Mafia

Теории на конспирациите.Унищожение.Експерименти.Секти.Контрол.Хората и чиповете.Тайни общества.

  229 мнения в тази тема


  СПИН е безапелационна смъртна присъда. Пресата и отговорни институции крият истината по отношение на нея. Казват ни се само преднамерени лъжи за този смъртоносен убиец. Това е фатална болест, причинявана от вирус, който разрушава имунитета на тялото, способността му да се бори срещу много други инфекции и болести, уврежда мозъка.

  Това е най-сериозната болест в света след епидемията от испански грип 1918-1919г. От новородените във Франция всеки ден по едно е с положителен резултат за вируса и надежда за живот до три, максимум пет години.

  Двама германски лекари- Яков Сегал и Роланд Демлов твърдят, че появяването на вируса съвпада точно по време с откриването на биологичната американска лаборатория, наречена Р-4, помещаваща се във Форд Дитрих. Известният британски специалист в областта на СПИН-а проф.Питър Кернов също приема теорията,че вирусът е създаден изкуствено. В броя си от 2 ноември 1986г. в-к "Сънди Експрес" публикува твърдението, че откриването на СПИН се дължи на съветско-американско коопериране.

  Д-р Джон Сил, британски експерт в тази област, пише в английския "Медикъл джърнъл", че факторът СПИН произхожда от комбинация на вируса на овча болест (de la visna) с вируса на волска болест (de la leucemie de bovins).

  Вирусът на СПИН не произлиза от зелената маймуна в Централна Африка, както твърдят някои учени. Този вирус не се среща у маймуните или у което и да е животно. Д-р Вилхелм Кембъл Дъглас в декларация "Кой уби Африка?" отговаря: Световната здравна организация уби Африка с вируса на СПИН. Д-р Теодор Стрекер разследва случая и установява, че Националният раков институт съвместно със Световната здравна организация открива вируса на СПИН в лабораторията на Форд Дитрих. Те комбинират вирусите bovine leukemia c sheep visna и ги инжектират в човешката тъкан. Резултатът е вирусът на СПИН - първият познат на човечеството ретровирус със 100% смъртност на инфектираните. Д-р Дъглас заявява: "Мога да ви уверя, че създаването и изпускането на този вирус не е никаква случайност. Това беше хладнокръвен успешен опит да се създаде убийствен вирус, изпробван след това в Африка. Толкова успешен, че голяма част от населението на Централна Африка е може би ликвидирана- милиони умрели в срок от три до пет години. Това не беше случайно. То беше обмислено."

  През 1981г. Центърът за контролиране на болестите в САЩ съобщава, че 4% от всички, получили противохепатитна ваксина са инфектирани със СПИН. През 1984г. той признава, че 60% са заболели, а в 1989г. отказват да дадат каквито и да са сведения.Сведенията за тези изследвания се пазят в Министерството на правосъдието на САЩ и вече никой няма да ги види. Но докато в САЩ този вирус се разпространява чрез противохепатитната ваксина, в Африка се причинява от ваксината против едра шарка (вариола), в която вирусът на СПИН е бил поставен.

  Ла Руш, бивш кандидат президент на САЩ настоява, че фактически финансовите институти действат за разпространението на СПИН чрез тяхната малтусовска политика за намаляване на световното население (обезлюдяване на света). Лъжите по разпространението на СПИН обаче не спират до тук:

  - Твърди се, че презервативите щели да спрат епидемията-Лъжа. Всички гумени ръкавици, както и презервативите имат пори с диаметър 5 микрона. Големината на вируса е 0.1 микрон.

  - Вирусът не можел да живее извън тялото.-Лъжа. Върху суха чиния издържа до седем дни.

  - Дезинфекционен разтвор унищожавал вируса.-Лъжа. Дори 70% спиртов разтвор не може да го убие до 20 минути.

  - СПИН не се предавал чрез целувка-Лъжа. Сп. "Пипъл Магазин" съобщи за 10-годишно момиче, заразено от вируса, на което никога не е преливано кръв, не е било болно, родителите и брат й са с отрицателни проби и не е била изнасилвана.

  - Не се предавал от насекоми-Лъжа. Комарите са едни от разпространителите.

  - Плувните басейни били обезопасени с хлоров разтвор. Хлорът обаче не унищожава вируса в каквато и да е концентрация. Защо толкова много лъжи?- За да не бъдат обвинявани, че след като създадоха убиеца, не са в състояние да се справят с него. Стремят се всячески да поддържат населението спокойно, докато умира.

  Според Сам Бисер СПИН-ът е болест в 99% политическа и 1% медицинска. Според д-р Лорен Дей- в 100% смъртоносна.

  Но тази група хора, решила да унищожи половината от населението на Земята, за да постави под свой контрол по-лесно останалата част не спира до тук. Провокациите от 11.09.2001г. са началото на последните им усилия за осъществяване на съкровенното им желание за бързо провеждане на малтусовската им политика и за осъществяването на Нов световен ред.

  2 души харесват това

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  пфу.

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  - Не се предавал от насекоми-Лъжа. Комарите са едни от разпространителите.

  айде бе ! Това звучи несериозно :speak:

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Е някой е попрекалил с изхвърлянията си.

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  В интерес на истината, може да звучи несериозно, може и да не е вярно... но колкото и да напъвам лекаря в мен, не мога да намеря смислен научен аргумент който да опровергае твърдението за комарите... в смисъл... Всякаква логика сочи към това комарите да разпространяват вируса... особено ако ухапят двама човека в къс интервал от време. Не знам защо официалните данни са, че това е невъзможно. А иначе има доста смешни твърдения... там за хипотезите дето комбинирали два други вируса :baby:


  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  На популярен език някои неща са обяснени тук.

  loxs, явно си бягал от лекциите и упражненията по паразитология или още не си стигнал до тях. За да ти помогна в намирането на "смислен научен аргумент който да опровергае твърдението за комарите" ще посоча, че комарите СМУЧАТ (само женските:)) а не си ВЛИВАТ ВЕНОЗНО КРЪВТА от гостоприемника. Сещай се какво става с тази кръв под влияние на слюнката и храносмилателните им сокове.

  Редактирано от NikolayV (преглед на промените)

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  На популярен език някои неща са обяснени тук.

  loxs, явно си бягал от лекциите и упражненията по паразитология или още не си стигнал до тях. За да ти помогна в намирането на "смислен научен аргумент който да опровергае твърдението за комарите" ще посоча, че комарите СМУЧАТ (само женските:wors:) а не си ВЛИВАТ ВЕНОЗНО КРЪВТА от гостоприемника. Сещай се какво става с тази кръв под влияние на слюнката и храносмилателните им сокове.

  Много благодаря за помощта. Не знам аз колко съм бягал от упражненията по паразитология, но ти също нямаш голямо понятие от тази наука.

  Чувал ли си за нещото наречено Plasmodium spp.? Ако не си, чуй... След това можеш да чуеш и за Тoxoplasma gondii. След това можеш да чуеш и за неща като Borelia burgdorferi, Ricketsia conorii, Coxiella burnetii, вирусите причиняващи Конго-Кримска хеморагична треска, жълта треска, денга, епидемичен полиартрит. а и западно-нилския вирус.

  Това са все причинители на кръвни инфекции които се пренасят от комари и кърлежи.

  Комарите (женските) и без да си вливат венозно кръвта, след като се насмучат повръщат известно количество в раната... Ако преди това са смукали от друг човек, те повръщат и негова кръв.

  Единственото обяснение (което съм чувал) за това защо комарите не пренасят ХИВ твърди, че те не могат да пренесат инфекцията заради това, че кръвта в храносмилателната им система изстива под температурата при която вирусът е жизнеспособен. Това, а и вероятно фактът, че количеството кръв (и вируси) които комарът евентуално повръща в раната не е достатъчно за да се достигне до минималната инфектираща доза за ХИВ са някакви аргументи против това комарите да пренасят вируса.

  Но пък където е 40 градуса на сянка, температурата на комара не е по-ниска от тази на човешкото тяло. Освен това, представете си какво става ако размажете комар докато той си смуче...

  Така, че Nikolay V, не ми дръж, моля те, сметка за това на кои лекции и упражнения съм бил и на кои не.

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  loxs,

  Първо да поправим правописните грешки, надявам се допуснати от невнимание.

  Borelia - пише се Borrelia

  Ricketsia - пише се Rickettsia

  След това, нахвърлял си на куп няколко вирусни хеморагични трески, което вероятно трябва да ни убеди, че щом има вируси предавани чрез ухапване от комар, то и HIV вирусът се предава по същия начин.

