Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е Луцифер?

Featured Replies

...за бандата-позна, но за това, че Христос било юдейския паднал дух яхве('аз съм') си в леееека заблудка Публикувано изображение

С мускетарското си кредо се просъединявай към Идан и 'седемте хълма на цион'(Шива Хара на будисткия 'Зион').

Това е демон, който копира Шива. Символ на илюминати.

Съжалявам не съм от отборът ти с Люцката. Не изповядвам лунни култове и демонизъм.

Цялата тема бе насочена да съпостави падналия дух луцифер с ПО-ДРЕВНИ НЕЩА от него и да даде релация с настоящата епоха и световното правителство на илюминати, което искат да управляват матер. свят без Бог с паднали духове-наги.

'Тот' е фабрикация на Шива.

Първият египетски фараон Менес е от династията Висва Митра, и аватарът на Вишну- "Парашу-Рама" прогонва до река Нил.

Египетската цивилизация е на демони(не-'богове'), които КОПИРАТ ВЕДИЧЕСКИТЕ! :cheers:

Демоните ползват паднали духове. Публикувано изображение

Приемам за момент версията ти за вярна.Аменхотеп IV тогава какъе се явява?Кришна?

П.п. И не се връзвай на градския си,той е известен в целия форум,ама ти май на четеш другите раздели. :huh:

• Отговори 567
  • Прегледи 64,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

.....разбира се, че деля и дискриминирам нешата. Но не по кръв и материя.

Но тука за 'Новака' се пошегувах.

Освен това, нали знаеш, че концепцията за безличност не е присъща на Вечността отвъд материята?.. Само мъртвата материя е безлична- камъкът и скалите.

Предлагам да не бъдем лицемреи, само и само, защото сме искали да се наслаждаване на сетивата и егото си. :huh:

Бог е личност. С определна форма и име, макар и Трансцедентални!

Фантастиките са паднали духове, с цел МАЙА, заблуда. Това е именно луцифер. Съблазън с цел душата да остане в материята. Публикувано изображение

Така - оборен си и по двата пункта много лесно.

Първо - камъкът и скалите и те са живи.

NB! - Няма мъртва материя, откак божия дух е слязъл върху нея.

И това дължим точно на Луцифер. Онзи - Първият Син, който е "паднал", не е паднал, щото се е подхлъзнал, а е пратен от бога в материята, така образно да го кажа. Това "слизане" не е случаен финт на бога, а съвсем премерено движение.

От тогава бездната оживява, хаосът се организира - всяко едно материално нещо не е само поглъщаща гола материя, а е носител и на искрица живот, скрита дори и много дълбоко вътре в него - искрата огън, донесена именно от Луцифер в материята. Вече друг въпрос е доколко дебели стени отделят искра от искра и живот от живот. И с какво е трябвало да се справя Луцифер, за да оживее тази мъртва материя.

Второ - кой е тоя твой бог, дето имал форма - рупи... Не обърквай конкретика с логика! Логосът е именно абстрактното познание, а не формалното. Идеята, която надхвърля света на конкретното първично предметно-образно мислене. Бог е идея и нищо повече, той не може да има форма и лице, именно заради това се казва във всички учения, че бог е непознаваем... и се явява в разни лица. Него не можеш да познаеш чрез сетивата си, както заявяваш ти.

Проявата на бога, виж, е съвсем друго нещо - формата е проявата на божествеността тук, в света на формите и формалните хора с формалното мислене...

Ако ли пък твоят бог е формален, то май се доближава до твоите демони повече, отколкото предполагаш. Не искам да те засегна с нищо, не ме разбирай погрешно - но моят бог не ме е обсебил, а я се виж ти - във всяка тема говориш все за него до втръсване. И да ти шушна нещо - по този начин заявявайки, че не искаш да бъдеш лицемер, ти ставаш точно такъв, понеже лица мериш - на богове и по този начин девалвираш своя и така го обез-личаваш, че му смачкваш фасона направо.

А ти как делиш нещата - по дух и материя ли? А знаеш ли какво е дух без материя и материя без дух - именно това е смъртта. Дори Христовият дух заявява, че има матер-ия - Светата пневма по гностически, а на езика на православието - Светият дух.

А ти си дели и разделяй, няма лошо. Накрая ще стигнем до един известен в психологията феномен - ще останеш само ти единствен вярващ в истинския бог, а всички други ще отричаш като изповядващи вери в паднали духове...

• Автор

Материята е мъртва.

Земя-Водя-Огън-Въздух-Етер(ваккум)-Ум-Разум-Его, всичко това е мъртвак, поодредено от грубо към най-фино.

Това се нарича матрица.

Живото същество идва от индивидуалната душа-"джива-атма"

и Свръх-душата -"Парам-Атма". Първата безкрайно малка, второто-безкрайно голямо, Свети дух.

"ПАДНАЛ ДУХ" Е ИНДИВИДУЛАНА ДУША+ФИНА МАТЕР(ум, разум и его).

