Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Kaspersky Anti-Virus/Internet Security 2009 - част 2

Featured Replies

Имам мъничък проблем.

kiscx0.th.jpg

Не ми е проблем да спра съобщението, което излиза през 30 сек, но искам да разбера как да се справя с тези глупости. Сканирах целото PC, намери само два троянеца, изтри ги и пак продължава същата работа.

• Отговори 537
  • Прегледи 47,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова финална версия 2009 8.0.0.523: Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)RU Kaspersky Internet Securi

• Инструмент за деинсталиране на продуктите AVG: 32 bit 64 bit Инструмент за деинсталиране-универсален( не е пробван ) =>> http://www.appremover.com/

• Прав си От бързане не прецених,че там е по удачното място.Затова пък сега го направих като хората http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1405249

Публикувани изображения

Имам мъничък проблем.

kiscx0.th.jpg

Не ми е проблем да спра съобщението, което излиза през 30 сек, но искам да разбера как да се справя с тези глупости. Сканирах целото PC, намери само два троянеца, изтри ги и пак продължава същата работа.

Може би си имаш работа с Trojan Downloader. Влез в тази тема:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...90&start=90

След, което следвай инструкциите от първия пост.

p.s.Между другото тази така наречена \"чавка\" от ваша страна не съм и помислила да я демаркирам,защото е важна,но пък аз преместих програмата Open Office в доверената зона на програмата КИС!

По-логично според мен.

- Добавени файловете,като доверени приложения не ги изключва от проверката за уязвимости.

Според мене по добре си остави нещата както са били и просто игнорирай съобщенията за активни заплахи,естествено след като опиташ да свалиш и инсталираш патча.

Не ти пречи нищо,нека си стоят там нали знаеш за какво става въпрос и периодично проверявай за промяна.

Поздрави cool.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

@di0507 коя версия ползваш? Рестартирай и пак влез добавяне и премахване на програми и компоненти и виж дали е там.

Влез от контрол панела от там в програми и виж дали е там папката на Касперски и стартирай файла който съм отбелязал с червени стрелки на снимката ще ти даде да избереш три опции избери Remove и потвърди .

ee07cd23a548.jpg

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

:) не става, изписва ми: Kaspersky Anti-Virus was not detected.

Не съм с Виста, а с WinXP

Окей пробвай тогава да изпълниш стъпките от долу на статията дето ти дадох връзка

на руски - http://support.kaspersky.ru/faq/?qid=208635705

Если по каким-то причинам утилита удаления не нашла в операционной системе установленного продукта, однако Вы уверены в том, что продукт установлен и/или остались некоторые модули, то для пропуска проверки на наличие установленного продукта необходимо запустить утилиту из командной строки со следующим синтаксисом kavremover9.exe [kav6 | kav7 | kav2009 | kav2009x64| kis6 | kis7 | kis2009 | kis2009x64 | kav6fs | kav6wks]. Например, если на Вашем компьютере был установлен Kaspersky Internet Security 2009, то команда будет выглядеть так kavremover9.exe kis2009.

на английски - http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463

Въвеждаш командата както е на картинката и даваш enter

If by some reasons the remove utility has not found the installed product in the OS and you are sure the product is installed and/or some modules still remain, then to skip product check, run the utility from the command prompt with the following syntax kavremover9.exe [kav6 | kav7 | kav2009 | kav2009x64| kis6 | kis7 | kis2009 | kis2009x64 | kav6fs | kav6wks]. For example if Kaspersky Internet Security 2009 was installed on your PC in this case the command will look the following way kavremover9.exe kis2009.

kavremover_cmd.gif

@di0507 коя версия ползваш? Рестартирай и пак влез добавяне и премахване на програми и компоненти и виж дали е там.

Версията е Касперски Антивирус 2009 8.0.0.506(а) Правих му рестарт, същата работа .....

Редактирано от di0507 (преглед на промените)

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=87473

Подобен проблем

Възможен вариант за решение - пристъпване към инсталация на същата версия и последвалото деинсталиране по нормалният начин - с нейният си деинсталатор.

Версията е Касперски Антивирус 2009 8.0.0.506(а) Правих му рестарт, същата работа .....

Направи както ти показа Nikssi ,ако не става, виж от контрол панела дали папката е там,както съм дал на снимката .

ee07cd23a548.jpg

Виж на картинката какво да въведеш в командният промт и го направи,и рестартирай.Ако не се оправят нещата пробвай инсталация на версия 506 от официалният сайт и ако не деинсталира нищо а се инсталира - я деинсталирай нормално.Без помощни деинсталатори.После стартирай инструмента отново да е по сигурно и почисти регистрите.