  Няма да се спирам на това, че причинителят на Лаймската болест и Лаймският артрит (в ІІІ етап на болестта) - Borrelia burgdorferi е спирохета т.е. бактерия, че Coxiella burneti, причинителят на Ку-треската също е бактерия и нямат нищо общо с ретровируса на HIV освен паразитния начин на живот.

  Съвсем пък не ми се говори за Маларийния плазмодий, който е кръвен паразит от тип първаци (Protozoa - малки животински организми от една клетка), клас Sporozoa, род Plasmodium и Тoxoplasma gondii (клас Flagellata, тя даже образува спорозоити, които са много по-устойчиви от почти "голия" HIV вирус), защото за тях комарът е краен гостоприемник и въобще не могат да се сравняват онтогенетично с HIV вируса. Само да вметна, че още има спорове дали вирусите са живи същества.

  И за да разсея страховете ти, че "...Ако преди това са смукали от друг човек, те повръщат и негова кръв." ще посоча следното - кръвосмученето става след оплождането на комарите и е етап от гонотрофичния цикъл. След насмукването с кръв следва престой за храносмилане и развитие на яйцата.

  Накрая, дори да не зачиташ написаното от мен, никъде няма да срещнеш твърдение на сериозен автор (не говоря за поста на Flubb3r, който е цитат от книгата на Никола Николов - "Новият ред"), че HIV вирусът се предава с ухапване от комар. Навсякъде ще видиш нещо такова:

  "Митове и легенди

  ХИВ се предава при ухапване от комар

  НЕ-не можеш да се заразиш нито от комар, нито от кърлеж, нито от което и да е друго насекомо. Насекомите смучат кръв, за да се хранят с нея, а не я инжектират на следващия приемник. Също така последните изследвания показаха, че ХИВ е много неустойчив в открита кислородна среда и 40 сек. във въздуха са достатъчни да го унищожат. При всички случаи от едно ухапване на насекомото до следващото минава много повече време."

  Колкото до твърдението, че "СПИН е безапелационна смъртна присъда." изследвания на Института "Пастьор" са доказали, че има хора с естествен имунитет срещу HIV вируса. Незначителен брой такива случаи са установени в Северна Европа. По-голям брой са били жени, които след множество полови контакти със серопозитивни си изработват имунитет срещу вируса. Това се наблюдава сред проститутките в Кения и Италия. Тук се включва и значителен процент от нашите роми. Този феномен може да послужи за основа за изработване на ваксина.

  Редактирано от NikolayV (преглед на промените)

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  NikolayV

  Информацията от линковете, които си дал е много противоречива. Това е от линка от първия ти пост:

  Единствените проучвания върху способността за оцеляване на вируса извън човешкото тяло са проведени в лабораторни условия. При тези проучвания е установено, че HIV не се повлиява от екстремно ниски температури, но загива при температура 60°С и повече.

  Научните проучвания установиха, че HIV понякога може да оцелее в изсушена кръв при стайна температура до 6 дни. Много е трудно да се оцени точно продължителността на оцеляване на HIV извън тялото при не-лабораторни условия.

  след това в Митове и легенди

  Също така последните изследвания показаха, че ХИВ е много неустойчив в открита кислородна среда и 40 сек. във въздуха са достатъчни да го унищожат. При всички случаи от едно ухапване на насекомото до следващото минава много повече време.

  Мога да се заразя ако ползвам чужда четка за зъби или самобръсначка?

  ДА-Ако по тях има кръв, съдържаща ХИВ и ако ти имаш кървящи ранички или ако се порежеш със самобръсначката.

  Едва ли става въпорс за ползване на чужда четка в рамките на тези 40 секунди.

  Това че HIV е създаден изкуствено от доста време е ясно. И още какви ли не по-опасни вируси са създадени в американските (а и не само в техните) лаболатории за биологично оръжие. В повечето случаи целта е организма да създаде антитела срещу собствените си клетки. Такъв пример са инжекции за стерилизация, които са били изпробвани на жени в африка под предтекст че са ваксина. Телата им започнали да създават антитела срещу яйцеклетките.

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Вагинален гел убива СПИН-а

  Пускат до края на 2007 продукти с микробициди, които борят вируса

  Вагинален гел и пръстени, които се поставят на шийката на матката, ще предпазват жените от СПИН. Продуктите ще са на основата на микробицидите - вещество, което убива или спира развитието на микроби, вируси и бактерии.

  Основателят на софтуерния гигант "Майкрософт" Бил Гейтс вече дари 300 милиона долара за разработването им.

  Микробицидите намаляват възпалението на лигавицата от една страна,

  унищожават вируса и блокират навлизането му

  в лигавицата на влагалището, обясни д-р Тонка Върлева, национален координатор по Програмата за превенция и контрол на ХИВ/СПИН.

  Геловете се ползват преди половия акт и действат само по време на него, а пръстените - месец.

  До края на

  2007 година микробицидите най-вероятно ще бъдат на пазара,

  прогнозира д-р Върлева.

  Над 50% от заразените с ХИВ/СПИН в света са жени. Те поначало са по-уязвими по отношение не само на СПИН, но и на полово предавани инфекции, обясни лекарката.

  Очаква се първата ваксина срещу СПИН да бъде въведена в употреба от 2012 г., но повечето учени смятат, че това е една твърде оптимистична прогноза поради факта, че ХИВ-вирусът мутира бързо.

  Пада възрастовата граница на заразените

  с вируса в България. Той е открит при 16-годишен младеж.

  По данни на Министерството на здравеопазването официално регистрираните серопозитивни са 623 души. От началото на година има нови 49 случая.

  Броят на хората, които искат да се изследват се е увеличил три пъти. Всички те са потърсили услугите на кабинетите за анонимно и безплатно консултиране за СПИН, както и мобилните кабинети, организирани от неправителствените организации.

  Първият случай на СПИН е бил регистриран преди 25 години.

  От началото на пандемията с ХИВ вируса са били заразени повече от 65 милиона души, над 25 милиона от които са починали. Всеки ден от СПИН умират по 8000 души.

  По линия на Програмата "Превенция и контрол на ХИВ/СПИН" у нас е разкрита специална зелена телефонна линия - 080013040, на която всеки у нас може да получи информация къде да се изследва анонимно и безплатно, както и да получи отговор на интересуващите го въпроси.

  netinfo.bg

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Двама германски лекари- Яков Сегал и Роланд Демлов твърдят, че появяването на вируса съвпада точно по време с откриването на биологичната американска лаборатория, наречена Р-4, помещаваща се във Форд Дитрих. Известният британски специалист в областта на СПИН-а проф.Питър Кернов също приема теорията,че вирусът е създаден изкуствено. В броя си от 2 ноември 1986г. в-к "Сънди Експрес" публикува твърдението, че откриването на СПИН се дължи на съветско-американско коопериране.

  Д-р Дъглас заявява: "Мога да ви уверя, че създаването и изпускането на този вирус не е никаква случайност. Това беше хладнокръвен успешен опит да се създаде убийствен вирус, изпробван след това в Африка. Толкова успешен, че голяма част от населението на Централна Африка е може би ликвидирана- милиони умрели в срок от три до пет години. Това не беше случайно. То беше обмислено."

  Но тази група хора, решила да унищожи половината от населението на Земята, за да постави под свой контрол по-лесно останалата част не спира до тук. Провокациите от 11.09.2001г. са началото на последните им усилия за осъществяване на съкровенното им желание за бързо провеждане на малтусовската им политика и за осъществяването на Нов световен ред.

  Интересна компилация внушаваща главни виновници за СПИН и събитията на 11.09.2001г.

  САЩ, СССР(Русия) и финансовите институти. Да се чудиш!

  За подобни твърдения бай ти Осама черпи, прави банкети и потрива ръце от кеф.

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Не мислех да казвам нищо освен онова "пфу" горе, ама направо голямо внинмание и оказахте на тая тема, дето само заради частта дето пишеше, че вируса минава през гумени ръкавици и презервативи, и че имат 5 микронови пори, направо трябва се премести в раздел "Смях". Публикувано изображение

  Редактирано от flare (преглед на промените)

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  СПИН е безапелационна смъртна присъда. Пресата и отговорни институции крият истината по отношение на нея. Казват ни се само преднамерени лъжи за този смъртоносен убиец. Това е фатална болест, причинявана от вирус, който разрушава имунитета на тялото, способността му да се бори срещу много други инфекции и болести, уврежда мозъка.

