Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Теории на конспирациите.Унищожение.Експерименти.Секти.Контрол.Хората и чиповете.Тайни общества.

Featured Replies

Въпрос за първа сигурна сума: Какво от изобразеното на тази картинка не съответства на текста по-горе?

Скарана съм с хазарта!..и ще е интересно - какво повече те притеснява:картинката или текста?!

• Отговори 227
  • Прегледи 41,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Скарана съм с хазарта!..и ще е интересно - какво повече те притеснява:картинката или текста?!

Голяма си... Много голяма! К'ъв хазарт, к'ви 5 ле'а? Хенке, вдигам мизата! Достигаш втора сигурна сума и чек, ако ми отговориш. Давам силен жокер: Вгледай се добре в картинката и прочети последните два абзаца на текста, който си публикувала.

Редактирано от Поли Пантев (преглед на промените)

Голяма си... Много голяма! К'ъв хазарт, к'ви 5 ле'а? Хенке, вдигам мизата! Достигаш втора сигурна сума и чек, ако ми отговориш. Давам силен жокер: Вгледай се добре в картинката и прочети последните два абзаца на текста, който си публикувала.

...не си си дал труда да прочетеш детайли от линка и затова директната в цитати:

- “Който контролира храната – контролира хората. Който контролира енергията – контролира цели континенти. Който контролира парите, може да контролира света.”

- „Унищожаването на популацията трябва да бъде основен приоритет на американската външна политика към Третия свят.“

- „Аз вярвам, че банковите институции са по-опасни за нашите свободи, отколкото постоянните армии“.

– „Сегашният прозорец от възможности, по време на който миролюбивият и взаимнозависим световен ред може да бъде изграден – няма да бъде отворен твърде дълго. Ние сме на предела на глобална трансформация. Всичко от което се нуждаем сега е една голяма криза и народите ще приемат Новия Световен Ред.“

- „Ние ще имаме Световно Правителство, независимо дали го харесвате или не. Единственият въпрос е как ще бъде постигнато световното правителство – насила или чрез съгласие“

- „Диети, инжекции и рецепти ще бъдат комбинирани едновременно от много ранна възраст, за да станат хората с характер и вярвания удобни на властите и така всяка сериозна критика към властта ще стане психологически невъзможна”.

- Збигниев Бжежински пише още през 1970 г. в книгата си „Между две епохи“: „Науката ще направи възможно лидерите на великите нации да разполагат с технически потенциал за водене на тайна война, в която ще е необходимо да участват само минимален брой агенти на силите за сигурност. Тези техники дават възможност за оказване на въздействие върху климата и тези промени да бъдат използвани за предизвикване на продължителни периоди на засушаване или бури.“

- „Ние можем (или скоро ще можем) да управляваме времето. Говоря не просто за разпръскване на кристален йод в облаците, а за предизвикване на дъжд – това вече така и така се прави. Аз имам предвид ИСТИНСКО управление“

- “В света днес има 6,8 милиарда души. Населението бързо се доближава до 9 милиарда. Ако свършим добра работа с новите ваксини, здравни грижи, помощ в областта на репродуктивното здраве, ние може да го намалим с 10 – 15 %. “

И за финал,че стана дълго,какво изказва Бил Гейтс,основателят на “Майкрософт”:

- “Всеки човек, който сега се появява в света, внася диспропорция в околната среда и системите за поддържане на живота на планетата.”

П.п...твое решение, дали пак ще се занимаваш с абзаци и картинка ,игнорирайки написаното?!?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.