Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разни работи за зодиите

Featured Replies

... а какво има? - ложа. :)

Ложата е тайна секта, къде не се влиза без покана от ложарят. cool.gif

и фирмите са тайни секти където не се влиза без покана от...ложарят(директора). biggrin.gif

май имаш мания за преследване хе хе.

всичко е конспирация !!! cool.gif

• Отговори 954
  • Прегледи 87,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Ами френологията и физиогномиката са си науки и те като астрологията. Искаш да кажеш, че всички науки са сектански, така ли? А науката за Кришна, която дели хората на кришнари и некришнари какво е? :)

ОК. Само се посмях малко, няма повече, обещавам. biggrin.gif

В Кришна-съзнание не делят хората на друг белег, освен Кришна-осъзнати и неосъзнати.

да вземем една Астрлогия? Освен, че има 12 секти вътре, но има и един бюлюк типове Астрлогии.

Т.е., ти не разбираш в колко смешна позиция изпадаш- отричайни, че не трябвало да има секти, попадаш в положение, където може да си едновременно в 10000 секти, без да го съзнаеваш. нещо, като мишленоцето, което манифестира с плакат "Долу сиренцето!" или Реге-музиканти да правят концерт "В подкрепа борбата против дрогата"?...

Не можеш ли да разбереш, че няма 2 еднакви неща?... Въпросът е да осъзнаеш кое ти пасва най-много, а не да го унифицираш. cool.gif

Разбира се, като избереш нещо е глупаво да считаш, че ти си авторът му. Когато попадаш в сектата "Везни" не отдаваш ли поне малко кредит за това на майка си и баща си?... cool.gif

Аааааа, как се ядоса заради любимият Щайнер. Досущ като кришнар, който се ядосва, когато някой каже нещо против любимият Кришна. Ние този филм вече сме го гледали, гледаме го и май още ще има да го гледаме. :)

Ти на колко години си? Можеш да ми кажеш тайно - на ЛС. cool.gif

невежеството не може да ме ядоса.

по скоро изпитвам съжаление към невежите

а за годините-мога да ти кажа и НЕтайно но къв е смисъла... ohmy.gif

Айдееееееееееее и ти ме сложи към невежите. Нищо, прощавам ти! Кажи на колко години си- тайно или явно. cool.gif

Питам, понеже каза, че си млад, а аз досега имах друга представа за теб. Та се чудя. :rolleyes:

ами на темата щайнер си невежа.

тва и без друго е ясно.

а на колко съм няма значение - тук се срещат интелекти!

под 25 съм споко, ама не знам дали ти върши работа

Амии и аз не знам дали ми върши работа. По принцип недолюбвам Водолеите. :rolleyes:

за мен няма значение кого долюбваш и кого не.

аз пък си мислех че си в пубертета biggrin.gif

може би си права че психологията е учение на една секта.

сори ама съм малък за женене.

предпочитам свободното общуване.

според мен бракосъчетаните има тежки психилогически проблеми

и си мислят че като се бракосъчетаят тия проблеми ще изчезнат biggrin.gif

блажени вярващите.

напротив - проблемите се задълбочават.

ти луцка си потвърждение за това cool.gif

Ахахаах, Ура, сори братко, не мога да се сдържа, жал ми е за човека - виж как се мъчи да налучка.

Препиращото момченце, много я бъркаш, сори. Давам ти инфо направо да се умириш - нито съм блондинка, нито съм лека, нито съм бракувана, нито пък някога ще се, нито съм в пубертета, нито пък в климакс, много ми е рано още. Айде стига ти толкоз гювеч за днес. biggrin.gif

Амии и аз не знам дали ми върши работа. По принцип недолюбвам Водолеите. :rolleyes:

... аз съм и Кришнар, така че недолюбването към мене е 2-но... biggrin.gif

Аааааа, как се ядоса заради любимият Щайнер. Досущ като кришнар, който се ядосва, когато някой каже нещо против любимият Кришна. Ние този филм вече сме го гледали, гледаме го и май още ще има да го гледаме. :rolleyes:

cool.gif

Да, хехехехе, при това сме го гледали в много серии - всякакви. biggrin.gif

Ахахаах, Ура, сори братко, не мога да се сдържа, жал ми е за човека - виж как се мъчи да налучка.

Препиращото момченце, много я бъркаш, сори. Давам ти инфо направо да се умириш - нито съм блондинка, нито съм лека, нито съм бракувана, нито пък някога ще се, нито съм в пубертета, нито пък в климакс, много ми е рано още. Айде стига ти толкоз гювеч за днес. biggrin.gif

въобще не съм изненадан.

ти въобще не знаеш и нито кво си нито къде си biggrin.gif

Значи и така ме вземаш? cool.gif

Тукииииииии, обичам те! :):lol6::lol6:

Вземва те той, вземва те всякак и без зестра, ами после е интересното - кой кого ще "долюбва" повече. :):rolleyes:

Еее, той поне засега не налита на бой като някой обиден Дъновист.

Дъновистите са най-малкият проблем. Тези са отнесени от вихъра и си играят там панеритмията мирно и раболепно.

