Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

благодаря  :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Чудя се къде да питам.........,но понеже тук стана дума.........

"Правилата на играта" на Нора издадена ли е на бг?

Гледам ,че използвате име на бг,а и Гането е сложила в блога си и българско заглавие.

Но във нета няма нищо(поне аз не открих) на бг.Да не е издавана преди 10-15 години?

Аз съм на Анита Блейк, по-точно третата - "Циркът на прокълнатите". Много ми е интересна, точно започна да се заформя любовен триъгълник.

Някой знае ли, дали я има издадена или сканирана патата част за Анита?

Чудя се къде да питам.........,но понеже тук стана дума.........

"Правилата на играта" на Нора издадена ли е на бг?

Гледам ,че използвате име на бг,а и Гането е сложила в блога си и българско заглавие.

Но във нета няма нищо(поне аз не открих) на бг.Да не е издавана преди 10-15 години?

Книгата е издание на Арлекин Супер Ромас под номер 35.

Благодаря за бързия отговор.

Почнах я на англе ама ме мързи,та ще я потърся на бг.

Аз продължавам с трилогията на Нора Робъртс.Сега съм на "Червена лилия",а преди това глътнах "Черна роза".Трилогията е страхотна,Очаквам и трета да е такава.Има си всичко любов,смях,романтика и малко мистерия.Но какво се учудвам това е Нора Робъртс :blink:

Съвсем в началото съм на съвременна книжка от Барбара Делински-Сълзите на гранита.Доста обещаваща,а главната

е архитект,както във всички съвременни романи ,които съм подхващала напоследък/явно предпочитано поприще,заедно с адвокатки и рекламни агентки/.Малко да навляза още и ще резюмирам,но с годините съм останала с убеждението,че Делински се чете леко и историите са добре поднесени.

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Съвсем в началото съм на съвременна книжка от Барбара Делински-Сълзите на гранита.Доста обещаваща,а главната

е архитект,както във всички съвременни романи ,които съм подхващала напоследък/явно предпочитано поприще,заедно с адвокатки и рекламни агентки/.Малко да навляза още и ще резюмирам,но с годините съм останала с убеждението,че Делински се чете леко и историите са добре поднесени.

Една от любимите ми на Б.Делински! Определено по-старите и книги по-вече ми харесват, тези от последните десетина години са по-сериозни, но не са толкова завладяващи... Тази съм я препрочитала сигурно десетина пъти! Другата ми любима нейна е: Heart of the Night (1989) Сърце на нощта - препоръчвам я, ако не си я чела.

Приятно четене! :baby:

Случайно попаднах на "Да омъжим мама" на Оливия Голдсмит, и я прочетох буквално за няколко часа.

Много свежа, забавна и с неочаквани обрати. Разправя се за три поотраснали деца на които майка им решава да заживее при тях и те изпадат в ужас. Въпреки, че много не се разбират се обединяват и решават да я омъжат за да се отърват от нея, защото е направо непоносима за съжителство. За подобна напаст, им трябва - стар, глух, ням, сляп и най-вече богат жених. Трудна работа. Но след много перипетии и забавни ситуации все пак успяват.

Случайно попаднах на "Да омъжим мама" на Оливия Голдсмит, и я прочетох буквално за няколко часа.

Много свежа, забавна и с неочаквани обрати. Разправя се за три поотраснали деца на които майка им решава да заживее при тях и те изпадат в ужас. Въпреки, че много не се разбират се обединяват и решават да я омъжат за да се отърват от нея, защото е направо непоносима за съжителство. За подобна напаст, им трябва - стар, глух, ням, сляп и най-вече богат жених. Трудна работа. Но след много перипетии и забавни ситуации все пак успяват.

Това звучи адски интересно:eek:

Има ли го качено в тракера?

Не съм я срещала там, но за всеки случай провери. Адски е забавна и се чете много бързо. На мен ми я даде една приятелка, но беше от библиотеката и днес ще и я връщам.

