Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

:yanim: Бобиии каква е тази книга :fly1: , цитата който си пуснала направо ми разлупа сърцето, като изваден е от личното ми въображение, направо ми взе акъла!!! Не мога да се въздържа и ще ти се примоля да я сканираш :help:

Никакъв проблем, мила. kiss.gif Още утре ще я схрускам за следобедна закуска и до вечерта ще я пусна в акаунт - книжката наистина е великолепна, а Патриша Гафни определено ми стана сред любимите авторки ;)

Боби сигурна ли си за авторката не е ли Катрин Стоун,търсих книгата но не намерих нищо,дай ми моляте линк

Да, Маги, авторката е Патриша Гафни и книгата е историческа. Все още не е сканирана, но утре ще я осветкам, за да й се порадваме всички :cool: Романът определено си заслужава да се нареди сред колекцията ни от сканирани книги

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

5559_pic_m.jpg

Аз тъкмо почнах нова книжка. Тея дни просто не ми идваше музата и нищо не съм чела. Та сега съм на "Споразумението" на Сали Брадфорд. Главният се казва Брейди. Той е милионер, красив, умен и забавен. Убожава работата си, в семейната фирма за детски мебели и играчки, но когато баща му умира, в завещанието си е написал, че Брейди ще получи компанията само ако се ожени преди да навърши 35, аколи не предприятието ще бъде продадено, а парите ще отидат за благотворителност, а вече му остават няколко месеца до 35-тия рожден ден. Той не желае да се впуска в брак, само и само да удовлетвори тъпото условие в завещанието. Тогава вижда една обява в списание, в което млада жена търси мъж до четирисет, привлекателен, интелигентен, без предрасъдъци с цел бащинство. Решава, че това е най-доброто решение за него и се свързва с наща.

Тя е двадесет и девет годишна адвокатка по бракоразводни дела. В съдебната зала е виждала какво ли не и затова е решила никога да не се омъжва. Но много иска да си има дете. Та двамта се срещат. Тя е очарована от него, красива и дори не се трогна, че не зададе въпроси за заплащането като останалите кандидти. А той, като я видя колко е красива, направо не можеше да повярва защо тя ще си търси бебе по точно този начин. Когато по-късно главния я разпитваше защо е избрала точно този начин, тя му каза, че не иска да е някой бивш, защото ще има усложнения, не иска осиновяване, защото отнема много време, а и иска детето да е нейно, а не иска изкуствено оплождане, защото наскоро имало случай в който някакъв лекар от таква клиника осеменил над 100 жени с негови проби и вече имал сума деца. Тя искаше да научи нещо повече за него, защото в обявата й пишеше снимка, пълна автобиография и медицинско, а той й беше изпратил само една визитка, и тя не знаеше нищо за него. Той пък разбра колко й е отицателно мнението за брака, и реши да я накара сама да дойде при него, като й каза да потъси сама информация за всичко което я интересува. И тя нае детектив, който й изложи колко е интелигнтен, че кара яхта, има самолет който лично пилотира, както е бил и за малко в автомобилните състезания, че е учил в престижни колежи, завършил инжинерство, че бил факир в бизнеса и, че е милионер, а на всичко отгоре е и в перфектно здраве. Наща беше очарована. Срещнаха се, прекараха един след обед заедно и тя му изпрати договора с исканията си които той трябва да подпише, че детето ще е само нейно и т.н. Той обаче допълни, че преди да почнат да работят по бебето, тя трябва да се омъжи за него, така и детето ще е законно и той ще спази клаузата от завещанието на баща си. А после след 6 месеца всеки от тях, когато пожелае ще може да разтрогне брака. Наща подивя като разбра, ама накрая се нави, подписаха договора и сега ще се женят. Страшно интересна е. За сега съм на 60-та страница. :yanim:

откъде ги изкопавате тези книги бе хора,страшен късмет :yanim: Инче можеш лш да я сканираш тази книжка,

П П Боби много благодаря за книжката,която ще сканираш

откъде ги изкопавате тези книги бе хора,страшен късмет ;) Инче можеш лш да я сканираш тази книжка,

П П Боби много благодаря за книжката,която ще сканираш

То я има мила. Аз се оказа, че я имам и много й се зарадвах, защото ми казаха, че била готина. :cool:

Редактирано от Тор (преглед на промените)

• Автор

Никакъв проблем, мила. kiss.gif Още утре ще я схрускам за следобедна закуска и до вечерта ще я пусна в акаунт - книжката наистина е великолепна, а Патриша Гафни определено ми стана сред любимите авторки ;)

Много благодаря мила, ще имам да черпя!

