Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Направо не мога да повярвам! Не си спомням в кой немски форум четох отзиви за четвъртата и всички бяха много негативни. Заради тях реших, че няма да я чета, въпреки че предните три много ми харесаха. :mad:

И ето, благодарение на екипа "Преводачи" :snowballfight: все пак ще се насладя на книгата! М-м-м...

Въобще не ги слушай,ами като излезе превода я почвай.На мен предишните ми се сториха по-слаби в сравнение.То си е въпрос на вкус,но щом си харесала предните ще харесаш и тази.

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

"След полунощ"-Тереза Медейрос. Хареса ми :P

Видях,че има и още една книга от поредицата,но не е издавана на български май sad.gif Някой има ли я на английски?

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Аз тъкмопрочетох "Треска за бебе" на Ирландската авторка Шинейд Морирати. Книгата е една обикновена история за нещата от живота, поднесена по един оригинален и страшно забавен начин, показвайки ни как нещо толкова обикновено, като създаването на истинско семейство, може да се окаже истински кошмар. Главната героиня се казва Ема. На 35 години е, и е гримьорка. Книгата се разказва от първо лице. От три години е женена за Джеймс, който е треньор по ръгби. Двамата много се обичат, и животът им е цветя и рози, до момента в който не решават да си имат дете. И така цели две години, безуспешни опити, гълтане на хапчета, ходене по лекари и всевъзможни трикове, те така и не получават така мечтаното от тях бебе. Тук е уместно да вмъкна резюмето на книгата за да разберете за какво става на въпрос "Здрасти, аз съм Ема. На трийсет и пет съм. Преди три години се омъжих за Джеймс. Щастливият ни брак вървеше по мед и масло, докато не решихме да имаме дете. Това беше преди две години. Оттогава след секс стоя на ръце, правя челни стойки и всички упражнения с главата надолу, за които се сетя, прекарвам часове наред с вирнати на гинекологичния стол крака, докато всевъзможни специалисти човъркат вътрешностите ми; пия купищя хормонални стимуланти, дори имам зад гърба си, един опит инвитро - и все още не съм бременна, по дяволите!" Затова решават да си осиновят. Но за техен ужас се оказва, че в Ирландия няма бебета за осиновяване, и трябва да избират дете от Китай или Русия. След забавен диалог, в който Ема пита Джеймс от къде иска бебе от Китай или от Русия, той избира Китай, а тя го скастря, и му казва, че Китай не е приемливо решение, защото детето ще изглежда като емигрант тъй като в Ирландия няма много китайци, Ема го пита отново, от къде иска бебе от Китай или Русия, та той се спира на бебе от Русия, а Ема е очарована "че са на ендо мнение". И се започва ходене по мъките. Ема, показва тази част от нас жените, която винаги се стреми към съвършенство, и тъй като никой не е съвършен, най-малкото тя и Джеймс, Ема в много случаи преувеличава, или изопъчава истината, което води до низ от забавни ситуации. Постоянно се опитва да се хареса на социалните работнички, а Джеймс като пълен непукист, си ги плеска както му дойдат на акъла, с което почти винаги мненията им се различават и това води до още по забавни моменти. Успоредно с проблемите на които ги подлагат социалните работнички, ровейки в живота им, за да разберат дали са подходящи за родители, Ема трябва да се справя с непокорната си сестра която създава само проблеми, с майка си, която от скука, все гледа да се намеси в живота й, с най-добрата й приятелка, и проблемитие които я връхлитат, когато решава да заживее при любимия си, който от своя страна е най-добър приятел на Джеймс и капитан на отбора му по ръгби. И всичките проблеми в дома си ги пренася на игрището, създавайки проблеми и на Джеймс. Отделно, се оказва, че дори да бъдат удобрени, едно, че ще им струва астрономическа сума, друго, че е много възможно детето да има сумати заболявания, от сорта на спин, престрастеност към дрога или алкохол, ндохранване и сумати още неща, от които може да е болно бебчето. Но те не се отказват, вече са решили, че ще имат бебе и не се спират пред нищо, и най-накрая успяват. Цяла година, ходене по мъките, пръснати много усилия, пари, уроци по руски, и сълзи от главната, и вече са удобрени. Избират си агенция, която има намира прекрасно прекрасно 10 месечно момченце на име Юри. Главните са на мнение, че е точно за тях, защото в началото когато решиха да взимат дете от Русия, Ема настояваше с Джеймс да гледат "Доктор Живаго", и макар, че той заспра на средата на филма, а тя рева до самия му край, решиха, че ако бебето е момченце, ще се казва точно Юри, и след като попаднаха на него, и го видяха на 5 минутен видео запис, решиха, че това ще е детето им. Заминаха за Русия и прекараха 3 дни с малчугана, като тотално се влюбиха в него. Оставаше им да дочакат само няколко седмици за да получат документите за осиновяването и отново да заминат за Русия, за да си го вземат. Два дни преди заминаването, най-добрата приятелка на Ема се ожени, и на сватбата, Ема изненада Джеймс с новината, че покрай цялото това търчене, оправяне на документи и тревоги за Юри, не е забелязала, че цикъла й закъснява, и след един тест сутринта преди сватбата, тя вече знае, че е бременна. Джейм се опули насреща й, попита я какво ще правят, а тя весело му съобщи, че Юри, ще си има братче или сестриче. Книгата беше наистина страхотна, и аз смятам, че е една от книгите, които всеки на 100% трябва да прочете. Докато я четях се смеех с глас, а след миг, почвах да рева. Невероятно майсторски написана книга. Но да ви кажа, смеха беше много повече от сълзите, и ако искате мога да ви пусна няколко отбрани цитати, за да се убедите, че книгата трябва да я прочетете и то задължително.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ине, книжката звучи супер интересно! Направо ме изкушаваш да си я взема.