  Това е най-сериозната болест в света след епидемията от испански грип 1918-1919г. От новородените във Франция всеки ден по едно е с положителен резултат за вируса и надежда за живот до три, максимум пет години.

  Двама германски лекари- Яков Сегал и Роланд Демлов твърдят, че появяването на вируса съвпада точно по време с откриването на биологичната американска лаборатория, наречена Р-4, помещаваща се във Форд Дитрих. Известният британски специалист в областта на СПИН-а проф.Питър Кернов също приема теорията,че вирусът е създаден изкуствено. В броя си от 2 ноември 1986г. в-к "Сънди Експрес" публикува твърдението, че откриването на СПИН се дължи на съветско-американско коопериране.

  Д-р Джон Сил, британски експерт в тази област, пише в английския "Медикъл джърнъл", че факторът СПИН произхожда от комбинация на вируса на овча болест (de la visna) с вируса на волска болест (de la leucemie de bovins).

  Вирусът на СПИН не произлиза от зелената маймуна в Централна Африка, както твърдят някои учени. Този вирус не се среща у маймуните или у което и да е животно. Д-р Вилхелм Кембъл Дъглас в декларация "Кой уби Африка?" отговаря: Световната здравна организация уби Африка с вируса на СПИН. Д-р Теодор Стрекер разследва случая и установява, че Националният раков институт съвместно със Световната здравна организация открива вируса на СПИН в лабораторията на Форд Дитрих. Те комбинират вирусите bovine leukemia c sheep visna и ги инжектират в човешката тъкан. Резултатът е вирусът на СПИН - първият познат на човечеството ретровирус със 100% смъртност на инфектираните. Д-р Дъглас заявява: "Мога да ви уверя, че създаването и изпускането на този вирус не е никаква случайност. Това беше хладнокръвен успешен опит да се създаде убийствен вирус, изпробван след това в Африка. Толкова успешен, че голяма част от населението на Централна Африка е може би ликвидирана- милиони умрели в срок от три до пет години. Това не беше случайно. То беше обмислено."

  През 1981г. Центърът за контролиране на болестите в САЩ съобщава, че 4% от всички, получили противохепатитна ваксина са инфектирани със СПИН. През 1984г. той признава, че 60% са заболели, а в 1989г. отказват да дадат каквито и да са сведения.Сведенията за тези изследвания се пазят в Министерството на правосъдието на САЩ и вече никой няма да ги види. Но докато в САЩ този вирус се разпространява чрез противохепатитната ваксина, в Африка се причинява от ваксината против едра шарка (вариола), в която вирусът на СПИН е бил поставен.

  Ла Руш, бивш кандидат президент на САЩ настоява, че фактически финансовите институти действат за разпространението на СПИН чрез тяхната малтусовска политика за намаляване на световното население (обезлюдяване на света). Лъжите по разпространението на СПИН обаче не спират до тук:

  - Твърди се, че презервативите щели да спрат епидемията-Лъжа. Всички гумени ръкавици, както и презервативите имат пори с диаметър 5 микрона. Големината на вируса е 0.1 микрон.

  - Вирусът не можел да живее извън тялото.-Лъжа. Върху суха чиния издържа до седем дни.

  - Дезинфекционен разтвор унищожавал вируса.-Лъжа. Дори 70% спиртов разтвор не може да го убие до 20 минути.

  - СПИН не се предавал чрез целувка-Лъжа. Сп. "Пипъл Магазин" съобщи за 10-годишно момиче, заразено от вируса, на което никога не е преливано кръв, не е било болно, родителите и брат й са с отрицателни проби и не е била изнасилвана.

  - Не се предавал от насекоми-Лъжа. Комарите са едни от разпространителите.

  - Плувните басейни били обезопасени с хлоров разтвор. Хлорът обаче не унищожава вируса в каквато и да е концентрация. Защо толкова много лъжи?- За да не бъдат обвинявани, че след като създадоха убиеца, не са в състояние да се справят с него. Стремят се всячески да поддържат населението спокойно, докато умира.

  Според Сам Бисер СПИН-ът е болест в 99% политическа и 1% медицинска. Според д-р Лорен Дей- в 100% смъртоносна.

  Но тази група хора, решила да унищожи половината от населението на Земята, за да постави под свой контрол по-лесно останалата част не спира до тук. Провокациите от 11.09.2001г. са началото на последните им усилия за осъществяване на съкровенното им желание за бързо провеждане на малтусовската им политика и за осъществяването на Нов световен ред.

  точно така тия изроди искат да ни избият всичките.

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  публикувано (редактирано)

  Отдавна си мисля, че ни трябва такава тема.

  Ще започна с експериментът Филаделфия. Наскоро Цар Кару го спомена, а сега "случайно" попаднах на материал за него. Кажете какво мислите за това. За Цар Кару вече знам, че той вярва, че съществува машина за телепортация.

  http://vhod.awardspace.com/articles.php?lng=bg&pg=76

  18 април 1955 г. е последният ден в живота на Алберт Айнщайн. Сърцето на гения на теоретичната физика спира да бие, след като някъде към 1 часа през нощта се спуква аортата му. Според завещанието на Айнщайн тялото му е кремирано в Трентън, щата Ню Джърси, а прахта му е била погребана при съблюдаването на пълна тайна. Чак сега обаче става ясно, че заедно с прахта на физика е била предадена на земята и пепелта на част от ръкописите му. Според някои изследователи Айнщайн е изгорил лично преди смъртта си тези трудове, тъй като е смятал, че на този етап заложените в тях познания биха могли до донесат повече вреда, отколкото полза на човечеството.

  Твърде вероятно е между тези изгорени ръкописи да са били и разработките му в областта на Единната теория на полето. Нейната основна идея е да се опише само с едно уравнение взаимодействието на трите фундаментални сили ­ електромагнитни, гравитационни и ядрени. Като убеден пацифист авторът на Теорията на относителността решава да скрие последните си трудове, след като участва в един военен проект, който остава в историята като "Експериментът Филаделфия" или "Проект Рейнбоу" ("Слънчева дъга").

  Автор на теоретичната разработка е самият Айнщайн, а техническото изпълнение на проекта е поверено на един друг гениален откривател ­ родения в Хърватска учен Никола Тесла. През 1943 г. се стига до финализирането на проекта и до неговото практическо експериментиране. По това време Втората световна война е в разгара си. Като съюзник на Англия и Русия САЩ доставя с морски конвои в Европа хиляди тонове храни, дрехи, медикаменти и оръжие. Само че в Атлантическия океан много от съюзническите кораби са потопени от подводниците на Вълчата глутница на адмирал Дьониц. Именно поради тази причина пацифистът Айнщайн се съгласява да участва в проекта, чиято цел е била да направи невидими за хитлеристките радари съюзнически кораби.

  За тази цел е бил изработен т.н. "генератор на невидимостта". Под ръководството на Тесла той е бил монтиран на лекия разрушител от военноморския флот на САЩ "Елдридж DE-173".

  Според участвали в проекта очевидци експерименталното електронно оборудване се е състояло от два много мощни 75-киловатови генератора, които са захранвали 4 гигантски магнитни бобини. Те са били монтирани под палубата на кораба. Към тези основни елементи била навързана и още цял куп други електронни устройства.

  За първи път "генераторът на невидимостта" бил тестван в акваторията на Филаделфийското военноморско пристанище на 22 юли 1943 г. Освен от кея експериментът бил наблюдаван и от борда на военния кораб "Андрю Фюръсет". Именно на него по това време служел матросът Карлос Мигел Аленде. През 50-е години на миналия век той е очевидецът, който първи дръзва да разкаже пред медиите за експеримента под псевдонима A.K.A.

  Точно в 9 часа екипажът на "Елдридж" включва захранването на бобините. Малко след това наблюдателите от брега и съседните кораби забелязват, че съдове е обхванат от някаква зеленикава мъгла. В следващия момент мъглата изчезва заедно с целия кораб. Посветените в тайните на експеримента висши офицери остават изумени, тъй като те очаквали, че "Елдридж" ще изчезне само от екраните на следящите го радари. След няколко минути корабът отново се появява на радарите и в залива. Качилите се на борда офицери и учени установяват, че част от членовете на екипажа са дезориентирани, а на други им се гади и повръщат. Пазеният в строга тайна проект не дава възможност да се разбере какво точно става през следващите три месеца, но е известно, че участващите в експеримента учени и експерти доработват нещо по инсталацията на "Елдридж".