Инче, книжката изглежда убиец! Като я дочетеш искам цялостна оценка :cool:

Много благодаря мила, ще имам да черпя!

Инче, книжката изглежда убиец! Като я дочетеш искам цялостна оценка :whist:

Ок, ще я имаш утре :angry:

Здравейте! Скоро прочетох "САРА" на Аманда Ашли:

"Едно създание е обречено да броди по земята в безкрайна тъмнина. И търси през вековете жена, която да разпознае мъжа под облика на чудовището. Ангел на чистотата и светлината, тя се страхува от тайнствения непознат, чиито очи обещават безкрайна наслада, дори когато той й нашепва най-тъмните си тайни, в които тя не смее да повярва. Те са две обречени души, жадуващи за пълно отдаване, готови на всичко заради любовта си. Поотделно са самотни и отчаяни, но заедно ще споделят неумиращата страст, ще се опълчат срещу вечността и... ще прегърнат нощта!"

Тази книга е нещо по-различно от това което съм чела досега, но много ми хареса.

Здравейте! Скоро прочетох "САРА" на Аманда Ашли:

"Едно създание е обречено да броди по земята в безкрайна тъмнина. И търси през вековете жена, която да разпознае мъжа под облика на чудовището. Ангел на чистотата и светлината, тя се страхува от тайнствения непознат, чиито очи обещават безкрайна наслада, дори когато той й нашепва най-тъмните си тайни, в които тя не смее да повярва. Те са две обречени души, жадуващи за пълно отдаване, готови на всичко заради любовта си. Поотделно са самотни и отчаяни, но заедно ще споделят неумиращата страст, ще се опълчат срещу вечността и... ще прегърнат нощта!"

Тази книга е нещо по-различно от това което съм чела досега, но много ми хареса.

Дам много хубава книга, макар, че ми идеше да удоша Сара :yanim: задето нещя да стане вампирка. Или главния нещя да я направи :baby: Не помня. Беше гадно, че тя одъртя и пукна. Ама после с тва прераждане ;) не го очаквах. Тя беше изгубила съпруга си, който много обичала и детето си, все неща които той в миналото не можеше да й предложи, и затова с радост, подложи врат главния да я гризне :yanim: Поне имаше Хепи Едн, че аз пак очаквах, тя да одъртее, да пукне и пак да се прероди :cool: Въпреки всичко и на мен ми хареса :yanim:

Прочетох "Твой завинаги"-Тереза Медейрос.Хареса ми. Очаквах,че Саманта ще се окаже неговата любима. :rolleyes: Надушвам ги тея работи.

Снощи приключих с "Кръстът на Моригън"-Нора Робъртс.Нямам търпение за следващата :idea:

В момента чета "Къпиново вино" на Джоан Харис и не мога да се откъсна. Харесва ми повече от "Шоколад". Много интересна и различна книга, в нея една стара и прашна бутилка вино разказва историята. История за едно ново начало в необикновенната атмосфера на едно френско шато. Героите са много странни и загадъчни, бих казала различни. Надявам се, да ми хареса и до края. Всъщност, не се надявам, сигурна съм че ще ми харесва до края.

Аз съм на финиша на "Заговор в смъртта" и както предишните седем книги и осмата е наистина вълнуваща и страшно интересна. Особено частта, в която Ив трябваше да се подложи на разни тестове за да докаже, че не е убила гадната полицайка. А и не мога да отбележа колко ми хареса, като Ив се ядосваше на сексапилния глас с който говорят всички компютри на Рурк, а се оказа, че това е бил нейния глас, слад като са се любили. Много сладко от негова страна, ама и той винаги си е сладък. kiss.gif

Също съм на средата на "Сезони на Любовта" пак на Нора. Чета за Д.К. и този път Даниел Макгрегър изби рибата, като все му говореше, че Лейна не е за него, а Д. К. се нервеше. Сега съм до момента в който всички са в дома на Алън и Шелби и Даниел Макгрегър каза на внука си, че смята да сватоса Лейна с някакъв банкер, а Д.К. полудя награби Лейна и я изнесе от дома на родителите си, страшно ядосан, че дядо му смята, да я запознае с друг мъж. Голям манипълатор е стария Даниел

Аз съм в началото на "Любов и грях" на Аманда Куик,абе страшна е тази авторка бе!Също и в началото на първата от "Кръгът"на Нора Робъртс,сякаш ще ми допадне.