Пак ти обръщам внимание, че вече бъркаш духовете.Серизона каша е в главата ти.

Върви доста стабилно към илюминизъм.Идеална маша си илюминати да те ползват директно и индиректно.

Ти вече си зарибена със сенсуализъм.

Така - оборен си и по двата пункта много лесно.

Първо - камъкът и скалите и те са живи.

NB! - Няма мъртва материя, откак божия дух е слязъл върху нея.

И това дължим точно на Луцифер. Онзи - Първият Син, който е "паднал", не е паднал, щото се е подхлъзнал, а е пратен от бога в материята, така образно да го кажа. Това "слизане" не е случаен финт на бога, а съвсем премерено движение.

От тогава бездната оживява, хаосът се организира - всяко едно материално нещо не е само поглъщаща гола материя, а е носител и на искрица живот, скрита дори и много дълбоко вътре в него - искрата огън, донесена именно от Луцифер в материята. Вече друг въпрос е доколко дебели стени отделят искра от искра и живот от живот. И с какво е трябвало да се справя Луцифер, за да оживее тази мъртва материя.

Второ - кой е тоя твой бог, дето имал форма - рупи... Не обърквай конкретика с логика! Логосът е именно абстрактното познание, а не формалното. Идеята, която надхвърля света на конкретното първично предметно-образно мислене. Бог е идея и нищо повече, той не може да има форма и лице, именно заради това се казва във всички учения, че бог е непознаваем... и се явява в разни лица. Него не можеш да познаеш чрез сетивата си, както заявяваш ти.

Проявата на бога, виж, е съвсем друго нещо - формата е проявата на божествеността тук, в света на формите и формалните хора с формалното мислене...

Ако ли пък твоят бог е формален, то май се доближава до твоите демони повече, отколкото предполагаш. Не искам да те засегна с нищо, не ме разбирай погрешно - но моят бог не ме е обсебил, а я се виж ти - във всяка тема говориш все за него до втръсване. И да ти шушна нещо - по този начин заявявайки, че не искаш да бъдеш лицемер, ти ставаш точно такъв, понеже лица мериш - на богове и по този начин девалвираш своя и така го обез-личаваш, че му смачкваш фасона направо.

А ти как делиш нещата - по дух и материя ли? А знаеш ли какво е дух без материя и материя без дух - именно това е смъртта. Дори Христовият дух заявява, че има матер-ия - Светата пневма по гностически, а на езика на православието - Светият дух.

А ти си дели и разделяй, няма лошо. Накрая ще стигнем до един известен в психологията феномен - ще останеш само ти единствен вярващ в истинския бог, а всички други ще отричаш като изповядващи вери в паднали духове...

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Автор

Lucia... много красиво разказваш...

...ми 'красиво'!?.. луцифер се нарича "О-МАЙА"(изкусител, който се преструва за 'бог')..

нали знаеш, че с окултизъм се занимават ЛУННИТЕ култове.

Аз изповядвам Кришна-съзнание, което е Слънчев култ отвъд дуалността на хексаграма?..

Ти ме връщаш пак на магията?..... :rolleyes:

Пак ще повторя: "Маги' е персийското име за 'Маха'- прозвише за Маха-Дева или Шива. Публикувано изображение

Той е най-големия магьосник, за който го обожават и духове и демони, един от който е луцифер.

А сега кажи какво е подписа в логото ми, да те видя?... Можеш ли да позанеш една банда, която е взела символа на Шива(горния тригълник) и илюзията, с цикли Майа, като отражение долу?... за Шри Янтра, Мандала чувала ли си?

А за ОМ?...

Публикувано изображение

...кое е по-хубаво?- да ядеш плодове или пасти с нишесте, подсладители и ароматизатори?..... Публикувано изображение

О-култ значи скрито, култивирано в нещо друго. Не само лунните се занимават с това. Маги... казваш, а какво е например това, да плюнеш на земята и размесиш плюнката си с кал, да намажеш очите на слепец по рождение и той да прогледне... Значи вие мислите, че Христос е магьосник, щото това го прави той, а не някой друг. А Христос не е лунен, а Слънчев бог.

Ом е звукът за Майката. Тат е Бащата. Сат е Синът. Това е така наречената троица в християнството, същата я има и при хиндуизма - в лицето на Тримурти.

Материята е мъртва.

Земя-Водя-Огън-Въздух-Етер(ваккум)-Ум-Разум-Его, всичко това е мъртвак, поодредено от грубо към най-фино.

Това се нарича матрица.

Живото същество идва от индивидуалната душа-"джива-атма"

и Свръх-душата -"Парам-Атма". Първата безкрайно малка, второто-безкрайно голямо, Свети дух.

"ПАДНАЛ ДУХ" Е ИНДИВИДУЛАНА ДУША+ФИНА МАТЕР(ум, разум и его).

Пак ти обръщам внимание, че вече бъркаш духовете.Серизона каша е в главата ти.

