Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Kaspersky Anti-Virus/Internet Security 2009 - част 2

Featured Replies

Освен това мисля, че автоматичният режим за ъпдейт е по-удачно решение, защото по схемата на mihnev_sz ъпдейтването става на всеки 24 часа, а това може да се окаже и проблем в някаква степен. Руската лаборатория е известна с максимално бързата си реакция при нови зарази, та май автоматичният вариант е за предпочитане от тази гледна точка.

Така е,задал съм го по този начин,само докато ми оправят интернета.След, което ще го направя отново на автоматичен.Предполагам да го оправят по-скоро.

• Отговори 537
  • Прегледи 48,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова финална версия 2009 8.0.0.523: Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)RU Kaspersky Internet Securi

• Инструмент за деинсталиране на продуктите AVG: 32 bit 64 bit Инструмент за деинсталиране-универсален( не е пробван ) =>> http://www.appremover.com/

• Прав си От бързане не прецених,че там е по удачното място.Затова пък сега го направих като хората http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1405249

Публикувани изображения

...Предполагам да го оправят по-скоро.

Дано, а междувременно можеш да използваш и ръчните ъпдейти.

Дано, а междувременно можеш да използваш и ръчните ъпдейти.

Но така или иначе пак изисква интернет за да ги дръпна.

Не е толкова наложително,просто не съм свикнал с бавни ъпдейти и ме дразни сега.

Питам се,кога ще оправят звука на версия 506,Nikssi предполагам че се е питал вече.

Като че ли при версиите 6/7 по ги наглеждаха от към кусурчета тук таме и оправяха бързо нещата.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

колеги поставих новия КАВ-разработката за Windows 7!Бихте ли ми подсказали,с какво да го комбинирам-имам предвид защитната стена!Да ползвам тази на Windows или друга!Досега бях с KIS-a-там бях изключил и Defender-a!!!!Как да процедирам сега!Благодаря предварително!

колеги поставих новия КАВ-разработката за Windows 7!Бихте ли ми подсказали,с какво да го комбинирам-имам предвид защитната стена!Да ползвам тази на Windows или друга!Досега бях с KIS-a-там бях изключил и Defender-a!!!!Как да процедирам сега!Благодаря предварително!

Дефендера не ти трябва,той има защита в интернет само ако ползваш IE за браузър.

За защитна стена има много писано във форума.

Виж Comodo Firewall Pro ,но нямам информация за работата и под Windows7,по добре си остани с Windows Firewall известно време,докато не стане ясно или виж техния форум има ли писано.

П,с Да те питам,каква беше причината за да махнеш KIS ?

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Ако става въпрос за препоръчаният софтуер от Касперски Лаб ТОВА Е Kaspersky Anti-Virus 8.0 for Windows Workstation

Това ли е инсталирано?Ако да това е цялостно решение - вътре си има Антихакер :) но все още е БЕТА версия.На Windows 7 спокойно би се инсталирала Кав или Кис 8.0.0.506

За стена не знам пробвай така и така е Бета тест версията :question:

Никси-нямаше причина да махам KIS-a!Направих го от едното любопитство-пробния период е 3 месеца,точно докато излезе и RTM-а на 7-цата!Доста бързо сканира, сега му пуснах full!Значи ако съм те разбрал правилно-остава си стената на чичо Бил и да скиваме как ще се държи!Благодаря за бързия отговор!

Никси-нямаше причина да махам KIS-a!Направих го от едното любопитство-пробния период е 3 месеца,точно докато излезе и RTM-а на 7-цата!Доста бързо сканира, сега му пуснах full!Значи ако съм те разбрал правилно-остава си стената на чичо Бил и да скиваме как ще се държи!Благодаря за бързия отговор!

Не се разбрахме нещо.Ако си сложил това тука Касперски Антивирус за Windows Workstations - виж темата

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1242579

Стена не ти е нужна - има си

9fbb860eec36t.jpg

c70e902344a7.jpg

Така ли изглежда - е на английски де.

Ясно ми е само питам за да съм сигурен дали ти трябва стена.

И може ли снимка на центъра да видим дали и кое е активно.

