Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Теории на конспирациите.Унищожение.Експерименти.Секти.Контрол.Хората и чиповете.Тайни общества.

Featured Replies

Не изчезват. Лабораторията е запалена по заповед на J.P.Morgan, Тесла живее в хотел. Стаята му е платена пожизнено от бизнесмен, който изградил бизнеса си благодарение на гениалността на Тесла. До последните си дни Тесла не поддържал контакти с никого (изключвайки гълъбите, които хранел на прозореца си). Офицер на ГРУ (по време на ВСВ) взима всички негови бележки и записки. Включително и тези за "тайното оръжие" и свободната енергия.

А защо Америка нападна Ирак?

• Отговори 227
  • Прегледи 41,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

И ОЩЕ по темата ...

ЛЕ: Къде отива кораба?

БИЕЛЕК: В хипер пространството.

ЛЕ: Какво означава това?

БИЕЛЕК: Математически обяснено, това е област, която се намира извън нашата нормална триизмерна реалност. Всъщност, тя е извън реалността на 6­то измерение. Съществуват три физически измерения, както ги виждаме ние, и три времеви измерения. И така, корабът беше извън нашата област, включително времевата. Хипер пространството е хубав математически термин, който означава, че е никъде от гледна точка на нашата реалност. Никой не може точно да посочи къде е.

Ето един много важен пункт в това интервю.

Сега, с тези експерименти в ЦЕРН се продължава работата по изследванията на хиперпространството.

Според учени от Кеймбриджкия и Принстънския университет преди Големия взрив, благодарение на който е възникнала Вселената, имало Голямо изхвърляне на енергия. Това изхвърляне става в пространство с 11 измерения , а както знаем, на Земята те са само 4 - дължина, ширина, височина и време. То е причината за образуването на свят, паралелен на нашия и невидим както за човешкото око, така и за апаратурата, изследваща Космоса. В дадена точка на паралелната вселена енергията се е сгъстила. Тази "бучка", е всъщност, онова, което някои наричат Господ, а някои Акашови полета. Там се съхраняват данните за всеки от нас и за всичко, случващо се в двата успоредни един на друг свята.

Малцина са в състояние да си представят свят с 11 измерения.

Във физиката има и понятие хипервреме. Неслучайно, отегчен от умуванията на философите, Айнщайн веднъж е казал, че времето е "това, което се измерва с часовник" и с тази иронична забележка, всъщност, казва точно обратното. Преразглеждането на това, което разбираме под "време", би могло да доведе до коренни промени в светоусещанията на човека за себе си и вселената. Още Айнщайн открива странен ефект: движещите се часовници тиктакат по-бавно от тези, които са в покой и след като е открил тази връзка между времето и движението, той е съумял да обедини времето с триизмерното пространство, за да предположи съществуването на четвъртото измерение - пространство-времето. Пренасяйки работата си към своята Обща теория на относителността, Айнщайн разкрива, че колкото по-голяма е силата на притеглянето, толкова по-бавно един часовник ще тиктака.

Пътуването във времето става възможно, когато колегата на Айнщайн Курт Гьодел доказва, че съгласно Общата теория за относителността, ако огънат достатъчно силно пространство-времето, хората могат да образуват примка и да достигнат до края преди мястото, откъдето са тръгнали. Но откакто Гьодел предлага тази идея през 1949 г., физиците отхвърлят възможността за пътуване във времето, защото то разрушава идеята за причината и следствието. С други думи, пътешественикът във времето би могъл да се върне и да убие дядо си, което означава, че никога е нямало да може да се роди. Още не е открита причина, която да може да отхвърли възможността за пътуване във времето, въпреки че проф. Стивън Хокинг се е опитал да запази света за историците, като създава "догадка в защита на хронологията", заявявайки, че квантовата теория прави примките на Гьодел нестабилни.

Според мен, в скоро време човекът ще проумее една изключително важна истина - времето е илюзия и учените са на път да го докажат. Сред всички интересни теории по този въпрос - тази, че времето е квант, друга, че има повече от едно време (според която времето вече не е проста линия от миналото към бъдещето в четириизмерен свят, състоящ се от три измерения на пространството и едно - на времето, а течението на историята е криви, вложени в 6 измерения - 4 в пространството и две - във времето), има една особено радикална и звучаща чак скандално на пръв поглед за някои - тази на проф. Карло Ровели от Университета на Марсилия, а именно, че времето не съществува. Както знаем, времето е разстояние между събитията, както пространството е разстояние между местата. Подходът на проф. Ровели се отървава от времето, като го превръща в корелации между обектите в пространството. Това е и извод от по-ранните изследвания на един друг независим мислител - Джулиан Барбър, който предупреждава, че когато обединим Общата теория на относителността и квантовата механика, времето ще бъде сметнато за измама на съзнанието. Или с други думи времето ще свърши. Мисля, че точно това е наречено от гностиците Status quo.