Върви доста стабилно към илюминизъм.Идеална маша си илюминати да те ползват директно и индиректно.

Ти вече си зарибена със сенсуализъм.

Кашата е в твоята глава - не само твоето учение казва, че материята е мъртва. Те сектанските лафове с това си приличат най-много.

Няма мъртва материя! Материята е раждаща живот от момента, в който светия божи дух слиза върху нея и я засява с живот, образно казано. Нима се опитваш да ме убедиш, че щом светият дух е проникнал в материята и мигом след това е умрял...

Именно това е заслугата на Луцифер.

От тогава навсякъде материята се явява почва. И в нея гъмжи от живот, който някои не могат да видят. Ти можеш ли да видиш душата на камъка? Аз мога.

• Автор

Да, благодаря за комплимента.

(направи справка за графата 'луцифер'(с черврно и ще видиш че всичко си отговаря за тебе 1:1) И после се чдуш, защо познавам за тебе- МИ ПОЛЗВАМ ЗНАНИЕТО "ВЕДА". То е Авторитетно от Бога, не на паднали духове от типа "луцифер".

Окулт значи ДУХ СКРИТ В МАТЕРИЯТА, ЛУНЕН КУЛТ. Занимават се НЕВЕЖИ с него, тип шайви и демоните от дервитните цивилизация на ВЕДА(вкл. и 'абрахамизма'- С ДУХА В МАТЕРИЯТА. Още 'кръг на преражданията'- САМСАРА.

Трансцедентализма е Слънчев култ, ното НЕ Е 'О-КУЛТ'(циклене в кръг в астралът на матрицата)

Тези египетски 'богове' са ДЕМОНИ, КОИТО КОПИРАТ ВЕДИЧЕСКИТЕ ДЕВИ[/b]. ТЕ НЕ СА ИСТИНСКИ ОРИГИНАЛИ!

Споменах ти, че Водолей-архетип се стреми към ОРИГИНАЛ. Везни по-скоро ще гледа някоя красиво ОМАЙНО копие. ....което е МЕНТЕ в своята си същност. :rolleyes:

Какво е харакетрно за ЖИВОТО СЪЩЕСТВО(джива-атма)?- то има съзнание и ИНДИВИДУАЛНА душа. КАМЪКЪТ НЯМА ДУША, СЪЗНАНИЕ и ИНДИВИДУЛАНОСТ!

Много си привързана към материята и за това не се разбираме с тебе. :sobbing:

Имаш масонизирано съзнание. Същото светоусещане на масон. Спекулативен.

Но, както се казва: ВСЕКИ ЩЕ ПОЛУЧИ, ТОВА КОЕТО ИСКА! Публикувано изображение

О-култ значи скрито, култивирано в нещо друго. Не само лунните се занимават с това. Маги... казваш, а какво е например това, да плюнеш на земята и размесиш плюнката си с кал, да намажеш очите на слепец по рождение и той да прогледне... Значи вие мислите, че Христос е магьосник, щото това го прави той, а не някой друг. А Христос не е лунен, а Слънчев бог.

Ом е звукът за Майката. Тат е Бащата. Сат е Синът. Това е така наречената троица в християнството, същата я има и при хиндуизма - в лицето на Тримурти.

Кашата е в твоята глава - не само твоето учение казва, че материята е мъртва. Те сектанските лафове с това си приличат най-много.

Няма мъртва материя! Материята е раждаща живот от момента, в който светия божи дух слиза върху нея и я засява с живот, образно казано. Нима се опитваш да ме убедиш, че щом светият дух е проникнал в материята и мигом след това е умрял...

Именно това е заслугата на Луцифер.

От тогава навсякъде материята се явява почва. И в нея гъмжи от живот, който някои не могат да видят. Ти можеш ли да видиш душата на камъка? Аз мога.

Да, благодаря за комплимента.

(направи справка за графата 'луцифер'(с черврно и ще видиш че всичко си отговаря за тебе 1:1) И после се чдуш, защо познавам за тебе- МИ ПОЛЗВАМ ЗНАНИЕТО "ВЕДА". То е Авторитетно от Бога, не на паднали духове от типа "луцифер".

Окулт значи ДУХ СКРИТ В МАТЕРИЯТА, ЛУНЕН КУЛТ. Занимават се НЕВЕЖИ с него, тип шайви и демоните от дервитните цивилизация на ВЕДА(вкл. и 'абрахамизма'- С ДУХА В МАТЕРИЯТА. Още 'кръг на преражданията'- САМСАРА.

Трансцедентализма е Слънчев култ, ното НЕ Е 'О-КУЛТ'(циклене в кръг в астралът на матрицата)

Тези египетски 'богове' са ДЕМОНИ, КОИТО КОПИРАТ ВЕДИЧЕСКИТЕ ДЕВИ.

Какво е харакетрно за ЖИВОТО СЪЩЕСТВО(джива-атма)?- то има индивидуланост и ИНДИВИДУАЛНА душа. КАМЪКЪТ НЯМА ДУША, СЪЗНАНИЕ и ИНДИВИДУЛАНОСТ!

