Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

разбира се жената поради елементарната си душевност за кво друго да мисли освен за...МЪЖЕ!

така или иначе съществуването и се върти около РЕПРОДУКЦИЯТА и всичко което излиза извън това

е извънредна ситуация biggrin.gif

а телците наистина са поети, но МЪЖЕТЕ- например ШЕКСПИР!

и добре че е бил мъж иначе сега щяхме да имаме сонет за... точилката biggrin.gif

Колега умнАк, значи мъжете са поети само зодия Шекспир.

жените Телец са точилакри?..

Ех, колега, колега, кой немски дер Шпигел ти е изцъркал сивата пихтия в мозъчната ти кухина и ти я напъхал в хоботчето, на отстояние 1 педя под пъпа?... sad.gif:huh::rolleyes:

• Отговори 954
  • Прегледи 89,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Ц-ц-ц-ц... Изтрих си мнението :rolleyes:

Явно зодиите са против него...

Prepinatelen, направо да кажа зодия, асцендент и луна няма ли да стане?

ъ,ъ!хич даже няма да стане

.....той е още в процес на търсене на неродената мома, Тюки, прости му. Не разбра ли, че ти "сваля звезди" на истинските жени, ohmy.gif а на 'псевдо-жените' раздава къчове. biggrin.gif Това е нещо като яхвето и аллах, само, че в светски вариант. laugh.gif

Ако си 'правоверна' или 'богоизбрана' жена -нямаш никакви проблеми с него! :rolleyes:

И разбира се, Богът е Той! biggrin.gif

Колега умнАк, значи мъжете са поети само зодия Шекспир.

жените Телец са точилакри?..

Ех, колега, колега, кой немски дер Шпигел ти е изцъркал сивата пихтия в мозъчната ти кухина и ти я напъхал в хоботчето, на отстояние 1 педя под пъпа?... sad.gif:huh::rolleyes:

айде и ти адвокат стана !

не само жените телец са точиларки

повечето жени СА!

но певдо поетесата повдигна въпроса с точилките не аз

а жената е красиво цвете което трябва да ползва точилките

само за да угажда на мъжа.е тва е смисъла на живота и

http://images.ibox.bg/2007/02/08/20196/220x290.jpg

Prepinatelen, направо да кажа зодия, асцендент и луна няма ли да стане?

Виж по-нагоре из темата, там Препъващият е дал един линк към сайт, в който можеш да си изчислиш и сам Лилит.

повечето жени СА!

Ехехехеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.

Айде, отивай в Туркистан.

Не, не го разбрах. Туй просташката душевност тъй и не можах докрай да я разбера. Още от дете съм така - не ги разбирам много простаците.

Значи, казваш, че ме свалял?! :idea::rolleyes:

Вярно ли е това колега prepinatelen? Защо точно мен? :huh:

но моля ви колежке не си внушавайте .

аз ако имам нещо към вас ще ви го кажа в прав текст

Виж по-нагоре из темата, там Препъващият е дал един линк към сайт, в който можеш да си изчислиш и сам Лилит.

Ехехехеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.

Айде, отивай в Туркистан.

луцка доколкото разбирам си в КРИТИЧЕСКАТА.

съчуствам ти, но тва е живота! laugh.gif

Казвай де! biggrin.gif

:rolleyes:

ами то май няма нищо за казване ohmy.gif

луцка доколкото разбирам си в КРИТИЧЕСКАТА.

съчуствам ти, но тва е живота! laugh.gif

ами то май няма нищо за казване ohmy.gif

Отново не позна. Мен ме гони пубертета още. Ти, обаче, си роден с климакс, това е вече ясно.

Ами, аз се чудя как може да се сваля човек от форум, при положение, че дори не си го виждал на снимка.

Оххх, сега видях това май. Значи има надежда. :rolleyes: Ще пратиш ли сника, да те видя как изглеждаш? Всички други кандидати също могат да пращат снимки. biggrin.gif

P700, ти ме интересуваш. Ще пратиш ли снимка? :huh:

Охо, ще ходим на сватба. biggrin.gif

Темата отдавна е към затваряне, май, само си ги мерите и си чешете езиците, това не е празни приказки и забава...

• Автор

Тц На мен ми е противопоказан ранния брак. Едни астроложки ми го казаха.

Иначе по въпроса кой точно ще е до мен на сватбата - още не е сигурно.

Темата отдавна е към затваряне, май, само си ги мерите и си чешете езиците, това не е празни приказки и забава...

Ако слушаме теб, трябва веднага да ни затворят всички и да останеш само ти Единствен на света, да си публикуваш личните разговори по Скайп, това е направо пост с кандидатура за дисертация.

....а батка, такива да си ги нямаме? Ти се забавляваш със зоо-диите, а ние -да не се, така ли?. cool.gif . Една козирка да ти ударим, баткиш, а?... biggrin.gif

Отново не позна. Мен ме гони пубертета още. Ти, обаче, си роден с климакс, това е вече ясно.

съмнявам се че си в пубертета.

но ако е така трябва да идеш на психолог.

имаш много проблеми!!!

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

повечето жени СА!

не, не съм ничий адвокат, просто иронизирам един 'вододолай', като се държи Козирог или Скорпион- паша и бей, и чиито сила е в издаденото отдолу, а счита слабостта- ако е вдадено. cool.gif

затова ти казвам, че не си Водолей, ма ти си знаеш. cool.gif Ако Водолеят е на ниво 'пол', то той счита половете за равноправни. Но най-често не се интересува от сексуално разделение, докато при тебе тази тема е главната, около които ти се градят разсъждения и светоусещене. cool.gif

съмнявам се че си в пубертета.