А пък Ив от "..в Смърта " многооо ги харесвам,Съмърсет мИ е любимец гадинката.Като започнах да ги чета средния ми брат се уби да ми се смее че съм чела романчета,ама като седна сам да ги чете и забрави за няколко дни и лекции и всичко човек не можеше да го изведе навън.

Аз съм в началото на "Любов и грях" на Аманда Куик,абе страшна е тази авторка бе!Също и в началото на първата от "Кръгът"на Нора Робъртс,сякаш ще ми допадне.

А пък Ив от "..в Смърта " многооо ги харесвам,Съмърсет мИ е любимец гадинката.Като започнах да ги чета средния ми брат се уби да ми се смее че съм чела романчета,ама като седна сам да ги чете и забрави за няколко дни и лекции и всичко човек не можеше да го изведе навън.

Аз пък не знаех, че Ив през цялото време си е с Рурк, и в началото хичне исках да я чета тая поредица, че гледам главната една и съща, и си помислих, че във всяка книга е с различен, че имаше една френска поредица, Катрин, Клариса или нещо такова. Дето беше от 17 книги и във всяка се разказва за любовните премеждия на главната и все с различни мъже. Накрая в 17 се събира с голямата й любов от първата. Ама като почнах да ги чета и бях очарована. Наистина са страхотни Рурк и Ив, сега чакам Пийбоди и Иън да се съберат, също Мейвис и Леонардо са готини. Незнам нататък дали ще дадат, че Надин си е намерила някой. Имате ли идея? А и сега в тая книга забрах, че д-р Мaйра имала деца. Тва не го знаех.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Аз пък не знаех, че Ив през цялото време си е с Рурк, и в началото хичне исках да я чета тая поредица, че гледам главната една и съща, и си помислих, че във всяка книга е с различен, че имаше една френска поредица, Катрин, Клариса или нещо такова. Дето беше от 17 книги и във всяка се разказва за любовните премеждия на главната и все с различни мъже. Накрая в 17 се събира с голямата й любов от първата. Ама като почнах да ги чета и бях очарована. Наистина са страхотни Рурк и Ив, сега чакам Пийбоди и Иън да се съберат, също Мейвис и Леонардо са готини. Незнам нататък дали ще дадат, че Надин си е намерила някой. Имате ли идея? А и сега в тая книга забрах, че д-р Мaйра имала деца. Тва не го знаех.

Има много такива сладки момента,ако си търпелив да четеш книгите.Голям смях е като забременя Мейвис.И Рурк,и Ив са супер неадекватни.

Като има разни събития на които Ив е като в небрано лозе Рурк обикновенно се държи,ама присъствието им на раждането му взе силиците.

Не знам чела ли си книгата,в която се появи една негова бивша и на Ив й бе много тежко.Смяташе,че има за какво да ревнува бе й адски гадно.Защото иначе хич не й дреме от бившите и бързо ги слага на място,ако се взимат на сериозно.

Всъщност Ив постепенно се сближава с Майра и я чувства нещо като майка.

Едва ли ще ти издам страшна тайна като ти кажа,че Надин си няма никого.:eek:

Има много такива сладки момента,ако си търпелив да четеш книгите.Голям смях е като забременя Мейвис.И Рурк,и Ив са супер неадекватни.

Като има разни събития на които Ив е като в небрано лозе Рурк обикновенно се държи,ама присъствието им на раждането му взе силиците.

Не знам чела ли си книгата,в която се появи една негова бивша и на Ив й бе много тежко.Смяташе,че има за какво да ревнува бе й адски гадно.Защото иначе хич не й дреме от бившите и бързо ги слага на място,ако се взимат на сериозно.

Всъщност Ив постепенно се сближава с Майра и я чувства нещо като майка.

Едва ли ще ти издам страшна тайна като ти кажа,че Надин си няма никого.:baby:

Това е една от любимите ми поредици имам ги всички до една /само 2 са на компютъра всички други са ми книжки/ Обожавам нора - почти всяка нейна книга е страхотна, но според мен в тази поредица е надминала себе си. В книгите има от всичко по- малко- любов, приятелства, смях, страх, напрежение.... :eek::baby: ох отнесох се пак...почнали спиране нямам. Та исках да кажа продължавайте с поредицата и дано по-скоро излезе следващата...

