Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Значи,прочетох я.Много кратка ми се видя.Очаквах да отидат в неговия свят,но не се случи.Вместо това той остана да живее при нея.

Още един забавен момент бе когато бившия дойде да се извинява и тя представи Тристан като братовчед.Обаче нашия ревнуваше и развали заблудата.

Аз ги имам в книжен формат, но мисля, че на еди диск имам всичките книги на Дара в електронен вариант, ще се поразручкам, и ако ги намеря ще ти ги пратя. :) Иначе тази наистина иглежда много забавна kiss.gif

Имам ги вече.Успях от три места свалям книги и едното най-накрая слезе.:yanim:

Сега имам всичките книжки и като пдф ,и като ртф,и като лит.Уле!Уле!

Благодаря все пак.Сийд ли няма,какво ли едва слезна!

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Започнах "Среднощни тайни"-Джанел Тейлър.Доволна съм.Интересна книга,с доста обрати.Почти накрая съм :yanim:Главната колко бащи смени,накрая вече мислех,че няма да й вярва:)

А може ли да ми кажете от къде си сваляте книжки на английски, аз днес цял ден търся и и нищо не мога да сваля ;)

Eй,тук -Romance Novels C - D.

Показвам това място,защото само то слезе на цяло.Другите ми са но едно 86 процента и дотам,но ги държа за всеки случай(zTorrent ,

assorted fiction ebooks ).

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Благодаря :(

Аз преди свалях от един сайт, директно, но нещо не мога да го намеря. А имаше доста книжки

Аз знам за Monova и Mininova.Вероятно има много други,но не съм търсила.

• Автор

Гледам на вълна Дара Джой сте, та да ви запитам момичета - Тристан за когото чете Пепи, не беше ли един от героите в Надарения? Нали като отидоха на планетата където бяха приятелите на Джайън, един мъж замина с тях за планетата на ферните или както там се казваха, сега не мога да се сетя, пък и книжлето не е до мен да сверя, та този младеж го описваха адски готин, точно като главен герой от друг роман, накрая даже май се беше загледал по една жена от хората та Джайън :) Не са ли един и същи персонаж?

Аз снощи си дочетох "Вярвай" на Виктория Александър и съм доволна, сега ще й пусна едно коментарче в подходящата тема, а в момента съм на половината на "Рицарят на нейните мечти" Лайъл Сейнт Джеймс, също интересно книжле, ври и кипи от действие, само дето още не зацепвам каква точно е интригата - главния си е изгубил паметта, а главната го помъкна по полята да търсят сестра й и подозирам, че нападението над главния и изчезването на сестрата са свързани...ама знам ли откъде ще изкочи заека :wors:

И да помоля за съвет - момичета аз съм заточена в пустоща и ми останаха още две книжки, от 4-те които си бях приготвила - "Невестата от Шербрук" и "Сърца в пламъци", на последната й се точа от много време, но сутринта се сетих, че тя май е последната от Викингската поредица :wors: Проблем ли ще ми е, ако я подкарам отзад напред? И за "Невестата от Шербрук" - подходяща ли е за запознаване с творчеството на Катрин Каултър, или ще ме разочарова?

Гледам на вълна Дара Джой сте, та да ви запитам момичета - Тристан за когото чете Пепи, не беше ли един от героите в Надарения? Нали като отидоха на планетата където бяха приятелите на Джайън, един мъж замина с тях за планетата на ферните или както там се казваха, сега не мога да се сетя, пък и книжлето не е до мен да сверя, та този младеж го описваха адски готин, точно като главен герой от друг роман, накрая даже май се беше загледал по една жена от хората та Джайън :dancing18: Не са ли един и същи персонаж?

