Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 2

Featured Replies

Бързичък,но в сравнение с 7127,просто засега не виждам нищо ново!Язък че висяхме снощи по нощиъе сумати народ!И на англе стана пак,сега пак ще се търсят езикови пакети!Чичо ви Били си прави гаргара с нас,това е! :)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 195,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• да не би да не може да ти се приплъзва странциата надолу? нямаш скрол ли? плъзгачи отстрани също ли нямаш? или не ти работи мишката това е blog. да си виждал някой блок да седи постоянно с 1 и същ

• Значи този 7235 е фейк, а последния изтекъл в момента е 7231 ?

Публикувани изображения

Ха! Гаргара си го правите сами... като инсталирате версии, които са за вътрешно ползване/тестване...

Вчера си сложих версия 7100.Досега съм бил с ХР и Виста разлика има.Този уиндоус е доста по-бързичък и е много приятен за работа.Но започнаха д ами се появяват сини екрани и то честичко.Процесорът е клокнат но така го държа от месеци и не ми е създавал проблеми.Възможно ли е да дава сини екрани от някои драйвъри или нещо друго.И като излизат тези релиизи 7127 7140 може ли от 7100 да се ъпдеитне към по-нов без преинсталация?

може с mount във виртуално цд-ром

за сините ркрани ще трябва да погледнеш кое ги прави (ако информацията по него е ясна, ако не през dump файла)

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Ха! Гаргара си го правите сами... като инсталирате версии, които са за вътрешно ползване/тестване...

Ми не го слагай бе брато?!Ква ти е грижата?Не схванах!

може с mount във виртуално цд-ром

за сините ркрани ще трябва да погледнеш кое ги прави (ако информацията по него е ясна, ако не през dump файла)

Разбрах как става ъпдейта.А като го ъпдеитна нали няма да се изгубят програми драйвъри и други работи????Според мен няма , но този уиндоус тепърва го разучавам и незнам какво ще стане , та затова питам :)

Мдааа...щом почнаха да излизат вече и "сини" екрани работата е ясна - наближаваме финалната версия! biggrin.gif

Daredevil_666

няма

тук-таме може да се наложи да преинсталираш някоя игра или драйвър но нищо същесвено

agentpat сините екрани бумтят още от пйрвата бета?

тва ли са ти критериите?

Някой може ли да даде работещ даемонт тоолс за 7137,защото всеки пробвах и не стана ,ако му е тръгнал на някой да прати линк кой ДТ точно е и да каже как го е инсталирал ако може

ПП:НА 7127 успях да го подкарам но на 7137 не става

Имам стар компютър с видеокарта GF4 mx440 128mb. Официални драйвери за нея ненамерих. Някой може ли да помогне?

Имам стар компютър с видеокарта GF4 mx440 128mb. Официални драйвери за нея ненамерих. Някой може ли да помогне?

ъм 440 не е ли 64 мб-това? Не че е от особено значение в случая.

С уиндоуските нещо не е наред или вобще ги няма?

128mb e. Въобще в nvidia.com няма. Намирам драйвери с разни програмки, но ми правят проблеми.

на такава антика само basic с много уговорки

аз залагм че въобще няма да запали

ако все пак запали, най-доброто за нея са тези от придружаващия я диск, които логично са за хр (разбирай подкарване със съвместимост) и най-вероятно ще правят проблеми

WU не намира ли......

Някой успя ли да подкара някой даемонт тоолс на 7137,да да де малко информация ако може.За сега това е единствения най-голям проблем и за сега също е малко по-тежък от 7127,но и 7127 беше така в началото като се инсталира като се слегна малко и се оправи

Нвидиа отдавна са спряли поддържката 4-тата серия. Тук има бета драйвери за Виста, има вероятност да станат или да оплескат нещата. Пробвай на твоя отговорност

http://drivers.softpedia.com/get/GRAPHICS-...ta86-9633.shtml

Remix1912 cirtual clone drive или ultra iso

първото не подържа mds но те са рядкост

Remix1912 cirtual clone drive или ultra iso

първото не подържа mds но те са рядкост

Мерси знам ги,но най-безпроблемна и приятна работа ми върши daemon tools и за това пита някой дали го е подкарал на 7137.Иначе също забе;язах че оценката на видеото ми в този билд от 6.7 на 6.6 падна.Не знам защо

с коя версия драйвъри?

все пак са 2?

на мен 7mb програма която иска рестарт и се инсталира половин час, хич неми се нрави, но ти си знаеш

с коя версия драйвъри?

