Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Featured Replies

http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/pua-tests Изненадващо донякъде за някои, Panda сега е начело с 99.9 % - за успокоение и радост на ползвателите си.
  • Отговори 628
  • Прегледи 96,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива

• Отговорът е Да и на двата въпроса. Споделям добри първоначални впечатления. Обща маса 74.8 MB, заради наложително осигуряване на защитеност и при липсващ Интернет. Няма загуба на пъргавина за ОС с Wi

• Това е оптимално опростена откъм настройки програма и няма такива екстри.Подобни особености могат да се зададат чрез ползване на други програми - обаче ги считам за необосновани.За какво ми е изобщо п

http://www.av-comparatives.org/comparativesreviews/pua-tests Изненадващо донякъде за някои, Panda сега е начело с 99.9 % - за успокоение и радост на ползвателите си.

За мен това не е изненада и затова я ползвам вече 2 години на 3 компютъра.Нямам никакви проблеми с тях.Изненада беше за мен да чета в този форум за всички други АВ програми, но никой не обръщаше никакво внимание на Панда.А тя просто си работи,без да досажда.Но аз си плащам лицензите и не се занимавам с кракнати АВ програми.Препоръчвам така да правят всички,които могат да си го позволят.

За мен това не е изненада и затова я ползвам вече 2 години на 3 компютъра.Нямам никакви проблеми с тях.Изненада беше за мен да чета в този форум за всички други АВ програми, но никой не обръщаше никакво внимание на Панда.А тя просто си работи,без да досажда.Но аз си плащам лицензите и не се занимавам с кракнати АВ програми.Препоръчвам така да правят всички,които могат да си го позволят.

Този тест е само за Potentially Unwanted Applications. Така, че не се прехласвайте много. Вижте Whole Product Dynamic Test. Прекалено много фалш - точно тук са на последно място заедно с Норман : False Alarm Test August 2010, но се усеща големия напредък на Панда в детекциите като цяло....

Тотален фалш е тоя тест. eSafe не могат да си оправят FP пък взимат ADVANCED+ за сметка на ESET и Kaspersky.

ESET и Kaspersky не са венчани за челната тройка и едва ли други са им виновни за посредствените резултати.Защо тестът да е тотален фалш? Това доказуемо ли е? Сигурно доста неща са субективни, но то при всички тестове това си го има.
  • 2 седмици по-късно...

Някой ползва ли Panda IS 2011 за да сподели как е с обновяването, при мен понякога се забавя и се налага да я ъпдейтвам ръчно, иначе съм доволен от програмата...

Някой ползва ли Panda IS 2011 за да сподели как е с обновяването, при мен понякога се забавя и се налага да я ъпдейтвам ръчно, иначе съм доволен от програмата...

Аз ползвам и нямам проблем с ъпдейтите.В долния десен ъгъл на монитора излиза съобщение след ъпдейт.

Изключителна тежка ми се видя, проблеми с ъпдейтите нямах до колкото си спомням.

И на мен сякаш ми се видя, защото като я пробвах и стартирах µTorrent, при което имаше забавяне сякаш µTorrent забива.

много е далече от истината пандата.може би 2012 да стане на ниво. :go ahead:

Съмнява ме, но нищо не се знае.

много е далече от истината пандата.може би 2012 да стане на ниво. :go ahead:

Това е само твое мнение и не можеш да го налагаш на никой.Програмата е чудесна,има само един проблем,който от Панда не искат да коригират-ако имаш свалена нелегална програма с кейгенератор,при ръчно сканиране в 99% ти го обявява за вирус.Предполагам,че това е направено по молба на фирмите производителки на софтуер.
  • 3 седмици по-късно...

какво стана с панда облък,допреди седмица ми работеше отлично,наложи се да преинсталирам компа и след това изтеглих пандата от сайта им.вървеше добре но забелязах че след рестарт дава грешка и иска да се затвори,какво да правя

какво стана с панда облък,допреди седмица ми работеше отлично,наложи се да преинсталирам компа и след това изтеглих пандата от сайта им.вървеше добре но забелязах че след рестарт дава грешка и иска да се затвори,какво да правя

не си единствен! Преди Нова години имах аналогични проблеми...преинсталирането не помогна...махнах я! Бъгава работа....с Битдефендер наскоро се случи същото, при това на абсолютно чисто нов Уиндоус!

не си единствен! Преди Нова години имах аналогични проблеми...преинсталирането не помогна...махнах я!

В скритите системни папки почисти ли?По-принцип ,когато дава грешка,Panda Cloud ти препоръчва да я фикснеш,ако и това не помогне ти изписва каква е грешката и на базата на тази информация се търсят причините,които най-често не са в Panda!

Аз нямам проблем с Panda Cloud 1.4

Да,AppData/ProgramData и др.

За AppData знам, но за ProgramData как да я направим видима, за да проверим какво има в нея? По-конкретно за Windous XP?

За AppData знам, но за ProgramData как да я направим видима, за да проверим какво има в нея? По-конкретно за Windous XP?

От контрол панела влизаш в "Облик и теми" от там в "Свойства на папките" и най-долу маркираш(слагаш отметката) на Show hidden files and folders (Показвай скрити файлове и папки),потвърждаваш!

Edit: Tо всъщност е едно и също,при Windows7 e ProgramData :cool:

• 2 месеца по-късно...

Panda Cloud Anti-Virus 1.9 Beta

Changes in 1.9 Beta:
    Process Monitor functionality and traffic history reporting.
    Ability to block a process by sending it to Recycle Bin.
    Blocked processes can be restored from the Recycle Bin.
    Ability to disable / enable BackgroundScan after signature cache synchronization.
    Ability to exclude file extensions from the on-access scanner.
    Exclusion of Potentially Unwanted Programs (PUP) detections.
    New graphical installer. Logs are kept under% TEMP% \ StubInstaller.log.
    New Toolbar without ID Protect & Shopping and with Toolbar Cleaner

Download: цък

• 5 седмици по-късно...

Наскоро бях очарован от детекцията на новата версия, със сигурност си заслужава!

folscraites.com/2.exe
blackbuckseri.com/dez/dez.exe
Публикувано изображение

folscraites.com/2.exe
blackbuckseri.com/dez/dez.exe

При тези нод очаквано пищи...

Не знам какво стана с Панда след 2004-2005. "2008" беше някакъв абсолютен трол вече. Дали някое CEO се е махнал и с него добрите специалисти, дали парите са им свършили? Бях много впечатлен от Титаниум версията, не помня 2004 беше май. Но след това...

Дано поговорката "Отдето е текло, пак ще тече" ,да важи за мечето.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Все още се води тромаво,поне първоначално може би около 2 часа разцъкване и като че ли влиза след това в някакъв поносим режим. След рестарт нещата пак се повтарят! Не знам...за мен си натежава и то осезаемо!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.