Авира се сработва с Windows 7 макар препоръчаните от Microsoft да са Kaspersky/Norton/AVG

Да Никси-това е,което е и на снимката!Не мога в момента да хоствам,когато оправя това ще кача снимки!Усетих се,че има стена и е цялостна защита!Това което ми направи впечатление обаче е,че от флашка като стартирам Опера-та и отида примерно във Vbox7-не ми зарежда клиповете-все едно ми трябва flash???Kaто стартирам нормално Лисицата,проблеми няма,но от флашка Операта нещо не е наред! :rolleyes:

сега видях в поста ти ,че и ти си отчел проблема с барузерите!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Да Никси-това е,което е и на снимката!Не мога в момента да хоствам,когато оправя това ще кача снимки!Усетих се,че има стена и е цялостна защита!Това което ми направи впечатление обаче е,че от флашка като стартирам Опера-та и отида примерно във Vbox7-не ми зарежда клиповете-все едно ми трябва flash???Kaто стартирам нормално Лисицата,проблеми няма,но от флашка Операта нещо не е наред! :rolleyes:

сега видях в поста ти ,че и ти си отчел проблема с барузерите!

Да има го този момент.Но стена не ти трябва само виж картинките да си я настроиш както трябва.

Принципът е следният:

- Стартираш в обучаващ режим на стената всички приложения които според тебе трябва да имат достъп до интернет и и задаваш съответните правила - ако е браузър като браузър,ако е чат клиент - като чат клиент и т.н.После поставяш стената в максимална защита и пиле няма да прехвръкне навънка. biggrin.gif Има много ръчкане но си заслужава.Виж и видеото ;)

Nikssi със стената на KIS мога ли да задам правила тези файлове и драйвери да бъдат наблюдавани/защитени от чужда намеса и да бъда предупреждаван преди да бъдат променяни/ползвани от чужди приложения?

C:\WINDOWS\system32

C:\WINDOWS\Tasks

C:\WINDOWS\system32\drivers

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

C:\CONFIG.SYS

C:\ntldr

C:\MSDOS.SYS

C:\IO.SYS

C:\NTDETEC.COM

Nikssi със стената на KIS мога ли да задам правила тези файлове и драйвери да бъдат наблюдавани/защитени от чужда намеса и да бъда предупреждаван преди да бъдат променяни/ползвани от чужди приложения?

C:\WINDOWS\system32

C:\WINDOWS\Tasks

C:\WINDOWS\system32\drivers

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

C:\CONFIG.SYS

C:\ntldr

C:\MSDOS.SYS

C:\IO.SYS

C:\NTDETEC.COM

Системните файлове са добавени автоматично към защитата на програмата и се следят за промяна. Ако искаш да добавиш нещо към защитата (папка, програма, файл, регистърен ключ), то отвори основният прозорец на Касперски и натисни върху линка: "Приложения под контрол:" (Applications Under Control). Отиди на "Ресурси" (Resources) и в ляво са ти изброени защитените такива. Във всяка една папка се намират съответните файлове, папки или регистърни ключове, поставени под защита. Чрез натискане на линка "Добави" (Add) можеш да си добавяш свои папки, файлове или регистри, които да бъдат защитени и програмата да следи за тяхната промяна.

"""Всичко за Kaspersky""" е темата - а излиза, че нямам право на критично мислене ! Защо ли модератор ми изтри мнение - да беше ми отговорил каквото и да е - щеше да е по-стойностно, според мен. Избирателно мога да разхождам програмата на места, където тя е сляпа - какво от това - ако я деинсталирам няма ли те да загубят това "съдействие" !? Често истината има много лица... Поздрави

Касперски и Битдефендера вече си намериха майстора - Norton Internet Security 2009 така че.., само не мога да разбера как след такива боклуци до 2007 версия Нортън успяха да направят такова чудо - май са надскочили себе си със 100 години напред...Заклет фен на Битдефендера като мен да деинсталира наред дефендери и касперски..., абе е какво да говоря...който иска да пробва, май ще си преосмисли мнението после!!! :handshake:

Касперски и Битдефендера вече си намериха майстора - Norton Internet Security 2009 така че.., само не мога да разбера как след такива боклуци до 2007 версия Нортън успяха да направят такова чудо - май са надскочили себе си със 100 години напред...Заклет фен на Битдефендера като мен да деинсталира наред дефендери и касперски..., абе е какво да говоря...който иска да пробва, май ще си преосмисли мнението после!!! :handshake:

biggrin.gif Пробвал съм и го пробвам Не виждам съществена разлика освен,че има проблем с филитрирането на трафика.