Такам, прочетох "Магията на виното" на Сюзън Уигс, и много ми хареса. Като за начало да кажа, че обожавам корицата й. Да се не надяваш, Ирис да сложи толков ахубава корица. Виждала съм сто пъти по-хубави, но тази просто като я видя и нещо трепва в мен. Та книжката започва как главния "умира позорно", чрез обесване. Той се моли за милост, плаче и дори се избуска, щом надяват примката около врата му. После си мисли, че пътува към ада, когато пред него се явява ангел, "главната" и му съобщава, че са го спасили. Той е бил осъден по лъжливи обвинения и без никой да зне, че той е графски син, е осъден на смърт. Главната която участва в група благодетели спасяващи невинни от бесилката спасява и него. Разделят се като всеки тръгва по пътят си. Главната Ларк е на 19, омъжена е за мъж 45 години по-възрастен от нея, той се е оженил за нея, за да я защити и двамата са като баща и дъщеря. Мъжът й умира, и не иска злия му син Уинтър, от първият му брак, да наследи всичко след смъртта му, затова изпраща Ларк в Лондон, да доведе главния който да им помогне. А той се казва Оливър, тъй като има астма, по онова време е била нелечима страшна болест, той си мисли, че ще умре млад затова пие, играе комар и сваля всяка жена която му се мерне пред очите. Много е изненадан, когато в една кръчма го посещава, ангела, спсил го преди няколко седмици от смъртта. Щом разбира, че тя има нужда от помощта му с охота се съглаява и заминава с нея за дома й. Той дори не подозира, че възрастния мъж с който се запознава е съпруг на Ларк. Двамата заедно с групичка приятели почват да търся вратичка в закона, за да обезнаследят Уинтър, като през това време спасяват още няколко човека от бесилката и започват да се влюбват един в друг. Ското Оливър разбира, че Ларк е съпруга на стареца и малко раздвоен, но все пак успяват да обезнаследят Уинтър и тогава съпруга на Ларк умира, като кара двамата влюбени да се закълнат на смъртноъо му ложе, че още преди да е изстинал в гроба, двамата ще се венчаят. И те се женят три дни след смъртта му. Оливър й признава, че я обича, но тя не му вярва и за това не му признава любовта си. Единственият малко неприятен факт в книгата, дойде първата брачна нощ, когато Оливър разбра, че булката му не е девствена, но си замълча, защото си мислеше, че тя като съпруга на стареца е нямала дуг избор. А тя милата се измъчваше, защото всъщност, когато е била на 16, и за пръв път се е запознала с Уинтър, не е знаела колко е зъл и привлечена от красотата и чара му, тя се е потдала на съблазънта му, и е пракарала една нощ с него, след което той почнал да я изнудва, унижава и мълтретира психически. Но всеки си таи това в себе си, докато заминават за дома на Оливър да се запознае Ларк със семейството му. А то е най-лудото и обичливо семейство и бързо я приемат, а двете сестри на Оливър се влюбват, едната в най-добрия му приятел, а другата в един беглец, който бяха спасили от бесилката. Тук пак имаше малко криене и тревоги докато измъкнат беглеца от страната, но все пак успяха. Но точно тогава Уинтър, който притежава власт в кралския двор, арестува главния обвинявайки го за еретик и ги разделят за месеци, а в деня когато Оливър пак е осъден на смърт, бременната в почти деветия месец Ларк, хуква да го спасява. Книжката е много сладурка, препоръчвам я на всички.

А сега чета "Цявт от скреж" на Соня Бирмингъм. Засега ми е страшнно интересна и забавна. Ама си намерих в нейно лице майстора, защото както обичам да надничам в по-предните странички гледам главната как се жени за мъж на име Рейвън, а главния се казва Адам, а на главната беше се представил с едно ужасно смешно име. И направо се опулих, но после висчко си дойде на мястото. Очертава се още една много интересна книга.

