Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Теории на конспирациите.Унищожение.Експерименти.Секти.Контрол.Хората и чиповете.Тайни общества.

Featured Replies

Не ми се иска, но съм на различно мнение. Само от Варна да знаеш колко хора са в момента на екскурзийка до Мексико...

Въздушно-капковият механизъм на предаване на инфекцията е най-опасният - с водните епидемии, контактно-битовите, трансмисивните и хранителните можеш да се справиш, но въздухът е навсякъде и него няма как да го ограничиш. А тези маски са малко нещо успокоително за хората, не може да се разчита на тях много. Тоя вирус е много опасен, няма шега - страхотно гаден генотип.

Не случайно е казано, че преди да станеш 'кришнар' трябва да си бил високо в планина в дълбоко 'самадхи'(сомати) без да дишаш дори и кристално чистия въздух. Публикувано изображение Мексико-сити е 20 милиона(най-големия град на кълбото) и все продукт на смесен дух на Майа(маите) с духа на Кали(Католицизма).. Публикувано изображение

...какво очакваш от материцата-мам природа? Публикувано изображение ..- 'Човекът да победи Природата и стане Бог'... ? Публикувано изображение:speak:

Редактирано от aeu (преглед на промените)

• Отговори 227
  • Прегледи 41,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

според теориите за конспирации (в които аз вярвам) новата болест е разработена от американци с цел изтребление на човечеството. както спин, сарс преди няколко години в азия, птичия грип ... така и свинския грип. до няколко месеца населението на планетата трябвало да намалее с около 7 милиона. всички консп. теории, начело с тази за новия световен ред (new world order) подкрепят идеята на земята да останат по-малко на брой жители, за да могат да живеят в хармония с природата. страшното е, че глобализацията доведе до тама "ефектът на пеперудата" да се усеща във всички крайща на света в рамките на няколко месеца. лично според мен това са последователни и целенасочени събития - финансовата криза, свинския грип ... какво ли ще последва?

според теориите за конспирации (в които аз вярвам) новата болест е разработена от американци с цел изтребление на човечеството.

както спин, сарс преди няколко години в азия, птичия грип ... така и свинския грип.

до няколко месеца населението на планетата трябвало да намалее с около 7 милиона. всички консп. теории, начело с тази за новия световен ред (new world order) подкрепят идеята на земята да останат по-малко на брой жители, за да могат да живеят в хармония с природата.

страшното е, че глобализацията доведе до тама "ефектът на пеперудата" да се усеща във всички крайща на света в рамките на няколко месеца.

лично според мен това са последователни и целенасочени събития - финансовата криза, свинския грип ... какво ли ще последва?

...как 'ще живеят в хармония с природата' свободните наги илюминати?.. :speak: като осеменяват и после палят войни ли?.. Публикувано изображение Че тези души са обречени на вечно преследване от паднали духове- никога няма измъкване от матрицата за тях.

Въпросът е колко душИ ще им се вържат на илюминатската наука и пропаганда за 'цивилизован начин на живот'...

Уж 'зачиташ теорията за конспирацията' за реалност, а пак си фантазираш в нейните рамки?... Публикувано изображение

Не е нужно 'да вярваш в теорията за конспирацията', а ДА Я ОТЧИТАШ, като избягваш начина на живот, който пропагнадрат тези 'хуманистични змйичета', а не като Люцката да 'пасеш трева с еднорозите' и после да я пушиш с динозаврите... Публикувано изображениеПубликувано изображение Ставаме пушечно месо на гУманитарните дзмейове...

Тия обаче са си направили сметката без кръчмаря. Има такова нещо като "Всичко се връща". Пък и замислете се - Хитлер опита да изтреби всички евреи и нормални хора, но не успя. Та тея ли? Публикувано изображение

И ако си мислят, че са по - могъщи от Бог, жестоко се лъжат. :P

Тия обаче са си направили сметката без кръчмаря. Има такова нещо като "Всичко се връща". Пък и замислете се - Хитлер опита да изтреби всички евреи и нормални хора, но не успя. Та тея ли? Публикувано изображение

И ако си мислят, че са по - могъщи от Бог, жестоко се лъжат. ;)

'Тея', дето ги наричаш са създали Хитлер, като доста сполучлива заблуда, че е нещо, различо от 'тях'. 'Тея' ще си платят пред Бог, ние нищо не можем да направим. Просто вярвай и следвай Бог. Но за да разбереш КОЙ Е БОГ 'тея' бая са се погрижили да заблудят публиката. Публикувано изображение

Хитлер се опитал да изтреби именно ненормалните хора(комунисти-евреи, цигани, педераси, т.нат...за мене тези хора не са нормални! ;) ), но Бог му е показал, че греши с метода, тъй като става маша в ръцете на тези, 'които уж изтребва'- а именно ЗЛИТЕ СИЛИ(падналите наги)...

Въобще не ти е лесна работата с разбирането.. ;)

'Тея', дето ги наричаш са създали Хитлер, като доста сполучлива заблуда, че е нещо, различо от 'тях'. 'Тея' ще си платят пред Бог, ние нищо не можем да направим. Просто вярвай и следвай Бог. Но за да разбереш КОЙ Е БОГ 'тея' бая са се погрижили да заблудят публиката. Публикувано изображение

Хитлер се опитал да изтреби именно ненормалните хора(комунисти-евреи, цигани, педераси, т.нат...за мене тези хора не са нормални! :) ), но Бог му е показал, че греши с метода, тъй като става маша в ръцете на тези, 'които уж изтребва'- а именно ЗЛИТЕ СИЛИ(падналите наги)...

