Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Kaspersky Anti-Virus/Internet Security 2009 - част 2

Featured Replies

Какво точно имаш на в предвид от "по-слаби" ,има си минимални системни изисквания.Изчакай да излезе beta 2010 ще има инфо.,сега няма какво да гадаем. :rolleyes:

Edit: Kaspersky 2009 тежи ли ти,съмнявам се!

Не не ми тежи.....върви си безпроблемно..а като казвам по-слаби всеки се сеща че имам впредвид с минимални системни изисквания....!

• Отговори 537
  • Прегледи 47,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова финална версия 2009 8.0.0.523: Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Internet Security 2009 (8.0.0.523)EN Kaspersky Anti-Virus 2009 (8.0.0.523)RU Kaspersky Internet Securi

• Инструмент за деинсталиране на продуктите AVG: 32 bit 64 bit Инструмент за деинсталиране-универсален( не е пробван ) =>> http://www.appremover.com/

• Прав си От бързане не прецених,че там е по удачното място.Затова пък сега го направих като хората http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1405249

Публикувани изображения

Не не ми тежи.....върви си безпроблемно..а като казвам по-слаби всеки се сеща че имам впредвид с минимални системни изисквания....!

Версия 7 е по-тромава от 2009,предполагам,че версия 2010 ще е по-лека от 2009,но това след, като я инсталирам ще разбера дали е така! :speak:

Уф, не искам много - само да не забавя зареждането на страниците от браузъра и да не тежи на машината! ohmy.gif

Също така е добре да не спъват торент клиентите при даунлоуд!Толкова трудно ли им се вижда на тези руснаци да го направят това нещо?! :)

Абе дайте ми пощата на човека, който отговаря за разработването на Касперски да му драсна някой ред! :)

...а като казвам по-слаби всеки се сеща че имам впредвид с минимални системни изисквания....!

P 4 на 1,8 GHz и 512 МB памет достатъчно слаба ли ти се вижда? Защото с KAV .506 върви безпроблемно.

...Също така е добре да не спъват торент клиентите при даунлоуд!...

Адаш, с KIS .506 и µTorrent стигам до 6 МВ/сек, колко по-бързо да е? За хъбове не говоря - там до 10+. Не се хаби с пощенски разходи ;) Забавянето от последните версии на 6-та серия и 7-ма са отдавна в историята, страдах от тях, та знам.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

P 4 на 1,8 GHz и 512 МB памет достатъчно слаба ли ти се вижда? Защото с KAV .506 върви безпроблемно.

Адаш, с KIS .506 и µTorrent стигам до 6 МВ/сек, колко по-бързо да е? За хъбове не говоря - там до 10+. Не се хаби с пощенски разходи :angry: Забавянето от последните версии на 6-та серия и 7-ма са отдавна в историята, страдах от тях, та знам.

Ванка, и друг път сме дискутирали този въпрос, но не знам защо при мен нещата с Касперски не се получават! ;)

В началото всичко тръгва добре, но в един момент всичко започва да се оплесква и нещата се променят - чувства се как се носи тежко от системата, а забавянето на скоростта на нета се забелазва и с просто око.Освен да си внушавам?! :)

Скоро бях инсталирал KIS , и като се започнаха едни проблеми при зареждането на страниците, много се разочаровах!

Касперски ни е слабост, но няма да се върна на него, докато не го изпипат докрай!

Сега съм с Comodo Firewall & Avira Free! Ех, ако можехме да комбинираме KAV+Comodo Firewall щеше да стане бетон работата, ама уви!

Пробвах, но не ми хареса как работят, не е това, което искам да виждам.Засега оставаме с една гола надежда в KIS 2010 дано станем свидетели на кардинални промени в руският пакет за защита, и всички да сме доволни!

Забавянето от последните версии на 6-та серия и 7-ма са отдавна в историята, страдах от тях, та знам.