Много си привързана към материята и за това не се разбираме с тебе. :rolleyes:

Имаш масонизирано съзнание. Същото светоусещане на масон. Спекулативен.

Но, както се казва: ВСЕКИ ЩЕ ПОЛУЧИ, ТОВА КОЕТО ИСКА! Публикувано изображение

Човече, ти наричаш моя бог Христос невежа, така ли?! Аз мога ли да тегля една майна на твоя, тогава?

Понятие дори за трансцендент нямаш ти. Дори не си го и помирисал. Казах ти - в периода на инволюцията всичко е слизало надолу, не е падало.

ИМЕННО ТУК Е СПЕКУЛАЦИЯТА НА ВСИЧКИ СЕКТАНСКИ И РАЗДЕЛЯЩИ ОБЩЕСТВА, УЧЕНИЯ И РЕЛИГИИ - НАРИЧАТ СЛИЗАНЕТО НА ДУХА В МАТЕРИЯТА ПАДАНЕ. СЪЩО И ГРЕХОПАДЕНИЕ. В РАННОТО ХРИСТИЯНСТВО ТАКЪВ ТЕРМИН ГРЯХ НЕ Е ИМАЛО, ТОЙ Е ДОБАВЕН ПО-КЪСНО ОТ ПЪЗЛЬОВЦИ ПАПИ И ЕВНУСИ-ЕВАНГЕЛИСТИ И ТАКА СЕ Е СЛОЖИЛО КРАЙ НА ЦЯЛАТА ПРЕКРАСНА ИДЕЯ, ЗАЛОЖЕНА В ХРИСТА. ЗАЩОТО ТОЙ Е ЛЮБОВ.

Айде сега кажи ми ти как наричаш слизането на светия дух върху човека Исус - падане ли?

Не ми казваш, защото знаеш, че съм права и ще се срутят всичките ти фалшиви подпори, на които се крепиш, за да изтикваш на преден план твоя бог и да оплюваш другите - раздлението и падението.

Въобще не си достотен партньор за спор - като нямаш необходимия довод започваш с нападки и обиди и квалификации, а това изпортва спора като същност. А тя е красива - защото именно в счепкването, а не в деленето и бягането на различни страни, се поражда истината.

Мъртва е твоята материя. Там ти е проблема.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

• Автор

Христос нито е 'Бог', нито е ПАДНАЛ ДУХ -луцифер!

Луцифер е паднал дух, Христос е ОРИГИНАЛЕН СВЕТИ ДУХ(НА КРИШНА), който връща пак в Трансцеденталния свят.

Илюминати ти те, "барабар Петко с мъжете" говорят, че хем са ристиени, хем луцифериани.

В огромна илюзия си! Не знам дали съзнаваш как САМА се заплиташ от невжество в материята, КОЯТО Е ЦИКЛИЧНА, с цикли към ЗЛО. Публикувано изображение

Пак те подсещам, че след "нектарът на Везни" идва "отровата на Скорпиона", ако изповядваш цикличната матрица. Публикувано изображение

ПС: Всичко, кмоето ти говоря не е 'мое', а е ДИРЕКТНО ОТ ВЕДА и всеки, който се интересува може да го провери не само на теория в свещените писания(састри), но и на практика.

Твоето е ФАНТАЗИЯ, идваща от егото и ума ти.-ЛУЦИФЕР. Публикувано изображение

ПС: Никъде не се казва, че "Светия дух е 'паднал в Христос". При Христос има мисия- 'Слизане' НО ВЕДНАГА Качване. Той и за това не 'Бога',а Син на Бога, ачаря, аватар, гуру. ТВОЕТО Е ПАДЕНЕНИЕ ПРОДЪЛЖАВАНЕ В МАТЕРИЯТА, КОЯТО Е ИНЕРЦИОННА!

Човече, ти наричаш моя бог Христос невежа, така ли?! Аз мога ли да тегля една майна на твоя, тогава?

Понятие дори за трансцендент нямаш ти. Дори не си го и помирисал. Казах ти - в периода на инволюцията всичко е слизало надолу, не е падало.

ИМЕННО ТУК Е СПЕКУЛАЦИЯТА НА ВСИЧКИ СЕКТАНСКИ И РАЗДЕЛЯЩИ ОБЩЕСТВА, УЧЕНИЯ И РЕЛИГИИ - НАРИЧАТ СЛИЗАНЕТО НА ДУХА В МАТЕРИЯТА ПАДАНЕ. СЪЩО И ГРЕХОПАДЕНИЕ. В РАННОТО ХРИСТИЯНСТВО ТАКЪВ ТЕРМИН ГРЯХ НЕ Е ИМАЛО, ТОЙ Е ДОБАВЕН ПО-КЪСНО ОТ ПЪЗЛЬОВЦИ ПАПИ И ЕВНУСИ-ЕВАНГЕЛИСТИ И ТАКА СЕ Е СЛОЖИЛО КРАЙ НА ЦЯЛАТА ПРЕКРАСНА ИДЕЯ, ЗАЛОЖЕНА В ХРИСТА. ЗАЩОТО ТОЙ Е ЛЮБОВ.

