден евкалипт ще те преметне и то- за рогцата... biggrin.gif

....аз имам доста от женската психика-примерно: не обичам да си пускам муста и брадаци, а обичам дълга коса, както и не обичам да пия бира и гледам мач. Не обичам 'марсови изкуства',

аз жените ги мразя,

Бира не пиеш, мачове не обичаш, жени не харесваш... поздравче biggrin.gif

Бира не пиеш, мачове не обичаш, жени не харесваш... поздравче biggrin.gif

Мерси, мерси... biggrin.gif

Между другото, голям късметлия(типично за Стрелец си :wub: ) в тази инкарнация. В предната инкарнация си бил жена-Скорпион, която е еквивалентна на 2 мъже "с3-жени", т.е. 2 мъже -остригъни... biggrin.gif

Затвориха темата за смъртта. Жалко!

Ура, как мислиш - в кои от зодиите им е заложено и са по-склонни да се страхуват от смъртта и кои не?

В темата си личеше и това - онези с категоричното осъждане на самоубийството си умират от страх - така мисля аз.

Само един свободен дух може да постави такава тема. И само роб на страха си от смъртта може да я затвори.

Затвориха темата за смъртта. Жалко!

Ура, как мислиш - в кои от зодиите им е заложено и са по-склонни да се страхуват от смъртта и кои не?

В темата си личеше и това - онези с категоричното осъждане на самоубийството си умират от страх - така мисля аз.

Само един свободен дух може да постави такава тема. И само роб на страха си от смъртта може да я затвори.

Ми, като чисти архетипи- най-страхливи са Рибките, те са по-скоро най-тревожни какво щяло да стане, тъй като са на финала и ако нямат добре позиционирана Луна -стават много големи жертви на фобиите си. Аз съм бил на мнение, че не зависи само от Слънцето. За мене Луната е по-важна за индивидът, тъй като подсъзнанието е много силно, тъй като да се изгради правилно съзнание е почти невъзможно, особено днес.

Колкото и да ти чудно съм срещал и страхливи Овни и Скорпиони, уж марсианци... biggrin.gif

не е проблемът да умреш- лесно губиш съзнание и напускаш тялото, дори няма вечна болка при напускане на тялото, тя е със сатурация...проблемът е после астралната ти опаковка къде ще попадне, зашото ако попадне на място където има по-ниски вибрации се мъчи и те боли, а- не може да умреш, тъй като имаш само ум, разум и его, съпътстващи душата ти в астралът. cool.gif Но за разлика от католическите и абрахамските плашения ти казвам, че няма вечен ад, тъй като е материален, а няма нищо вечно в материалния свят... ма хайде -да не те плаша, че си ми ВеСничка... biggrin.gif

Спомни си Христос дето казва, да не се страхуваш от този, който ще убие тялото ти, а от този, който се мъчи да ти завлече душата/той не може да я убие, тъй като душата ти е е безсмъртна но -да я завлече... и този не е човек, то е ДУХ. cool.gif

Ти кажи за Телците. :P

Остави ги другите зодии. Дай за моята. laugh.gif

Брат ми е Телец, много кофти зодия - шибан харектер, прецакан си ахахаха biggrin.gif

U.Ra ще ми кажеш ли какво разбираш по душа и какво под дух?

Душа е нематериална субстанция, безкрайно малка в сравненеи с нематериалния безкрайно голям Свети Дух, съответно -джива атма и Парам-атма.

Но подзирам, че ме питаш що е 'паднал дух', на англ. ghost, spirit.

Падналият дух е душа, която има фина опаковка-ум, разум и его, без груба материя-една от 5 елемента. Падналият дух е като 'крадец в материлания свят'-копира Светия дух, но Светият Дух не му се противопоставя или 'бори'. Често обитава ниските места на Астралът- с ниски честотни вибрации.

Във ВЕДА казваме, че падналите духове се мотаят около пъпа на Вишну и то ниската му част до корема, но понеже не знаят как да влзат в утробата Му пак стоят наказани в тези места, докато творението се свие и прибере пак в Утробата.