Аз снощи си дочетох "Вярвай" на Виктория Александър и съм доволна, сега ще й пусна едно коментарче в подходящата тема, а в момента съм на половината на "Рицарят на нейните мечти" Лайъл Сейнт Джеймс, също интересно книжле, ври и кипи от действие, само дето още не зацепвам каква точно е интригата - главния си е изгубил паметта, а главната го помъкна по полята да търсят сестра й и подозирам, че нападението над главния и изчезването на сестрата са свързани...ама знам ли откъде ще изкочи заека :cheers:

И да помоля за съвет - момичета аз съм заточена в пустоща и ми останаха още две книжки, от 4-те които си бях приготвила - "Невестата от Шербрук" и "Сърца в пламъци", на последната й се точа от много време, но сутринта се сетих, че тя май е последната от Викингската поредица :) Проблем ли ще ми е, ако я подкарам отзад напред? И за "Невестата от Шербрук" - подходяща ли е за запознаване с творчеството на Катрин Каултър, или ще ме разочарова?

Шегуваш ли се ,"Невестата от Шербрук"е попадение в десятката,а е и първа книга от трилогия."Сърца в пламъци" е втора поред от викингската поредица на Дж.Линдзи

• Автор

Шегуваш ли се ,"Невестата от Шербрук"е попадение в десятката,а е и първа книга от трилогия."Сърца в пламъци" е втора поред от викингската поредица на Дж.Линдзи

Мерси Гале, значи подкарвам Невестата тази вечер, охх добре че дойдоха тези няколко празнични дни та да си начесам крастата с четене :dancing18:

охх добре че дойдоха тези няколко празнични дни та да си начесам крастата с четене :dancing18:

Пък аз точно по празниците не мога да чета.Фамилни срещи,цялото семейство се премята из къщи и всеки иска нещо.И да почна, не мога да се съсредоточна.

Гледам на вълна Дара Джой сте, та да ви запитам момичета - Тристан за когото чете Пепи, не беше ли един от героите в Надарения? Нали като отидоха на планетата където бяха приятелите на Джайън, един мъж замина с тях за планетата на ферните или както там се казваха, сега не мога да се сетя, пък и книжлето не е до мен да сверя, та този младеж го описваха адски готин, точно като главен герой от друг роман, накрая даже май се беше загледал по една жена от хората та Джайън :dancing18: Не са ли един и същи персонаж?

Не е.И аз се заблудих в началото,но само първите букви са еднакви.Става дума за Трейд,нали?

А и този Тристан е от коренно различна раса.

Почнах "Knight of trillion stars" и ми харесва,ама празникът ме застигна и не знам кога ще я продължа.

Почнах "Knight of trillion stars" и ми харесва,ама празникът ме застигна и не знам кога ще я продължа.

Ех начи лошо момиче, направо ми разчеса крастата, утре и аз я почвам, след като свърша "Цявт от скреж" която навпрочем е много сладка книжка.

Много е смешна,направо с глас се смея.Особено за онова животно --забравих му името.Зорф ли бе?Нещо такова.

Много е смешна,направо с глас се смея.Особено за онова животно --забравих му името.Зорф ли бе?Нещо такова.

Ах ти звяр, а я кажи, те се срещат а земята, ама кога заминават за неговата планета? В началото ли? Защото нали Лорджин е брат на Реджар и двамата ги срещаме в Надарения, и там дор Лорджин си има вече бебе с наща.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Хруснах "Само твоето докосване" и я харесах много,много.Главната беше много.....ефирна,някак неземна и същевременно много силна,целеустрмена.Бе май звучи малко смахнато.Той-твърд,не вярва в любовта,и когато го цапна се съпротивлаваще,ама....

Сега кажете дали си струват другите книги на Камерън-тази я четох щото я коментирахте и ме зарибихте.

Ах ти звяр, а я кажи, те се срещат а земята, ама кога заминават за неговата планета? В началото ли? Защото нали Лорджин е брат на Реджар и двамата ги срещаме в Надарения, и там дор Лорджин си има вече бебе с наща.

Значи ,чакай да помисля.

Ако не си я чела ще ти поразкажа малко.