Моя милост, каквато е отвеяна, неорганизирана и с остра липса на свободно време откак започна новата семестриална година, едва тази вечер успя да дочете "Полунощ в стаята на сенките" на Нора Робъртс. Срам и позор, тъй като не успях да изкоментирам книгата, която самата аз препоръчах за Читателския клуб. Затова реших да драсна няколко думи тук. Стори ми се подходящо.

Струва ми се, че почитателките на Нора бяха едва ли не ужасени, че някои от нас, които не бяха чели до момента книга на авторката, нацелват не достатъчно добро четиво. Което пък предизвика коментари в защита на Норчето. Не знам, може би с право, но аз поне не съм човек, който си прави изводи за даден автор само от една книга, особено след като съм чула сумати добри отзиви преди това. Отплесвам се. Та мисълта ми беше, че книжката не е никак лоша. Трябва да призная, макар съвременните романи да не са моя страст, че авторката определено знае как да напише интересен диалог. Смях се с глас на сцената, в която Лена заяви на Диклън, че той е бил Абигейл, а не Люсиен, както му се искаше да вярва! Също забавен момент беше, когато родителите му се появиха в деня след ергенското парти и майка му помисли главната за лека жена. :baby:

Имаше и дразнители, разбира се. Прекалено афишираната тема за секса малко ми разваляше удоволствието от четенето от време на време, но това е нормално за съвременните книги, все пак живеем в действителност, в която секса продава най-добре. А и в случая е доста по-добре от "Сърцето на амазонката", за която книга имах чувството, че авторката е писала само, когато е имала еротични фантазии.

Та в заключение, не съжалявам, че прочетох книжката, всъщност се точа да отметна някоя и друга поредица на Н.Робъртс. И все пак не мисля, че ще успее да измести афинитета ми от историческите любовни романи. Историите от стари времена ми лежат прекалено много на сърцето. ;)

...

Та в заключение, не съжалявам, че прочетох книжката, всъщност се точа да отметна някоя и друга поредица на Н.Робъртс. И все пак не мисля, че ще успее да измести афинитета ми от историческите любовни романи. Историите от стари времена ми лежат прекалено много на сърцето. :wors:

Ух, и аз съм така, мила sad.gif Понякога се чувствам като обсебена от историческите романи. Ако вярвах в прераждането, бих казала, че в някой от миналите ми животи сигурно имам недоизживяни моменти.d0ccbb8756e7c57d746a41d9e832e3a4.gif Ама т.к. са ми слабост всякакви епохи като се започне от пещерните хора, та до 19 век (с изключение на древен Рим - бррррррррррррр, много разврат, много нещо :rolleyes: ), то от проклетия, сигурно във всяка епоха съм имала нещо останало недовършено за преживяване.0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif

аз малко закъснях с обяснението за Заложник на греха но ако някой се интересува разяснява майката н главния е била любовница на бащата на Блейз от книгата Блейз и главния Кит се пада доведен брат на Блейз,в Забраненият плод се споменава за него който я е чел,книжката е доста интересна заради интригата с развода и чувствата н главните,но аз съм и фенка и затова може би съм пристрастна,съжалявам само че хората са се отказали да я четат,разбира се заради любовните сцени,не се влияйте толкова от мнението на другите може и да ви хареса,

аз малко закъснях с обяснението за Заложник на греха но ако някой се интересува разяснява майката н главния е била любовница на бащата на Блейз от книгата Блейз и главния Кит се пада доведен брат на Блейз,в Забраненият плод се споменава за него който я е чел,книжката е доста интересна заради интригата с развода и чувствата н главните,но аз съм и фенка и затова може би съм пристрастна,съжалявам само че хората са се отказали да я четат,разбира се заради любовните сцени,не се влияйте толкова от мнението на другите може и да ви хареса,

И аз съм фенка и на "Забранения плод" и на "Любовника", които са си много интересни, нищо, че са нарочени заради любовните сцени. Но примерно "Заложник на греха" и "Грехопадение", хич не ми допадат, заради миналото а главните героини с многото им любовници и т.н. ИНаче съм си голяма фенка на Сюзън Джонсън, и много се интересувах каква е връзката на Кит със семействи Брадок-Блек. Благодаря за разяснението.

Инче, само да попитам. Има ли я някъде сканирана "Треска за бебе"? От както винаги изчерпателното ти резюме ми се струва, че ще стане един от любимите ми чиклити. Не знам как съм го пропуснала.

Инче, само да попитам. Има ли я някъде сканирана "Треска за бебе"? От както винаги изчерпателното ти резюме ми се струва, че ще стане един от любимите ми чиклити. Не знам как съм го пропуснала.

Ми не мило, тя си е доста нова, от тая година е и е дебелинка, никой не я е сканнал. Аз си я взех от библиотеката,но тея дни ще гледам да си я купя да си я имам за мене си. Наистина е много яка. Като я купа, може да се огледам за скенер да я сканирам. Иначе мога да я заснема с фотоапарат, ама хич ме няма и незнам как ще излезе.

• Автор

Започнах "Надареният", на Дара Джой, по препоръка на Инчето и Йори, и след 100 страници мога да се изкажа положително. Допада ми стила на авторката, но съм с огромна забележка, набляга се много повече на главния, докато Дженис остава на заден план, и все още не мога да си изградя никакво мнение за нея като героиня. Иначе историята е интересна, определено не подозирам какво ще им се случи след като духнаха от планетата на тиранина (напоследък съм притъпила читателските си инстинкти с четенето само на романи "брак по неволя", без участващи злодеи в тях).Главния е трепач, голям сладур или "просто машина за любов" ;) , много добре се държи с главната, много е миличък... Като цяло много ми харесва книгата (като изключим думите като планети, вселени, тунели - но се правя че не ги забелязвам), по-обстойна оценка довечера или утре като я дочета :P

Ми не мило, тя си е доста нова, от тая година е и е дебелинка, никой не я е сканнал. Аз си я взех от библиотеката,но тея дни ще гледам да си я купя да си я имам за мене си. Наистина е много яка. Като я купа, може да се огледам за скенер да я сканирам. Иначе мога да я заснема с фотоапарат, ама хич ме няма и незнам как ще излезе.

Не се затруднявай заради мен. Много по лесно ще е ако и аз си я купя. След такава препоръка ще е хубаво да си попълня колекцията.

Започнах "Надареният", на Дара Джой, по препоръка на Инчето и Йори, и след 100 страници мога да се изкажа положително. Допада ми стила на авторката, но съм с огромна забележка, набляга се много повече на главния, докато Дженис остава на заден план, и все още не мога да си изградя никакво мнение за нея като героиня. Иначе историята е интересна, определено не подозирам какво ще им се случи след като духнаха от планетата на тиранина (напоследък съм притъпила читателските си инстинкти с четенето само на романи "брак по неволя", без участващи злодеи в тях).Главния е трепач, голям сладур или "просто машина за любов" ;) , много добре се държи с главната, много е миличък... Като цяло много ми харесва книгата (като изключим думите като планети, вселени, тунели - но се правя че не ги забелязвам), по-обстойна оценка довечера или утре като я дочета ;)

Ох да, много е сладък Джайън,как се мъррррка, и вика на главната "Писано", и все гледа за нея. По отдаден на главната, главен герой не съм срещала. И нищо, че има злодей, главните не са разделени нито за миг, което е супер хубаво. Много се радвам, че я започна мила. Книгата си струва на 100%. Чвела съм само 2 книги на Дара Джой, но и двете са ми в топ10, затова койтоне я е чел да започва.

Не се затруднявай заради мен. Много по лесно ще е ако и аз си я купя. След такава препоръка ще е хубаво да си попълня колекцията.

О, да мила, няма да съжаляваш, наиситна е много добра. Аз в интернет видях, че за Ема и Джеймс има 4 книги. Първата където се запознават, и после където не могат да си имат дете, втората където решават да осиновят дете, третата, където осиновяват Юри от русия, и четвъртата където, вече имат Юри и тяхното си дете е на път. По моя преценка у нас май са смешкали втора и трета книга на едно ;) Книгата е страшно забавна, пълна с потресаващо смешни моменти и остроумни реплики. Ако ен ти харесва, давам ти карт бланш да дойдеш и да ми я удариш в главата. :P

Надареният е много готина книжка,Инчето е права по отдаден и загрижен герой за жена си не съм срешнала,а съм прочела доста,а накрая е най интересно,аз си помислих че нашия ще умре,но да не издавам,че да ти стане безинтересно,приятно четене :(

Надареният е много готина книжка,Инчето е права по отдаден и загрижен герой за жена си не съм срешнала,а съм прочела доста,а накрая е най интересно,аз си помислих че нашия ще умре,но да не издавам,че да ти стане безинтересно,приятно четене :)

Ами то през цялото време човек се чуди какво да мисли. Ама мен най ми хареса с бебето, просто в друга книга го няма и едва ли някога ще прочетем нещо подобно. Аз бях страшно очарована, и всеки път като го прочета, немога да му се нарадвам на тоя момент.

Аз днес прочетох новата от Ирис на Кристина Дод, "Принцът се жени". Много ми хареса, и макар да не съм чела първите две, общо взето бързо влязох в крачка. Главната е най-голямата от трите принцеси на едно малко кралство. След френаската революция баща й е убит, баба й едва успява да задържи трона, а нея заедно с двете й по-малки сестри изпраща далече. След като бабата успява да задържи властта, праща доверен човек да върне внучките й, но той се оказва предател, на който е платено да ги убие. В последния момент той се отказва, като им казва да се скрият и да не се показват докато не получат вест от баба си. Така главната геоиня прекарва десет години, на малък остров близо до Шотландия в манастир. Главния е две години по-голям от главната. Той е престолонаследник на съседното кралство и с главната са сгодени още от люлката. Когато започва революцията, главния е на 17, и има неблагоразумието да се влюби в една жена, която е съпруга на граф. Подведен от нея, главния герой се оказва питиснат в капан. Цялата любовна афера между него и графинаята, е измислена от двамата съпрузи за да заграбят властта. Главния и няколкото му живи доверени приятели биват затворени в тъмница, където главния е отведен в малка, задушна и тъмна килия, без досег до светлина или друго живо същество.Така минават 8 години, в които той трупа омраза към графа, който го е заробил, убил е баща му и в момента тероризира народа му. Всяка година, графа отива в килията на главния и го пребива, докато след последния побой, принца едва не умира. Но с помощта на верните си приятели успява да избяга от пленничестовото си. Отива в съседното царство и там намира бабата а главната. Моли я за помощ и тя му кзва, че трябва да намери и върне внучките й, после да се ожени за една от тях и тогава тя ще му даде воиски с които да си върне трона. Главния герой намира първо средната сестра, но тя вече е намерила мъжа на живота си, и чака дете от него. След това намира най-малката, която също вече е обвързана. Остава му само надеждата, годеницата му да не е омъжена. Затова когато я открива, той скроява дързък план. Преоблича се като прост рибар, и не й разкрива самоличността си. През цялото време се хили като зелка, бърбори глупости, и главната направо полудява. Мислено го нарича селския идиот, и все му се нерви, колко е тъп, бъбрив, наивен. А в същото време, тя е наивната от двамата. Без дори да подозира се забърква в сумати каши, от които главния успява да я измъкне невередима. И след сумати примеждия и забавни случки, докато пътуват през Шотландия, главните неусетно се влюбват един в друг. Главната го мисли за обикновен човек, но е твърдо решена да бъде с него. А той не желае да признае любовта си и се опитва сам да се убеди, че е с нея само за да си върне царстово. Книжката наистина е много лека и забавна за четене, има мъничка доза напрежение, голяма доза сълзи, когато се разбира всичко през което е минал главния за 8-те години плен, доста караници, когато главната разбира, че той не е простия рибар в който се е влюбила, а надутия й годеник, който е смятала за мъртъв, и страшно много смях, докато той се преструва на малоумен, а тя преоблечена като момче му създава сумати грижи. Препоръчвам я на 100% :)

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Инче,аз май съм чела за едната сестра не съмсигурн може и да бъркам,действието в Англия се развиваше и тя май сестрата,беше някаква билкарка,това е от сканирните книжки но пак казвам може и да съм се заблудила някой по на ясно да каже

• Автор

Инче,аз май съм чела за едната сестра не съмсигурн може и да бъркам,действието в Англия се развиваше и тя май сестрата,беше някаква билкарка,това е от сканирните книжки но пак казвам може и да съм се заблудила някой по на ясно да каже

Чела си я, става въпрос за "Вълнуващи нощи", на Кристина Дод.

Дам "Вълнуващи нощи", на Кристина Дод, но в Шотландия, не в Англия ;) Тва е книга 1

Аха.А във втората книга става дума за най- малката.

Там тя решава да отвлече местния благородник(някъде в Шотландия)и да иска откуп за него.Да,но се оказва,че нашия има "приятни" роднини дето само това са чакали,така че подкуп няма.

Изглеждаше ми много интересна,но...Кога ли ще я издадат?

а какво стана с онази книжка за бебето не мога да намеря точно за коя ставаше дума,някой има ли я

Снощи минах и "Вълнуващи нощи" на Кристина Дод. Дам наистина бяха вълнуващи, много сладка книга. Принцеса Кларис, е в изгнание заедно с по-малката си сестра Ейми. Сорша е изчезнала и не знаят къде е от години вече. Прогонени от Англия, един гаден съдия е пожелал Кларис, и след като му е отказала, той е заплашил да навреди на Ейми, затова те бягат в Шотландия. Там се занимават с това което най-умеят. Ейми влиза в града, преоблечена като невзрачно грозно момиче и си намира работа в най-хубавия шивашки магазин. След седмица пристига Кларис, със своите кралски кремове, избира Ейми от публиката и я преобразява от грозно девойче в красиво момиче, убеждавайки жените от селото, че кремовете са магически. Но господаря на селото, не вярва в магическата сила на кремовете, нито вярва, че Кларис е истинска принцеса. Вярва, че е мошеничка и много добра актриса, а на него му трябва точно това. Актриса. Затова я кани в дома си, тя не желаеше да отиде с него, защото се чувстваше привлечена от него, и знаеше, че нещата ще свършат зле, но под настоятелния му поглед тя се нави. отиде в дома му, където се съгласи да помогне с приготовленията за бала за дебюта на най-малката му сестра. Като помага на по-голямата сестра с гостите и окрасата. Докато е в имението на херцога, Кларис успява да продаде доста от кремовите си, на поканените на бала момичета. А след много убеждаване и откраднати целувки, става любовница на главния и се съгласява няколко вечери на бала да се преоблича като една жена, за да заблудят врага на нашия. Всичките тези маневри с преобличането са, защото врага на нашия, е бившия му командир, който по време на войната, обещал на едно невинно момиче че ще се ожени за нея, а после я зарязва с дете на ръце и отхвърлена от семейството й, и прибирайки се в родината, си пресвоява всички заслуги, които се полагат на главния. После го лъже, че ще освободи от служба най-добрия приятел на главния, но не го прави. И сега целта е, командира да помисли главната за изоставената му любовница, и той се хваща на въдицата. Главния го изнудва и той освобождава приятеля на нашия. През това време обаче, една завистлива девойка, разбира за връзката на Кларис и херцога, и взима че го натапя пред командира, който побеснява задето е бил измамен и предава Кларис на английския съдия, който иска да я обесят, но първо смята да я поизмъчва. Щом главния научава за това, хуква да си я взима. На помощ му се притича мистериозен непознат. Щом спасяват Кларис, непознатия се разкрива. Той е принц Рейнджър, и тя е като единствената принцеса, чието местонахожддение знае, той трябва да се ожени за нея. Главния е отчаян, защото я обича и вече й е купил пръстен. Моли я да стане негова жена, но за нея дълга е над всичко, дори над любовта, затова се сбогува с любимия си и тръгва с принца. Но Рейнджър вижда, че тя страда и обича херцога, затова й казв,а че така или иначе трябва да намери и другите сестри, а ако се оженят, тя ще седи сама в замъка, и я пусна да се върне при главния, защото и тя го обича. И така хепи енд и едно писмо от Ейми, в което обявява, че е отвлекла един Херцог, чака откуп, и мило Кларис за съвет.

За жалост, Ирис са прескочили тази втората книга, в която Ейми отвлича Херцога. Ама ако те не оплескат нещата, кой друг?

• Автор

Дочетох "Надарения" и мнението ми се запази, хареса ми книжлето и стила на авторката, нямам търпение да се добера до "Тази нощ или никога" и да я изкълва. Хареса ми отдадеността на Джайън, толкоз сладък герой, мислех че ще има повече приключения, но явно Карпон (злодеят) се развихря в друга книга (предполагам че поредицата завършва с книга за Трейд, нали е трилогия - първата за Реджар, втората за Джайън и третата за Трейд :speak: ) Като стана въпрос за Трейд, адски ми хареса този герой, такъв типаж ми е любим! За Дженис, нищо специално не мога, само се радвам, че не напусна главния, както се канеше през цялото време.

Имам два любими момента от романа - този със зачеването - беше много романтичен, и един смешен - пътуването през снежната планета, особено частта с шейната :lol6: .

И нещо, което не ми хареса, първо сексмаратона накрая страшно ме подразни, в сравнение с него писанията за тунели, енергии и магии, направо ми изглеждаха реалистични :down: , и отворения финал, нишката от сюжета със злодея просто се изпари, а романа завършва със страшно предзнаменование :yanim:

Оценка по десетобалната -8, след време пак бих я прочела.

П.С. Току що проверих, третата книга от трилогията се явява първа - за Лорджин (братът на Реджар), което значи че моя любимец Трейд няма история - голям пропуск от страна на авторката :)

Дочетох "Надарения" и мнението ми се запази, хареса ми книжлето и стила на авторката, нямам търпение да се добера до "Тази нощ или никога" и да я изкълва. Хареса ми отдадеността на Джайън, толкоз сладък герой, мислех че ще има повече приключения, но явно Карпон (злодеят) се развихря в друга книга (предполагам че поредицата завършва с книга за Трейд, нали е трилогия - първата за Реджар, втората за Джайън и третата за Трейд :speak: ) Като стана въпрос за Трейд, адски ми хареса този герой, такъв типаж ми е любим! За Дженис, нищо специално не мога, само се радвам, че не напусна главния, както се канеше през цялото време.

Имам два любими момента от романа - този със зачеването - беше много романтичен, и един смешен - пътуването през снежната планета, особено частта с шейната :lol6: .

И нещо, което не ми хареса, първо сексмаратона накрая страшно ме подразни, в сравнение с него писанията за тунели, енергии и магии, направо ми изглеждаха реалистични :down: , и отворения финал, нишката от сюжета със злодея просто се изпари, а романа завършва със страшно предзнаменование :yanim:

Оценка по десетобалната -8, след време пак бих я прочела.

П.С. Току що проверих, третата книга от трилогията се явява първа - за Лорджин (братът на Реджар), което значи че моя любимец Трейд няма история - голям пропуск от страна на авторката :)

Аз ги имам и трите. Тази за Лорджин, е като "Сърцето на воина" на Джоана Линдзи, за Далден Ли Сан Тер. Главния отива на земята и си аресва мадама. Не съм я чела още, но мисля, че ще е яка. Тази за Реджар също още не съм я опаткала. Мен ме дразни, че от Ирис, са кръстели Джайън "Надарения", като всъщност, както се разбира в книгата Реджар е "Надарения", защото притежава качества и от двете раси. Дори си му казват така "Надарения". А отворения финал, аз се надам да има и четвърта книга. Дара Джой има много малко книги, ама пише жената, някъде по книга на година две, ама пише. А "Тази нощ или никога" също е страхотна книжка. Чете се на един дъх.

А мило, незнам какво не ти хареса при "сексмаратона", на мен много ми допадна, че с това, главния дава на главната младост, и чак след деветдесет години ще почнат да стареят. А и само тогава може да имат бебе, авторката го е намислила интересно.

П.С. Току що проверих, третата книга от трилогията се явява първа - за Лорджин (братът на Реджар), което значи че моя любимец Трейд няма история - голям пропуск от страна на авторката :ipod:

Следващите две книги от поредицата ще са за Дарик и Трейд.Но все още не се знае кога ще бъдат издадени.

Аз ги имам и трите. Тази за Лорджин, е като "Сърцето на воина" на Джоана Линдзи, за Далден Ли Сан Тер. Главния отива на земята и си аресва мадама. Не съм я чела още, но мисля, че ще е яка. Тази за Реджар също още не съм я опаткала. Мен ме дразни, че от Ирис, са кръстели Джайън "Надарения", като всъщност, както се разбира в книгата Реджар е "Надарения", защото притежава качества и от двете раси. Дори си му казват така "Надарения". А отворения финал, аз се надам да има и четвърта книга. Дара Джой има много малко книги, ама пише жената, някъде по книга на година две, ама пише. А "Тази нощ или никога" също е страхотна книжка. Чете се на един дъх.

А мило, незнам какво не ти хареса при "сексмаратона", на мен много ми допадна, че с това, главния дава на главната младост, и чак след деветдесет години ще почнат да стареят. А и само тогава може да имат бебе, авторката го е намислила интересно.

може ли да сканираш другите и ние да им се порадваме :pills:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.