Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-хубавият ден в живота...Кой е той?

Featured Replies

Кой е най-прекрасният ден в живота Ви?С какво той е по-прекрасен от останалите?Често ли си спомняте за него? :bye:

Редактирано от regiii (преглед на промените)

Сякаш ми се струва, че имаше подобна тема доста отдавна :whist: Но карай :yanim:

Ами май така като се замисля това е деня, в който съм се родила!

Дори и тогава да не съм съзнавала колко е важен и колко прекрасен ден е за мен сега вече го разбирам. Ами ако не беше този ден то нямаше да изживея всичките прекрасни мигове и изобщо всичко досега!

Ако не е този ден за всеки никога няма да разберем какво е щастие, омраза, любов. Ето затова най-щастиливия ден е Рожденният ми ден!

А дали си го спомням, не мисля по скоро си го представям :clap:

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Донякъде съм сагласна с varvarinata ,на аз лично се надявам да имам още щастливи дни като този! biggrin.gif

За мен рожденният ми ден не е толкова важен,даже не всеки път го празнувам.Не знам защо,сигурно ми е гадно че остарявам.Най-щастливия ден в живота ми е когато бях в Барселона.Обиколил съм почти цала Европа но този град страшно много ме привлича.Една от мечтите ми бе да го посетя.

Сега като се замисля и не мога да определя кой е най-хубавия ден в живота ми,защото всеки си е хубав и се случва нещо,което да ме зарадва.Най-важното е да си усмихнат и всички дни ще ти се струват прекрасни! :wors:

dundi_d да така е и аз се надявам да имам още такива щастливи "мигове" и може би следващия толкова важен ден ще бъде, когато родя първото си дете ...

А bo6ko не ме разбираш правилно, деня не е всеки мой рожден ден...не, дори понякога са били доста тъжни тези дни... говоря за деня, в който за първи път съм поела дъх и съм отворила очи :wors:

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Е как кой - преди 20 години, когато съм се пръкнал и съм казал 'уааааааааааааа' :)

Сега като се замисля и не мога да определя кой е най-хубавия ден в живота ми,защото всеки си е хубав и се случва нещо,което да ме зарадва.Най-важното е да си усмихнат и всички дни ще ти се струват прекрасни! :mark:

<{POST_SNAPBACK}>

Така е,но винаги има един или няколко дни през които ти се е случило нещо прекрасно,което няма да забравиш до края на живота си.Varvarinata разбрах те но едва ли раждането ми е било голям кеф.По скоро сигурно съм бил сърдит че ми развалят спкойствието :)biggrin.gif

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

Най-хубавият ден за мен -

всеки ден,в който мога отново да обичам,

всеки ден,в който съм с хората,които ме карат да се усмихвам,

всеки ден,в който мога отново да прегърна,да погаля,да простя,

всеки ден,в който отново ме целува Слънцето,

всеки ден,в който мога да поплача заедно с дъжда...

...И сега като се замислих защо нямам един единствен ден,осъзнах,че всъщност съм щастлив човек-щом обичам всеки един от живота си,даже и тъжния...

:yanim:

И за мен наи-щастливия ден е когато съм се родила...И всеки път когато се замися за този ден се чуствам по-добре :)

• Автор

Айде и аз да споделя - най-хубавият ден в живота ми(може би!),беше когато установих,че съм влюбене(като допълнение - най-лошият беше този,в който разбрах,че споделената любов не съществува - по мое мнение sad.gif )

Много философски въпрос,може да се погледне от няколко страни

най-хубавият ден рожденния или пък" най-хубавия ден днешния" това беше някаква философска мъдрост.Но можеш ли да сравняваш дните всеки ден е уникален и различен от другия,всеки ден щом си жив и здрав е най-хубавия,всеки ден се раждаме и умираме вътрешно в себе си,всеки ден от живота е най-хубавия ден.Целият ми живот е най-хубавият ден за мен.

"отбелязвам в календара

всеки ден-какво е бил за мен.

като остарея да го гледам и младея."

:bye:

Като се замисля установявам, че всеки ден, когато имам възможност да се видя с любимия човек, е най-хубавия ден в живота ми..... той прави дните ми щастливи и се надявам и аз да правя същото за него, всеки ден, в който имам възможност да му кажа, че го обичам осмисля цялото ми съществуване.

Имал съм много най-хубави дни...и всичките ги обичам и помня..

Но, все си мисля, че НАЙ-ХУБАВИЯТ ми ден предстои.!!!

Но искрено завиждам на тези, за които най-хубавият ден е утрешният!!!! :)

Редактирано от kao (преглед на промените)

Няма сила, която да гарантира, че Утре ще има.

Миналото си е минало, хубаво или лошо.

Затова най-хубавия ми ден е ДНЕС.

юмного са щастливите ни в живота на един човек, но най- щастливия в моя живот е раждането на детето ми.

Мисля, че няма смисъл да обяснявам защо. Всеки ще го изпита някой ден!

По мое мнение най-хубавия ден в живота на човек е този който проспива целия...уточнявам и не сънува нищо.

Май и аз като много други тук смятам, че всеки ден от живота ни е все по-прекрасен! И това всъщност не е учудващо като се има предвид, че дните са си лично наши, пропити с нашите чувства, изминати с нашите преживявания и запаметени в нашите сърца. Затова бъдете оптимисти, забавлявайте се, обичайте, живейте...всичко останало ще се нареди само! :)

• 7 месеца по-късно...

Добре тема...Много са хубавите ми дни.Но най-незабравимият ден ми е когато за първи път ходех на море :)

Денят,в който откриеш хармонията в себе си.

• 3 седмици по-късно...

Най-хубавият ден в живота...Всеки ден когато съм с любимите ми хора,но най-вече денят в който родих дъщеря си.За мен лично няма по-хубав ден от този в който даряваш живот.

Обикновено нах-хубавия ден от живота изниква като спомен след дългите години-може би това е денят в койти си срещнал любимия човек,денят на сватбата,когато си получил признание за дългогодишния си труд или когато си бил близко до роднините си.

Сега не мога да отговоря,но се надявам когато един ден си отивам от този свят,да имам време да се поразровя из живота си и да мога да отговоря тогава.И ако в отговора ми се съдържат не един а много такива дни-значи съм го изживяла пълноценно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.