Книгата почна как последния ден преди отпуска я уволниха,последваха още няколко гадории и понеже я хванаха да чака влезе в някакъв окаян магазин и за дребни си купи герданче със странен камък.Накрая след като най-после се прибра се появи нашия в дневната й.А на другия ден отпрашиха за нещо като конгрес (тя го раздаваше малко писателка).Та там постояха ден-два и една вечер тя си сложи въпросното герданче.Нашия тъкмо я нервеше с разни мъжкарски изказвания целия ден.Ама като видя накита си грабна парцалите,преоблече се в неговите си дрехи и изигра сценка от която и висна ченето.Оказа се,че тва е брачна клетва и тя завалата по инстинкт му върна жеста.Някъде тогава той я откара в неговия свят.

Там се срещнаха с Яниф(стария магьосник) и Реджар,ама той във вид на котка.Наща много се чудеше защо му приказват като на човек,а той е просто коте.Галеше го и му сподели 1-2 тайни.Чак дни по-късно разбра,че е човек.Беше мн смешно-тя си глътна граматиката като разбра,че е човек и котка,а Лорджин си мисли,че е втрещена от това,че Реджар е гол.Стигнах до момента ,когато и слагат преводач в мозъка и тя се дърпа и заплаши,че ще ги съди.Но Лорджин не й е казал мн неща и всеки момент истината ще я тресне.

Та това е.

Ех начи лошо момиче, направо ми разчеса крастата, утре и аз я почвам, след като свърша "Цявт от скреж" която навпрочем е много сладка книжка.

Един да каже добра дума за книжката, вече си мислех че нещо съм в грешка, та ми хареса :)

Една от последните книжки която прочетох и ме впечатли много е Ледена страст на Нора.

Адриан е принцеса родена в малка арабска държава, от силната и кратка любов между филмовата звезда фоуб и шейх Абду. След раждането на Ади, Фоуб не може да има повече деца, а тя е момиче, това предизвиква омразата на доскоро влюбения шейх и към майка, и към детето и ненавист към самия себе си, че още желае американката. Това бележи живота на Ади и разрушава бавно този на Фоуб.

В историята на Адриан се срещат Изтока и Запада, живота и съдбата й са повлияни от силна любов към майка й, и почти обсебваща омраза и желание за отмъщение към баща й.

За да помогне за лечението на майка си и да отмъсти на баща си, тя става един от неуловимите крадци на скъпи бижута,Сянката, след като майка й вече е починала, тя подпомага фонодове за малтретирани жени и деца с парите от откраднатите камъни и никога не забравя как на пет години вижда как баща й изнасилва майка й, това я кара да държи мъжете настрани от себе си до срещата с Филип Чембърлейн. Той е друга легенда в света на крадците на бижута, в момента работи за Интерпол, и се опитва да хване Сянката. И той наистина я разкрива, но е пленен от изстрадалата,нежна и самотна Ади...

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Значи ,чакай да помисля.

Ако не си я чела ще ти поразкажа малко.

Книгата почна как последния ден преди отпуска я уволниха,последваха още няколко гадории и понеже я хванаха да чака влезе в някакъв окаян магазин и за дребни си купи герданче със странен камък.Накрая след като най-после се прибра се появи нашия в дневната й.А на другия ден отпрашиха за нещо като конгрес (тя го раздаваше малко писателка).Та там постояха ден-два и една вечер тя си сложи въпросното герданче.Нашия тъкмо я нервеше с разни мъжкарски изказвания целия ден.Ама като видя накита си грабна парцалите,преоблече се в неговите си дрехи и изигра сценка от която и висна ченето.Оказа се,че тва е брачна клетва и тя завалата по инстинкт му върна жеста.Някъде тогава той я откара в неговия свят.

Там се срещнаха с Яниф(стария магьосник) и Реджар,ама той във вид на котка.Наща много се чудеше защо му приказват като на човек,а той е просто коте.Галеше го и му сподели 1-2 тайни.Чак дни по-късно разбра,че е човек.Беше мн смешно-тя си глътна граматиката като разбра,че е човек и котка,а Лорджин си мисли,че е втрещена от това,че Реджар е гол.Стигнах до момента ,когато и слагат преводач в мозъка и тя се дърпа и заплаши,че ще ги съди.Но Лорджин не й е казал мн неща и всеки момент истината ще я тресне.