Аз си препрочетох "Спомниси кога" на Джудит Макнот... Страхотна книжка :) Главните са толкова сладкиииииииии.... Сега се чудя какво да почна... Толкова съм събрала и книжки и свалени от фанагория... Направо си блъскам главата в стената.... Пък и незнам исторически ли? съвременен? или нещо съвсемммммм различно? Пуфффф незнам.... :cool:

Тъкмо малко разнообразих със съвременен, или по скоро съвременни - приключих трилогията на Сандра Браун (Лъки, Чейс и Сейдж) много ми харесаха. Сега малко се затруднявам с избора, понеже си свалих страшно много книги мисля да започна да чета "Никол" на Джуд Деверо. Но ако можете да ми препоръчате някоя много забавна историческа книжка ще съм Ви много благодарна и ще започна първо с нея (тях). :ph34r:

Тъкмо малко разнообразих със съвременен, или по скоро съвременни - приключих трилогията на Сандра Браун (Лъки, Чейс и Сейдж) много ми харесаха. Сега малко се затруднявам с избора, понеже си свалих страшно много книги мисля да започна да чета "Никол" на Джуд Деверо. Но ако можете да ми препоръчате някоя много забавна историческа книжка ще съм Ви много благодарна и ще започна първо с нея (тях). :ph34r:

Забавни има много, аз лично бих ти препоръчала "Тази нощ или никога" на Дара Джой или "Софи" на Хедър Кулман. Много са забавни и двете. Също и "Черния отмъстител" на Джуд Деверо. За "Никол" да ти кажа на мен много не ми допада, защото в един момент, главния се държеше като мухльо, а втората книга от поредицата "Рийгън" е много много хубава. Аз много пъти съм го казвала, в нея го има най-великото ухажване, срещано в любовен роман.

Благодаря, мила! Мисля да започна "Тази нощ или никога" :rolleyes: а по-нататък да прочета и трилогията на Джуд Деверо:blink:

Благодаря, мила! Мисля да започна "Тази нощ или никога" :rolleyes: а по-нататък да прочета и трилогията на Джуд Деверо:blink:

Няма да сгрешиш, уникат е kiss.gif

Аз пък препрочетох Шана, та сега си мисля да препрочета сега и Сара на А. Ашли.

Забавни има много, аз лично бих ти препоръчала "Тази нощ или никога" на Дара Джой или "Софи" на Хедър Кулман. Много са забавни и двете. Също и "Черния отмъстител" на Джуд Деверо. За "Никол" да ти кажа на мен много не ми допада, защото в един момент, главния се държеше като мухльо, а втората книга от поредицата "Рийгън" е много много хубава. Аз много пъти съм го казвала, в нея го има най-великото ухажване, срещано в любовен роман.

Велико е да но аз пък бих посъветвала в тази поредица да я карате рачешката. учудващо на мен лея най ми допадна. а иначе хилежите всички ги знаем къде са.

Аз пък почнах на Дара Джой.

Бавно напредвам,но ми е интересна.Извънземни и такива работи.Главния е от извънз. раса и един ден "чува" някакъв зов от главната.А неговата раса така откриват пловинките си.Нашия тръгва да я намери и е много изненадан,че зовът е дошъл от г... на географията,а те имат принципа да не се забъркват с други раси и подобни,но решава,че щом я е чул просто трябва да отиде.

Главната пък е от Земята и изживява отвратителен период-приятеля й (а и партньор в бизнеса) я изоставя и изчезва ненадейно,а тя се чуди как да се оправи като най-вероятно ще изгуби бизнеса си.Така една нощ отправя молба към космоса и така нашия я "чува".

Отгоре на всичко чака водопроводчик и кухнята й плува във вода,а майстора я разиграва и когато главния пристига го бърка с него.Обърквацията е по-голяма защото той изглежда страхотно,но облечен странно.Това е забавен момент,защото той решил да се облече като жител на планетата и за пример си харесал малко момче.

Оказа се ,че неговата раса не правят секс физически,а сливат (нещо такова) мозъците си и на нея и прилоша като опита,та той един вид реши,че е двствена.После пък тя разбра,че той не е правил секс и беше мн забавно.

Оказа се още,че неговата раса спят долепени иначе не могат да спят и от това произтичат интересни моменти.

Още съм в началото,ама който е чел Джой знае как пише.Малко прекалява с еротиката,ама тва да е.Всичко друго е на 6.

Аз пък почнах на Дара Джой.

