Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Featured Replies

то и без друго нивото на засичане не е особено високо

• Отговори 628
  • Прегледи 96,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива

• Отговорът е Да и на двата въпроса. Споделям добри първоначални впечатления. Обща маса 74.8 MB, заради наложително осигуряване на защитеност и при липсващ Интернет. Няма загуба на пъргавина за ОС с Wi

• Това е оптимално опростена откъм настройки програма и няма такива екстри.Подобни особености могат да се зададат чрез ползване на други програми - обаче ги считам за необосновани.За какво ми е изобщо п

В смисъл ако влезе вирус чието предназначение е да спре Интернет връзката Панда е безсилна така ли? 

Не не е така. Местното копие представлява част (която според мед предпазва от най-актуалните заплахи), затова въпроса едва ли ема еднозначен отговор, щом няма връзка с интернет не би трябвало да предлага максималната защита, която може да осигури.

Не не е така. Местното копие представлява част (която според мед предпазва от най-актуалните заплахи), затова въпроса едва ли ема еднозначен отговор, щом няма връзка с интернет не би трябвало да предлага максималната защита, която може да осигури.

От снощният ми експеримент, и от това, което пишете за нея, оставам с обобщаващо мнение, че тая Панда (Cloud) e "вятър и мъгла".....

да, бърза е като вятъра :help wanted3: но на мене си ме устройва, пасва идеална на бавния ми компютър и за сега се е провалила (видимо)

• 2 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте, искам да видя вашите мнения осносто програмата, защото другите МНОГО ми товарят машината, а и осещам че имам вируси който другите програми не ги намират!!! :mad: :mad: http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Първо си оправи правописа,че си много зле!!По думите на другите съфорумци изглежда,че програмата е все още тежичка,но ти препоръчвам Нортон 2010!Много е лека и не товари!!!

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Панда ми е любим продукт след ЕСЕТ. Много харесвам продуктите на испанците. За мен хита на пазара си остава Титаниум (2005 мисля, че бе). Имам подробен поглед над версията '2007 и този от '2008 и последната е изключително качествен продукт. Има една-две, хайде три настройки, които е нужно да и се направят и "заспиваш". Нямаш грижи за нищо, ако... имаш силен процесор най-вече. Моя е 1,8 и определено не и е лесно на машината, но с процесор над 2,4 гхц и повечко рам, това е страхотен продукт (2008:))Истинско качество. Нямам наблюдение върху 2010, но принципно тези комплексните продукти (като "360" на Нортън) не са ми по сърце, повечото неща не ги ползваш а не можеш да ги пренебрегнеш за инсталиране по една или друга причина.... П.С. Опитвал съм и други големи и тежащи антивируси като Джи Дейта, например и хич не съм впечатлен. Панда си е панда! А и две "странични неща" интерфейса и мацките, които се зареждат :lock: (говоря за 2008 понеже я познавам добре, за 2010 не мога да кажа нищо). Имам добър поглед мога да кажа и над Клауд, но... пфу! Това е единствения лош продукт на Панда. За мен поне. Към здравкопав: на приятел му препоръчах да е без антивир и му сложих Суперантиспайуер и Спайуер сърч ен Дистрой, като им забраних да се стартират с Уин и не работят докато не ги извикаш. Тоя приятел браузва наистина внимателно. От време на време му сканвам с тея програми и нищо не откривам. Пускам и онлайн скенери веднъж в месеца. Процесора му е 687 или нещо подобно, а рамта му е 256.И все пак ако настояваш... Фпрот бих препоръчал или Доктор Уеб, но последната не знам какъв ти е компа. Поначало не изисква ресурси много и фейса и е на български. Но ако цъкаш 'дето ти падне, пачваш програмите си, ровичкаш се по сайтове за фиксове и ала-бала и Бойко Борисов да ти влезе в компютъра ти, няма да те спаси.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

ESET едва ли някога изобщо ще достигне нивото на Panda - обаче най-добрите защитни стени се справят по-добре от подобни като тях, дори и без никакъв антивирус...Да - човек и само със защитна стена може да се защитава далеч по-ефективно спрямо уж ....най-добрите антивируси!

Аз съм с Panda IS 2010-легална.Вече 5 месеца я ползвам и съм доволен.Нямам никакви проблеми на компютъра, а влизам в какви ли не сайтове.Като повечето подобни пакети и тя има някои недостатъци-при сканиране трие кейгенераторите на почти всички програми.Не товари процесора и според мен е много сигурна срещу всякакви гадинки.Преди да я инсталирам бях 3-4 години само с Касперски.Бих ги поставил на едно ниво и двете.

ESET едва ли някога изобщо ще достигне нивото на Panda - обаче най-добрите защитни стени се справят по-добре от подобни като тях, дори и без никакъв антивирус...Да - човек и само със защитна стена може да се защитава далеч по-ефективно спрямо уж ....най-добрите антивируси!

драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива

<br />драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива<br />

<br /><br /><br /> Не зная какво имаш предвид.Очаквам да установиш доста техни пропуски. Всичко, което ще пропуснат и двата антивируса безпроблемно се блокира превантивно от най-добрите стени.Защо изобщо тогава да ме интересува количеството на евристичните им засичания?

има значение за възможностите и качествата на програмата. стената ще блокира, но само при параноични настройки. не всеки би сложил такива.