Направи както ти показа Nikssi ,ако не става, виж от контрол панела дали папката е там,както съм дал на снимката .

ee07cd23a548.jpg

Като извърша всичко това ми изписва:

Това действие е валидно за продукти, който са инсталиранив момента sad.gif

Като извърша всичко това ми изписва:

Това действие е валидно за продукти, който са инсталиранив момента sad.gif

Пробвай да инсталираш отново същата версия - http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1104856

Ако е била на английски с нея,ако на руски с нея

В този момент има няколко възможности:

- ако засече съществуваща инсталация ще предложи да деинсталира старата версия и тогава ще се инсталира

- ако не засече че има инсталиран Касперски ще се инсталира отново

После рестартираш и по обратният път деинсталираш програмата но само от нейният си деинсталатор или от добавяне и премахнане на програми

Пробвай и недей ползвай друг път други деинсталиращи програми за такива приложения

:clap:

Пробвай да инсталираш отново същата версия - http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1104856

Ако е била на английски с нея,ако на руски с нея

В този момент има няколко възможности:

- ако засече съществуваща инсталация ще предложи да деинсталира старата версия и тогава ще се инсталира

- ако не засече че има инсталиран Касперски ще се инсталира отново

После рестартираш и по обратният път деинсталираш програмата но само от нейният си деинсталатор или от добавяне и премахнане на програми

Пробвай и недей ползвай друг път други деинсталиращи програми за такива приложения

:clap::clap::clap: Хиляди благодарности ... ;)

Проблема се реши :wors::wors::wors:

Следващия път наистина ще внимавам ;)

Добре но как стана точно.Опиши подробно за да могат и други да видят как си се справил.

Успех cool.gif

Ами изтеглих Касперски (анг.), инсталирах я (не я засече). Направих рестарт и след това я деинсталирах с нейния си деинсталатор, пак рестарт.

Стартирах KAVremover9.exe, но не откри нищо ;)

Благодаря Ви отново за оказаната помощ... ;)

Преди време в темите се писа,че други деинсталатори не се ползват за програми за защита.Най добре е да се стартира техният си деинсталатор,дори по възможност да се спре замозащитата им но това не е задължително.

Успех ;)

Преди време в темите се писа,че други деинсталатори не се ползват за програми за защита.Най добре е да се стартира техният си деинсталатор,дори по възможност да се спре замозащитата им но това не е задължително.

Успех ;)

Да, пропуснах да кажа това, че преди да инсталирам Касперски наново, я спрях предварително ;)

AVPTool 9.0.0.176

New:

- The first stable version created on KAV9 kernel

- Includes new heuristic and antirootkit technologies

Known bugs:

- Crash on closing of scan task

- Oldest AVZ scripts

- AVZ drivers does not work

- Too many false alarms due Collect system information task running

- There is no link to sysinfo.zip file

- Some other GUI bugs

New bugs:

- You are welcome

http://avptool.virusinfo.info/download/

здравейте, вчера си инсталирах kis 2009 8.0.0 506.,всичко е наред -обаче при откриване на заплаха няма звук.Опитах всичко от настройките, но проблема не се оправя.Ако някой е имал подобен проблем и го е решил -да помага.Благодаря ви.

Редактирано от mcontract (преглед на промените)

здравейте, вчера си инсталирах kis 2009 8.0.0 506.,всичко е наред -обаче при откриване на заплаха няма звук.Опитах всичко от настройките, но проблема не се оправя.Ако някой е имал подобен проблем и го е решил -да помага.Благодаря ви.

Да няма звук,докладвано е за този проблем,но все още положението е същото.препоръчвам ти да сложиш версия 454,по стабилна е от 506.

Тази версия която си сложил има досадни бъгчета.

1.Липса на звук

2.Замръзване на дектопа при обновяване и при пълно сканиране.

Ще добавя и забавено зареждане при стартиране на Windows

Е....то идеални няма!За това се развиват нещата при всички програми.

Е....то идеални няма!За това се развиват нещата при всички програми.

Определено има доста неща да пооправят в 506.

Аз специално виждам и определям като стабилни версии, до сега които съм ползвал и съм най доволен от :KIS 6.0.1.411 final/KIS 7.0.0.125 final/KIS 2009 8.0.0.454 final,всичко останало за мен е недовършена работа.Преди като чели повече внимание обръщаха на подобни бъгчета и ги решаваха сравнително бързо с ъпдейти,но сега явно им бръмчи нещо друго в главата,знам ли?

Тестирование патча f, Для KIS/KAV 2009 (CF 1,2)

Много неща се струпаха напоследък да се правят.нов емулатор,нови IDS бази,нов патч sad.gif подготвя се нова БЕТА...

Имаше едно мнение,че е по лесно да се направи нов продукт отколкото да се поправят всички бъгове.Но при тази версия все пак те не засягат сигурността.Напротив набляга се първо на това и после остава козметиката.

Аз преминах отдавна пак на 8.0.0.454 и съм доволен от нея.

Тестирование патча f, Для KIS/KAV 2009 (CF 1,2)

Много неща се струпаха напоследък да се правят.нов емулатор,нови IDS бази,нов патч sad.gif подготвя се нова БЕТА...

Имаше едно мнение,че е по лесно да се направи нов продукт отколкото да се поправят всички бъгове.Но при тази версия все пак те не засягат сигурността.Напротив набляга се първо на това и после остава козметиката.

Аз преминах отдавна пак на 8.0.0.454 и съм доволен от нея.

Ей това обаче им признавам на лабораториите на Kaspersky Lab и не мога да им отрека труда, който влагат в откриване на заплахи.

8co58945.jpg

Ей това обаче им признавам на лабораториите на Kaspersky Lab и не мога да им отрека труда, който влагат в откриване на заплахи.

8co58945.jpg

Мдаа страшни заплахи открива Касперски особено във Windows Explorer (explorer.exe) открих интересна информация ето тук :rolleyes:

http://virusinfo-bg.org/news.php?readmore=505

А после ме убеждаваш че е нужна антивирусна програма.Не благодаря само това още не съм преживял :lol6:

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.