Въобще не ти е лесна работата с разбирането.. :)

Тези хора ли наричаш "ненормални"? Публикувано изображение

Публикувано изображение

И това ли е грешният метод? Публикувано изображение

Тези хора ли наричаш "ненормални"? Публикувано изображение

Публикувано изображение

И това ли е грешният метод? Публикувано изображение

Темата за еврейството в релация за Хитлер едва ли би могла да се обясни от една тенденциозна снимка и един манипулиран клип?.. :) Тя е толкова комплексна, че само запознат не само с юдаизма, но и с древните култове има шанс да разбере. :)

Конспирацията не е правена от глупаци, но има за цел да направи глупаци всички и глупаците да вземат връх в общественото доверие...както и е сега, по времето на 4-тия райх на Римската империя в колаборация със Синедриона... ;)

...не е 'лъжица за твоята уста' най-хитрия ход за сега на конспирацията на юдео-масоните - 'Адолф Хитлер де Ротшилд' Публикувано изображение

все пак давам шанс н атези които искат да видят истината да започнат с въвеждане в гуглето на ключови изрази:

The myth of the 6 millions

Hitler's Jewish Soldiers- "Mischlinge"

...но нещата далече не спират с тези разяснения а имат дълбоки религиозни корени, които рационалният ум няма да проумее...

Моля? Тенденциозна снимка ли каза? Багодари се, че не сме в Германия, за такива думи там можеха да те затворят на мига!

И още нещо - ако съществува прераждане, би трябвало да се замислиш, преди да пишеш глупости, защото не се знае дали някой от тези хора пак е тук. И как ли би се почувствал като прочете подобни драсканици?

Такива като теб трябва да преживеят Аушвиц и после давидим още ли ще ги бръщолевят глупостите "митът за 6 те милиона".

Тенденциозна книга значи...ама е втората по - популярност след Библията. И защо я харесват хората? Защото е човешко. Но мекотело като теб няма как да го разбере...........Някои със сигурност не са еволюирали от времето на праисторическата епоха. Думите "морал" и "Етика" въобще говорят ли ти нещо?

В Германия навремето са се отървали от огромната част непълноценни индивиди, които така или иначе не са оставили поколение. Не е изключено Германия да е толкова развита държава именно поради евгениката. Е, за такива твърдения можеха да ме уволнят, но за щастие не съм носител на нобелова награда. (справка - уикипедия)

В Германия навремето са се отървали от огромната част непълноценни индивиди, които така или иначе не са оставили поколение. Не е изключено Германия да е толкова развита държава именно поради евгениката. Е, за такива твърдения можеха да ме уволнят, но за щастие не съм носител на нобелова награда. (справка - уикипедия)

Ако чуя пак още една приказка за евгеникага......не знам какво ще направя!Бих казала, че такива като вас са непълноценни хора, а не такива като мен! Може с увреждания да съм, но си имам права! И никой не може да ми ги отнеме! А ти се пообразовай относно "непълноценните" хора с увреждания! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Моля? Тенденциозна снимка ли каза? Багодари се, че не сме в Германия, за такива думи там можеха да те затворят на мига!

И още нещо - ако съществува прераждане, би трябвало да се замислиш, преди да пишеш глупости, защото не се знае дали някой от тези хора пак е тук. И как ли би се почувствал като прочете подобни драсканици?

Такива като теб трябва да преживеят Аушвиц и после давидим още ли ще ги бръщолевят глупостите "митът за 6 те милиона".

Тенденциозна книга значи...ама е втората по - популярност след Библията. И защо я харесват хората? Защото е човешко. Но мекотело като теб няма как да го разбере...........Някои със сигурност не са еволюирали от времето на праисторическата епоха. Думите "морал" и "Етика" въобще говорят ли ти нещо?

Ти май все още си подвластна на всесилността на рептилността на евреите?.. Евреите само са предоставили умовете и сърцата си на злите сили,като спасителна религия. Те злите сили спохождат и псевдорелигиозните.

За да разбереш на какво ниво е конспирацията трябва да изследваш еврейските ритуални човешки жертвопринушения. Но ти няма да можеш, тъй като си първосигналник. То и за това пропагандата за 'жертивте на холокоуста' е пуснала такива дълбоки корени, тъй като профаните са много. 'Те си мислят, че дъжд вали, а те ги плюят, чувала ли си лафа'?... Публикувано изображение

Иблията и?.. Ми най-нескопосания религиозен плагиат от по-предни, който съм чел някога.