  Следващият тест се провежда на същото място и година на 28 октомври в 17,15 часа. Този път корабът изчезва, но не съвсем, тъй като през първите няколко секунди очевидците виждат неговото слабо призрачно очертанияе върху водата. После "Елдридж" е обхванат от някаква заслепяващо синкаво сияние, след което разрушителят изчезва от хоризонта. В следващите няколко секунди корабът се появява на стотици километри в залива на Норфолк в щата Вирджиния, където е наблюдаван в продължение на няколко минути от моряците във военната марина. В един момент "Елдридж" изчезва от залива в Норфолк по същия мистериозен начин, по който се е и появил, за да се завърне отново на рейда във Филаделфия.

  Качилите се на борда му учени и медици установяват, че почти всички членове на екипажа са сериозно болни. Някои не са на себе си, а други направо са откачили. Петима от моряците пък са буквално изпържени върху палубата. В последствие дори и тези, които не полудяват окончателно, не могат да възвърнат нормалното си състояние и са малко или повече чалнати. С това се слага край на първия СТЕЛТ-проект, тъй като никой не е очаквал, че корабът ще се телепортира и че екипажът му ще пострада толкова сериозно. Години след края "Експеримента Филаделфия" с моряците и офицерите от "Елдридж" ставали странни неща. Някои от тях "замръзвали" за различни периоди и изпадали от реалния ход на времето, а други направо се разтваряли във въздуха и изчезвали завинаги.

  В същата 1943 г. Никола Тесла внезапно почива, затова военните лесно засекретяват целия му архив. Независимо от наложеното пълно информационно табу слуховете за случилото се с екипажа не заглъхва и до ден днешен. Темата станала още по-гореща, след като разследващите журналисти се добрали до документи, които потвърждавали, че през 1943 и 1944 г. Айнщайн е бил на служба в морското министерство във Вашингтон. Така или иначе всички данни за експеримента били засекретени. По заповед "отгоре" бил прибран в сейфа и бордовият дневник на придружаващия кораб "Андрю Фюръсет".

  Сега става ясно, че ръкописите на Айнщайн по "Проекта Филаделфия" биха могли да хвърлят нова светлина не само за случилото се с "Елдридж", но и за природата на някои феномени като паралелни светове, СТЕЛТ-технологии, телепортация и машина на времето. По всяка вероятност идеята на Айнщайн е била да изкриви с помощта на мощно електромагнитно поле пространството около разрушителя по такъв начин, че той да се превърне в невидима за окото капсула. През последните години учените стигнаха до извода, че изкривеното и затворено в гравитационен колапс пространство образува т.н. Сфера на Шварцшилд. В една такава сфера може бъде затворена цялата Вселена, твърдят учените.

  След "Експеримента Филаделфия" Айнщайн се убеждава на практика, че е открехнал вратата към други измерения и паралелно съществуващи светове. И тъй като е бил наясно, че човечеството още не е готово да използва разумно това познание, той вероятно е предпочел да отнесе прозренията си в гроба, вместо да ги довери на своите все още неузрели за тях съвременници.

  Редактирано от tuksum (преглед на промените)

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Поздравления на туксъм за темата. За експериментът има много изписано и изказано, включително и някои пикантни подробности, като например за хора от екипажа, които са били буквално вградени в кораба и е било възможно да се чуят само техните стенания. Имаше един хубав филм точно с такова заглавие, малко е старичък на добър. Иначе и аз вярвам във машината на времето, само не мога да проумея как тя ще бъде настроена да препраща материалното във друга паралелно пространство в исканото време. Ще следя емата с удоволствие, само дано не се преръвне отново в говорилня и да не се намесват богове.

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  По всяка вероятност идеята на Айнщайн е била да изкриви с помощта на мощно електромагнитно поле пространството около разрушителя по такъв начин, че той да се превърне в невидима за окото капсула. През последните години учените стигнаха до извода, че изкривеното и затворено в гравитационен колапс пространство образува т.н. Сфера на Шварцшилд. В една такава сфера може бъде затворена цялата Вселена, твърдят учените.

  Дайте да видим каква е тази Сфера на Шварцшилд.

  Ей тук пише за нея:

  http://kosmos.pass.as/static/kosmos/1973/09/pg_0014.htm

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Отдавна си мисля, че ни трябва такава тема.

  Ще започна с експериментът Филаделфия. Наскоро Цар Кару го спомена, а сега "случайно" попаднах на материал за него. Кажете какво мислите за това. За Цар Кару вече знам, че той вярва, че съществува машина за телепортация.

  http://vhod.awardspace.com/articles.php?lng=bg&pg=76

  18 април 1955 г. е последният ден в живота на Алберт Айнщайн. Сърцето на гения на теоретичната физика спира да бие, след като някъде към 1 часа през нощта се спуква аортата му. Според завещанието на Айнщайн тялото му е кремирано в Трентън, щата Ню Джърси, а прахта му е била погребана при съблюдаването на пълна тайна. Чак сега обаче става ясно, че заедно с прахта на физика е била предадена на земята и пепелта на част от ръкописите му. Според някои изследователи Айнщайн е изгорил лично преди смъртта си тези трудове, тъй като е смятал, че на този етап заложените в тях познания биха могли до донесат повече вреда, отколкото полза на човечеството.

  Твърде вероятно е между тези изгорени ръкописи да са били и разработките му в областта на Единната теория на полето. Нейната основна идея е да се опише само с едно уравнение взаимодействието на трите фундаментални сили ­ електромагнитни, гравитационни и ядрени. Като убеден пацифист авторът на Теорията на относителността решава да скрие последните си трудове, след като участва в един военен проект, който остава в историята като "Експериментът Филаделфия" или "Проект Рейнбоу" ("Слънчева дъга").

  Автор на теоретичната разработка е самият Айнщайн, а техническото изпълнение на проекта е поверено на един друг гениален откривател ­ родения в Хърватска учен Никола Тесла. През 1943 г. се стига до финализирането на проекта и до неговото практическо експериментиране. По това време Втората световна война е в разгара си. Като съюзник на Англия и Русия САЩ доставя с морски конвои в Европа хиляди тонове храни, дрехи, медикаменти и оръжие. Само че в Атлантическия океан много от съюзническите кораби са потопени от подводниците на Вълчата глутница на адмирал Дьониц. Именно поради тази причина пацифистът Айнщайн се съгласява да участва в проекта, чиято цел е била да направи невидими за хитлеристките радари съюзнически кораби.

  За тази цел е бил изработен т.н. "генератор на невидимостта". Под ръководството на Тесла той е бил монтиран на лекия разрушител от военноморския флот на САЩ "Елдридж DE-173".

  Според участвали в проекта очевидци експерименталното електронно оборудване се е състояло от два много мощни 75-киловатови генератора, които са захранвали 4 гигантски магнитни бобини. Те са били монтирани под палубата на кораба. Към тези основни елементи била навързана и още цял куп други електронни устройства.

  За първи път "генераторът на невидимостта" бил тестван в акваторията на Филаделфийското военноморско пристанище на 22 юли 1943 г. Освен от кея експериментът бил наблюдаван и от борда на военния кораб "Андрю Фюръсет". Именно на него по това време служел матросът Карлос Мигел Аленде. През 50-е години на миналия век той е очевидецът, който първи дръзва да разкаже пред медиите за експеримента под псевдонима A.K.A.

  Точно в 9 часа екипажът на "Елдридж" включва захранването на бобините. Малко след това наблюдателите от брега и съседните кораби забелязват, че съдове е обхванат от някаква зеленикава мъгла. В следващия момент мъглата изчезва заедно с целия кораб. Посветените в тайните на експеримента висши офицери остават изумени, тъй като те очаквали, че "Елдридж" ще изчезне само от екраните на следящите го радари. След няколко минути корабът отново се появява на радарите и в залива. Качилите се на борда офицери и учени установяват, че част от членовете на екипажа са дезориентирани, а на други им се гади и повръщат. Пазеният в строга тайна проект не дава възможност да се разбере какво точно става през следващите три месеца, но е известно, че участващите в експеримента учени и експерти доработват нещо по инсталацията на "Елдридж".

  Следващият тест се провежда на същото място и година на 28 октомври в 17,15 часа. Този път корабът изчезва, но не съвсем, тъй като през първите няколко секунди очевидците виждат неговото слабо призрачно очертанияе върху водата. После "Елдридж" е обхванат от някаква заслепяващо синкаво сияние, след което разрушителят изчезва от хоризонта. В следващите няколко секунди корабът се появява на стотици километри в залива на Норфолк в щата Вирджиния, където е наблюдаван в продължение на няколко минути от моряците във военната марина. В един момент "Елдридж" изчезва от залива в Норфолк по същия мистериозен начин, по който се е и появил, за да се завърне отново на рейда във Филаделфия.