Айде сега кажи ми ти как наричаш слизането на светия дух върху човека Исус - падане ли?Не ми казваш, защото знаеш, че съм права и ще се срутят всичките ти фалшиви подпори, на които се крепиш, за да изтикваш на преден план твоя бог и да оплюваш другите - раздлението и падението.

Въобще не си достотен партньор за спор - като нямаш необходимия довод започваш с нападки и обиди и квалификации, а това изпортва спора като същност. А тя е красива - защото именно в счепкването, а не в деленето и бягането на различни страни, се поражда истината.

Мъртва е твоята материя. Там ти е проблема.

Христос нито е 'Бог', нито е ПАДНАЛ ДУХ -луцифер!

Луцифер е паднал дух, Христос е ОРИГИНАЛЕН СВЕТИ ДУХ(НА КРИШНА), който връща пак в Трансцеденталния свят.

Илюминати ти те, "барабар Петко с мъжете" говорят, че хем са ристиени, хем луцифериани.

В огромна илюзия си! Не знам дали съзнаваш как САМА се заплиташ от невжество в материята, КОЯТО Е ЦИКЛИЧНА, с цикли към ЗЛО. Публикувано изображение

Пак те подсещам, че след "нектарът на Везни" идва "отровата на Скорпиона", ако изповядваш цикличната матрица. Публикувано изображение

ПС: Всичко, кмоето ти говоря не е 'мое', а е ДИРЕКТНО ОТ ВЕДА и всеки, който се интересува може да го провери не само на теория в свещените писания(састри), но и на практика.

Твоето е ФАНТАЗИЯ, идваща от егото и ума ти.-ЛУЦИФЕР. Публикувано изображение

От твоята камбанария всичко, което не е Кришна, е зло. Защото те е страх от слизане. Стой си там на върха гол дух само, лишен от материя... Знаеш ли какво е дух без материя... и с какво водя спор сега аз...

Христос не е паднал дух, ала според теб е правел магии, щом е изцерявал болни, слепи и сакати, така ли...

Илюминатите не ги зная, но Луцифер и Христос са едно. Това вече зная и то добре.

Не плаши Везна с отрова - тя ще я дозира толкова прецизно, че ще направи от нея лекарство.

Господ не съществува - еволюцията си го е доказала.Просто за хората е по-лесно да вярват в нещо и да си мислят,че в трудни ситуации някоя всевишна сила ще им помогне.В действителност обаче тази сила не съществува и те се оправят сами мислейки си че господ им е помогнал.Естествено без "божиите закони" щеше да настъпи един доста стабилен хаос на около.

По темата Луцифер е питбула на съседа ми Гошо.А библейският Луцифер съществува точно толкова колкото и бог - не съществува Публикувано изображение

А и не намесвайте масоните,защото нямат нищо общо с бог и с религията.

• Автор

Христос не е паднал дух, ала според теб е правел магии, щом е изцерявал болни, слепи и саката, така ли...

Не плаши Везна с отрова - тя ще я дозира толкова прецизно, че ще направи от нея лекарство.

Никъде не съм споменавал, че "Христос е паднал дух". напротив-Христос е свети дух, който те ИЗДИГА.

ЛУЦИФЕР Е ПАДНАЛ Дух. Той продължава по инерция надолу в материята...в мрака до Безданата с по-висшите демонични субординации на падналите духове.

ЛУЦИ, МОЛЯ ТЕ ЧЕТИ ПО-ВНИМАТЕЛНО!

ПС: Не плаша Везни с отрова, само и поприпомням факти(след Везна след кармично и еволюционно в матрицата-СКОРПИОН, след Водолей следва Риби, архетипа на Христос Публикувано изображение ). Ако иска 'да се радва', ако иска 'да се плаши'-нейна си работа!

Господ не съществува - еволюцията си го е доказала.Просто за хората е по-лесно да вярват в нещо и да си мислят,че в трудни ситуации някоя всевишна сила ще им помогне.В действителност обаче тази сила не съществува и те се оправят сами мислейки си че господ им е помогнал.Естествено без "божиите закони" щеше да настъпи един доста стабилен хаос на около.

По темата Луцифер е питбула на съседа ми Гошо.А библейският Луцифер съществува точно толкова колкото и бог - не съществува Публикувано изображение

А и не намесвайте масоните,защото нямат нищо общо с бог и с религията.

...щом казваш?.. "Гарнация-Франция"! Публикувано изображение

yep.Also разумните хора правят заключения на базата на доказателства(за еволюцията например),докато овчиците,които не могат или ги е страх да мислят вярват на Пенчо,който им е казал,че бог съществува и си мислят,че нещо ще направи,но поради неговата липса нищо се не случва и хората сами си оправят живота. :) С нещо да ти е показано,че господ или луцифер съществуват?Или,че пък масоните са точно тези от филмите с църковните простотии?