Аз ти препоръчвам Новата и версия- Талмуд, да видиш що е то ритнато куче да обезумява от ярост?.. :)

Един въпрос, между другото? Ти на колко години си, че ми се стряскаш така за 'морал'?.. Ти още не си си изчалгарила младостта, а говориш за 'морал'?.. да не случайно в ц...ците на Азис морала ти?.. :)

Ако чуя пак още една приказка за евгеникага......не знам какво ще направя!Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Чувала ли си за опита на Павлов с кучето?... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ако чуя пак още една приказка за евгеникага......не знам какво ще направя!Бих казала, че такива като вас са непълноценни хора, а не такива като мен! Може с увреждания да съм, но си имам права! И никой не може да ми ги отнеме! А ти се пообразовай относно "непълноценните" хора с увреждания! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Евгениката действа, това е научно доказано. Действа както при хората, така и при животните и растенията. От умни родители може да се очакват умни деца. От силни родители - силни деца. Не твърдя, че всички членове на обществото трябва да са идеални, по въпроса препоръчвам да се погледне "Прекрасният нов свят" на Олдъс Хъксли, където доста ясно е обяснено защо не всички хора трябва да са равни. Не може да очакваш от един човек с IQ 130 да мете улиците. За целта трябват такива с IQ 80. Ако направиш тест сред метачите ще се увериш, че те действително имат доста по-нисък коефициент на интелигентност от студентите (който е средно към 115 за България (нямам конкретни данни, така че може и да греша тук), което е доста ниско ниво).

Би ли обяснила какво точно ми е непълноценното на мен?

Относно евреите: Нали знаеш чия е основната вина за двете атомни бомби пуснати над Япония?

Всъщност мен евреите не ме засягат, аз проблеми с тях нямам.

В Германия навремето са се отървали от огромната част непълноценни индивиди, които така или иначе не са оставили поколение.

Смисълът на живота в оставянето на поколение ли се съдържа?

Хората не са разплодни животни, нито пък сме на тази планета, за да се множим.

Ти знаеш ли факта, че евреите, когато са разрушавали 3-тия райх на Хитлер са искали с инжекции да стерилизират цялото останало капитолирало германско население? Но в последствие са решили да ги използват(експлоатират) като добитък('гоим')ОЩЕ ВЕДНЪЖ(плана 'Маршал'), тъй като са интелигентни и дисциплинирани?

Северните народи, наистина са наследници на арйаните, обижатели на Брахма, най-интрелигентното живо същество във вселената, но все биват заблудени от паднали сатурниански духове да слизат ниско в материята. Материята не е дадена да се 'реализираш' в нея, а да я надмогваш. Не с война, а с йога-начин на живот. :question:

Ти ми изглеждаш доста горд от интелекта си и е въпрос на време кога ще ти се случи случка за да осъзнаеш заблудата от кредото си.. ;)

Интелекта в кали-йуга се 'владее' на Земята от т.нар. 'свободни наги'.

Конспирации колкото щеш, и сега, и преди. Но в този променлив свят всички те във времето се уравновесяват взаимно и донякъде неутрализират. Да абсолютизираме една определена конспирация си е наивно, нали? И прекалено опростен модел се получава ерго пак свеждаме Света до фанатична еднородност и тъга...

• 6 месеца по-късно...

искам да попитам за свинския и за сезонния грип - имам малко дете (на годинка), дали да го ваксинирам? четох много мнения и в двете посоки и някак си не мога да реша.

Преди да го ваксинираш вземи изчети този сайт http://www.ivanstamenov.com/

Редактирано от npn (преглед на промените)

• 9 месеца по-късно...

Понеже съм много запален по историята, а по конкретно за втората световна реших да създам тема за консперативни теории. Аз ще почна първи, надявам се и вие да споделите нещо:

Хитлер е умрял в Антрактида през 1971г.

През август 1944 г., ръководството на СС и Гестапо се събрало в страсбургския хотел „Мезонруж". Срещата се ръководела от обергрупман фюрер Ърнст Калтенбрюнер. Два дни цветът на немската разузнавателна машина обсъждал и планирал планът за бягството на върхушката на нацистка Германия от Европа. За основно направление била избрана Южна Америка. В операцията, с кодово название „Шлюз" била впрегната цялата мощ на СС и СД из целия свят. Операция „Шлюз" спасила живота на много високопставени нацисти. Чак през 1951 г. разделените нацисти се обедини и създали т. нар „Черен интернационал". Тайните действия на огранизацията били следени изкъсо от ЦРУ. Оказва се, че още през 1938 г. стратегическото разузнаване на САЩ е внедрило свои хора в една от местните огранизации на СС. Американските агенти действали в центровете по изготвяне на фалшиви удостоверения и документи в Бад Аусзее (Австрия) и Лауфен (Чехия). Благодарение на това, американците знаели за много нацистки планове. Знаели са за фалшивите документи на шефа на Гестапо Мюлер и на Райхсмаршал Химлер. Последният станал сержант Хенрих Гитцингер, а шефа на немското военно разузнаване станал Артур Шейдлер.

Американците знаели и за новия живот на Адолф Айхман, който бил станал вече Адолф Барт. Последният дълги години успявал да се укрие в Южна Амрика. Американските спецслужби „забравили" да споделят тази информация с евреите, и на последните им се наложило да го търсят почти 20 години.

Съветското разузнаване също не оставало назад и знаела откъде ще се измъкне първият заместник на националсоциалистическата партия Мартин Борман. Към края на войната, Москва вече знаела подробности за операцията на Мартин Борман – „Рейнголд". Криели се драгоценности, брилянти, правели са тайни вноски. Операцията се контролирала лично от Хитлер. Нацистите успели да скрият ценности за няколкостотин милиона долара. И досега, тези пари работят за организации, контролирани от „Черния интернационал". Точно тези пари и ценности се опитвали да проследят спецслужбите на САЩ и СССР, и както е известно, част от тези пари са използвани за операции в следвоенна Европа. Известни са някои подробности относно операция „Рейнголд". Извозването на ценностите станало от Европа, която била блокирана от обединения флот на Съюзниците, на 3 подводници. Известни са имената на 3мата капитана: Гайнц Шафер, Ганс Вермут и Дитрих Нибур. Тайния товар бил товарен в Сен-Назер, и се разтоварвал на определени места по крайбрежията на Аржентина, Патагония, Бразилия и Антарктида.