  Качилите се на борда му учени и медици установяват, че почти всички членове на екипажа са сериозно болни. Някои не са на себе си, а други направо са откачили. Петима от моряците пък са буквално изпържени върху палубата. В последствие дори и тези, които не полудяват окончателно, не могат да възвърнат нормалното си състояние и са малко или повече чалнати. С това се слага край на първия СТЕЛТ-проект, тъй като никой не е очаквал, че корабът ще се телепортира и че екипажът му ще пострада толкова сериозно. Години след края "Експеримента Филаделфия" с моряците и офицерите от "Елдридж" ставали странни неща. Някои от тях "замръзвали" за различни периоди и изпадали от реалния ход на времето, а други направо се разтваряли във въздуха и изчезвали завинаги.

  В същата 1943 г. Никола Тесла внезапно почива, затова военните лесно засекретяват целия му архив. Независимо от наложеното пълно информационно табу слуховете за случилото се с екипажа не заглъхва и до ден днешен. Темата станала още по-гореща, след като разследващите журналисти се добрали до документи, които потвърждавали, че през 1943 и 1944 г. Айнщайн е бил на служба в морското министерство във Вашингтон. Така или иначе всички данни за експеримента били засекретени. По заповед "отгоре" бил прибран в сейфа и бордовият дневник на придружаващия кораб "Андрю Фюръсет".

  Сега става ясно, че ръкописите на Айнщайн по "Проекта Филаделфия" биха могли да хвърлят нова светлина не само за случилото се с "Елдридж", но и за природата на някои феномени като паралелни светове, СТЕЛТ-технологии, телепортация и машина на времето. По всяка вероятност идеята на Айнщайн е била да изкриви с помощта на мощно електромагнитно поле пространството около разрушителя по такъв начин, че той да се превърне в невидима за окото капсула. През последните години учените стигнаха до извода, че изкривеното и затворено в гравитационен колапс пространство образува т.н. Сфера на Шварцшилд. В една такава сфера може бъде затворена цялата Вселена, твърдят учените.

  След "Експеримента Филаделфия" Айнщайн се убеждава на практика, че е открехнал вратата към други измерения и паралелно съществуващи светове. И тъй като е бил наясно, че човечеството още не е готово да използва разумно това познание, той вероятно е предпочел да отнесе прозренията си в гроба, вместо да ги довери на своите все още неузрели за тях съвременници.

  Туки,Тукииии! Вятър те вее на бял кон,агент ТукСмит!Явно си спала в часовете по физика,та ни засипваш с такива умопомрачителни глупости!Че и търсачката не ползваш,тя е да ти помага ,не ще те повреди.Може наистина в една такава сфера да сме затворени,може наистина да живеем в черна дупка.Ама с някакви смешни магнитни генератори да я направиш си е просто фантастика.

  А вчера между другото си пих бира с Елвис Пресли.Дам...Той си е жив и здрав и вече говори перфектно български! Публикувано изображение

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Публикувано изображение

  Ясно,потвърждаваш диагнозата която ти постави Ура.Като прибавим диагнозата на колегата на Трижди Великият Трихоцефалус/първия пророк и папа на Новата Пангалактическа църква на единствения ,първи и последен бог НемаТод/ излиза,че си страдаща от хеберфренна шизофрения нимфоманка. :rolleyes:Публикувано изображение

  Та за радиуса на Шварцшилд : Можеш да го наблюдаваш около черна дупка,викат му още хоризонт на събитията.Всичко което мине тая граница вече не го търси.Ама има един малък проблем.За тяло с масата на Земята,Тоя радиус е 8.839281917869586 МИЛИМЕТРА! Публикувано изображение Ето ти го калкулатора-смятай сама ако не вярваш:

  КАЛКУЛАТОАР Публикувано изображение:P :P Публикувано изображение

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Между другото говориш глупости. Хоризонтът на събитията е отстоянието от точката, откъдето светлината, веднъж влязла, не може да излезе. Само че хоризонт на събитията се образува само при сингуларности - безразмерни точки с определена маса и безкрайна плътност/тъй като нямат обем/. Единствените наблюдавани такива са черните дупки... Защо хоризонта на събитията се образува само около сингуларности? Ами защото хоризонтът на събитията е като окръжност с център точката на сингуларност. При тела които имат обем, и не са точки, няма определен такъв център.

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  публикувано (редактирано)

  Между другото говориш глупости. Хоризонтът на събитията е отстоянието от точката, откъдето светлината, веднъж влязла, не може да излезе.

  Само че хоризонт на събитията се образува само при сингуларности - безразмерни точки с определена маса и безкрайна плътност/тъй като нямат обем/.

  Единствените наблюдавани такива са черните дупки...

  Защо хоризонта на събитията се образува само около сингуларности? Ами защото хоризонтът на събитията е като окръжност с център точката на сингуларност.

  При тела които имат обем, и не са точки, няма определен такъв център.

  Не си ме разбрал-това което съм написал е само за Туки.Ставаше дума за черна дупка с маса равна на земната.А казах тяло ,защото иначе Туки нямаше да прочете поста правилно.Специално за нея черните дупки имат тяло. Публикувано изображение

  Пък и на калкулатора така са го написали,може и за други дупките да са тела? Публикувано изображение

  Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  И какво би могло да бъде това друго по-силно нещо, дето било дори по-силно от твоят фалос, който е по-силен от моята мисъл?

  Напротив - силата на Нокия телефон е най-силната - Публикувано изображение - щото е на батерии... Публикувано изображение

  Добре де, тази тема сме я дъвкали толкова години. Знаем, че Айнщайн е тифутоид© (добре че се сетих да разменя буквите, щото Пророк Трихо ще ми мели камъни на главата относно тифутоидите©) и неграмотник. Експеримента е използвал методите на Тесла относно енергията. Експеримента се е състоял, ареа52 съществува и до днес, както и "хеликоптерите" из египетските пирамиди. Спирането на Коня (КонСпирация) е известно от древността. От древността е известна и Виманата. Същата дето господин Хитлеров се опита (и успя) да реставрира - летящия антигравитаЦИОНен диск. Даже до луната стигна - Публикувано изображение

  НемаТод си знае работата... ;)

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  публикувано (редактирано)

  Отдавна си мисля, че ни трябва такава тема.

  Ще започна с експериментът Филаделфия. Наскоро Цар Кару го спомена, а сега "случайно" попаднах на материал за него. Кажете какво мислите за това. За Цар Кару вече знам, че той вярва, че съществува машина за телепортация.

  http://vhod.awardspace.com/articles.php?lng=bg&pg=76

  18 април 1955 г. е последният ден в живота на Алберт Айнщайн. Сърцето на гения на теоретичната физика спира да бие, след като някъде към 1 часа през нощта се спуква аортата му. Според завещанието на Айнщайн тялото му е кремирано в Трентън, щата Ню Джърси, а прахта му е била погребана при съблюдаването на пълна тайна. Чак сега обаче става ясно, че заедно с прахта на физика е била предадена на земята и пепелта на част от ръкописите му. Според някои изследователи Айнщайн е изгорил лично преди смъртта си тези трудове, тъй като е смятал, че на този етап заложените в тях познания биха могли до донесат повече вреда, отколкото полза на човечеството.

  Твърде вероятно е между тези изгорени ръкописи да са били и разработките му в областта на Единната теория на полето. Нейната основна идея е да се опише само с едно уравнение взаимодействието на трите фундаментални сили ­ електромагнитни, гравитационни и ядрени. Като убеден пацифист авторът на Теорията на относителността решава да скрие последните си трудове, след като участва в един военен проект, който остава в историята като "Експериментът Филаделфия" или "Проект Рейнбоу" ("Слънчева дъга").

  Автор на теоретичната разработка е самият Айнщайн, а техническото изпълнение на проекта е поверено на един друг гениален откривател ­ родения в Хърватска учен Никола Тесла. През 1943 г. се стига до финализирането на проекта и до неговото практическо експериментиране. По това време Втората световна война е в разгара си. Като съюзник на Англия и Русия САЩ доставя с морски конвои в Европа хиляди тонове храни, дрехи, медикаменти и оръжие. Само че в Атлантическия океан много от съюзническите кораби са потопени от подводниците на Вълчата глутница на адмирал Дьониц. Именно поради тази причина пацифистът Айнщайн се съгласява да участва в проекта, чиято цел е била да направи невидими за хитлеристките радари съюзнически кораби.

