Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Момичета искам да ви споделя за една книга която току що прочетох казва се Дъщерята на разбоника на Ан ЕйвърилДействието се развива в англия в страноприемницата Крал Джордж където главната Лизи върти кръчмата а Главният е от колонийте и дошъл да си потърси правата като наследник на титлата на чичо му който го мрази,и общо взето през цялото време го гонят червените куртки войниците на краля и той се крие при нашта,която пък е дъщеря на разбойник и родителите и умрели когато била малка.Те са призраци и бдят над нея и баща и непрекъснато заплашва главния,защото той е влюбен в дъщеря му и това през цялото време.Едва се насилих да я довърша,ужасна книга,а е от поредицата за любовниците,много слаба :)

Боже,ти си герой аз я шитхах след 15 страница.А последно прочетох една поредичка на Лайза Клейпас-Захарче и Синеокия дявол

Първата е хубава,втората става

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

има разбира се казва се Brave the Wild Wind и е първата от поредисата Wyoming както разбираш не е преведена на Български ако искащ мога да ти я пратия на англискй :)

Английският не ми е на ниво четене на книги sad.gif на френски,ако я имаше щеше да е по-добре :)

На френски е "Le vent souvage".

Боже,ти си герой аз я шитхах след 15 страница.А последно прочетох една поредичка на Лайза Клейпас-Захарче и Синеокия дявол

Първата е хубава,втората става

мй ги няма качени тези книжки я ми кажи нещо повече,дали можеш да ги сканираш :)

Здравейте! Преди малко с усилие на волята довърших Спазарена невеста на Кони Мейсън. Това беше първата книгта от тази авторка, която чета и едва ли ще повторя с нея!!!!!! :doh: Ужасно разтакаване, чак до досада, няма интрига, диалога е слаб ужас брррр. :cool:

Редактирано от Daniivanova (преглед на промените)

Момичета, някой чел ли е Замакът на мечтите ? Сега се чудя дали да я започна или не. Последният херцог е праекрасна книга, но съм чела само нея от авторката и незнам дали това е типичния и стил на писане.?

Дайте малко мнения за книжката моля.helpsmilie.gif

мй ги няма качени тези книжки я ми кажи нещо повече,дали можеш да ги сканираш :rolleyes:

КНИГИТЕ СА СЪВРЕМЕННИ НА ИЗДАТЕЛСТВО"ЕРГОН"- БИБЛИОТЕКА"ЛЮБОВ И СЪДБА"

В "ЗАХАРЧЕ" ИДЕ РЕЧ ЗА ПОРАСТВАНЕТО НА ДВЕ ХЛАПЕТА /ЛИБЪРТИ И ХАРДИ/С ТРУДНО ДЕТСТВО,ТОЙ ЗАМИНАВА ЗА ДА ПРЕУСПЕЕ,

ТЯ Е СЪСИПАНА,НО ЖИВОТА И СЕРВИРА ДОСТА ИЗНЕНАДИ И СЕ ПРЕОБРЪЩА СЕРИОЗНО.СЛЕД ВРЕМЕ СЕ НАМИРАТ,

НО ТЯ ИМА НОВА ЛЮБОВ-ТУК ЦИТИРАМ НОВИЯ И ПРИЯТЕЛ,ДОСТА СИЛЕН МОМЕНТ КАТО ЗНАМ ПОСЛЕ КАКВО СТАВА

"-НЕДЕЙ,-каза Гейдж и спокойствието му започна да се изпарява.-Готов съм на почти всичко заради теб,дори да убия.Но няма

да те успокоявам,докато плачеш за друг мъж в прегръдките ми."

ВТОРАТА Е ЗА ХАРДИ-ТОЙ НЕ СЕ СЪБРА С ЛИБЪРТИ

СЪЖАЛЯВАМ НЕ СЪМ НИТО ТЕХН.ОБОРУДВАНА,А ОЩЕ ПО-МАЛКО ТЕХН.ГРАМОТНА ДА СКАНИРАМ

мй ги няма качени тези книжки я ми кажи нещо повече,дали можеш да ги сканираш :rolleyes:

Маги, книгите са ново издание. Ако не ме лъже паметта, "Синеокият дявол" беше пусната на пазара едва в началото на миналия месец, а "Захарче" май беше от миналата година, но пак се намира из книжарниците. Така че е нормално да ги няма сканирани.