все пак са 2?

на мен 7mb програма която иска рестарт и се инсталира половин час, хич неми се нрави, но ти си знаеш

Catalyst 9.5,първите от горе на долу не тези дето пише 612

Здравейте, незнам дали е само при мен но CCleaner нещо не се погажда с регистрите на Windows 7 7100 x64. След почистване ми прецака иконата на Acrobat Reader, Synaptics изцяло, и част от софтуера за Bluetooth. sad.gif То грешката си е моя понеже не гледам какво ми е изписал като лоши ключове ама при XP нямаше такива проблеми.

П.П. Не че ще се върна към XP cool.gif

agentpat сините екрани бумтят още от пйрвата бета?

тва ли са ти критериите?

Това беше шега, разбира се (ах, как не обичам да се превеждам, но явно понякога се налага), но във всяка шега има винаги и малко истина. cool.gif

Както и да е...Никога (досега) не съм имал "сини" екрани под никоя от бетите (с които съм бил) на седмицата!

Здравейте, незнам дали е само при мен но CCleaner нещо не се погажда с регистрите на Windows 7 7100 x64. След почистване ми прецака иконата на Acrobat Reader, Synaptics изцяло, и част от софтуера за Bluetooth. sad.gif То грешката си е моя понеже не гледам какво ми е изписал като лоши ключове ама при XP нямаше такива проблеми.

П.П. Не че ще се върна към XP cool.gif

Съгласен съм, не са само при теб проблемите със CCleaner под 7.

Преди няколко дни имах проблем с лангуидж бара - изчезна, и не можех да го върна по никакъв начин, (тогава реших проблема чрез стартиране на ctfmon.exe).

След неколкократно чисто преинсталиране на Уиндоус 7 7100( свален от офсайта на Били) , и връщане на два пъти имидж с Акронис ( програмата работи коректно с 7), накрая разбрах кое ми затрива Language Bar.

Това е CCleaner, и по-точно почистване на сляпо на регистрите ( винаги съм почиствл регистрите под XP без да се зачитам).

Не мога да разбера, кой ключ от регистъра е свързан с езика, за да не го трия. Някой дали има идея?

Мисля че за момента CCleaner е непрепоръчителен за 7.

Бихте ли препоръчали по-подходящя програма за почистване на диска и регистрите на 7

Четох за Windows 7 Menager- дали тя е най-подходящия вариянт за почистване и отптимизация на 7 за вмомента?.....

Мерси знам ги,но най-безпроблемна и приятна работа ми върши daemon tools и за това пита някой дали го е подкарал на 7137.Иначе също забе;язах че оценката на видеото ми в този билд от 6.7 на 6.6 падна.Не знам защо

Aз ползвам MagicDisc за създаване на виртуални дискове от година под XP, и съм много доволен, никога не ми е правил проблем под XP.

Тук има версия за 7.

Засега не съм забелязал бъг или какъвто и да било проблем с монтирани около 4 игри и програма за учене на английски едновременно....

е добре де, понякога и аз не усещам собственото си "люкарство" (сарказма), извинявай

тва е проблема на тая тема, че свестните мнения остават по-назад:

повечето ви познати reg clean програми третират регистрите на уин 7, като регистри на уин виста (защото са писани за нея, или за хр, а между тях няма разлики в регистрите....)

проблема обаче е че тук регистрите са ако не коренно, то поне много по-различни

и дори с много на ум, пак е изключително трудно да отсееш това което трябва да се изтрие, без резултата да е плачевен (затрит езиков бар, счупени библиотеки, и т.н.)

няма да намесвам съмнителните програми като примерно tweak-7 (която в момента е нещо ужасно), но от проверените "динозаври" така да се каже си заслужават само Auslogics Registry Cleaner и споменатия Win7 Manager

първата е абослютно безплатна, малка и само за чистене на регистри

втората ..хннн...е безплатна дотолкова доколкото и тя и продукта за който е предназначена са в тестови период (при излизането на Win7 Final dough програмата става платена), но предлага огромен набор от настройки

и най-важното е че и двете reg-чистачки не правят поразии по регистрите (а Win7 Manager рови наистина надълбоко особено ако се пипне малко)

е добре де, понякога и аз не усещам собственото си "люкарство" (сарказма), извинявай

Благодаря за разяснението. Все пак Auslogics Registry Cleaner или Win7 Manager би препоръчал?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.