През 1946 г. американското разузнаване попаднало на следата на някой си Пераса де Гусман, богат търговец. Оказало се, че това бил същият Дитрих Нибур, който в началото бил дипломат в хитлерова Германия, а после станал един от тримата капитани, които са извозвали ценности и нацисти от Европа. Именно той извел от Европа към Аржентина Мартин Борман, който дълги години живял в Аржентина и Бразилия с името на немския евреин Саул Голдщайн. След войната Борман си направил пластична операция, и умрял в Аржентина зимата на 1973 г. През цялото това време Борман е бил под наблюдение и защита от агентите и на САЩ и на СССР. За политическите ръководства на САЩ и СССР, ареста на Борман бил нежелателен. Чрез него двете страни имали достъп до част от финансовите ресурси, които нацистите се опитали да скрият чрез операция „Голдрейн" („Златото на Рейн"). Контролирайки нацист N2 Мартин Борман и диверсант N1 Ото Скорцени, който също се криел в Южна Америка, разузнавачите се надявали да се доберат до самия Хитлер...

Официално Хитлер приключва своя земен път, застрелвайки се с пистолет, преди което, за по-голяма сигурност, взел и отрова. Христоматичната версия за смъртта на Хитлер и Ева Браун устройват официалните историци и световния елит.

До 1948 г., самият Йосиф Сталин се отнася скептично към подаваната му от НКВД оперативна информация за смъртта на Фюрера. Повече се доверява на хората от военното разузнаване. По тяхната информация, на 01.05.1945 г., покрай 52-ра гвардейска стрелкова дивизия успява да се промъкне група немски танкове, които се движат с висока скорост на северозапад. На 02.05.1945 г. групата е унищожена от части на 1-ва полска армия. В редиците на немската колона са забелязани няколко мощни граждански автомобила, които по време на атаката на поляците успяват да се измъкнат и се отправят в неизвестна посока. Именно в тези автомобили се намирали Хитлер и неговите приближени. По-късно става известно, че някак си е бил нарочно оставен коридор за тези автомобили именно от нашите и полските военни части.

Известно е, че експертизата на останките на Хитлер и Ева Браун е била проведена крайно немърливо. На база тази експертиза става ясно, че на съветските спецагенти е изигран номер. Основно доказателство за този „номер" са обгорелите останки на Ева и Хитлер, в частност техните зъбни протези. По данни на американците, в устната кухина на Ева Браун били поставени златни протези, изготвени по заповед на НКВД, но както станало ясно след време, Ева браун нямала злато в устата си приживе. Подобна машинация била направена и с черепа на Хитлер. Фалшификатите били изготвени по схема на личния зъболекар на Хитлер – К. Х. Блашке от зъбния техник Ф. Ахтман. И двмата били заловени впоследствие от агентите на СМЕРЧ и са обеснявали за своите подли дела. „Останките" на Хитлер и Ева Браун били погребани на тайно място около Лайпциг, веднага след тяхното „успешно" разпознаване. През 1972 г., по заповед на Андропов, останките били откопани и изгорени. Прахът бил разпръснат на тайно място. Защо било направено това? Смята се, че по това време науката вече е можела чрез генетичен анализ на останките, да установи на кого принадлежат те всъщност. Ето защо, на изложението „Агонията на Третия райх" в Държавният архив на Русия през лятото на 2001 г., което било посетено и от Владимир Путин, ни показаха само горната част на черепа на Хитлер с дупката от куршума и част от долната челюст. А къде са частите, по които може да се направи портретна възстановка? Къде е генетичната експертиза? Никакви научни доказателства за истинноста на музейните експонати няма, освен няколко протокола от 1945 г. Вестниците се надпреварваха да пишат по разкази на лица от архива, че всъщност костите на Фюрера се мотаели в кашони, без необходимите документи дълги години в хранилищата в Любянка...

Редактирано от nikeman (преглед на промените)

Понеже съм много запален по историята, а по конкретно за втората световна реших да създам тема за консперативни теории. Аз ще почна първи, надявам се и вие да споделите нещо:

Хитлер е умрял в Антрактида през 1971г.

През  август 1944 г., ръководството на СС и Гестапо се събрало в  страсбургския хотел „Мезонруж". Срещата се ръководела от обергрупман  фюрер Ърнст Калтенбрюнер. Два дни цветът на немската разузнавателна  машина обсъждал и планирал планът за бягството на върхушката на нацистка  Германия от Европа. За основно направление била избрана Южна Америка. В  операцията, с кодово название „Шлюз" била впрегната цялата мощ на СС и  СД из целия свят. Операция „Шлюз" спасила живота на много високопставени  нацисти. Чак през 1951 г. разделените нацисти се обедини и създали т.  нар „Черен интернационал". Тайните действия на огранизацията били  следени изкъсо от ЦРУ. Оказва се, че още през 1938 г. стратегическото  разузнаване на САЩ е внедрило свои хора в една от местните огранизации  на СС. Американските агенти действали в центровете по изготвяне на  фалшиви удостоверения и документи в Бад Аусзее (Австрия) и Лауфен  (Чехия). Благодарение на това, американците знаели за много нацистки  планове. Знаели са за фалшивите документи на шефа на Гестапо Мюлер и на  Райхсмаршал Химлер. Последният станал сержант Хенрих Гитцингер, а шефа  на немското военно разузнаване станал Артур Шейдлер.  