Преди много години четох, че съществуват области на планетата, при които който отиде там започва да остарява с много бързи темпове - буквално за минути. Колкото повече стои в тази област, толкова по-бързо остарява. Затова било важно веднага да се измъкне от тази област, за да му останат поне няколко дни или часа живот, преди да умре. :ph34r: Изобщо не си спомням кои области се спрягаха за такива. Някой от вас случайно да знае за кои области става въпрос? Май ставаше въпрос за някои от южните страни, но не си спомням дали беше някъде в Африка или на друго място.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Я ми кажете какво мислите за храната в САЩ. Според вас като инжектират животните с хормони на растежа и ги гледат в много лоши условия, като не им дават да се движат, за да надебелеят и т. н., дали целта им е част от консприацията, целяща хората да затлъстяват и затъпяват или просто искат да продават повече месо, пък макар и да е вредно?

Вижте и това видео на отвратително 7-годишно дете, което уж било най-дебелото в света:

http://www.youtube.com/watch?v=Ig6GhyIGXhQ...feature=related

Мислите ли, че на планетата някога е имало извънземни? Този астронавт дали е луд или наистина има доказателства за това, че на планетата е имало извънземни?

http://www.boingboing.net/2008/07/25/more-...onwalker-e.html

http://www.youtube.com/watch?v=WXTXbi_VhJU...feature=related

Аха, линейното време е пълна илюзия. Всичко става едновременно - всички човешки инкарнации - всичко. Времето е Мая. Мая е и монитора (Samsung) на който чета написаното от мен, кубичните стени на стаята в която съм (не от тъпандурство© древните са живели в шатри - кубатурата е символ на СатУрн.), илюзия е и образа, който всеки ден виждам в огледалото.

Юдаизма във всичките му форми (изродил се в ционизъм) е Спиране на Коня - КонСпирация... Майтап off :rolleyes:

Щом времето е илюзия какво точно разбираш под „едновременно”?

Времето е илюзия, но не и последователността от събития, т.е. последователността причина – следствие.

Интензивността с която едно живо същество осъзнава протичането на тази последователност е различна според съзнанието. Затова за едно насекомо живота тече с различна скорост от тази при човека. Един атом извършва аналога на няколко милиона въплъщения в една секунда. Това за нас е само един миг, но все пак тези инкарнации не стават едновременно. Всичко туй не означава че живота на атома е по интензивен, а тъкмо обратното – липсва му дълбочина, осъзнатост, поради което във всяка атомична инкарнация се проявява твърде малка част от обуславящата атома монада. В човека в отделния му живот неговата монада се проявява по-пълно и затова необходимото време нараства. При космичните съзнателни същности една инкарнация трае милиони години (знаете за ведическото разбиране за космичните периоди), но степента в която монадата се проявява в тези инкарнации е невъобразима за съзнанието на човека. Дано съм се изразил разбираемо.

Редактирано от Shiniasu (преглед на промените)

Във връзка с коспирациите, свързани със здравето, а и с тези за контрола на съзнанието, да сте чели някоя от тези книги?

http://hiddenmysteries.com/xcart/home.php?cat=409

На мен ми направи впечатление тази книга. И особено този цитат от книгата. Какво мислите за това?

AIDS around the world is not one condition. It is a variety of dead-end health situations in various groups where immune suppression is caused by different factors, such as medical drugs, starvation, syphilis, tropical disease, contaminated water, hopelessness and misery.

http://hiddenmysteries.com/xcart/product.p...=409&page=1

:) и на мен ми е интересно,но не знам английски.Защо поне цитата не си превела?

"Времето е в нас и ние сме във времето" В.Левски Относно конспирациите на тема здраве - никой няма полза да сме болни и умираме рано. Кой тогава ще произвежда медикаментите, които ще се продават, а ?!

:) и на мен ми е интересно,но не знам английски.Защо поне цитата не си превела?

Трябва да се прочете целият откъс от книгата, който е в линка. Става въпрос за това, че СПИН може да се предизвика от различни неща, които биха могли да отслабят имунната система. Неща като - приемане на много лекарства, замърсена вода, глад, разни тропически болести, някои емоционални състояния, които понижават имунитета, като това на безпомощност, крайната бедност. Но, все пак, трябва да се прочете цялата книга. Става въпрос за конспирации и за лъжите около болестта СПИН.

Мислете глобално. Не мислите ли, че ако нямаше болести, войни и смърт то при тая раждаемост планетата щеше да се пренасели и нямаше да има къде да се сврем, за да пишем по форумите.

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

Мерси-поне е заинтригуващо.Днес на работа една колежка донесе статия за някаква конспирация бълг.население да остане 5 милиона.Та оттам надъхана тръгнах да ровя из нета. За тези които се интерисуват-чичо Гугъл знае:"План за унищожение на България".Приятно четене!

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

Мерси-поне е заинтригуващо.Днес на работа една колежка донесе статия за някаква конспирация бълг.население да остане 5 милиона.Та оттам надъхана тръгнах да ровя из нета.

За тези които се интерисуват-чичо Гугъл знае:"План за унищожение на България".Приятно четене!