Редактирано от BloodRaveN (преглед на промените)

Никъде не съм споменавал, че "Христос е паднал дух". напротив-Христос е свети дух, който те ИЗДИГА.

ЛУЦИФЕР Е ПАДНАЛ Дух. Той продължава по инерция надолу в материята...в мрака до Безданата с по-висшите демонични субординации на падналите духове.

ЛУЦИ, МОЛЯ ТЕ ЧЕТИ ПО-ВНИМАТЕЛНО!

ПС: Не плаша Везни с отрова, само и поприпомням факти(след Везна след кармично и еволюционно в матрицата-СКОРПИОН, след Водолей следва Риби, архетипа на Христос Публикувано изображение ). Ако иска 'да се радва', ако иска 'да се плаши'-нейна си работа!

...щом казваш?.. "Гарнация-Франция"! Публикувано изображение

Ето - аз те чета, ала ти сам знаеш ли изобщо какво пишеш. Справка - "Окулт значи ДУХ СКРИТ В МАТЕРИЯТА, ЛУНЕН КУЛТ. Занимават се НЕВЕЖИ с него."

Да те питам - знаеш ли ти, който отричаш окулта какво, всъщност, значи той. И знаеш ли по твоята логика колко много окултни магии е извършил Христос. Ха сега, хем не е паднал дух, хем с магии и окултизъм се занимава. Само примерът с петте хляба и двете риби е достатъчен...

Ти делиш и отричаш. Така нищо няма да разбереш за живота. Отрицанието на нещо, каквото и да било то, не води до неговото разбиране. Всички секти и сектанти си приличат именно по това. Те отричат и разделят, затова не разбират нищо накрая и си остават отделно от живота.

• Автор

Люци, потвърждавам и се подписвам с двете ръце за дефиницията си за "О-култ" . Публикувано изображение

Окулта е именно ФЕНОМЕНАЛНИЯ СВЯТ- ПАДНАЛИЯ ДУХ В МАТРИЦАТА.

Според тебе, дали знам известни окултисти?... Примерно Основателя на "Златната Зора", илюмината-розенкройцер и съветник на циониста "Стрелец"-Чърчъл -ВЕЗНАТА АЛИСТЪР КРОУЛИ. Публикувано изображение

Пак те насочвам, че СЪЩНОСТТА НА УЧЕНИЕТО НА ХРИСТОС НЕ Е ОКУЛТ, а ТРАНСЦЕДЕНТАЛИЗЪМ-ИЗКУПВАНЕ НА ВЕЧНИЯ СИ ЖИВОТ, КАТО СПИРА КАРМИЧНИТЕ ОКУЛТНИ ПРАКТИКИ!

Защо мислиш, че ристенството днес е стигнало ниво многократно по-ниско от тогавашните фарисеи, срещу, който Христос е отправял критиката си?...

Дължи се ОКУЛТ в Трансцедентализма на Христос. НЕСЪВМЕСТИМИ НЕЩА! :) Адолф Хитлер, един отявлен окултист , е декларирал, че е ........"ХРИСТИЯНИН"!

Публикувано изображение

Ето - аз те чета, ала ти сам знаеш ли изобщо какво пишеш. Справка - "Окулт значи ДУХ СКРИТ В МАТЕРИЯТА, ЛУНЕН КУЛТ. Занимават се НЕВЕЖИ с него."

Да те питам - знаеш ли ти, който отричаш окулта какво, всъщност, значи той. И знаеш ли по твоята логика колко много окултни магии е извършил Христос. Ха сега, хем не е паднал дух, хем с магии и окултизъм се занимава. Само примерът с петте хляба и двете риби е достатъчен...

Ти делиш и отричаш. Така нищо няма да разбереш за живота. Отрицанието на нещо, каквото и да било то, не води до неговото разбиране. Всички секти и сектанти си приличат именно по това. Те отричат и разделят, затова не разбират нищо накрая и си остават отделно от живота.

Ама какви сте ми забавнички,спорейки за нещо което не съществува и в същото време така пламенно опитвайки се да защитите,че вашата теза е вярна,макар и двете тези да са грешни Публикувано изображение ае приятен ви спор,аз се омитам,че достатъчно се посмях Публикувано изображение

• Автор

...мерси, мерси за пожеланието! ;)

Радвам се, че не сме те накарали да плачеш!

О-култът прави този фокус. Публикувано изображение

Ама какви сте ми забавнички,спорейки за нещо което не съществува и в същото време така пламенно опитвайки се да защитите,че вашата теза е вярна,макар и двете тези да са грешни Публикувано изображение ае приятен ви спор,аз се омитам,че достатъчно се посмях Публикувано изображение

Люци, потвърждавам и се подписвам с двете ръце за дефиницията си за "О-култ" . Публикувано изображение

Окулта е именно ФЕНОМЕНАЛНИЯ СВЯТ- ПАДНАЛИЯ ДУХ В МАТРИЦАТА.