Напънателният явно си има двойни стандарти и обича "игра на котка и мишка", тъй като за себе си не дава данните си дори на рождената си дата, с иначе се напъва да отгатва другите Каквото повикало-такова се обадило. "Той знаел за другите, а другите не знаели за него".... и това ми било "Водолей". ИзмеКярче с доста комплексно светоусещане за себе си. biggrin.gif

Напънателният явно си има двойни стандарти и обича "игра на котка и мишка", тъй като за себе си не дава данните си дори на рождената си дата, с иначе се напъва да отгатва другите Каквото повикало-такова се обадило. "Той знаел за другите, а другите не знаели за него".... и това ми било "Водолей". ИзмеКярче с доста комплексно светоусещане за себе си. biggrin.gif

Препънателният е повече архетип Овен и е на принципа "Зайо, що си с шапка?!" :) и "Що си без шапка?!" :rolleyes::)

Значи и така ме вземаш? cool.gif

то жената освен за женитба за друго способна ли е да мисли

обаче да те успокоя-въобще не ми трябваш biggrin.gif

UR-ко от планетата на маймуните непрекъснато се НАПЪВА да убеждава

другите че били тва или онова щото били тая или оная зодия.

аз поне не съм тръгнал да изнудвам форумците да си признават ква зодия са.

и мили ми смехурко наи-добре е да спреш да се пънеш на тема астрология

щото коментарчетата ти не надскачат елементарния битовизъм!

и колега имаш сериозни проблеми с лъженето!!!

още не съм квалифицирал персонално никой от форумците по зодия, за разлика от тебе

истината не ти е силната страна.(типично по женски)

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

Ми да се представим като зодии.

Аз съм троен огнен - слънце в лъв, луна в овен, и Asc 26Sag40

Плюс Меркури и Уран в лъв също, но не и в съвпад със слънцето.

домовете?... :magnifier::rolleyes:

то жената освен за женитба за друго способна ли е да мисли

обаче да те успокоя-въобще не ми трябваш biggrin.gif

UR-ко от планетата на маймуните непрекъснато се НАПЪВА да убеждава

другите че били тва или онова щото били тая или оная зодия.

аз поне не съм тръгнал да изнудвам форумците да си признават ква зодия са.

и мили ми смехурко наи-добре е да спреш да се пънеш на тема астрология

щото коментарчетата ти не надскачат елементарния битовизъм!

и колега имаш сериозни проблеми с лъженето!!!

още не съм квалифицирал персонално никой от форумците по зодия, за разлика от тебе

истината не ти е силната страна.(типично по женски)

Опрял съм 3 пищака Томпсън, един Калашник и 2 мюсли ятагана в гръкляна ти! :super:

Прав си, за Истината ми- от по-горе си личи! :clap:

Но едно нещо знам-ЧЕ НЕ СИ ВОДОЛЕЙ! :clap:

Другото-карай да върви! :)

тва май съответства на дата 25.071959г?

домовете?... :magnifier::rolleyes:

Опрял съм 3 пищака Томпсън, един Калашник и 2 мюсли ятагана в гръкляна ти! :super:

Прав си, за Истината ми- от по-горе си личи! :clap:

Но едно нещо знам-ЧЕ НЕ СИ ВОДОЛЕЙ! :clap:

Другото-карай да върви! :)

въобще не ме интересува кво знаеш .

така или иначе май нищо не знаеш! :clap:

тва май съответства на дата 25.071959г?

въобще не ме интересува кво знаеш .

така или иначе май нищо не знаеш! :rolleyes:

Аз знам, че нищо не знам, но ти и това не знаеш, тъй като НЕ си Водолей. :magnifier:

Много огън! biggrin.gif

Слънце - Везни, Луна и Мц в Овен, Ац - Лъв. Лилит - в Риби.

Три планети в Дева - Венера, Уран и Плутон, две в Лъв - Марс и Юпитер, Меркурий ми е във Везни, Сатурн в Риби, Нептун - в Скорпион.

Аз знам, че нищо не знам, но ти и това не знаеш, тъй като НЕ си Водолей. :rolleyes:

като сам си признаваш че нищо не знаеш

по добре си мълчи щото излагацията ти е голяма!

и естествено като нищо незнаеш как можеш да знаеш какво знам и какво не хе хе cool.gif

Много огън! biggrin.gif

Три планети в Дева - Венера, Уран и Плутон, две в Лъв - Марс и Юпитер, Меркурий ми е във Везни, Сатурн в Риби, Нептун - в Скорпион.

.... и аз имам Нептун в Скорпион и Кару даса забеляза каква е ползата от файдата му там. biggrin.gif

Иначе: 28.01.1968, 10:30 ч. в града Варна-ашрама-дхарма. cool.gif

ПрепЪнателният да не гледа и да вкарва база-данните си, тъй като нищо не дал от себе си. biggrin.gif

.... и аз имам Нептун в Скорпион и Кару даса забеляза каква е ползата от файдата му там. biggrin.gif

ПрепЪнателният да не гледа и да вкарва база-данните си, тъй като нищо не дал от себе си. biggrin.gif

Тоя Нептун там се прави шегички с нас. biggrin.gif

Дреме ми на жилетката за спънати. Аз съм дете тракийче- чирпанлийче. biggrin.gif

Много огън! biggrin.gif

леле луцка ти си била пенсионерка

30.09.1966

верно ли!!! biggrin.gif

колега добро адвокатче би излезнало от тебе

ако професионално не си в сферата на правните услуги моята препоръка

е да се насочиш към нотариата cool.gif

като сам си признаваш че нищо не знаеш

по добре си мълчи щото излагацията ти е голяма!

и естествено като нищо незнаеш как можеш да знаеш какво знам и какво не хе хе cool.gif

Препънатаелен,може и да разбираш от зодии,ама що така скачаш по петелски бре.Напомняш ми на едно аверче,да не си му нещо рода? ;)

колега добро адвокатче би излезнало от тебе

ако професионално не си в сферата на правните услуги моята препоръка

е да се насочиш към нотариата cool.gif

И теб виждам те влече правото.Последвай си препоръката.Или може би вече практикуваш? :clap:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.