Мерси ! Ама нема нужда.

Нали видя, кои са зад това - http://www.communist-bg.org/index.php

Днес на работа една колежка донесе статия за някаква конспирация бълг.население да остане 5 милиона.

Добро утро... Къде сте живяли до сега? На някоя друга планета? Плана Ран и Ат е отпреди луканово време. Решението е за 2 милиона българи - обслужващ персонал на "новите господари" - йодеите от Израел. Тези неща сме ги писали вече 10 години из БГ нет пространството. Щото "Спирането на Коня" е очеизвадващо... :)

Добро утро... Къде сте живяли до сега? На някоя друга планета? Плана Ран и Ат е отпреди луканово време. Решението е за 2 милиона българи - обслужващ персонал на "новите господари" - йодеите от Израел. Тези неща сме ги писали вече 10 години из БГ нет пространството. Щото "Спирането на Коня" е очеизвадващо... :)

Тогава, ще прощаваш за моята неосведоменост, ама защо им е да намаляват броя точно на българите, а не на други народи? И на кои други народи искат да им намаляват броя?

защо им е да намаляват броя точно на българите,

Отговора на въпроса ти не може да се вмести в един пост. Като начало би трябвало да знаеш кои и къде сме били и живяли българите, кои са юдеите (не ги бъркай с израелтяните), кой е СамСон, Моше (мойсей), кои са били изгонени от Египет, Вавилон, кои са Николаитите, гностиците - само въпросите ще запълнят една страница. А отговорите им ще ти отнемат поне 7-8 години изследвания от живота ти. Поне.

Хм! Такова нещо не се ли извършва сега във всички страни?

“Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ".

http://bgsviat.narod.ru/

Гледам почнала една кампания за ваксинация против рак на маточната шийка. Трябва да ви светне червената лампичка.

Гледам почнала една кампания за ваксинация против рак на маточната шийка. Трябва да ви светне червената лампичка.

Да и аз преди време много се усъмних в това. Би ли ни обяснил по-подробно?

Тя тази кампания започна отдавна - преди месеци.

Съгласен съм,ама запъра трябва да се направи и то правилно,а и дали ще има двойна полза?Не знам.

А каво ли значи "правилно"?Аз си имам мнение,но като се опитам да дискутирам започва едно

замеряне с цитати от Мао,пардон,Хулда Кларк и всякакво инакомислие е немислимо.

Масово спящи хора.Конете имат капаци само отстрани,а някои хора и отпред.

Ваксинация на зрял човек е лудост. Ваксините са геноцид. Това е твърдото ми мнение. С ваксините против рак на маточната шийка се създават механизми, при които жените стават безплодни. Тялото им си изгражда антитела срещу тях самите. Тази кампания е част от заговора за редуциране на населението на планетата. Това е информацията, която имам аз, ако вие мислите различно, то си е ваш избор.

Ваксинация на зрял човек е лудост. Ваксините са геноцид. Това е твърдото ми мнение. С ваксините против рак на маточната шийка се създават механизми, при които жените стават безплодни. Тялото им си изгражда антитела срещу тях самите. Тази кампания е част от заговора за редуциране на населението на планетата. Това е информацията, която имам аз, ако вие мислите различно, то си е ваш избор.

даааа Публикувано изображение а един мармот завива шоколада със станиол Публикувано изображение

Айде да си поговорим за следните ти твърдения :

1.

се създават механизми, при които жените стават безплодни

въпроси :

-какви механизми

-как стават безплодни

2.)

Тялото им си изгражда антитела срещу тях самите

По-точно - какви антитела, и как, след като са "срещу тях самите" след това остават живи ?

3.) кой ти прошепна тази велика информация ?

npn,май и теб те е гепила параноята.Споко бе човек!Корабът потъва нормално.Пробойните вече са много големи-не мож

ги запуши с тялото си като един същи Матрософф.Наслаждавай се на купона!Не остана.

А бе много са ти твърди мненията.Като от бетон.И една компетентност струи от теб на талази на талази.И е високообразована

при това! Баси!

даааа Публикувано изображение а един мармот завива шоколада със станиол Публикувано изображение

Айде да си поговорим за следните ти твърдения :

1.

въпроси :

-какви механизми

-как стават безплодни

2.)

По-точно - какви антитела, и как, след като са "срещу тях самите" след това остават живи ?

3.) кой ти прошепна тази велика информация ?

Трих, не подхождай никога към една такава информация с насмешка, защото касае здраве и живот на хората.

И аз като теб се смеех преди на подобни загатвания, дори по-високо се смеех, но откакто разбрах и то от най-висококомпетентно място и съвсем сигурно и официално проверено, че клетъчната линия "Веро", върху която се култивират ваксиналните щамове на рабиесните вируси във ваксината против рабиес - Verorab, произвеждана от института "Пастьор" Париж и пласирана щедро у нас като най-качествена и надеждна по отношение на резултатите, предствлява култура от ОНКОГЕННИ ВИРУСИ, усмивката ми замръзна.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.