Според тебе дали знам известни окултисти?... Примврно Основателя на "Златната Зора", илюмината-розенкройцер и съветник на циониста "Стрелец"-Чърчъл ВЕЗНАТА АЛИСТЪР КРОУЛИ. Публикувано изображение

Пак те насочвам, че СЪЩНОСТТА НА УЧЕНИЕТО НА ХРИСТОС НЕ ОКУЛТ, а ТРАНСЦЕДЕНТАЛИЗЪМ-ИЗКУПВАНЕ НА ВЕЧНИЯ СИ ЖИВОТ, КАТО СПИРА КАРМОЧНИТЕ ОКУЛТНИ ПРАКТИКИ!

Защо мислиш, че ристенството днес е стигнало ниво многократно по-ниско от тогавашните фарисеи, срещу, който Христос е отправял критиката си?...

Дължи се ОКУЛТ в Трансцедентализма на Христос. НЕСЪВМЕСТИМИ НЕЩА! ;) Адолф Хитлер, един отявлен окултист ,е декларирал, че е ........"ХРИСТИЯНИН"!

Публикувано изображение

Не ми излизай с примери за някакви смахнати идиоти - Алистър и Хитлер. Между другото ти вървиш натам - казваш, че изповядваш Кришна, а сееш навред обиди, върху чиято почва да блеснеш. Не така стават нещата.

Сега за окултизма - изобщо не знаеш какво е - пееш ми дефиниции само от промитата си сектанска глава - знаеш ли, че ти си именно о-култ - както се изразяваш - "паднал" дух, скрит в материя... Какво ще кажеш за това... и какво, мислиш, е всеки човек и всяко нещо - то е дух, облечен в материя и нищо повече. За мен духът не е паднал, а е слял се с материята. Затова и не ги деля.

Кое не съществува, бе - ти не съществуваш, значи, така ли - тук спорът е за духа и материята - ти от какво си съставен, мислиш.

• Автор

..давам пример с тези, който се занимват с окултизъм. :P Ти с какви искаш да ти давам пример?... ;) - които се занимват с културизъм ли?... Имаме тука един "мачо-пичо"- Касиус Клей да напира и той да е "о-културист".. Публикувано изображение

фактите са си факти. Публикувано изображение

Аз съм 'смахнат' също- що се занимаваш с мене?.... Публикувано изображение

ПС: "Кое не същестува?"-не съществува материята без Бог. Бог съществува без материята. :angry:

Не ми излизай с примери за някакви смахнати идиоти - Алистър и Хитлер. Между другото ти вървиш натам - казваш, че изповядваш Кришна, а сееш навред обиди, върху чиято почва да блеснеш. Не така стават нещата.

Сега за окултизма - изобщо не знаеш какво е - пееш ми дефиниции само от промитата си сектанска глава - знаеш ли, че ти си именно о-култ - както се изразяваш - "паднал" дух, скрит в материя... Какво ще кажеш за това... и какво, мислиш, е всеки човек и всяко нещо - то е дух, облечен в материя и нищо повече. За мен духът не е паднал, а е слял се с материята. Затова и не ги деля.

Кое не съществува, бе - ти не съществуваш, значи, така ли - тук спорът е за духа и материята - ти от какво си съставен, мислиш.

Не ми излизай с примери за някакви смахнати идиоти - Алистър и Хитлер. Между другото ти вървиш натам - казваш, че изповядваш Кришна, а сееш навред обиди, върху чиято почва да блеснеш. Не така стават нещата

Много точно си го казала ,Те за това сега си сменят тактиката ,ама явно "окръжното"още не е дошло още при У.рато.

Здравей,Lucia_free

не се ядосвай ,и не се изнервяй -

ТЕ(кришнарите,гурутата им толкова могат,те четат някакво манипулирано копие на Ведите и затова в главите ИМ е такава каша)

Ама ти разказвай ,много е интересно :)

СпорЪт е интересен ,много (но да ти кажа ,честно ,Него (У.ра-то)Го прескачам,щото той тва дето ти Го казва съм го чееел ехееей ,той сега на тебе Го повтаря)

Препоръчвам ти,ако искаш да продължаваш с Него(хU.Ra-ркото)от време на време си пущай радио "Кришналок" :lock:

и се опитай да вземеш отговор ,хехехее

Той(У.ра0то) ,не чува (аз Го разбрах ,отдавна и не отговаря на въпроси щото е кастов)

мдаа

п.п.ако искаш ще ти споделя от коя каста е ,ама туй не е важно

ти продължавай ,има други дет им е интересно!

• Автор

Камириерката, ти толкова ристенен, колко и Луцианката! :scared: -Обожатели сте на Илюзията и О-майа-та!