Американците  знаели и за новия живот на Адолф Айхман, който бил станал вече Адолф  Барт. Последният дълги години успявал да се укрие в Южна Амрика.  Американските спецслужби „забравили" да споделят тази информация с  евреите, и на последните им се наложило да го търсят почти 20 години.  

Съветското  разузнаване също не оставало назад и знаела откъде ще се измъкне  първият заместник на националсоциалистическата партия Мартин Борман. Към  края на войната, Москва вече знаела подробности за операцията на Мартин  Борман – „Рейнголд". Криели се драгоценности, брилянти, правели са  тайни вноски. Операцията се контролирала лично от Хитлер. Нацистите  успели да скрият ценности за няколкостотин милиона долара. И досега,  тези пари работят за организации, контролирани от „Черния  интернационал". Точно тези пари и ценности се опитвали да проследят  спецслужбите на САЩ и СССР, и както е известно, част от тези пари са  използвани за операции в следвоенна Европа. Известни са някои  подробности относно операция „Рейнголд". Извозването на ценностите  станало от Европа, която била блокирана от обединения флот на  Съюзниците, на 3 подводници. Известни са имената на 3мата капитана:  Гайнц Шафер, Ганс Вермут и Дитрих Нибур. Тайния товар бил товарен в  Сен-Назер, и се разтоварвал на определени места по крайбрежията на  Аржентина, Патагония, Бразилия и Антарктида.  

През  1946 г. американското разузнаване попаднало на следата на някой си  Пераса де Гусман, богат търговец. Оказало се, че това бил същият Дитрих  Нибур, който в началото бил дипломат в хитлерова Германия, а после  станал един от тримата капитани, които са извозвали ценности и нацисти  от Европа. Именно той извел от Европа към Аржентина Мартин Борман, който  дълги години живял в Аржентина и Бразилия с името на немския евреин  Саул Голдщайн. След войната Борман си направил пластична операция, и  умрял в Аржентина зимата на 1973 г. През цялото това време Борман е бил  под наблюдение и защита от агентите и на САЩ и на СССР. За политическите  ръководства на САЩ и СССР, ареста на Борман бил нежелателен. Чрез него  двете страни имали достъп до част от финансовите ресурси, които  нацистите се опитали да скрият чрез операция „Голдрейн" („Златото на  Рейн"). Контролирайки нацист N2 Мартин Борман и диверсант N1 Ото  Скорцени, който също се криел в Южна Америка, разузнавачите се надявали  да се доберат до самия Хитлер...

Официално  Хитлер приключва своя земен път, застрелвайки се с пистолет, преди  което, за по-голяма сигурност, взел и отрова. Христоматичната версия за  смъртта на Хитлер и Ева Браун устройват официалните историци и световния  елит.  

До  1948 г., самият Йосиф Сталин се отнася скептично към подаваната му от  НКВД оперативна информация за смъртта на Фюрера. Повече се доверява на  хората от военното разузнаване. По тяхната информация, на 01.05.1945 г.,  покрай 52-ра гвардейска стрелкова дивизия успява да се промъкне група  немски танкове, които се движат с висока скорост на северозапад. На  02.05.1945 г. групата е унищожена от части на 1-ва полска армия. В  редиците на немската колона са забелязани няколко мощни граждански  автомобила, които по време на атаката на поляците успяват да се измъкнат  и се отправят в неизвестна посока. Именно в тези автомобили се намирали  Хитлер и неговите приближени. По-късно става известно, че някак си е  бил нарочно оставен коридор за тези автомобили именно от нашите и  полските военни части.  

Известно  е, че експертизата на останките на Хитлер и Ева Браун е била проведена  крайно немърливо. На база тази експертиза става ясно, че на съветските  спецагенти е изигран номер. Основно доказателство за този „номер" са  обгорелите останки на Ева и Хитлер, в частност техните зъбни протези. По  данни на американците, в устната кухина на Ева Браун били поставени  златни протези, изготвени по заповед на НКВД, но както станало ясно след  време, Ева браун нямала злато в устата си приживе. Подобна машинация  била направена и с черепа на Хитлер. Фалшификатите били изготвени по  схема на личния зъболекар на Хитлер – К. Х. Блашке от зъбния техник Ф.  Ахтман. И двмата били заловени впоследствие от агентите на СМЕРЧ и са  обеснявали за своите подли дела. „Останките" на Хитлер и Ева Браун били  погребани на тайно място около Лайпциг, веднага след тяхното „успешно"  разпознаване. През 1972 г., по заповед на Андропов, останките били  откопани и изгорени. Прахът бил разпръснат на тайно място. Защо било  направено това? Смята се, че по това време науката вече е можела чрез  генетичен анализ на останките, да установи на кого принадлежат те  всъщност. Ето защо, на изложението „Агонията на Третия райх" в  Държавният архив на Русия през лятото на 2001 г., което било посетено и  от Владимир Путин, ни показаха само горната част на черепа на Хитлер с  дупката от куршума и част от долната челюст. А къде са частите, по които  може да се направи портретна възстановка? Къде е генетичната  експертиза? Никакви научни доказателства за истинноста на музейните  експонати няма, освен няколко протокола от 1945 г. Вестниците се  надпреварваха да пишат по разкази на лица от архива, че всъщност костите  на Фюрера се мотаели в кашони, без необходимите документи дълги години в  хранилищата в Любянка...  