има значение за възможностите и качествата на програмата. стената ще блокира, но само при параноични настройки. не всеки би сложил такива.

Каквито и да са ти настройките на стената има опасност да свалиш нещо, което мислиш за сигурно, а то не е. С калпаво задклавиатурно устройство, каквито и стени да имаш... С малко четене и много предпазливост може да се постигнат чудеса. Още не съм виждал такава стена между другото. Само със стена да се опазиш. Ако имаш информация, която ако замине - си "заминаваш", по-добре не разчитай на това. А на Панда стената от 2008 е най-добрия продукт от рода, който съм пробвал. Но не можеш само нея да си инсталираш. Така е и с ЕСЕТ.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

А на Панда стената от 2008 е най-добрия продукт от рода, който съм пробвал. Но не можеш само нея да си инсталираш. Така е и с ЕСЕТ.

За защита от външни атаки може и да е така,но за защита от вътрешни положението им е плачевно :)

Публикувано изображение

Така е и с ЕСЕТ.

Публикувано изображение

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

мм тук опираме до различни неща - firewall в истинския смисъл на думата аз поне най-много харесвам sygate. има си подробен лог за всичко + допълнителни екстри и настройки. матошек правилно промениха името на тестовете, защото те не тестват стената като такава, а допълненията към нея. и затова е нормално стени без хипс да получават ниски резултати. все пак работата на файъруола е да следи входящия и изходящия трафик и да дава отчет за него.

Редактирано от The Graverobber (преглед на промените)

аз поне най-много харесвам sygate. има си подробен лог за всичко + допълнителни екстри и настройки.

Защо тогава ползваш Outpost Firewall Pro ?

Плюс това подробния лог за всичко + допълнителни екстри и настройки не е критерий за качествата на една защитна стена.

отиваме твърде далеч от темата, но все пак представи си следната ситуация: ползваш апаче и ти пускат ДоС. не ти ли е необходим лог за това кой те атакува ? не е ли критерий именно доброто количество информация която ти предоставя приложението. аутпост също има лог, но не е така подробен като на сайгейт. прекалено сте свикнали с тая мода стената да има хипс, а не си спомняте когато ХР нямаше вградена стена и всички ползваха Black Ice.

Panda получава награда принц Фелипе за Business Excellence 2009 Тази награда е била представена на дружеството в информационното общество "категория - Наградата комисия признава на иновациите и развитие на капацитета, че е поставил за сигурност на Panda в авангарда на технология за сигурност Panda Security, облакът охранителна фирма, е била представена от принц Фелипе с награда за Business Excellence 2009 г., в информационното общество "категория. Това решение, което бе представено от принцеса на Астурия, се дава от испанското Министерство на промишлеността, туризма и търговията и е най-високото отличие, че играчите на испанския бизнес общността, могат да получават. Тя признава усилията за подобряване на конкурентоспособността, а да насочи вниманието към важността на ефективното управление на бизнеса. Според членовете на комитета награда, Panda Security осигурява конкурентни решения за всички видове потребители и е в технологичния авангард на ИТ охранителната индустрия. Това бе една от първите фирми, да се премине от реактивен за превантивни и предлагат решения за сигурност от облака (www.cloudantivirus.com и http://cloudprotection.pandasecurity.com/es/), укрепване на позициите си като "Облак за сигурност на компанията ". Panda Security е лидер в областта на научните изследвания, разработване и предоставяне на интегрирани решения за сигурност в борбата срещу вируси, хакери, троянски коне, шпионски софтуер, фишинг, спам и други Интернет заплахи, както и награда комисия специално подчерта усилията на Panda Security, че го видях се превърне в член-основател на кибер-сигурност Национален консултативен съвет през май 2009. Наградата Победителите бяха избрани от пет отделни журита, едно за всяка категория, като всеки включително девет признати експерти в съответните области. Според Хуан Сантана, Panda Security главен изпълнителен директор, "Ние сме изключително доволни от тази награда. Тя признава усилията, ние сме били като през последните няколко години, и нашия ангажимент към всички наши страни, включително и на нашите акционери, потребители, партньори и т.н. Ние се наслаждавате на нашата 20-годишнина като компания с големи надежди за бъдещето, и по време на 2010 смятаме да продължим консолидиране на позицията ни на пазара като глобален позоваване в ИТ сектора ". Тази награда кръга на разстояние от 2009 г. за силна Panda Security, след поредица от престижни награди и признание от страна на правителствата, организациите и специализирана преса по целия свят. Голяма част от тази положителна реакция, признава корпоративна стратегия, приета от фирмата от 2008 г., както и усилията на мениджърския екип и първата по рода си облак-базирани решения за сигурност, публикувани от компанията през тази година. Повече информация на www.pandasecurity.com Можете да видите някои снимки от събитието на адрес: Principe Felipe Awards 5

• 1 месец по-късно...

Защо не! Тя ми харесва. Пак нищо не разбрах! Каде пише за код? НИкаде не пише за каде да сложа ликензния код! Моля ви помигнете1

Защо не!

Тя ми харесва.

Пак нищо не разбрах!

Каде пише за код?

НИкаде не пише за каде да сложа ликензния код!

Моля ви помигнете1

Тогава се свържи с поддръжката им, макар че не виждам какво не можеш да разбереш.

http://www.antivirus.bg/Default.aspx?tabid=59

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.