Бавно напредвам,но ми е интересна.Извънземни и такива работи.Главния е от извънз. раса и един ден "чува" някакъв зов от главната.А неговата раса така откриват пловинките си.Нашия тръгва да я намери и е много изненадан,че зовът е дошъл от г... на географията,а те имат принципа да не се забъркват с други раси и подобни,но решава,че щом я е чул просто трябва да отиде.

Главната пък е от Земята и изживява отвратителен период-приятеля й (а и партньор в бизнеса) я изоставя и изчезва ненадейно,а тя се чуди как да се оправи като най-вероятно ще изгуби бизнеса си.Така една нощ отправя молба към космоса и така нашия я "чува".

Отгоре на всичко чака водопроводчик и кухнята й плува във вода,а майстора я разиграва и когато главния пристига го бърка с него.Обърквацията е по-голяма защото той изглежда страхотно,но облечен странно.Това е забавен момент,защото той решил да се облече като жител на планетата и за пример си харесал малко момче.

Оказа се ,че неговата раса не правят секс физически,а сливат (нещо такова) мозъците си и на нея и прилоша като опита,та той един вид реши,че е двствена.После пък тя разбра,че той не е правил секс и беше мн забавно.

Оказа се още,че неговата раса спят долепени иначе не могат да спят и от това произтичат интересни моменти.

Още съм в началото,ама който е чел Джой знае как пише.Малко прекалява с еротиката,ама тва да е.Всичко друго е на 6.

Оу тва да не е "Knight of trillion stars" за Лорджин? Щото аз й се каня от бая време, на нея и на "Rejar", ама не ми се чете на английски. Иначе тея двенките са в поредица с "Надарения", той е третата последна книга. Моля те като я прочетеш доразкажи историята много би ми било интересно.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Оу тва да не е "Knight of trillion stars" за Лорджин? Щото аз й се каня от бая време, на нея и на "Rejar", ама не ми се чете на английски. Иначе тея двенките са в поредица с "Надарения", той е третата последна книга. Моля те като я прочетеш доразкажи историята много би ми било интересно.

Не не е.Става дума за "My one".Във фенфикшъна дори не я намерих.Главния се казва Тристан,а главната Лоис.

Всъщност книгата е издадена в сборник с други автори-"Lovescape"-цък

Не не е.Става дума за "My one".Във фенфикшъна дори не я намерих.Главния се казва Тристан,а главната Лоис.

Всъщност книгата е издадена в сборник с други автори-"Lovescape"-цък

Ау, дори не я знаех тая, а има ли връзка с тая трилогия? Аз се обърках, защото в "Knight of trillion stars" главния пак така извънземен, главната от земята и тъкмо си е загубила работатата когато се прибира и намира нашия в хола си. Не пише нищо друго, та си помислих, че за нея говориш.

Ау, дори не я знаех тая, а има ли връзка с тая трилогия? Аз се обърках, защото в "Knight of trillion stars" главния пак така извънземен, главната от земята и тъкмо си е загубила работатата когато се прибира и намира нашия в хола си. Не пише нищо друго, та си помислих, че за нея говориш.

Нямат връзка и вероятно не и част от поредица.Тя и авторката напоследък май нищо не е писала.Книгата е от 2004 година.

Аз всъщност търсех книгите,които ти предположи,ама никъде не ги открих и почнах тая.Тя пък се оказа интересна,а главния да го изядеш.

Той е от някаква странна раса.Приличат на хора,но не правят секс(физически) и се оказа,че някакси почват да съществуват на определена възраст(~30) и никога не е виждал деца.Той и затова се бе издокарал с плюшено мече на тениската си.Още не съм стигнала средата и ми е адски интересно.Спят заедно,защото иначе не може да спи и милия изживява някои интересни пубертетски усещания.Всяка нощ се къпе със студена вода и си мисли,че е болен.:yanim:

Аз ги имам в книжен формат, но мисля, че на еди диск имам всичките книги на Дара в електронен вариант, ще се поразручкам, и ако ги намеря ще ти ги пратя. :yanim: Иначе тази наистина иглежда много забавна kiss.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.