Днес окончателно се разделих с KIS 7, поради тази причина:

xuA25604.jpg

Предимствата на KIS 2009 не са само в лекотата и на работа,но и в подобрената евристика.Направих непосредствено сканиране на ОС с настройки по-подразбиране, която беше пазена близо 2 години, само и единствено от KIS 7 ,ето резултата:

MRz26227.jpg

При KIS 7 констатирах няколко недостатъка(на 24.04.2009 ще станат 2 години от първото и инсталиране на ОС ) за разлика от KIS 2009 при, който вече са история

1.Има забавяне при първоначално стартиране на браузъра и от време на време при сърфиране,не винаги,но и до ден днешен не го оправиха при тази версия.

2.Има забавяне при първоначално стартиране/зареждане на компонентите на KIS7

3.При обновяване, за моментно натоварва процесора на 100%

4.При пълно сканиране натоварването много често достига максимума.

5.Значително по-тромава при опериране и засичане на заплахи за разлика от 2009.

Предимства на KIS7 пред KIS 2009:

1.Стената е по функционална и с повече възможности,това и беше една от причините да се задържи толкова дълго при мен.

2.Друго май няма :speak:

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Ще присъстват доста НОВИ модули и други екстри като гледам :yanim:

755123F.jpg

Кофтито е,че форума е закрит само за тестери и иска регистрация.Но пък който иска да тества естествено,че ще се регистрира

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ето я - kis2010.0.0.300ru.exe, благодарностите отправяйте към nikssi!

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

А антивируса няма ли го...или е само КИС?

В линка се вижда само KIS... засега.

А как се държи? По-лек ли е от 2009?

Програмата е качена преди по-малко от два часа, за какви впечатления може да става и дума дори?

Дано скоро добавят подръжка на WINDOWS 7 a не само на бизнес серията във форума им пишеше че на този етап от бета тестването на КИС 2010 няма да се добави подръжка на новите разработки на Майкрософт.

При мен се получава гадно бъгче. При ъпдейт внезапно се рестартира компютъра

Edit: Сега уж се ъпдейтна, но стои на Out of Date, май не може да се ъпдейтне коректно.

Редактирано от bogidan4o (преглед на промените)

Отиди в C/Windows/Debug ,каквото има в папката(заедно с подпапка UserMode,ако има такава) ми го прати,по скоро търсим запис на системата за въпросния рестарт на какво по-точно се дължи, трябва да има текстови файл.Дано ти е нагласен предварително Windows да записва крашовете.

11915799.jpg

Edit: Благодаря,сега ще го разгледам.

Ъъъ,не виждам да има запис,по скоро е било рестарт на explorer.exe . Под Vista имах такъв проблем, рестартираше се explorer.exe при сканиране на току що свален файл с десен бутон.Тогава версията беше все още beta 2009

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

ЕЕЕеееееееееееее Kaspersky са вкарали Sandboxie... а аз като говорех за Sandboxie още преди година.Би било чудесно да се стартират нещата в изолирана среда и да няма допир всъщност до системата.Да!... има какво да се учи от тази малка програмка а Kaspersky не биха си позволили да загyбят своята клиентела.Ако програмата равоти без грешка и засича също така добре ще си възвърне стара слава.Като гледам Авира Suit каква стена са вкарала се чyдя тези хора наред ли са?

Дано скоро добавят подръжка на WINDOWS 7 a не само на бизнес серията във форума им пишеше че на този етап от бета тестването на КИС 2010 няма да се добави подръжка на новите разработки на Майкрософт.

Ще има MP1 когато излезе RC то на Windows 7

Причини за редакцията: БЕТА версията е доста нестабилна все още и не е препоръчително да се инсталира засега.

Нека минат няколко версии и тогава.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Edit: Сега уж се ъпдейтна, но стои на Out of Date, май не може да се ъпдейтне коректно.

При мен също нещеше да се ъпдейтва. Направих няколко опита, рестартирах и пак седи на Out of Date.