Статията в sibir.bg и xnetbg.com твои ли са? Мисля, че срещнах да пишеш в женски род... изпуснал(а) си въпросителният знак след "Хитлер е умрял в Антрактида през 1971г.". Още, пише се "конспирация", а "Световните" са с главни букви. 

Редактирано от am-am (преглед на промените)

Статията в sibir.bg твоя ли е? Мисля, че срещнах да пишеш в женски род... изпуснал(а) си въпросителният знак след "Хитлер е умрял в Антрактида през 1971г.". Още, пише се "конспирация", а "Световните" са с главни букви.

Не, аз просто копирам и поствам тука, ще се коригирам!

Други хипотези:

ХИТЛЕР УМРЯЛ ПРЕЗ 1964 Г. В АРЖЕНТИНА. Фюрерът и Ева Браун се криели в дома на главните финансови агенти на Третия райх в Южна Америка - съпрузите Айкхорн, в селцето Ла Фалда.

http://www.blitz.bg/article/3238

Адолф Хитлер може би не се е самоубил и не е умрял в своя бункер, твърдят последните проучвания. Фрагментите от черепа, смятан за негов дълги години, се оказа, че е на жена под 40-те след дълбок ДНК анализ. Точно този череп беше причината историци и учени да твърдят, че Хитлер се е самоубил с изстрел в главата на 30-ти април 1945 г. Парчето от черепа с дупка от куршум е било извадено от бункера на фюрера от руската армия и пазено от съветското разузнаване дълги години.

Най-разпространената теория за смъртта на Хитлер е, че той е извършил самоубийство, заедно с Ева Браун, при навлизане на русите в Берлин. Скептичната реакцията на някои историци, че това е просто чиста пропаганда на нацистите, е била потушена с излагането на въпросното парче в Москва през 2000 г. Но скорошни изследвания на американски учени обърнаха историята наопаки.

“Смятаме, че черепът отговаря на жена на възраст между 20 и 40 години”, твърди археологът от университета в Кънектикът, Nick Bellantoni. “Костта е твърде тънка, за да е мъжка, а връзките между сегментите са като на човек под 40-те.”

http://grandoman.com/events/novi-otkritiya-za-smartta-na-hitler/

На 4 май в градината на имперската канцелария бойци от 3-а армия се натъкнали на яма от снаряд, от която извадили два трупа - един мъжки и един женски, и двата силно обгорени. Офицерите от щаба били уверени, че трупът на Хитлер вече е намерен и заповядали да заровят труповете.

В съставения доклад се казвало: ".. в района на райхсканцеларията на Хитлер, близо до мястото където са намерени труповете на семейството на Гьобелс, около личното бомбо-скривалище на Хитлер били намерени два изгорели трупа, един мъжки и един женски. Труповете са силно обгорени и без някакви допълнителни данни не могат да бъдат разпознати.

В тези дни из Берлин се разпространявали множество слухове за двойници на Хитлер, за неговото бягство ту в Аржентина, ту в Испания, ту със самолет, ту с подводница, ту с яхта. Масло в огъня налял Жуков, който на 10 юни 1945 г. на пресконференция заявил: "Разпознат труп на Хитлер ние не намерихме. Не мога да кажа нищо утвърдително за съдбата на Хитлер. В последната минута той е могъл да излети от Берлин.."

За това, че трупът бил намерен и разпознат, Жуков разбрал при подготовката и издаването на книгата си "Спомени и размисли".

На Потсдамската конференция Сталин заявил, че Хитлер " не е в наши ръце". Вероятно, смъртта на Хитлер и всички обстоятелства, свързани с издирване на останките му са били елемент на политическата игра на Сталин със западните му съюзници.

Още едно разследване, проведено през 1946 г. е получило наименованието "Мит". Следствена бригада с това име е получила безпрецедентното задание да проучи всички обстоятелства все едно, че смъртта на Хитлер не е признат факт, а само една възможна версия.

На мястото, където били намерени труповете на Хитлер и Ева Браун били направени разкопки.

Следователите намерили парче от череп в лявата теменна част на което е имало дупка от куршум. Следва да се отбележи, че в акта на експертизата от 8 май 1945 г. било записано, че "няма част от черепа ".

В хода на допълнителните разследвания на покривката на дивана в бункера, където Хитлер се е самоубил, били открити следи от кръв.

Резултатите, получени от второто разследване, също не са огласени. Намерените веществени доказателства се съхраняват в архива на Руската федерация.

Малко известно е, че през 1961 г, се е провело още едно неофициално изследване от сътрудници на отдела по история на Великата Отечествена война на Института по марксизъм - лененизъм при ЦК на КПСС, което не разкрило някакви сензационни резултати.