Питай Люцката да не би да обича Корида, исПянско Вино и исПанаска кльопачка?.. И Сакс Саксофонски?... Публикувано изображение

Халал да Ви е! : Люцифер не е за мене! :phone: Дори и да се присединя към "сектата на обрязаните портокалови корички"! :beat:

Здравей,Lucia_free

не се ядосвай ,и не се изнервяй -

ТЕ(кришнарите,гурутата им толкова могат,те четат някакво манипулирано копие на Ведите и затова в главите ИМ е такава каша)

Ама ти разказвай ,много е интересно :help wanted3:

СпорЪт е интересен ,много (но да ти кажа ,честно ,Него (У.ра-то)Го прескачам,щото той тва дето ти Го казва съм го чееел ехееей ,той сега на тебе Го повтаря)

Препоръчвам ти,ако искаш да продължаваш с Него(хU.Ra-ркото)от време на време си пущай радио "Кришналок" :zipper:

и се опитай да вземеш отговор ,хехехее

Той(У.ра0то) ,не чува (аз Го разбрах ,отдавна и не отговаря на въпроси щото е кастов)

мдаа

п.п.ако искаш ще ти споделя от коя каста е ,ама туй не е важно

ти продължавай ,има други дет им е интересно!

Камириерката, ти толкова ристенен, колко и Луцианката! :help wanted3: -Обожатели сте на Илюзията и О-майа-та!

Питай Люцката да не би да обича Корида, исПянско Вино и исПанаска кльопачка?.. И Сакс Саксофонски?... Публикувано изображение

Халал да Ви е! : Люцифер не е за мене! :zipper: Дори и да се присединя към "сектата на обрязаните портокалови корички"! :scared:

Да,ххехе

ти може да се присъединиш към сектата на "издигнатите мечове" (май имаше някаква такава еротична фантазия,абе ТОЙ,дава ли ВИ да фантазирате или ...) !!

Не ,може да я заведа(ако желае разбира се ,щото за мене е губене на време) да види ресторантЪт,дето ти Го копирах в темата за "Него"

Само ,че САМО отвън !

И после ще я заведа на истинско място,където се хапва безмесно и екологично(не с отровени ,домати , чушки и нисперос)

entiendes,pichelin?

..давам пример с тези, който се занимват с окултизъм. :zipper: Ти с какви искаш да ти давам пример?... :help wanted3: - които се занимват с културизъм ли?... Имаме тука един "мачо-пичо"- Касиус Клей да напира и той да е "о-културист".. Публикувано изображение

фактите са си факти. Публикувано изображение

Аз съм 'смахнат' също- що се занимаваш с мене?.... Публикувано изображение

ПС: "Кое не същестува?"-не съществува материята без Бог. Бог съществува без материята. :scared:

Бог е идея.

И тя съществува в твоята материална глава.

Без материята бог не би могъл да съществува - идеита се раждат в главите. Материя има не само на земята - тя е навсякъде, както навсякъде има и идеи. И това единство на двете се изразява във вечен покой и движение.

П.П. Кориди не харесвам, пия само чирпанско мерло и асеновградски мавруд и то рядко, обожавам звука на саксофона. Ако имаш други въпроси, можеш да питаш направо мен, още не ми е умряла материята.

А какво ще кажеш за сектата на обелените лукови глави - кришнарите?

• Автор

Бог е ЛИЧНОСТ. С Трансцедентално име и трансцедентална форма.

'Идея' е илюзията ти. Луцифер фантазира. :P

Ако Бог беше 'идея', то тези детои медитират върху Него щяха да са 'идиоти'. Публикувано изображение

Материята е "recycle bin-a"(отпадъчното кошче) на Трансцеденталния свят.

Луцка, Луцка, чакате Скорпи-архетипа, язък! Публикувано изображение

И не ми се оплаквай, че "този или онзи бил 'материалист'".... Публикувано изображение

("Присмял се хърбел на щърбел"). ;)

ПС: Ако "Бог е идея", то жените имат предимущество, тъй като са с едни гърди пред мъжете.

За "илюминат-Везни", ОБРАЗЕЦ е Алистър Кроули.

http://tim.maroney.org/CrowleyIntro/Texts/index.html

Бог е идея.

И тя съществува в твоята материална глава.

Без материята бог не би могъл да съществува - идеита се раждат в главите. Материя има не само на земята - тя е навсякъде, както навсякъде има и идеи. И това единство на двете се изразява във вечен покой и движение.

П.П. Кориди не харесвам, пия само чирпанско мерло и асеновградски мавруд и то рядко, обожавам звука на саксофона. Ако имаш други въпроси, можеш да питаш направо мен, още не ми е умряла материята.

А какво ще кажеш за сектата на обелените лукови глави - кришнарите?

Тука съм склонен да се съглася с Луция-та бог е идея,плод на хората,които не могат да се справят сами с трудностите и мислейки си че той ще им помогне.In reality he simply does not exist.Nobody can help you if you don't help yourself.

Публикувано изображение

Also като ви гледам съвсем сте зарязали основната тема Публикувано изображение

Редактирано от BloodRaveN (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.