Тогава ми хрумна да спра самозащитата, понеже си помислих че не може да инсталира обновленията, а не че не ги изтегля (което се вижда с грагфиката).

И хоп ъпдейтна се biggrin.gif Включих отново самозащитата....

Сега на пръв поглед всичко изглежда наред...

/Правя това на виртулната машина/

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

При мен също нещеше да се ъпдейтва. Направих няколко опита, рестартирах и пак седи на Out of Date.

Тогава ми хрумна да спра самозащитата, понеже си помислих че не може да инсталира обновленията, а не че не ги изтегля (което се вижда с грагфиката).

Ами по принцип това не е нормално защото самозащитата не позволява да влязат вирусните дефиниции а това е Bugg!!!Трябва да се докладва за да го оправят

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Ами по принцип това не е нормално защото самозащитата не позволява да влязат вирусните дефиниции а това е Bugg!!!Трябва да се докладва за да го оправят

Добре, но аз не знам как да докладвам.

Преди малко програмата сама изпрати до създателите си информация за внезапен краш.( avp.exe .... problem, and need to close...)

Добре, но аз не знам как да докладвам.

Преди малко програмата сама изпрати до създателите си информация за внезапен краш.( avp.exe .... problem, and need to close...)

Няма ли link за докладване на Бета тестери

http://case.kaspersky.fr/

Не е ли това?

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

А какви са промените?! Напишете ги за да видим върху какво се работи!

ЕЕЕеееееееееееее Kaspersky са вкарали Sandboxie... а аз като говорех за Sandboxie още преди година.Би било чудесно да се стартират нещата в изолирана среда и да няма допир всъщност до системата.Да!... има какво да се учи от тази малка програмка а Kaspersky не биха си позволили да загyбят своята клиентела.Ако програмата равоти без грешка и засича също така добре ще си възвърне стара слава.Като гледам Авира Suit каква стена са вкарала се чyдя тези хора наред ли са?

Касперски отдавна вкараха модул, с който се стартират приложенията в изолирана среда. Тоест във версия 2009 при стартиране на ново приложение то се вкарва в такава изолирана следа и се проследява действието на програмата при нейната работа (достъп до регистри, ресурси, интернет, файлове и т.н.). По този начин се анализира дали една програма може да навреди по някакъв начин на компютъра! Да във версия 2010 ще има Sandboxie, което е продължението на този анализатор...

Моля, ако не знаете какво правите не инсталирайте бета версии!

При инсталирането на тази бета версия тя НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБНОВЯВА! И даже е написано да се спре автоматичното обновяване и такова да не се прави. Програмата все още е в ранен бета стадии и са възможни много сривове на системата и сини екрани, още след първият рестарт..... Проверете и тогава, ако поемате риска, инсталирайте...

Касперски отдавна вкараха модул, с който се стартират приложенията в изолирана среда. Тоест във версия 2009 при стартиране на ново приложение то се вкарва в такава изолирана следа и се проследява действието на програмата при нейната работа (достъп до регистри, ресурси, интернет, файлове и т.н.). По този начин се анализира дали една програма може да навреди по някакъв начин на компютъра! Да във версия 2010 ще има Sandboxie, което е продължението на този анализатор...

Да Анализатор.... ,но сега си има баш Sandbox което е още по-добре ;)

Към всички форумци с мераци за 2010 версия:

Това е Бета версия в най ранен стадий и лично аз ще я тествам засега на виртуална машина На всички които имат мерак да се запознаят и участват в тестовете нека знаят,че може да има срив в системата,дори е напълно вероятен такъв. Пробвайте я на някой ОТПИСАН компютър или на виртуална машина поне засега.

Къде и как се участва в БЕТА теста моля прочетете тук:

http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=111778

Ще повторя

Всичко това е изнесено във форума на Касперски Лаб и който има желание нека се регистрира и участва в теста.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.