но ако е така трябва да идеш на психолог.

имаш много проблеми!!!

А ти нали каза, че психологията е сатанинска наука, това като го изръси направо онемях, мислех те за по-умен.

е тва трябва да казва и мисли една истинска жена

а не да мисли за някакви си точилки и...

А как да го каже на препиналко като теб.

Няма да давам примери за истински мъже. Няма да ги разбереш.

не, не съм ничий адвокат, просто иронизирам един 'вододолай', като се държи Козирог или Скорпион- паша и бей, и чиито сила е в издаденото отдолу, а счита слабостта- ако е вдадено. cool.gif

затова ти казвам, че не си Водолей, ма ти си знаеш. cool.gif Ако Водолеят е на ниво 'пол', то той счита половете за равноправни. Но най-често не се интересува от сексуално разделение, докато при тебе тази тема е главната, около които ти се градят разсъждения и светоусещене. cool.gif

е тебе нещо те е подгонила НЕВРАСТЕНИЯТА.

даже май не си добре със себеконтрола.

АЗ ПО ДОБРЕ ЗНАМ ОТ ТЕБЕ КЪДЕ МИ СЛЪНЦЕТО.ти как мислиша???

само глупости ръсиш да знаеш.

точилката на майка му му е дошла в повече... :):lol6:

А ти нали каза, че психологията е сатанинска наука, това като го изръси направо онемях, мислех те за по-умен.

А как да го каже на препиналко като теб.

Няма да давам примери за истински мъже. Няма да ги разбереш.

ами за тва става въпрос.като фенка на луцифер си за психолог.

има родство някакво тука.

и разбира се че психологията е сатанинска наука.

тва само глупаците не го знаят.

а относно истинските мъже ...

ако ти си истинската жена...

мерси!!! biggrin.gif

точилката на майка му му е дошла в повече... :):lol6:

май на тебе ти липсва точилката ама карайййй

мерси!!! biggrin.gif

Там е работата, че не съм фенка на никого. Това проблем ли е. Непременно ли трябва да съм към някоя секта.

Ми мама не ме е била с точилка, щото не й е липсвала, вероятно, така и аз сега не си бия мъжа, ама и неговата май не го е била никак, щото не се и сеща да ми раздава правосъдие. biggrin.gif

Твоята много ли те юрка, я кажи. Затова ли презираш така жените - защото те е страх от тях ли. biggrin.gif Горкичкият! sad.gif

мерси!!! biggrin.gif

Колега да ти дам един съвет- ако засягаш темата 'пол' винаги го прави НЕСЕРИОЗНО, защото самото полово разделение е такова.

СЕРИОЗНОТО е когато отидеш отвъд половете.

но някак си не ти завиждам, защото имаш тежкичка задача, особено днес, да намериш неродената мома... biggrin.gif

Дори и Близкия изток вече се комютъризираха, нищо, че врещят 'аллаху акбар'. :)

Там е работата, че не съм фенка на никого. Това проблем ли е. Непременно ли трябва да съм към някоя секта.

Ми мама не ме е била с точилка, щото не й е липсвала, вероятно, така и аз сега не си бия мъжа, ама и неговата май не го е била никак, щото не се и сеща да ми раздава правосъдие. biggrin.gif

Твоята много ли те юрка, я кажи. Затова ли презираш така жените - защото те е страх от тях ли. biggrin.gif Горкичкият! sad.gif

Луцка, имаш определно предпочитание към сектата "Везни", не се изплъзвай! biggrin.gif

Освен това, това френологично и планетарно разделение ако не вид 'сектантство', то- разрешвам на аллах да ми резне зелника biggrin.gif

иначе -остави го това сексистче, не му показвай колко е заблуден, имай милост и ти сега... cool.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

аз пък си мислех че си в пубертета biggrin.gif

може би си права че психологията е учение на една секта.

сори ама съм малък за женене.

предпочитам свободното общуване.

според мен бракосъчетаните има тежки психилогически проблеми

и си мислят че като се бракосъчетаят тия проблеми ще изчезнат biggrin.gif

блажени вярващите.

напротив - проблемите се задълбочават.

ти луцка си потвърждение за това cool.gif

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

Луцка, имаш определно предпочитание към сектата "Везни", не се изплъзвай! biggrin.gif

Освен това, това френологично и планетарно разделение ако не вид 'сектантство', то- разрешвам на аллах да ми резне зелника biggrin.gif

иначе -остави го това сексистче, не му показвай колко е заблуден, имай милост и ти сега... cool.gif

Ами френологията и физиогномиката са си науки и те като астрологията. Искаш да кажеш, че всички науки са сектански, така ли? А науката за Кришна, която дели хората на кришнари и некришнари какво е? :)

ОК. Само се посмях малко, няма повече, обещавам. biggrin.gif

Мисля, че той не ме е свалял, а се е надявал да ме вземе в сектата на Щайнер, защото е решил, че ще съм лесна жертва. Май наистина изглеждам като лесна жертва, а? cool.gif

сори обаче щайнер няма секта.

пак се изказа неподготвена.

ще те разлюбя , внимавайййй! :)

сори обаче щайнер няма секта.

пак се изказа неподготвена.

ще те разлюбя , внимавайййй! :)

... а какво има? - ложа. :lol6:

Ложата е тайна секта, къде не се влиза без покана от ложарят. cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.