Падналите духове са като мухи около екскремент... cool.gif Beelzebub :P

Падналите духове никога не могат да напуснат матер. космос, а стоят накзани докато се прибере всичко в махат-таттва до НОВО ТВОЕРЕНИЕ. Те не могат никога да излязат от самсара до Новото творение и чакат нова инкарнация. С тях се занимава Шива.

не...не ме разбра. Питам за човешката душа и дух. Преди години бях чела в една книга, че духът е "божественото",вечното, а душата-животинското,личността. Целта е да се обединят душата и духът,като придадем интелигентност и съзнателност а душата.

Да си чувал/чел нещо такова? : )

Някои хора си имат много сериозни проблеми с жените, но няма да се опраят. Аз пак да попитам дали за Водолеите-мъже е характерна омразата към жените или това го има само при някои индивиди? Имам си причини да питам. biggrin.gif

този въпрос днес го задаваш за втори път май...

и получаваш за втори път същия отговор : само към ПСЕВДО жените

а жените мнооого обичат да СПЕКУЛИРАТ с т.нар. омразата към жените.ПЛОСКО!

не...не ме разбра. Питам за човешката душа и дух. Преди години бях чела в една книга, че духът е "божественото",вечното, а душата-животинското,личността. Целта е да се обединят душата и духът,като придадем интелигентност и съзнателност а душата.

Да си чувал/чел нещо такова? : )

Няма 'човешка душа', нито 'човешки дух'. Има човешка форма и степен на съвършеност на ума и разума, особено.

Душа имат и животните и растенията. тя е същата като при човека и девите(Дева тука не е 'зодия 'Дева", biggrin.gif а на санскр. 'дев/див' е полубог, ген, джин). Различно е съзнанието, то е симптом на душата. нали знаеш що е 'симптом'?... :rolleyes:

Душата не е животинска. 'Животинско' е астралното тяло към душата. Фината материя е 'животинско, астрално съзнание'. Животните живеят сякаш са в сън.

Много често срещана грешка е да бъркат 'Астрален свят' с 'Духовен' и поради тази причина падналите духове се вземат за 'Свети дух'

А бъркнето идва от това да се счита ума, разума и егото за 'душа', т.е. или душата за материална, или фината материя- за дух.

Ми, като чисти архетипи- най-страхливи са Рибките, те са по-скоро най-тревожни какво щяло да стане, тъй като са на финала и ако нямат добре позиционирана Луна -стават много големи жертви на фобиите си. Аз съм бил на мнение, че не зависи само от Слънцето. За мене Луната е по-важна за индивидът, тъй като подсъзнанието е много силно, тъй като да се изгради правилно съзнание е почти невъзможно, особено днес.

Колкото и да ти чудно съм срещал и страхливи Овни и Скорпиони, уж марсианци... biggrin.gif

не е проблемът да умреш- лесно губиш съзнание и напускаш тялото, дори няма вечна болка при напускане на тялото, тя е със сатурация...проблемът е после астралната ти опаковка къде ще попадне, зашото ако попадне на място където има по-ниски вибрации се мъчи и те боли, а- не може да умреш, тъй като имаш само ум, разум и его, съпътстващи душата ти в астралът. cool.gif Но за разлика от католическите и абрахамските плашения ти казвам, че няма вечен ад, тъй като е материален, а няма нищо вечно в материалния свят... ма хайде -да не те плаша, че си ми ВеСничка... biggrin.gif

Спомни си Христос дето казва, да не се страхуваш от този, който ще убие тялото ти, а от този, който се мъчи да ти завлече душата/той не може да я убие, тъй като душата ти е е безсмъртна но -да я завлече... и този не е човек, то е ДУХ. cool.gif

Да, зная ги тези езотерични интерпретации за астрала и прочие. По-интересно ми е какво разкрива астрологията.

И за мен Луната е по-важна в това отношение, тъй като отношението към смъртта се свързва с това, което тя олицетворява - интуицията. А кои архетипи, според теб, са по-склонни да я търсят и да я предизвикват?