  За тази цел е бил изработен т.н. "генератор на невидимостта". Под ръководството на Тесла той е бил монтиран на лекия разрушител от военноморския флот на САЩ "Елдридж DE-173".

  Според участвали в проекта очевидци експерименталното електронно оборудване се е състояло от два много мощни 75-киловатови генератора, които са захранвали 4 гигантски магнитни бобини. Те са били монтирани под палубата на кораба. Към тези основни елементи била навързана и още цял куп други електронни устройства.

  За първи път "генераторът на невидимостта" бил тестван в акваторията на Филаделфийското военноморско пристанище на 22 юли 1943 г. Освен от кея експериментът бил наблюдаван и от борда на военния кораб "Андрю Фюръсет". Именно на него по това време служел матросът Карлос Мигел Аленде. През 50-е години на миналия век той е очевидецът, който първи дръзва да разкаже пред медиите за експеримента под псевдонима A.K.A.

  Точно в 9 часа екипажът на "Елдридж" включва захранването на бобините. Малко след това наблюдателите от брега и съседните кораби забелязват, че съдове е обхванат от някаква зеленикава мъгла. В следващия момент мъглата изчезва заедно с целия кораб. Посветените в тайните на експеримента висши офицери остават изумени, тъй като те очаквали, че "Елдридж" ще изчезне само от екраните на следящите го радари. След няколко минути корабът отново се появява на радарите и в залива. Качилите се на борда офицери и учени установяват, че част от членовете на екипажа са дезориентирани, а на други им се гади и повръщат. Пазеният в строга тайна проект не дава възможност да се разбере какво точно става през следващите три месеца, но е известно, че участващите в експеримента учени и експерти доработват нещо по инсталацията на "Елдридж".

  Следващият тест се провежда на същото място и година на 28 октомври в 17,15 часа. Този път корабът изчезва, но не съвсем, тъй като през първите няколко секунди очевидците виждат неговото слабо призрачно очертанияе върху водата. После "Елдридж" е обхванат от някаква заслепяващо синкаво сияние, след което разрушителят изчезва от хоризонта. В следващите няколко секунди корабът се появява на стотици километри в залива на Норфолк в щата Вирджиния, където е наблюдаван в продължение на няколко минути от моряците във военната марина. В един момент "Елдридж" изчезва от залива в Норфолк по същия мистериозен начин, по който се е и появил, за да се завърне отново на рейда във Филаделфия.

  Качилите се на борда му учени и медици установяват, че почти всички членове на екипажа са сериозно болни. Някои не са на себе си, а други направо са откачили. Петима от моряците пък са буквално изпържени върху палубата. В последствие дори и тези, които не полудяват окончателно, не могат да възвърнат нормалното си състояние и са малко или повече чалнати. С това се слага край на първия СТЕЛТ-проект, тъй като никой не е очаквал, че корабът ще се телепортира и че екипажът му ще пострада толкова сериозно. Години след края "Експеримента Филаделфия" с моряците и офицерите от "Елдридж" ставали странни неща. Някои от тях "замръзвали" за различни периоди и изпадали от реалния ход на времето, а други направо се разтваряли във въздуха и изчезвали завинаги.

  В същата 1943 г. Никола Тесла внезапно почива, затова военните лесно засекретяват целия му архив. Независимо от наложеното пълно информационно табу слуховете за случилото се с екипажа не заглъхва и до ден днешен. Темата станала още по-гореща, след като разследващите журналисти се добрали до документи, които потвърждавали, че през 1943 и 1944 г. Айнщайн е бил на служба в морското министерство във Вашингтон. Така или иначе всички данни за експеримента били засекретени. По заповед "отгоре" бил прибран в сейфа и бордовият дневник на придружаващия кораб "Андрю Фюръсет".

  Сега става ясно, че ръкописите на Айнщайн по "Проекта Филаделфия" биха могли да хвърлят нова светлина не само за случилото се с "Елдридж", но и за природата на някои феномени като паралелни светове, СТЕЛТ-технологии, телепортация и машина на времето. По всяка вероятност идеята на Айнщайн е била да изкриви с помощта на мощно електромагнитно поле пространството около разрушителя по такъв начин, че той да се превърне в невидима за окото капсула. През последните години учените стигнаха до извода, че изкривеното и затворено в гравитационен колапс пространство образува т.н. Сфера на Шварцшилд. В една такава сфера може бъде затворена цялата Вселена, твърдят учените.

  След "Експеримента Филаделфия" Айнщайн се убеждава на практика, че е открехнал вратата към други измерения и паралелно съществуващи светове. И тъй като е бил наясно, че човечеството още не е готово да използва разумно това познание, той вероятно е предпочел да отнесе прозренията си в гроба, вместо да ги довери на своите все още неузрели за тях съвременници.

  Темата е формулирана тенденциозно и за това я отминавам с ирония и безразличие...дори и сарказъм... Публикувано изображение

  Конспирацията е факт. Тя дори не е 'еврейска', 'юдейска' или 'масонска' ТЯ Е ЛУННО-САТУРНИАНСКА. Между падналите духове...луцифериански и сатанински произход. По-голяма 'теория' е примерно 'сексуалността' на Туки(което е очезваден факт), отколкото това.. Публикувано изображение

  Публикувано изображение

  Редактирано от .... (преглед на промените)

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  По-голяма 'теория' е примерно 'сексуалността' на Туки(което е очезваден факт), отколкото това.. Публикувано изображение

  И кое е толкова очеизвадно?

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  публикувано (редактирано)

  Отдавна си мисля, че ни трябва такава тема.

  Ще започна с експериментът Филаделфия. Наскоро Цар Кару го спомена, а сега "случайно" попаднах на материал за него. Кажете какво мислите за това...

  Заради този проект - т.нар. от американците "Проект Дъга" (Project Rainbow), известен още като "Експериментът от Филаделфия", над който работят в Принстън Айнщайн, фон Нойман и Никола Тесла, последният изгубва живота си. И не само това, но лабораторията му бива унищожена, като всичките му безценни записки изчезват безследно. Двамата - Тесла и Нойман, провеждат успешно експеримента с кораба Eldridge от военноморското разузнаване на САЩ, макар че Тесла е бил против участието на хора в експеримента.

  Било е нещо ужасно. Екипажът преживява нечовешки неща - за 20 минути корабът изчезва от погледа и радарите на военното пристанище във Филаделфия, след което отново се появява с горящи хора, а оцелелите в последствие постъпват в психиатрични заведения.

  Междудругото това убийство на Тесла е свързано с военните и разузнавателните служби на САЩ, където след Втората Световна война работят много видни хитлеристки учени, които преди това пък са разработвали за Хитлер ракетите и самолетите на ВВС и пребивавайки в САЩ подготвят американската ракетна програма, американските свръхзвукови самолети, космическата програма на НАСА и т.н. Сред тях са Херман Оберт - бащата на ракетата и неговия сътрудник фон Браун. Тесла със своите експерименти е бил възприет като заплаха за сигурността на САЩ и затова е елиминиран. През 50-те години д-р Морис Джесъп открива документите за този експеримент и се опитва да ги публикува във Varo Edition, като скоро след това и той е намерен убит.

  Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  И не само това, но лабораторията му бива унищожена, като всичките му безценни записки изчезват безследно.

  Не изчезват. Лабораторията е запалена по заповед на J.P.Morgan, Тесла живее в хотел. Стаята му е платена пожизнено от бизнесмен, който изградил бизнеса си благодарение на гениалността на Тесла. До последните си дни Тесла не поддържал контакти с никого (изключвайки гълъбите, които хранел на прозореца си). Офицер на ГРУ (по време на ВСВ) взима всички негови бележки и записки. Включително и тези за "тайното оръжие" и свободната енергия.

  Сподели този отговор


  Линк към този отговор
  Сподели в други сайтове

  Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

  Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

  Регистрирайте се

  Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


  Нова регистрация

  Вход

  Имате регистрация? Влезте от тук.


  Вход

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

   • от Aliya
    Тероризмът винаги е бил и си остава рожба на претендентите за световна власт и хегемония - ционистите с претенции за глобализъм.
    Те създадоха измислената заплаха, наречена ислямизъм, те създадоха Ал-Каида, те финансират ислямистите - джихадисти: чеченци, албанци, турци, които съсипаха Сирия, а преди това Ирак и Либия, те се опитват да дестабилизират Русия с ислямистки атентати, те взривиха своите в Сарафово.
    Те са тези, които в момента водят Третата световна война с "модерните" средства на изфабрикувания от тях тероризъм: ислямистки, протестно-окупационно "демократичен", добре подкрепен с войната на информационната инсинуация.
     
