Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Миналата седмица попаднах на "Не ме забравяй"-Марлис Мелтън.Страхотна книга :rolleyes:

И другите книги от поредицата са интересни.Но за мен тази,първата,е най-хубавата.

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Точно тази прочетох снощи. Хареса ми :beat:

Миналата седмица попаднах на "Не ме забравяй"-Марлис Мелтън.Страхотна книга :)

Тук имаме вече "Набелязана мишена", така че ако имаш възможност да я сканираш, ще е чудесно. Ако не - здраве да е... :)

Тук имаме вече "Набелязана мишена", така че ако имаш възможност да я сканираш, ще е чудесно. Ако не - здраве да е... :clap:

За съжаление няма как. Бях я взела от библиотеката,а и нямам скенер. sad.gif

Марлис Мелтън... цялата поредица е страхотна в нея има за всекиго по нещо...

Барбара Фрийти - "Да си играеш с огъня". Много интересна история, мога да кажа, че ме увлече доста. Даже в момента нямам търпение да разбера какво ще се случи.Авторката наистина пише увлекателно и за напред ще следя творчеството й.

Аз снощи приключих един от романите на Арлекин "Завръщане в рая".Страхотна книга,прочетох я на един дъх буквално след като си я изтеглих почнах да я чета без да спирам :) Историята се разказва за жена,която има бели петна за две седмици преди шест години и при един ураган.Но те са важни за нея,защото през тях се забременява със своята дъщеря и и когато има буря сънува един сищ сън в коъто вижда мъж,но не може да си спомни неговото лице и име.А този мъж я търси оттогава,защото тя му е показала Рая.И те се срешат случайно на делова среща.Главния познава на мига,въпреки,че тя се е променила,но когато поглежда в очите и забелязва,че тя не го помни.История е изключителана и я препоръчвам на всички :D

Редактирано от margc (преглед на промените)

Наистина е невероятна история,за пръв път толкова да ми хареса един Арлекин,много е завладяваща,започнах и не спрях да чета докато не я завърших,прочетете я и вие,горещо я препоръчвам :):)

днес прочетох Вълче сърце,какво да ви кажа книжката е интересна,много напомня за Надареният,но честно да си кажа това с раздялата не ми хареса,краят беше отворен и не стана ясно дали ще живеят заедно или няколко пъти в годината главния ще идва при главната чрез стаята,много лошо,не съм впечатлена,имах големи очаквания :down:

Така.....:ph34r: Днес си взех "Зад кадър" на Сандра и се чудя дали да почна нея или каубойте на Лей Грийнууд/ нали трябва да се подготвим за новата :ph34r:/ :ph34r: Чудя си се и незнам дали да не ги оставя за утре, че днес се скапах от работа... :clap::speak: и май точно това ще направя...Сигурно ще почна каубойте, че на компа ще минат по-бързо, на Сандра книжката е с толковаааааааааааааааааа малки букви че с лупа да я четеш :cool:

Редактирано от radysan (преглед на промените)

До 132 стр.на "Зад кадър" на Сандра съм и книгата е доста интересна, нямам много свободно време та сигурно ще я чета доста дълго... А за Каубойте нямам думи просто книжките са един път... :clap: Даже ми харесаха повече и от тези за невестите /братята/...

Редактирано от radysan (преглед на промените)

Прочетох "Джейк". Чудна книжка :clap: Такива харесвам :wors:

Снощи не успях да дочета Брачен договор на Бъртрис Мол.То биваше секс сцени ,а ма чак пък толкова .В повече ми дойдоха.Иначе започна хубаво ,но стигнах докато главните се женят и заминават за Лондон и до тук ще бъда.

Редактирано от Слава (преглед на промените)

Аз Брачен договор съм я чела преди няколко месеца, и въобще не ми хареса. Началото беше обещаващо ,но после изобщо не ми допада. Прочетох я доста трудно и дори съжалявам, че изобщо съм я чела.

Сега чета Принцът се жени. Хубава е книжката ,но не е от този тип завладяващи романи, които те грабват и стоиш буден до малките часове за да я дочетеш. Остават ми 20-30стр., но нещо не ми се чете. Главната ми е някак безлична и наивно глупава. До средата на романа между главните нямаше нищо и после изведнъж станаха лудо влюбени. Главната се впечатли от главния чак когато почти я оправи в един каменен кръг, останал от древните времена.

Ей сега се прибрах от пощата с "Бък" в ръце :sobbing:

Смятам сещате се как нямам търпение да заспива щерка ми и да я мятам .

Дори предупредих половинката,че довечера съм ангаже и да не си мисли разни работи :cool:

Вчера препрочетох "Лаура"от Невестите,

защото скоро си препрочетах "Джейк" и "Уорд"

а исках да се настроя на правилната вълна :hush:

Прочетох Вкусът на Греха на Кони Мейсън отдавна не се бях забавлявала така препоръчвам ви я .

аз също я прочетох и ми хареса :baby::wors: ,само дето ми дойдоха в повече разделите и събиранията

Прочетох Бък и съм и съм в лека еуфория .

Сега ще трябва да се въоража с търпиние,

за да изчакам и останалите книги .

Вкусът на Греха на Кони Мейсън -ще чакам някоя добра душа да я скенира

и я мятам.

Почнах арлекинката от играта-"Billionere prince,pregnant mistress".Много е приятна,за съжаление не мога да я "глътна" на веднъж.

Прочетох Бък и съм и съм в лека еуфория .

Сега ще трябва да се въоража с търпиние,

за да изчакам и останалите книги .

Вкусът на Греха на Кони Мейсън -ще чакам някоя добра душа да я скенира

и я мятам.

Слънце аз също съм в еуфория обаче... любовта иска жертви ша чакаме

След Джейк дойде ред и на Уорд :whist: В началото нещо не ми харесва как набързо се заобичаха ;) ,но после се оправи :wors:

ООоо Ше чакаме и хоро ще играем :)

За хубавите неща в живота се чака с кеф-хихихи.

Снощи след голямо чудене какво да захвана

реших да не рискувам да си развалям настроението

и си препрочетох за N-ти път

Твоята магия от Малъри ;)

Днес мисля да си припомня или някоя Невеста или още някой Малъри :)

"Чаровникът,който я укроти". Като психоанализ беше :cool: Дълго време й се канех,но нещо все не ми се почваше.Но хареса ми.

"Наследникът" малко скучен ми се видя в началото,но скоро и него ще подхвана пак.

Най- накрая дочетох Принцът се жени. Като цяло романът не е лош, но е твърде безличен. Няма какво да се запомни от него, нищо не ме впечатли, със сигурност след известно време изобщо няма да го помня. Като цяло целия роман е описан в резюмето му. Нищо повече не се случва.

Страхотен последен коледен ден!Днес си дочетох "Бък",чакането определено си струваше.

Дано "Чет" да се появи скоро на хоризонта.Много,много,много благодаря на момичетата,захванали се с тази поредица.

Каси Едуартс-"Докосни любовта".Като започнах да я чета се сетих,че съм я чела доста отдавна.Бива я. :(

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.