Здравейте! Преди малко с усилие на волята довърших Спазарена невеста на Кони Мейсън. Това беше първата книгта от тази авторка, която чета и едва ли ще повторя с нея!!!!!! :doh: Ужасно разтакаване, чак до досада, няма интрига, диалога е слаб ужас брррр. :rolleyes:

Ще сгрешиш,Конито има много и хубави книги.90% от нас я намират за много добра,е

намира се и "талаш",но не я отписвай тази авторка.Между другото една от най-издаваните

в BG ,не че издателите проявяват чак такъв усет за търсеното ,но все пак....

Момичета, някой чел ли е Замакът на мечтите ? Сега се чудя дали да я започна или не. Последният херцог е праекрасна книга, но съм чела само нея от авторката и незнам дали това е типичния и стил на писане.?

Дайте малко мнения за книжката моля.helpsmilie.gif

Предполагам,че след като "Последният херцог" ти е харесала,"Замъкът..." също ще ти хареса.Лично за мен "Замъкът на мечтите" е най-хубавата историческа книга на Андреа Кейн.Има тайни,страст,недоверие,интрига и силни чувства.Между другото съвременните й книги също не са лоши.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Предполагам,че след като "Последният херцог" ти е харесала,"Замъкът..." също ще ти хареса.Лично за мен "Замъкът на мечтите" е най-хубавата историческа книга на Андреа Кейн.Има тайни,страст,недоверие,интрига и силни чувства.Между другото съвременните й книги също не са лоши.

Вярно, книгата е много хубава, когато я започнах сутринта имах малко задръжки, но след като преди малко я завърших, можете да се досетите че почти не съм спирала с четенето и. Интригата е страхотна, а и брака по неваля също допълни сюжета. Сега естествено ще се поровя дали има още книги на авторката издадени на български.Мерси за бързия отговор :cool:

Аз съм на "Прелъстяване в смъртта"

момичета искам да ви се похваля прочетох книгата за Джереми - джоана линдзи . Ах тази Дани страхотно ново попълнение в семеиство Малори . Истинска съпруга на Малори . Чета всякакви исторически любовни романи но като на джоана други няма уникална e .

момичета искам да ви се похваля прочетох книгата за Джереми - джоана линдзи . Ах тази Дани страхотно ново попълнение в семеиство Малори . Истинска съпруга на Малори . Чета всякакви исторически любовни романи но като на джоана други няма уникална e .

А има има ама нали ще потърпиш малко да те запозная с джейд

А има има ама нали ще потърпиш малко да те запозная с джейд

разбира се че ще изчакам но моля те подскажи малко :angry:

разбира се че ще изчакам но моля те подскажи малко :angry:

Ако си чела брачната авантюра и принцеса алесандра на джулито гаруд значи ще искаш да се запознаеш по отблизо със сестрата на Нейтън и брата на Колин. Но както казах ще трябва да се въоръжиш с малко търпение.

Ако си чела брачната авантюра и принцеса алесандра на джулито гаруд значи ще искаш да се запознаеш по отблизо със сестрата на Нейтън и брата на Колин. Но както казах ще трябва да се въоръжиш с малко търпение.

С нетърпение ще ги почакаме и после с удоволствие ще четем за тях.

Голямоооо мерси Съни, че правиш всичко възможно любимите ни книжки да достигнат до нас на бг.

Здравейте! Преди малко с усилие на волята довърших Спазарена невеста на Кони Мейсън. Това беше първата книгта от тази авторка, която чета и едва ли ще повторя с нея!!!!!! :) Ужасно разтакаване, чак до досада, няма интрига, диалога е слаб ужас брррр. :angry:

Пробвай с Танцувящия дявол, с Господарят на мрака или пък с Лед и екстаз. Конито има мнооого книжки и предлага разнообразие откъм сюжет, епоха и място на развитие на действието, на мен лично не ми допада, само изобилието от еротични сцени, поне половината може да ги спести.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Завърших Това е моето бебе и се оказа приятна книжка, с която да прекараш следобеда. Главните герои бяха много симпатични, а диалозите с постоянните натяквания на таткото за съветите от прословутата книга - смешни.

За съжаление книжката страда от малкия си обем и ми се искаше да е поне двойно по-дълга. Така щеше да има място да се покаже и гледната точка на бащата /аз по принцип не харесвам твърде романи, писани в ограничено трето лице-с една гледна точка/, и повече комични случки щеше да се вкарат, и нямаше действието да е толкова ръшнато... Но както и да е. Пак си остава приятна история, пък макар и с недоразвит потенциал.

Давам й 7.

Напоследък не ми остава мнопо време за четене, взела съм си"Сестрите от рода Гранвил" на Уна-Мери Паркър, но още не мога да я почна...някой може ли да каже нещо повече за нея, струва ли си да започвам?