    Някои хора за пари на какво ли не са способни!... включително и на собственото си унищожение...
     
    Религиозните чувства са дълбоко лични преживявания, те са свещена и съвсем интимно лична територия на всеки човек. Те са най-яркият принцип на свободата на личността.
    Този, който настройва с умели атентати, медийни канонади и създаване на терористична демокрация християните срещу мюсюлманите бърка в душите на тези хора, обижда същността им на свободни хора - свободни да мислят и чувстват според сърцата си.
     
    А нашият народ има една мъдра приказка - когато двама се бият, третият печели! Когато Юда изправи Мохамед срещу Исус, Юда ще стои отстрани с журналситически тефтер в ръка, за да брои падналите и да насъсква живите; и ще размаха политическия пръст на осъждането и заклеймяването, за да може редом до Исус и Мохамед да окачи на кръста.
    Най-накрая, разбира се, Юда и Бог ще заклейми, за да може Мамона безнаказано да вилнее и да обира чуждото.
    Светът е сцена на пошла театрална постановка, безвкусна и блудкава, в стила на последните Холивудски напъни.
    Няма по-големи терористи от политиците, независимо дали са настоящи или бивши.
    И именно политиците са тези, които създадоха тероризма и измислиха така наречения "радикален ислям". Самото название "радикален ислям" е противоречие на термините - ислям означава смирение пред Бога, а не бунтове, кървави пролетни революции и майдани!
    Политически проект е Ислямизмът, а той няма нищо общо с Исляма. Както Инквизицията нямаше нищо общо с Християнството!
    Ислямизмът не е Ислямът.
    Ислямизмът доказано е политически проект на ЦРУ и МОСАД, не без участието и на нашето ГЕРБ с Николай Младенов начело, който събираше ислямистите джихадисти на конференции у нас.
    За Ислямизма е необходимо да си шизофреник като Ахмед Муса или глупак като тези от махалата му, които са го последвали за някой и друг петродолар.
    Ето защо в ислямистките кървави групи, които колят навсякъде по света, членуват католици, юдеи талмудисти и всякаква измет с перверзни наклонности към агресия.
    Мохамед като пророк на Исляма е свел до знанието на хората Божията воля, която му е била предадена в моменти на вдъхновение. Това, че Мохамед е водил войни по време на своя житейски път, за разлика от Исус, който е бил разпънат на кръст, само защото е проповядвал за Бога в продължение на 3 години - е разликата между личностите Мохамед и Исус. Мохамед не се е съгласил да падне жертва на евреите въпреки опитите им да го убият и отровят, а е решил да създаде своя армия за отбрана. Да съдиш от разстоянието на 1500 години човек като Мохамед, живял в пустинята при съвсем различни от днешните житейски обстоятелства, сред жестоки и войнствени порядки, говори за липсата на усет към историята!
    Исус е Исус и Мохамед е Мохамед - всеки един от тях е уникален по своему, но и двамата говорят и проповядват Бога. Днес обаче Бога е заритан на дъното на историята ни, а духовниците ни осмивани от политическата ни днешна власт под съпровода на продажните ни медии.
    - http://aliya.blog.bg/novini/2013/02/27/prodavat-se-mamo-belite-manastiri.1058823
    - http://aliya.blog.bg/novini/2015/01/08/nedosegaemite-2-poslanieto-na-sharli-ebdo.1328929
   • от ettyz
    Здравейте, мъжът ми периодично решава да ми блокира сайтовете за групово пазаруване и го прави. Обаче, за мене, те са като за него новините, просто се изнервям ако не ги разгледам. Прочетох това онова в нета за блокиране на сайтове, но във file hosts, нищо не е писал; от родителския контрол не знам как да се отблокира, изобщо си нямам идея какво да направя. Моля помогнете ми!
   • от Aliya
    Заради публикуване на антисемитски карикатури главният редактор на Шарли Ебдо и негови талантливи колеги бяха показно разстреляни в нарочна акция, от ислямисти, платени както винаги от ционисти да им вършат мръсната работа. След това изданието бе подменено да обслужва ционистките глобализаторски мераци, като бе използвано хорското съчувствие за трамплин на новата издателска политика.
    Самото издание днес обаче няма нито съчувствие, нито морал - та то се ръководи от убийците на редакторите му! За това издателство днес Рамзан Кадиров каза, че те са по-лоши от животните и са се превърнали в некрофили, които злорадстват над още неизстиналите гробове на жертвите от самолетната катастрофа на руския лайнер, разбил се над Синайския полуостров неотдавна. - https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/11637-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D1%80%D1%8A%D0%B6%D0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D1%85%D0%B5%D0%BB%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D1%81-hellads/
    Откакто Световното задкулисие изобрети социалния инженеринг чрез средствата за масова информация и изопачаване на човешката история, то се зае да изопачава и човешкото същество като такова.
    За целта най-напред посяга на човешката духовност и религиите, като организира колосален световен сблъсък между двете основни религии Християнството и Исляма в угода на Третата религия Юдаизма!
    Да сте чули за масови екзекуции на евреи, извършени от джихадистите терористи в Ислямска държава или Ал - Каида!? И защо Ислямска държава никога не нападна Израел, но за сметка на това изпраща своите бойци на лечение в Израелските клиники! Докато в същото време се организират шоу изпълнения със зверски убийства на християни европейци, с които е пълен Интернет...
    Името на Ал-Багдади, ръководителят на Ислямска държава, е Симон Елиот - евреин. Той доказано е агент на Мосад!
    Френски доклад по темата: http://www.veteranstoday.com/…/french-report-isil-leader-m…/
    Както е агент на Мосад, внедрен в Хизбулла и организаторът на атентата в Сарафово! - https://frognews.bg/…/SUPER-SENZATSIIA!-Agent-na-Mosad-vned…
     
    Доказателствата за организирането на всички терористични актове по света от Мосад са очевадни! Да почнем от 11 септември и да свършим със Сарафово и Цветан Цветанов...
    - http://aanirfan.blogspot.co.uk/2015/01/mossad-attacks-paris.html
    Политически и под закрилата лично на Обама (нека да си спомним неговото поздравително писмо до премиера Б.Борисов, в което Обама дебело подчертава, колко важно е за него пришълците в България да бъдат приети с отворени обятия! - http://obshtestvo.net/%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B…/) се организират огромни човешки преселения, но на специално подбрани хора - фанатизирани, специално обучени главорези и техните семейства, които под сигнал да предизвикат хаос и изтребление на европейците. Като преди това са подпалили света от всички краища чрез Арабски и цветни революции и майдани (http://aliya.blog.bg/…/…/30/terorizmyt-na-globalizma.1223562), чрез нечуван геноцид над Палестинския, Иракския, Сирийския народи! - http://aliya.blog.bg/…/decata-na-palestina-i-smyrtta.1022030
    Останалото е лесно - Нов световен ред и железен американски ботуш, който европейците да бъдат принудени да приемат като "защитник"!
    Междувременно максимален брой хора ще бъдат изтребени за радост на Бил Гейтс §сие и няма да има нужда да се харчат пари за ваксини, ебола, гей активизъм и прочие.
     
    Може би именно това е искал да ни каже Шарли Ебдо преди опита да бъде накаран да замлъкне завинаги!
    - Заглавие на Снимката на Чарли Ебдо (Бог да успокои душата на убитите!): - Недосегаемите 2
     
    Религията няма нищо общо нито с джихадизма, нито с инквизицията. Тези са политически движения, обилно полети финансово от световното задкулисие.
     
    Френската революция беше изцяло светска, но уби не по/малко хора.
     
    - https://www.kaldata.com/forums/blog/1328/entry-9354-конструкцията-на-антихриста/...
     
    Религията не е тълкование, тълкованията са от ума и се наричат теории и концепции. Религията е духовността на човека и негова същност. Защото човек е чедо на Бога. Смятате ли, че децата тълкуват родителите си!? ... или просто ги обичат!
    Не, вярата няма нищо общо с религията. Вярата означава, че не знаеш и затова си принуден да вярваш, да следваш медиите, институциите, изобщо другите, защото ти сам не знаеш Бог. Религията е да знаеш Бог, сърцето ти да Го е познало. А такъв човек е истинският човек на религията - този човек никога няма да убие Божия твар, нито да замени живота за пари и илюзорни придобивки!
     