Та това е.

Хихи, много сладко звучи, то все едни майтапи с тея техни обичаи по омъжването, както в началото на "Надарения" как нашия изгрънка на главната куп гупости и накрая се оказа, че са се бракосъчетали, хихи, много обичам такива моменти. Няма начин, утре я хващам, а после и за сладура Реджар. Който навпрочем нали той е "надарения" незнам защо тея бльонове от Ирис, са сложили това заглавие на книгата за Джайън. Ох много се отплесвам, мерси мила, че сподели. kiss.gif

Момичета направо сте супер/гуш/

Чрез вашите разкази и аз се радва на прекрасните книги,които нашите издателства едва ли ще преведат.

Ще чакам да доразкажете края на "Knight of trillion stars"с огромен интерес:cool:

Хруснах "Само твоето докосване" и я харесах много,много.Главната беше много.....ефирна,някак неземна и същевременно много силна,целеустрмена.Бе май звучи малко смахнато.Той-твърд,не вярва в любовта,и когато го цапна се съпротивлаваще,ама....

Сега кажете дали си струват другите книги на Камерън-тази я четох щото я коментирахте и ме зарибихте.

Ами щом ти е допаднала "Само твоето докосване", то и другите две исторически книги от Стела Камерън - "Омагьосана" и "Магическо докосване", предполагам, че ще те грабнат. :) Тринките са в един и същи стил, а "Ангелът и грехът", която е съвременна, не съм чела и аз.

Сега започвам Бъкчо и предвкусвам удоволствие на MAX kiss.gif Винаги за празници си оставям великолепни романи, за които съм абсолютно 100% сигурна, че са шедьовър в жанра. А чичко Лей като невероятен виртуоз в създаването на исторически любовни романи за Дивия Запад, ми е направо слабост. c4993e31cf749afb121e1f1728c48255.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

аз току що довърших Грешница на любовта - Барбара Смит. Просто страхотна книга,нямам дууми :) толкова хубава история отдавна не съм чела

сега мисля да започна Сърцата полудяват - Шели Такър, ако някой може да каже нещо по тази книги,моля споделете :D

Момичета направо сте супер/гуш/

Чрез вашите разкази и аз се радва на прекрасните книги,които нашите издателства едва ли ще преведат.

Ще чакам да доразкажете края на "Knight of trillion stars"с огромен интерес:)

Аз вече я яхнах, затова ако искаш, или ако има други желаещи ще я разкажа мнооого подробно, както си обичам :)

Започнах "Дива любов"-Колийн Фокнър.Много сладка книжка.Вече съм до средата и нямам търпение да разбера как ще се развият нещата. ;)

Прочетох "Истинският мъж" на Кренц. Много хубава и приятна книжка. Понеже нямам какво да кажа, освен че главните бяха супер забавни и за мене е на нивото на останалите две от поредицата. :)

По празниците,макар и много трудно да си откраднах време, успях да прочета "В плен на моите желания" и "Преллъстяване".

Признавам посегнах със страх,защото след дългото чакане на книгата за Джеръми бях разочарована.Е,този път не бе така,като по ми хвана сърцето историята на Бойд.Онова което разбрах със сигурност обаче е,че "моят" герой беше,е и ще бъде Джеймс.Във всяка от историите,когато той се появи на сцената,напрежението нараства ,има усещане за опасност,въобще обстановката се наелектризира.Просто някак си другите избледняват,ако и да са главните действащи лица.Да се чуди човек дали не избивам комплекса "лоши момчета-добри момичета" в зряла възраст :):):)

Някой има сканирана първата книга от поредицата Макензи-Блекторн на Елизабет Лоуел? Не можах да я намеря никъде. ;)

Редактирано от Daisy_1 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.