Андропов съобщавал: " През февруари 1945 г. в г. Магдебург на територията на военното градче, заемана от Особения отдел на КГБ при 3- армия, били погребани труповете на Хитлер, Ева Браун, Гьобелс, жена му и децата му (всичко 10 трупа). Понастоящем военното градче, поради служебна целесъобразност, отговаряща на интересите на нашите войски, командването на армията предава на немските власти. Отчитайки възможността за строителни или други земекопни работи на тази територия, които могат да доведат до намиране на погребаните, считам за целесъобразно останките да бъдат извадени и унищожени чрез изгаряне. Указното мероприятие ще се извърши строго конспиративно от оперативна група на Особения отдел на КГБ и документирано по съответния начин".

На 6 март върху писмото се появила резолюция "Съгласен". Подписи: Брежнев, Косигин, Подгорни, т.е цялата управляваща тройка; генералният секретар на ЦК, председателят на Съвета на Министрите, председателят на Президиума на Върховния Съвет на СССР.

http://www.bas-bg.org/new/prizrak.html

Германският стелт Horten Ho 2-29 от 1944 година. Мечтата на Хитлер

Публикувано изображение

Horten Ho 2-29, „невидимият" самолет на национал социалистическа Германия е бил изпитан за първи път през март 1944 година. Бомбардировачът е с по-голям радиус на действие от всички други модели на Райха. Немците успяват да произведат са три самолета от този тип и промишленото производство не успява да стартира заради края на войната.

Създаването на този модел започва по нареждане на главнокомандващия Луфтвафе, Херман Гьоринг. Задачата е била да се създаде бомбардировач, който да носи повече от 1000 кг оръжия и да лети със скорост не по-малка от 1000 км/час. Специално за целта са създадени двигателите на BMW – 03.

Самият самолет е истинска технологична революция, но най-забележителното е използването на „стелт" технологията предложена от Реймар Хорнет. По негова идея корпусът на самолета е правен от смес на карбон добиван от дървени въглища и преработена дървесна смола. Това прави самолета почти невидим за радиолокаторите през 1944 година. Освен това корпусът му е покрит с боя с високо съдържание на графит, което допълнително затруднява откриването. Друго основно изискване за „стелт" технологията също педантично е спазено – липсата в конструкцията на прави ъгли в конструкцията на машината.

Всички тези открити от германците през 1942-1944 година технологии, десетилетия по-късно, са използвани в САЩ при създаването на B-2.

Много интересно. Разкажи и за танковете и за подводницата с атомното оръжие.

Хитлер е взривил две атомни бомби

В Италия излезе книга, написана от 88-годишния Луиджи Ромерса. Той твърди, че е присъствал лично при изпитване на атомната бомба, създадена от немците. И е видял какви разрушения е направила тя на остров Рюген в Балтийско море.

Последният свидетел

Незатихващи спорове за това, колко близко третият райх е бил до създаването на ядрено оръжие, се разгоряха с нова сила след като през март 2005 година немският историк Райнер Карлш издаде книгата с гръмкото название "Бомбата на Хитлер. Тайната история на немските ядрени изпитания"

Наричали бомбата "Вундервафе", което значи "оръжие-чудо"

Заедно с другите документи привел намерените от него документи на един италианец – Луиджи Ромерс, който по време на Втората световна война работел като военен кореспондент.

Удивително е, че италианецът е доживял до наши дни. Макар всички да били увереени, че свидетели на тези тайнствени събития не са останали. Старецът Луиджи даже написал своя книга.. И в нея потвърждава главния извод на Карлш: нацистите са успели да изработят и изпитат атомна бомба. Възможно е не единствена. Защото Карлш разказва за взрива, който уж бил извършен в началото на март 1945 година., а Ромерс пише за взрива през октомври 1944 год. Излиза, че Хитлер е имал минимум две бомби? Или и двамата "историци" си фантазират?

Действал по задание на Мусолини

В интервю за английския вестник Guardian Ромерс разказал следното. Той казал, че през септември 1944 година го повикал самият Бенито Мусолини. 27-годишният Луиджи тогава работел като военен кореспондент на вестник Courriere della Sera. Заедно с това изпълнявал различни секретни задания. На срещата италианският диктатор съобщил за беседата си с Хитлер, на която фюрерът намекнал, че Германия разработва оръжие за масово поразяване, способно кардинално да измени хода на войната.

Журналистът си спомня:

- Мусолини ми каза: "Аз искам да знам повече за това оръжие. Аз се опитах да разпитам Хитлер, но той повече нищо не каза"

Мусолини дал на Ромерс препоръчителни писма за Гьобелс и за самия Хитлер. Журналистът се срещнал и с двамата. След което сутринта на 12 октомври 1944 година го откарали на остров Рюген, близко до крайбрежието на Германия, където му показали взривяването на "разцепващата се бомба" – така немците наричали бомбата.

Овцете се превърнали в шлака

Те ме заведоха в бункер от извънредно дебело стъкло, - продължава да си спомня журналистът. –След това бункерът затрептя леко, избухна ослепителна светлина, и се появи гъст облак дим във формата на гъба.