Не само не ми е чудно, но мисля, че Овните са един от най-страхливите архетипи - малко глад и гледай само новороденото как ще запищи. Но, виж, Рибите са си свързани със смъртта - те носят буквално със себе си навсякъде нейното тайнство, затова мисля обратното на теб - Рибите не се страхуват, защото са най-близо до смъртта и виждат истинското й лице. А то не е никак страшно, напротив - красиво е.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Да, зная ги тези езотерични интерпретации за астрала и прочие. По-интересно ми е какво разкрива астрологията.

И за мен Луната е по-важна в това отношение, тъй като отношението към смъртта се свързва с това, което тя олицетворява - интуицията. А кои архетипи, според теб, са по-склонни да я търсят и да я предизвикват?

Не само не ми е чудно, но мисля, че Овните са един от най-страхливите архетипи - малко глад и гледай само новороденото как ще запищи. Но, виж, Рибите са си свързани със смъртта - те носят буквално със себе си навсякъде нейното тайнство, затова мисля обратното на теб - Рибите не се страхуват, защото са най-близо до смъртта и виждат истинското й лице. А то не е никак страшно, напротив - красиво е.

Брат ми и майка ми са Риби. татако бе Козирог и почина - на 9 март ще стана точно 10 години.

Майка има Луна в Скорпион и след като получи инсулт преди 3 години въобще не и пукаше дали ще умре, но брат ми има Луна в Телец и страхлив и оревава за всичко орталъка. Последните месеци е пропищял за 2012 и края на света. само за туй тръби, само за това приказва на приятели. Съседката ми се оплака, че в асенсьора и казал :" Ани въведи в тубата 2012" biggrin.gif Зависи от комбинацията , не е само до зодии... cool.gif

Предизвикват според мене Скорпионите, тъй като те са тези, които искат да вкусят смърт, а смърт -няма. на душата , де. cool.gif

Кажете нещичко и за везните, деее!!!

Брат ми и майка ми са Риби. татако бе Козирог и почина - на 9 март ще стана точно 10 години.

Майка има Луна в Скорпион и след като получи инсулт преди 3 години въобще не и пукаше дали ще умре, но брат ми има Луна в Телец и страхлив и оревава за всичко орталъка. Последните месеци е пропищял за 2012 и края на света. само за туй тръби, само за това приказва на приятели. Съседката ми се оплака, че в асенсьора и казал :" Ани въведи в тубата 2012" biggrin.gif Зависи от комбинацията , не е само до зодии... cool.gif

Предизвикват според мене Скорпионите, тъй като те са тези, които искат да вкусят смърт, а смърт -няма. на душата , де. cool.gif

Значи Скорпионите. Защо, според теб - дали Плутон и Марс яко ги тресат, та затова?

П.П. Съжалявам за баща ти.

Какво да ти кажа - нас не ни е страх, защото с единят крак сме там, а с другият - тук. И става тук-там сме. biggrin.gif

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Значи Скорпионите. Защо, според теб - дали Плутон и Марс яко ги тресат, та затова?

П.П. Съжалявам за баща ти.

Какво да ти кажа - нас не ни е страх, защото с единят крак сме там, а с другият - тук. И става тук-там сме. biggrin.gif

Коя е най-лошата черта на една везна? Нещо, което трябва да се преодолее?

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

И баща ми и сестра ми са везни ахахах майка-телец : D

а интересното е,че по китайския и майка,и татко и аз сме змий хаахаха

Някак си обаче,още не вярвам в хороскопите,но това е може би заради Астрономията,не знам. Предпочитам нумерологията и диагностиката на кармата.

Коя е най-лошата черта на една везна? Нещо, което трябва да се преодолее?

Да съди. Още по-лошото е, че тя съди точно до микрограми.

Да съди. Още по-лошото е, че тя съди точно до микрограми.

Верно е, така си е, ама как иначе да сме справедливи?!

Нали не бихме искали да сгрешим в преценките за даден човек или нещо?

Не е лошо, че отсъжда правилно. Стига Везната да е сигурна, че е отсъдила правилно, де. Може и да сгреши. :)

Ама някои Везни много познават. Чак им се чудя. biggrin.gif

Много мерене, голямо измерване се пада, за това е! biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.