Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

леле луцка ти си била пенсионерка

30.09.1966

верно ли!!! biggrin.gif

Я отивай в детската градина! biggrin.gif

Тук си правим стриптийз и се веселим. Забранено за деца-старци с болна жлъчка.

• Отговори 954
  • Прегледи 87,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Препънатаелен,може и да разбираш от зодии,ама що така скачаш по петелски бре.Напомняш ми на едно аверче,да не си му нещо рода? :clap:

аз на никой не скачам

тва ми е отговорчето на един тука дето много обича да скача.

а Angel Heart е много яко филмче!

Айде и аз! biggrin.gif

Слънце и Венера в Телец, асцендент Везни, Луна в Стрелец. Целият ми 7-ми дом е зает от Телец, но не знам какво означава това, пък сега ме мързи да проверявам.

После може да ви кажа още. Как ще коментирате това? ;)

Означва,че ще гледам да не ти падам в ръчичките!!! :clap::lol6: :lol6: :lol6:

Препънатаелен,може и да разбираш от зодии,ама що така скачаш по петелски бре.Напомняш ми на едно аверче,да не си му нещо рода? ;)

И теб виждам те влече правото.Последвай си препоръката.Или може би вече практикуваш? :clap:

сори ама съм далече от правото.

аз на никой не скачам

тва ми е отговорчето на един тука дето много обича да скача.

а Angel Heart е много яко филмче!

Да,яко беше!Ок,ама той човека се мисли за пацифист.Аз пък не си знам подробностите за зодията,а и вече няма как да ги науча. :clap:

Я отивай в детската градина! biggrin.gif

Тук си правим стриптийз и се веселим. Забранено за деца-старци с болна жлъчка.

бе ти добре правиш стриптийз ама са ти се провисили... месата :clap:

Я се скрий!

слагам ръка на очите си за да не гледам, г-жо адвокат.

обаче луцката като пенсионерка не бива да прави такива срамни работи.

батален пейзажжжжж! biggrin.gif

бе ти добре правиш стриптийз ама са ти се провисили... месата :clap:

Препирателен, похвално е да имаш естетически вкус, но не е хубаво, когато акцентираш на липсата си на такъв.

Естетът вижда дори в грозотата красивото. Примерно аз ценя твоето 'водолейско' воайорство. cool.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Препирателен, похвално е да имаш естетически вкус, но не е хубаво, когато акцентираш на липсата си на такъв.

Естетът вижда дори в грозотата красивото. Примерно аз ценя твоето 'водолейско' воайорство. cool.gif

абе нали не бях водолей ама карай да върви biggrin.gif

абе нали не бях водолей ама карай да върви biggrin.gif

....ако беше- щеше да забележеш моите inverted commas biggrin.gif

бе ти добре правиш стриптийз ама са ти се провисили... месата :P

Е, хитро воайорче си, искаш доказателства, че не е така. biggrin.gif

Иска ти се да видиш повече, ама си още сукалче. Абе, нали ти казаха да си ходиш в детската ясла да пасеш. Айде върви чети на Щайнер 200-те тома. biggrin.gif

Няма ли някой да коментира данните ми и да къже какъв човек съм. cool.gif

Убав човек си, но ще станеш още по-по! biggrin.gif

Няма ли някой да коментира данните ми и да къже какъв човек съм. cool.gif

А ти не знаеш ли какъв човек си - ми хубав си. biggrin.gif Що трябва някой да ти го казва?

Ето - с Ура сме писали едно и също по едно и също време - това се нарича синхроничност - значи е вярно, което казваме - хубав човек е Туки! biggrin.gif

Ето - с Ура сме писали едно и също по едно и също време - това се нарича синхроничност - значи е вярно, което казваме - хубав човек е Туки! biggrin.gif

Ако подбираше аватарите си по не толкова натуралистично-батален критерий щеше да бъде още по-по... biggrin.gif

Това може да ми е от опозицията Венера-Марс. biggrin.gif

В каква поза са Венера и Марс- в сраМна или Венерическа?... biggrin.gif "О-поза"?... или - поза 69?... biggrin.gif

Препънатаелен,може и да разбираш от зодии,ама що така скачаш по петелски бре.Напомняш ми на едно аверче,да не си му нещо рода? :P

...що? -щото е зодия "Гащат Петел" с Асендент "Овен без Гащи"... biggrin.gif

....ако беше- щеше да забележеш моите inverted commas biggrin.gif

с доста нехармоничната квадратура мерк непт целия си май една голяяяяма inverted comma sad.gif