Напоследък не ми остава мнопо време за четене, взела съм си"Сестрите от рода Гранвил" на Уна-Мери Паркър, но още не мога да я почна...някой може ли да каже нещо повече за нея, струва ли си да започвам?

Ако прочетеш нещо дай повечко инфо за писателката-как пише;какъв е стила й,прилича ли на този на някой познат автор.

Защото често й срещам книгите,но до сега не съм се престрашила.

Иначе почнах Джейн Ан Кренц и книжката за Аркейн-"Невинни лъжи".За сега държи фронта.

Вчера почнах Венецианският лъв. Резюмето е доста обещаващо, но за сега съм по-скоро разочарована. sad.gif Когато я прочета цялата ще дам по-подробно мнение.

Вчера приключих с "Неприлично предложение" на Пътни и ми стана ясно защо толкова ги хвалите.. :mad::wors: страхотна беше. Сега почнах и втората обаче имам някъкви смътни спомени за нея, явно съм я чела и преди...

Относно Уна-Мери Паркър, ами какво да ви кажа момичета... sad.gif нещо не мога да се накара да прочета повече от пет страници от нейна книга... пробвах веднъж, пробвах два пъти и взех че се отказах, като видя името й и бягам... Не мога да кажа кое точно не ми харесва в начина й на писане, просто не ме грабва...

Аз пък свърших книга 14 от поредицата "В смъртта" на Нора Робъртс. "Прелъстяване в смъртта" отово беше на ниво като останалите книги от поредицата. Ив разследваше случай в който двама млади мъже, от добри и заможни семейства от скука бяха измислили своя игра, в която се запознаваха с млади момичета в интернет. След време им определяха среща, като винаги бяха с променено лице и коса. Романтична вечеря в скъп ресторан с подбрано меню и рецитиране на стихове, както и наркотик в питието, което кара момичетата да се възбуждат, и да виждат мъжа пред себе си като идеалния джентълмен. Той продължава тайно да сипва наркотик в питиетата на момичето, докато то не полудее от възбуда и не го заведе в дома си. Там й дава още наркотици и я изнасилва, а от смесването на наркотиците с алкохола сърцата им се пръсват. Страшно интересна беше книга, и малко плашеща. Рурк като винаги беше до Ив за да й помага. Чарлс намери сродна душа в лицето на доктор Дамато, а Макнаб, който си мислеше, че Пийбоди обича Чарлс, а той я наранява отиде и се посбиха. Полсе отиде в дома на Пийбоди и се разбраха и решиха да заживеят заедно. През това време Ив разбра, коя ще е следващата жертва на един от убийците и реши да заеме мястото й, за което трябваше да повика Мейвис и Трина да я преобразят, беше много забавно кака милата едва не се разплака, като Рурк излезе оставяйки я във "вещите" ръце на приятелката й и фризьорката. Сега с нетърпение почвам 15-та книга.

Книгите от тази поредица са невероятни, направо ти завиждам че ги четеш за първи път...

Книгите от тази поредица са невероятни, направо ти завиждам че ги четеш за първи път...

Дам, прекрасни са. Все едно гледам романтично Отместопрестъплението. Сега в "Завръщане в смъртта" направо си изплаках очите, докато Рурк и Ив бяха в Далас, и тя се връщаше в детството си в нощта в която е убила баща си и е избягала. Пуснах и една две сълзи, когато бащата на Пийбоди, искаше да помогне на Ив, като й излекува главоболието и нали има някакви способности, разбра какво й се е случило в дестството. Толкова добре е описано, че направо нямам думи. Ама да си кажа честно, винаги когато Ив си спомня детството си, или като сънува кошмари, когато Рурк не е до нея, все пускам по някоя и друга сълза. sad.gif

Дам, прекрасни са. Все едно гледам романтично Отместопрестъплението. Сега в "Завръщане в смъртта" направо си изплаках очите, докато Рурк и Ив бяха в Далас, и тя се връщаше в детството си в нощта в която е убила баща си и е избягала. Пуснах и една две сълзи, когато бащата на Пийбоди, искаше да помогне на Ив, като й излекува главоболието и нали има някакви способности, разбра какво й се е случило в дестството. Толкова добре е описано, че направо нямам думи. Ама да си кажа честно, винаги когато Ив си спомня детството си, или като сънува кошмари, когато Рурк не е до нея, все пускам по някоя и друга сълза. sad.gif

Особено ако са скарани заради нещо.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.