С четири Windows-a съм - реших да тествам паралелно най-добрите интернет секюрити програми, NOD го изхвърлих тотално, към Авира и тренд микро имам някои резерви; инсталирах на всеки Windows преди 2 месеца различен интернет секюрити, съответно: KIS 2009, NIS 2009, Bitdefender Total Security 2009 и ZoneAlarm Internet Security 2009. Резултата от тестването ми подрежда софтуера така; 1.NIS 2009 2.KIS 2009 3.Bitdefender 2009 4.ZoneAlarm 2009...

Редактирано от lenylucky (преглед на промените)

С четири Windows-a съм - реших да тествам паралелно най-добрите интернет секюрити програми, NOD го изхвърлих тотално, към Авира и тренд микро имам някои резерви; инсталирах на всеки Windows преди 2 месеца различен интернет секюрити, съответно: KIS 2009, NIS 2009, Bitdefender Total Security 2009 и ZoneAlarm Internet Security 2009. Реzултата от тестването ми подрежда софтуера така; 1.NIS 2009 2.KIS 2009 3.Bitdefender 2009 4.ZoneAlarm 2009...

Аз имам също добри впечатления,защо не продължиш теста и естествено публикуваш данните-надявам се че има такива във съответната тема.

Не даде никаква информация как и защо имаш такова впечатление,а така също лог от сканиранията и настройките на всичките програми.

Празните приказки не хващат дикиш ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

С четири Windows-a съм - реших да тествам паралелно най-добрите интернет секюрити програми, NOD го изхвърлих тотално, към Авира и тренд микро имам някои резерви; инсталирах на всеки Windows преди 2 месеца различен интернет секюрити, съответно: KIS 2009, NIS 2009, Bitdefender Total Security 2009 и ZoneAlarm Internet Security 2009. Резултата от тестването ми подрежда софтуера така; 1.NIS 2009 2.KIS 2009 3.Bitdefender 2009 4.ZoneAlarm 2009...

между другото на мен новия Нортон 2009 също ми хвана окото...тая технология "Нортон Инсайт" която е от типа "сонар" е доста впечатляваща- много бързо сканира...

между другото на мен новия Нортон 2009 също ми хвана окото...тая технология "Нортон Инсайт" която е от типа "сонар" е доста впечатляваща- много бързо сканира...

След като сме в темата за Касперски е нормално да пишем неща свързани с руската програма - няма да е коректно, ако в темата за Нортон започна да пиша какво положително съм установил при Касперски... Ясен съм, нали...Защото всички са сляпи понякога... Поздрави

24.1.2009 г. 12:55:41 Обнаружено: Net-Worm.Win32.CodeRed.h D:\Install\Programs\Firewalls\Comodo Firewall Pro2.4.16.174_ru\CFP_Setup_English_Russian_2.4.16.174.exe

Що така бре biggrin.gif файл изтеглен гарантирано от офсайта им преди време

Вече и Касперски надушва вътре шпионина

След като сме в темата за Касперски е нормално да пишем неща свързани с руската програма - няма да е коректно, ако в темата за Нортон започна да пиша какво положително съм установил при Касперски... Ясен съм, нали...Защото всички са сляпи понякога... Поздрави

Tук наблюдаваме изключително интересно явление от автора на този коментар - прави забележки за придържане към темата. Но ето малко цитати от тази тема, които не са свързани с Касперски. Автор - TNN:

................. И защо Касперски и Икарус си приличат?.........

Nikssi, спам бяха снощните ти "мероприятия" с Comodo IS Free..........

Не мисля аз скоро да съм спамил - не зная защо ти се увличаш така...........

Webroot Desktop Firewall 5.8.0.25FREE на Win XP SP 3 я пробвах само за няколко часа...................

Без коментар...

Някой ще ми каже ли защо Касперски класифицира файл на тази защитна стена Comodo Firewall Pro2.4.16.174_ru,като Net-Worm.Win32.CodeRed.h

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.