Казаха ми, че ще се наложи да остана в бункера още няколко часа, за да избегна въздействието на разрушителните последствия на взрива.. Когато в крайна сметка излязохме от бункера, ни заставиха да облечем наметало и панталони, които, както ми се стори, бяха направени от азбест. Ние тръгнахме към мястото на взрива, което се намираше на около километър и половина от бункера.

Взривът предизвикал катастрофален ефект. Дърветата, което били наоколо, се превърнали във въглени. Не останали нито листа, нито нещо живо. В района на взрива имало няколко животни – овце, те също изгорели, превърнали се в шлака.

След като се върнал в Италия Ромерс разказал на Мусолини за своето пътуване. А после подробно писал в списание Oggi през 1950-те години

Сега вече няма съмнение в това, че немците действително са се опитвали да създадат атомна бомба. В Германия живеели Хан и Щрасман – учени, които забелязали (1938 г.), че атомното ядро на урана може да се разцепва, освобождавайки огромна енергия. В руските архиви има документи о за това, че немските учени са подали заявка за получаване на патент за плутониева бомба още през 1941 година. В Германия било пълно с уран. В нацистка Норвегия се намирал завод за производство на тежка вода. С нацистите сътрудничел и нобеловият лауреат, физикът Вернер Хайзенберг. Но какво са направили те в крайна сметка? В края на войната съветското разузнаване нямало точна информация по този проблем, за което било докладвано на "бащата" на съветската атомна бомба Курчатов. И до днес нацистките работи по създаване на атомна бомба са загадка. Макар и само заради това, че значителна част от документите, отнасящи се до атомните проекти, все още са засекретени.

ДНК изследване оспорва теорията, че Хитлер се е самоубил

Резултатите от ДНК анализа вероятно ще съживят теорията на любителите на конспирации, че Хитлер не е умрял през 1945 г., че е оцелял и избягал в ЮжнаАфрика или другаде

ДНК изследване, направено от американски археолози, оспорва версията за самоубийството на Хитлер и смъртта му в неговия бункер.

10-сантиметрово парче от череп с дупка от куршум, което от десетилетия бе смятано, че е на водача на нацистите, се оказа, че е на жена под 40-те.

Според учени и историци то бе категорично доказателство, че Хитлер се е застрелял в главата, след като е глътнал цианкалий на 30 април 1945 г., за да не бъде пленен.

Парчето е било взето пред бункера на фюрера от съветски бойци и съхранено в архивите на КГБ. Сега излиза, че Хитлер може изобщо да не е умрял в бункера и историята за смъртта му ще трябва да се пренапише.

Традиционната версия е, че Хитлер се е самоубил заедно с Ева Браун, докато руснаците са бомбардирали Берлин.

Въпреки че някои историци се съмняваха, че фюрерът се е самоубил и смятаха, че това е хитлеристка пропаганда, за да бъде направен герой, дупката от куршум в парчето от череп изглежда реши спора, след като фрагментът бе изложен в Москва през 2000 г.

Археологът от Университета на Кънектикът Ник Белантони и колегите му обаче откриха, че черепът е на жена между 20 и 40 години. През 1945 г. Хитлер е бил на 56.

Когато Белантони ходил в Държавния архив в Москва, за да вземе ДНК проби, му показали опръсканите с кръв останки от канапето в бункера, където се смяташе, че Хитлер и Ева Браун са се самоубили.

Резултатите от изследванията на Белантони са разкрити в САЩ в документалния филм "Бягството на Хитлер", излъчен от канала "Хистъри".

Според свидетели телата на Хитлер и Браун са били увити в одеала и отнесени в градината извън бункера, пуснати в кратер от бомба, залети с бензин и подпалени.

През май 1945 г. екип от руски съдебни медици изкопал предполагаемия труп на диктатора. Част от черепа липсвал, вероятно отнесена от изстрела при самоубийството. Парче от челюстите съответствало на стоматологичните данни на Хитлер, според асистент на неговия зъболекар, който бил пленен.

Освен това имало само един тестис. Тайно от света предполагаемият труп на Хитлер бил заровен в Магдебург, в тогавашната Източна Германия. Година по-късно по заповед на Сталин, който се съмнявал, че Хитлер се е самоубил, била намерена липсващата част от черепа.

Американският археолог казва, че е малко вероятно въпросното парче от череп да е на Ева Браун, която е била на 33 години. "Няма сведения Ева Браун да се застреляла или да е била застреляна по-късно", казва той и добавя, че близо до бункера са умрели много хора.

През 1970 г. от КГБ изровили останките, кремирали ги и тайно разпръснали праха в река, пише в."Дейли мейл". В архивите на съветските тайни служби били запазени само челюстта (която остава скрита за широката публика), парчето от череп и останките от опръскания с кръв диван.

Резултатите от ДНК анализа вероятно ще съживят теорията на любителите на конспирации, че Хитлер не е умрял през 1945 г., че е оцелял и избягал в Южна Африка или другаде.

Според тази теория съветските войски са открили само трупа на двойника на Хитлер.

БТА

actualno.com

Можеше темата да бъде само "Консперативни теории" за да си поговорим и за масоните, илюминатите, летящите чАнии, тайните бази, световната конспирация и т.н.

Някъде около 20та страница някой щеше да зяви, че админите са Масони и официално да се разкрие конспирацията във форума.

"Под „Илюминати“ обикновено се разбира баварските Илюминати, най-малко тайното от всички тайни общества в света."

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Редактирано от silicon valley (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.