    Слава на Смелия човешки дух на творците, които не се предадоха на дявола! Дай Боже такива хора и на България!
     
    Официалната информация е, че са избили убийците .. Бих се учудила, ако имаше оставени живи Тогава току виж журналистите ги начоколили и нещо се подразбрало...
    Ционистките подпалвачи на войни, революции и майдани си въобразяват, че могат да накарат Истината да замълчи! Професионалните убийци на Мосад на финала на този Холивудски кървав екшън разиграха театро, достойно за големия филмов екран, защото този път историята много се размириса - като онази с лъжливото овчарче ...
    Те никога не са се свенили да избиват и свои, стига от това да спечелят финансиране от Американския конгрес, като при случая със Сарафово и гласуваната им веднага след това военна помощ.
    Или като в случая с взривените кули близнаци в Ню Йорк, от които предварително бяха извели евреите бизнесмени, ... в по-голямата им част.. а след това се започна един терор и едни полицейски проверки в цяла Америка, та до днес, че и деца бяха застреляни от упор от полицаите, ей тъй на, за добър ден...
    И във всички тези сходни по почерка си атентати се мотаеха едни лични карти, изтървани под път и над път, и от самолет, и в кола забравени, от иначе професионалните и хладнокръвни убийци на невъоръжени хора!
    Те дори вече не се стараят толкова, за да Ви излъжат... Отдавна политическата власт е в техните ръце...
    Сега им остана единствено да Ви убиват - нагло, арогантно, показно и наказателно!
     
    Защото мъртвите мълчат завинаги... като карикатуристите от Шарли Ебдо...
    Само техните усмивки останаха... да ни будят.
     
    "Аз паднах. Друг ще ме смени и...
    толкоз.
    Какво тук значи някаква си личност?!
     
    Разстрел, и след разстрела – червеи.
    Това е толкоз просто и логично.
    Но в бурята ще бъдем пак със тебе,
    народе мой, защото те обичахме!" (Никола Вапцаров)
   • от Aliya
    Напоследък усилено се заговори за извънземни, за предстояща среща с извънземни и прочие изсмукани от пръстите небивалици и то от кого мислите!? От официални НАТО представители като Соломон Паси - "тези организации (НАТО) ще се готвят за среща със създания от други планети", каза Паси http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2912262

    Дори ООН назначи Главен преговарящ с евентуалните гости от Космоса, за което предадоха световните агенции, цитирани от БНР. http://dnes.dir.bg/news/kosmos-izvanzemni-oon-7157007

    И каква стана тя!? - Ново двайсет... https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_smile.gif' alt=':)'> След тероризма, джихадизма, комунизма, фашизма, ето ти и новата заплаха е готова! А медиите все повече я преекспонират и разпространяват. Нищо, че никой никога не е срещал извънземен лице в лице от зората на човечеството; нищо, че бяха разобличени всички митове за извънземни на Земята и измислените им и привидени доказателства в един чудесен филм "Разобличените извънземни", който, кой знае защо, бе неколкократно спиран и свалян от Интернет пространството.

    А истината, както винаги е много простичка, и много очевидна:

    - В ход е планът на Пентагона Син лъч, който има за цел да ни разиграе триизмерно небесно шоу на пришествието на Исус като извънземен. Освен това ще ни се покажат и най-новите въоръжения на Пентагона, като например дълго скриваните антигравитационни самолети, климатичните оръжия и т.н., които ще ни бъдат представени като извънземни технологии.

    Целта е да се изплаши човечеството и да бъде подчинено с поредната медийна боза за глупци, придружена от ефектно небесно шоу на новите (скрити досега) военни технологии.
    Всички централизирани световни политически режими са имали това за основна своя задача / и комунизмът, и фашизмът, и американската "демокрация" днес. Защото целият архив на Хитлер премина в ръцете на Пентагона, а неговите СС генерали бяха скрити под чужди самоличности и изживяха до дълбоките си старини.
    Целта на тези планирани от Световното задкулисие режими бе да установят мракобесие и да експериментират с хората, с тяхната търпимост и постепенно обуславяне, за да може днес да се наложи безпроблемно Новият световен ред на Глобализма. Трябва да гледаме на Фашизма и Комунизма като подготвителни етапи на Днешния Демократичен глобализъм. Целта винаги е била една и само една / как да се модифицира и подчини човечеството така, че да се превърне в робска маса консуматори и плащачи на чуждия обяд.
    В това отношение цели институти за изучаване на човешкия мозък се създадоха и на Изток, и на Запад, а върху техните изследвани резултати се основа могъщата империя на Медията. Разбира се, човешката сексуална енергия бе в основата на тези тайни разработки и експерименти с живи хора и цели общества. Защото човешката сексуална енергия е жизнената ни енергия / чрез нея идваме и тя е нашата същност. Изкривявайки тази енергия и насочвайки я политически и централизирано към перверзиите и/или религиозното й подтискане, ти отрязваш човека от корен или го превръщаш в загнил плод, лесен за манипулации и владеене.
    Що се отнася до геомагнитната енергия на Земята, която древните българи са познавали и използвали за лечение на телата и ума си, единственото, което Световното задкулисие постигна чрез военните си лаборатории, е производството на антигравитационните самолети, които днес ни се представят като НЛО и извънземни, следващият мит, в който ни искат да вярваме на доверие.

    По този начин, вместо да ни разкрият очевидната истина, че американското правителство води скрита подмолна геноцидна война за унищожение на човечеството и неговото редуциране до санитарен минимум за безпроблемно управление, ще ни бъде измислен нов несъществуващ враг (след тероризма, комунизма, фашизма и прочие) в лицето на могъщи и не подлежащи на контрол извънземни. На които ще бъде отредена ролята на касапи на човечеството: По
    - тези, които ще генномодифицират на воля хора, животни и растения!
    - тези, които ще ваксинират за безполовост и безродност със стерилизиращи ваксини децата и внуците ни!
    - тези, които ще чипират хората с цел тяхното гарантирано полудяване и превръщането им в безропотни роботи-изпълнители ( а който все пак се възпротиви, чипът му просто ще бъде изключен по подобаващо болезнен начин)!
    - тези, които ще си играят генно инженерно с климата на земята ни и ще заповядват на дъждовете, снеговете и ветровете ни!
    - тези, които ще завладеят земите и правителствата ни!

    Тези, които ще са същите Онези, които всеки ден присъстват в новините ни!
    С други думи - Погледнал се Илия, пак в тия!
   • от Aliya
    Човешкият ум всичко може да си въобрази - включително и "неутралeн трети пол" да си измисли. Това се нарича лудост и за това си има клиники - да усмирят разпасалия се ум, който даденият човек явно е изпуснал и му е позволил да си разиграва коня както си ще.
    Въпросът не е до конкретния луд перверзник, макар и напоследък такива да никнат като гъби след дъжд - какво да се прави, в заблуждаващи времена живеем - медии, политици, общественици соросови бълват лъжи на килограм, и всичките те в захаросани обвивчици ти ги поднасят - белким се хванеш, белким умът ти се подлъже по шаренийката и лъжливите думи. И станеш като този перверзник от снимката.
    И за да са сигурни, че ще се оставиш на лъжата да те подмами и прелъсти, ей така, за всеки случай, ти осигуряват и съдилища, върховни при това, които да те успокояват, че, перверзиите не са перверзии - къде ти, това е демоде да се твърди, не е демократично, не отговаря на западните ценности и на свободата на личността... Коя свобода обаче?? - свободата да полудяваш, усилено подбутван от вси страни към собственото ти самоунищожение.
    Защото когато дори не знаеш кой си - мъж ли, жена ли, или третия пол, а може би четвърти, или пети!? - твоят живот не ти принадлежи вече. Ти си бита карта, седиш и се почесваш по главата в почуда, а през това време ти отнемат всичко, което не са успели все още. И децата ти отнемат, ако междувременно си имал такива, преди да си задълбал в дилемата имаш ли си пол или не, и къщата ти отнемат, и жената ти отнемат (за утроба под наем), и накрая и достойнството ти вземат - по-точно ти сам им го даваш, защото предпочиташ да се скриеш в лудостта и перверзиите, вместо да се изправиш и да изревеш като лъв.
    Един твой лъвски рев ще бутне цялата им фалшива конструкцийка от закони и закончета, и институции, и демокрации, и съюзчета перверзни.

    http://www.vesti.bg/sviat/vyrhovniiat-syd-na-avstraliia-prizna-neutralniia-pol-6008916
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

   Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение