Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Тъкмо привърших "Завоевание" на Джуд Деверо.Хареса ми. :cool:

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

• Автор

Аз дочетох "Докосване на жена" на Джейн Ан Кренц и съм много доволна! Книгата излезе много сполучливо попадение и определено се зарибих по тази част от творчеството на Аманда Куик! Много се чудих как Ребека ще се оправи с парчето земя и с главния едновременно, но излезе много умна. А главния ми обра всички точки с избухливия си нрав - страхотен дракон :cool: Ако трябва да я оценя - абсолютна десетка!

И ще помоля за малко препоръки за още и някоя друга книга, в която се засягат отношенията шеф-подчинена :)

Аз дочетох "Докосване на жена" на Джейн Ан Кренц и съм много доволна! Книгата излезе много сполучливо попадение и определено се зарибих по тази част от творчеството на Аманда Куик! Много се чудих как Ребека ще се оправи с парчето земя и с главния едновременно, но излезе много умна. А главния ми обра всички точки с избухливия си нрав - страхотен дракон :nono: Ако трябва да я оценя - абсолютна десетка!

И ще помоля за малко препоръки за още и някоя друга книга, в която се засягат отношенията шеф-подчинена :)

Относно сюжета мога да ти препоръчам "Неочаквана развръзка" на Лий Майкълс. Гарантирам ти, че ще ти хареса, все пак вкусoвете ни са почти идентични.

А относно "Докосване на жена", много благодаря, че ми я зае, още съм в началото, но определено се забавлявам докато я чета. Едно от нещата, които ме напушиха на смях, беше: "Кайл знаеше, че я наричат Дамата с вълшебната пръчица." :nono:

• Автор

Относно сюжета мога да ти препоръчам "Неочаквана развръзка" на Лий Майкълс. Гарантирам ти, че ще ти хареса, все пак вкусoвете ни са почти идентични.

А относно "Докосване на жена", много благодаря, че ми я зае, още съм в началото, но определено се забавлявам докато я чета. Едно от нещата, които ме напушиха на смях, беше: "Кайл знаеше, че я наричат Дамата с вълшебната пръчица." :)

Радвам се, че ти допада Тихи и ти благодаря за препоръката, веднага ще й метна едно око!

А аз започнах "Грешницата" на Лори Макбейн, още съм в началото (едва 30 страница) и не мога да кажа нищо конкретно за сюжета, но съм с големи очаквания, все пак е поредица...

• Автор

Тамън дочетох "Неочаквана развръзка" на Лий Майкълс и мога да кажа, че много ми хареса, сладко книжле - ясно, кратко и точно :)

Накратко сюжета - Алиса работи като секретарка при Джъстин, който е адвокат по бракоразводни дела. И двамата смятат, че любовта е само лъжа, главния заради работата си, а главната заради бившия й, който след като й завъртява главата се жени със сестра й(уффф много бяха противни, тез двамцата, направо да ги хванеш и бой, бой, бой...). Та Джъстин от прагматични съображения й предложи да се оженят, пък Алиша първоначално отказа, ама после прие, първо защото взе да хлътва, а й за да се отърве от "зет" си, на който взеха да му шарят ръцете. И така ожениха се и накрая се влюбиха :) Както казах много приятно книжле, препоръчвам на всички, които искат да убият час-два в приятно прекарване ;)

Почвам съвсем сериозно да се замислям, че доста изпускам игнорирайки съвременните романи, които се оказват доста интересни :eek:

Сега продължавам с "Грешницата"...

Тамън дочетох "Неочаквана развръзка" на Лий Майкълс и мога да кажа, че много ми хареса, сладко книжле - ясно, кратко и точно :)

Накратко сюжета - Алиса работи като секретарка при Джъстин, който е адвокат по бракоразводни дела. И двамата смятат, че любовта е само лъжа, главния заради работата си, а главната заради бившия й, който след като й завъртява главата се жени със сестра й(уффф много бяха противни, тез двамцата, направо да ги хванеш и бой, бой, бой...). Та Джъстин от прагматични съображения й предложи да се оженят, пък Алиша първоначално отказа, ама после прие, първо защото взе да хлътва, а й за да се отърве от "зет" си, на който взеха да му шарят ръцете. И така ожениха се и накрая се влюбиха :) Както казах много приятно книжле, препоръчвам на всички, които искат да убият час-два в приятно прекарване :biggrin:

Почвам съвсем сериозно да се замислям, че доста изпускам игнорирайки съвременните романи, които се оказват доста интересни :cool:

Сега продължавам с "Грешницата"...

Пете, не ти давам да минаваш в противниковия лагер, ще те бия, да знаеш! :) Шегата на страна, радвам се, че ти е допаднало книжлето.

Радвам се, че ти допада Тихи и ти благодаря за препоръката, веднага ще й метна едно око!

А аз започнах "Грешницата" на Лори Макбейн, още съм в началото (едва 30 страница) и не мога да кажа нищо конкретно за сюжета, но съм с големи очаквания, все пак е поредица...

ОООООООООоо Пате, това е много ама много добър роман за родителите на Рея и нейната леля, ще ти хареса въпреки ожесточението има си брак по неволя, дуели и съкровище ......идеален е като замисъл!!!

Тамън дочетох "Неочаквана развръзка" на Лий Майкълс и мога да кажа, че много ми хареса, сладко книжле - ясно, кратко и точно :blink:

И аз реших да я прочета :biggrin: и на мен ми хареса ;) някой ,ако знае други такива леки,приятни и разтоварващи да казва :biggrin:

Вчера започнах "Принцът се жени" на Кристина Дод и засега много ми харесва. Струва ми се, че е от някаква поредица и май съм я започнала от края.

Вчера започнах "Принцът се жени" на Кристина Дод и засега много ми харесва. Струва ми се, че е от някаква поредица и май съм я започнала от края.

:blink: Не само ти се струва, така е. Ето я цялата:

Lost Princesses

1. Some Enchanted Evening (2004) Вълнуващи нощи

2. The Barefoot Princess (2006)

3. The Prince Kidnaps a Bride (2006) Принцът се жени

И имам някакво странно усещане, че няма да издадат втората. Дано не се потвърди... :biggrin:

Лий Майкълс празно няма.От арлекините ми е любима авторка.

"Необикновено наследство също е много хубава".

Лий Майкълс празно няма.От арлекините ми е любима авторка.

"Необикновено наследство също е много хубава".

Не харесвам особено арлекините,но "Неочаквана развръзка" ми допадна много :) Ако и другите й са толкова хубави ще се четат в най-скоро време :)

• Автор

Не харесвам особено арлекините,но "Неочаквана развръзка" ми допадна много :D Ако и другите й са толкова хубави ще се четат в най-скоро време :)

И аз така, досега съм прочела цели ДВА, но определено започнах лека полека да се зарибявам.

Ще помоля отново, ако може някой да препоръча нещо в стил - богатия шеф и скромната секретарка :D

И аз така, досега съм прочела цели ДВА, но определено започнах лека полека да се зарибявам.

Ще помоля отново, ако може някой да препоръча нещо в стил - богатия шеф и скромната секретарка ;)

Препоръчвам ти"Открададнати мигове" на Даяна Хамилтън.Мисля,че ще ти хареса.Книгата страхотна.Те се женят рано и бракът им е чиста сделка,но малко по малко се влюбват.Не липсват и недорузумения,които обтягат отношенията им,но накрая всичко завършва щастливо :baby:

Редактирано от margc (преглед на промените)

И аз не съм им голям фен на арлекините,но има добри попадения.Най-добре е човек да следи авторите.С някои никога няма проблем,но други...

Прочетох още една на Лий Майкълс-"Неочакван обрат". Хареса ми ;)

Е,не мога да се спра просто :tease: Прочетох "Необикновенно наследство" и после минах на "Продавачка на мечти" на Лий Майкълс.Днес трябваше да уча,но се отплеснах sad.gif Много са хубави книжките.Не знам като прочета и останалите й книги на какво да премина :scared:

Е,не мога да се спра просто ;) Прочетох "Необикновенно наследство" и после минах на "Продавачка на мечти" на Лий Майкълс.Днес трябваше да уча,но се отплеснах sad.gif Много са хубави книжките.Не знам като прочета и останалите й книги на какво да премина :)

На мен специално ми харесват арлекинките на Джоан Джонстън, която има две издадени на български исторически книги - Кид и Боса пред олтара. Авторката има една страхотна поредица от 13 книги, но за съжаление само 3 от нея са издадени на бг. Вече има статия за нея в блога, така че можеш да прочетеш резюметата на куп и да решиш дали ще ти харесат книжлетата:

Джоан Джонстън

Аз прочетох "Измама" на Аманда Кук. Страхотна книжка. Главният е единствения трезвомислещ, сериозен и организиран човек, в семейстовото на потомствени пирати, известни с буйния си темперамент и горещата си кръв. Главния като единствения трезвомислещ, все го определят като скучен и студен, но той е този който вдига на крака банкрутиралата фамилия и този който все спасява роднините си от кашите в които се забъркват, и когато е на 19, спасява братовчедите си от контрабандист с който са се забъркали и за това плаща с едното си око. Сега, той се запознава с един мъж, който е открил за племенницата си старинен дневник на жена, която е била съпруга на пират, и този който успее да преведе дневника ще научи местонахождението на скрито съкровище. Всъщност този дневник е на пра-пра-бабата на главния и семейството му го търси от много години. Но единствената която може да преведе странната смесия от английски и латински език, е главната. Главния заминава за дома й с надеждата да я убеди да му го продаде и да го рпеведе, но щом я вижда той е запленен от нея. Виждайки буйните й племенници, импулсивно той решава да се представи за учител нает от чичо й, да се грижи за трите момчета. И така той остава в дома й като учител. Вкарва ред в рляното домакинство и пленява сърцето на главната. Книжката е много яка. Както винаги Аманда ни представя забавен романтичен сюжет, в който главната е доверчива, сладка, малко разхвърляна и готова на всичко за главния, която все оправдава постъпките му и намира винаги логични или не толкова логични извинения за поведението му, която го защитава, защото в стила на Аманда героите й все са гледани с лошо око за нещо което всъщност не са виновни. Препоръчвам я горещо.

Препоръчвам ти"Открададнати мигове" на Даяна Хамилтън.Мисля,че ще ти хареса.Книгата страхотна.Те се женят рано и бракът им е чиста сделка,но малко по малко се влюбват.Не липсват и недорузумения,които обтягат отношенията им,но накрая всичко завършва щастливо :blink:

Честно казано не ми хареса много-много.Идеята е добра,но изпълнението трагикомично.

Главния има една бивша(Зана),която се появява отново в живота му и главната ревнува.Но вместо да попита какво става само си измисля.

Зана!-тя е единствената му истинска любов...

Това е като някаква мантра,наред с други подобни.

Или друг случай-той я обиди и главната му плясна шамар.После реши,че още един добре ще му дойде,та пак се опита да го удари.Тогава главния я спря с ~..Една съпруга има право да удари съпруга си веднъж в живота..

Много забавно бе като намаза пържолата с конфитюр.:rolleyes:

Вчера започнах да чета една на Даяна Хамилтън-"Дива страст".Да не е поредица с "Откраднати мигове",че там същите изпълнения бяха.Една Зана се появи и главната започва да се самонавива,че това е любовта на мъжа й.Напусна го.Не искаше да го изслуша.Не ми хареса :cool:

Вчера започнах да чета една на Даяна Хамилтън-"Дива страст".Да не е поредица с "Откраднати мигове",че там същите изпълнения бяха.Една Зана се появи и главната започва да се самонавива,че това е любовта на мъжа й.Напусна го.Не искаше да го изслуша.Не ми хареса :cool:

Да,тя е.Хубава идея-посредствено изпълнение.

Аз харесвам мелодрамата и т.н.,но главната направо прекали.

Прочетох "Не казвай сбогом"-Лий Майкълс.И тази книжка е много приятна.Няма да мирясам, докато не прочета всичките й книги.Много приятно пише и историите й са интересни.:yanim:

Днес прочетох Любовен оазис на Джейн Ан Кренц. Много приятна и лека книжка. Много ми хареса главния- силен и властен. Главната пък е негова пълна противоположност.

Хич не харесвам героини мекотели,дето все трябва да се внимава с чувствата им или не могат да се отстояват.

Никой не е Херкулес,ама все да трепериш си е гадно,дори на книга.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.