Аз тъпо и упорито се въртя напред назад с Макгрегър на Нора Робъртс. Първо прочетох втора и трета, за които вече писах. После се метнах на осма книга от "В смъртта" на Нора. Сега пак съм на Макгрегар с паралелно първа книга "В пламъкана страстта", която е невероятна, за щерката на Даниел Макгрегър, супер забавна и увлекателна като всикчо на Нора, и също чета пак от Макгрегър осмата "Сезони на любовта", която е за тримата неомъжени внуци на Даниел. Съответно за малкия син на Серина от първата книга, сина на Кейн от втората, и сина на Алън от третата книга. Отделно и пак хванах "В смъртта" с деветата книга. Мъча се да додрапам до двадесета. Направо съм мъченик, защото трябва да чета от компа, а се дърпам упорито. Отделно от библиотеката докопах цели 4 книги а Джейн Ан Кренц, дето не съм ги чела. Незнам кога ще ги почна. Дано е скоро. sad.gif

Аз тъпо и упорито се въртя напред назад с Макгрегър на Нора Робъртс. Първо прочетох втора и трета, за които вече писах. После се метнах на осма книга от "В смъртта" на Нора. Сега пак съм на Макгрегар с паралелно първа книга "В пламъкана страстта", която е невероятна, за щерката на Даниел Макгрегър, супер забавна и увлекателна като всикчо на Нора, и също чета пак от Макгрегър осмата "Сезони на любовта", която е за тримата неомъжени внуци на Даниел. Съответно за малкия син на Серина от първата книга, сина на Кейн от втората, и сина на Алън от третата книга. Отделно и пак хванах "В смъртта" с деветата книга. Мъча се да додрапам до двадесета. Направо съм мъченик, защото трябва да чета от компа, а се дърпам упорито. Отделно от библиотеката докопах цели 4 книги а Джейн Ан Кренц, дето не съм ги чела. Незнам кога ще ги почна. Дано е скоро. sad.gif

Мне, не може така, заточвам те тука да ходиш на контролни вместо мене, та да взема и аз да прочета нещо... мъкаааа!

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Мне, не може така, заточвам те тука да ходиш на контролни вместо мене, та да взема и аз да прочета нещо... мъкаааа!

О мило, аз болни, седи си у нас, кашля, бърше нос и чете книги. Кво да се прави. Сътба.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

О мило, аз болни, седи си у нас, кашля, бърше нос и чете книги. Кво да се прави. Сътба.

Чак да му се прииска на човек да се разболее... е, не чак толкова. ;)

Сега съм почнала Наследницата Лорел. Засега ми се вижда малко скучна, бавно се развива дейстивето, пък и героите нещо не са ми повкуса.

Сега съм почнала Наследницата Лорел. Засега ми се вижда малко скучна, бавно се развива дейстивето, пък и героите нещо не са ми повкуса.

Аз така и не се прежалих да я прочета. Беше ми ужастно преспивна.

Аз отивам на село и си дръпнах към 10-на книжки,само ме е страх че ще ги изям много бързо и после кво ще правя не знам,сигурно ще се отдам на селски "дейности".По дяволите!

А "Наследницата Лорел" я почнах ама......нещо хич не ме кефи щом заспах на нея,ама нали като ще е гарга да е рошава!Ще я д очета и опрееделено ще я забравя! sad.gif

Също съм на средата на "Сезони на Любовта" пак на Нора. Чета за Д.К. и този път Даниел Макгрегър изби рибата, като все му говореше, че Лейна не е за него, а Д. К. се нервеше. Сега съм до момента в който всички са в дома на Алън и Шелби и Даниел Макгрегър каза на внука си, че смята да сватоса Лейна с някакъв банкер, а Д.К. полудя награби Лейна и я изнесе от дома на родителите си, страшно ядосан, че дядо му смята, да я запознае с друг мъж. Голям манипълатор е стария Даниел

Понеже аз току-що приключих с "Всичко е любов", а иначе започнах с Грант, минах през дъщерите и Даниъл и Ана и сега продължавам с децата. Та мисълта ми е дали, Инче, можеш да ми кажеш откъде мога да си сваля "В пламъка на страстта". Благодаря предварително, мила.

Редактирано от ivv11 (преглед на промените)

Понеже аз току-що приключих с "Всичко е любов", а иначе започнах с Грант, минах през дъщерите и Даниъл и Ана и сега продължавам с децата. Та мисълта ми е дали, Инче, можеш да ми кажеш откъде мога да си сваля "В пламъка на страстта". Благодаря предварително, мила.

Заповядай мила, аз тъкмо я прочетох. Вече привършвам и "Сезони на любовта. Остават ми две киги "Зовът на сърцето" и "Слънчевата Кембъл" и поредицата съм я изяла :clap:

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.