Е, хитро воайорче си, искаш доказателства, че не е така. biggrin.gif

Иска ти се да видиш повече, ама си още сукалче. Абе, нали ти казаха да си ходиш в детската ясла да пасеш. Айде върви чети на Щайнер 200-те тома. biggrin.gif

абе те са 400 ама карай да върви

нали съм поел обещание да ти правя изключения лельо cool.gif

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

с доста нехармоничната квадратура мерк непт целия си май една голяяяяма inverted comma sad.gif

Голям муфтаджия си, Препи, трепеш се кат грешен дявол, а се криеш в бърлогата си, като лисунгер biggrin.gif

Не си Водолей, защото на Водолейят като се каже-"ОСТАВЯМ ГО ТУКА НА ОТКРИТО, НО НЕДЕЙ ДА ГО ПИПАШ !", той го изпълнява.

Ти си от сорта на членостоногите, които като няма нещо за боцкане си боцкам боцкалото. biggrin.gif

Ти разбираш ли от предсказателна астрология? ;)

Никога не съм чел една книга по Астрология. Не знам какво значи "да разбираш Предсказателна Астрлогия". biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Голям муфтаджия си, Препи, трепеш се кат грешен дявол, а се криеш в бърлогата си, като лисунгер biggrin.gif

Не си Водолей, защото на Водолейят като се каже-"ОСТАВЯМ ГО ТУКА НА ОТКРИТО, НО НЕДЕЙ ДА ГО ПИПАШ !", той го изпълнява.

Ти си от сорта на членостоногите, които като няма нещо за боцкане си боцкам боцкалото. biggrin.gif

Никога не съм чел една книга по Астрология. Не знам какво значи "да разбираш Предсказателна Астрлогия". biggrin.gif

От Марс и Сатурн му идват проблемите на него - много огън в жлъчката води до възпалителни проблеми на жл. мехур. Не му се връзвай - простено му е, орлето се учи да лети сега, нали е уж летателен водолей.

От Марс и Сатурн му идват проблемите на него - много огън в жлъчката води до възпалителни проблеми на жл. мехур. Не му се връзвай - простено му е, орлето се учи да лети сега, нали е уж летателен водолей.

Ми, сечението на Марс и Сатурн е - Плутон. :angry:

Орлето си има човка, да... Aquilla biggrin.gif

мили ми смехуURко от елементарната астрология се знае че

никой не е само водолей или само овен.

то за тва има още 9 планети

но ти тия работи неможеш да ги вденеш явно и за това

ще си останеш на битово ниво ! biggrin.gif

мили ми смехуURко от елементарната астрология се знае че

никой не е само водолей или само овен.

то за тва има още 9 планети

но ти тия работи неможеш да ги вденеш явно и за това

ще си останеш на битово ниво ! biggrin.gif

Не бяха ли общо 9?

Абе дете, не виждаш ли, че се шегуваме, защо толкова злоба в едно малко дете като теб?

Я кажи, познах ли Ац-то ти?

кажете някакво сайтове за астрология за изчисляване на зодията според датата на раждане, час, кога е имало слънчево затъмнение, положението на Уран спрямо Слънцето и т.н cool.gif

Скорпионите много ги бива в някои работи.

sad.gif Открехни ме в какво точно ги бива скорпитата. Щото и в секса най-много ценят мастурбацията. Ама и там Рибите са на първо място.

Единственото им добро (плутонско) качество е че стигат до дъното на нещата и е невъзможно да бъдат излъгани в нещо. Щото скорпитата са измислен знак. В епохата на Лъва (построяването на Хеопсовата пирамида) знаците са били само 10. Добавени са били два знака - единия е бил скорпито. За другия оставям на отворкоффците да ни открехнат.

Пип, за архитипите - добре. Но астрологията не е само архитипи. Зодиака има 360 градуса - нали знаеш. И всеки градус има собствено значение и обяснение.

Препи, тази дата може и да е тя, но мога да ти дам още няколко дати с такъв асендант и подробности. Какъв софт използваш? Аз съм СтароМоден - предпочитам си Астролог 5.41G - щото много ми уйдисва. Е, бутнал съм си това-онова по мой си вкус.

а i godina с тези позиции няма!!!

а моя soft е ZET8

Сега го пробвах, какво значи това 1.Pisces Ascendant

2.Jupiter is Ruler of the Ascendant

3.Sun Conjunct Jupiter

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.