Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Дочетох "Тази нощ или никога" и съм предоволна! Много ми хареса книжлето :blink: няма нищо общо с "Надареният", който в сравнение с тази книга, направо не струва!

Момичета, препоръчайте нещо подобно за четене :)

Оле мило, направо в сърцето ме улучи. Умирам съкрушена. Нека смъртта ми тежи на твоята съвест......

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Нидей бърза да змираш толкуз лесну!

Аз в момента пак съм на няколко фронта и то на различни жанрове :blink:

Едновременно чета Бък, Върколашки метаморфози и Изкуството да чупиш стъкло :)

• Автор

Оле мило, направо в сърцето ме улучи. Умирам съкрушена. Нека смъртта ми тежи на твоята съвест......

Хайде сега, бива ли да ми приписваш такова нещо на горката ми съвест, просто сравнени двете книги, "Тази нощ или никога" си е класа над "Надарения", но това е спор който ще си запазя за когато се видим на живо. Като стана дума, мило защо мълчиш относно срещата на форума?!

По темата, чудих се точно пет минути какво ми се чете, и се метнах на "Войнствена любима" - Тамара Лий. Отлагам я и нея от супер много време - и то заради първите две страници, от които си извадих грешни впечатления. Е явно злодея и главния не са един и същи човек, така че казвам само едно - много ударно начало, дано и занапред продължава така, но определено е супер интересна!

Иринче, мерси за препоръката, но Катрин Каултър е от авторките, които незнайно защо отбягвам т.е. все още не съм чела нищо нейно и дано не ме линчувате за признанието :blink:

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Пете, аз Каултър също я избягвам заради Найтингейл, че бях малко възмутена и щяха да ме линчуват. Аз ти предлагам Сюзън Джонсън и Грешница, от там е Лорд Грях :blink:

• Автор

Пете, аз Каултър също я избягвам заради Найтингейл, че бях малко възмутена и щяха да ме линчуват. Аз ти предлагам Сюзън Джонсън и Грешница, от там е Лорд Грях :blink:

А там съм се парила, наистина ли ти харесва тази книга, имаше няколко интересни момента, но като цяло съм с много кофти впечатление - много секс, много нещо, а и ако не се лъжа главната си изгуби бебето, и после с онзи извратения султан бляхххх!

да, наистина това със султана и въобще извън английския момент беше малко в повече на книжката, но иначе беше сладка и лесна за четене.

Пак на Джонсън Степното цвете е много готина, но та пак има един момент, който на повечето не им се харесва, а според мен е съвсем на място за да има пикантерийка и смисъл в основния сюжет. Друго готино - Прелъстена невинност на Линдзи. Не знам защо,ма сетя ли се за степното цвете и винаги го оплитам с прелъстената. Не знам как става тоя номер.

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Пете, аз пък като абсолютен и върл фен на Катрин Каултър, настоявам да подхванеш най - сетне нещо нейно!

Например Съдби в окови - уникална просто! Умирала съм от смях с нея!

Аз пък незнам що плюете Найтингейл, всичките на Катрин Каултър са страхотни. За Сюзън Джонсън, не харесвам "Грешницата" и "Заложник на греха", а "Степното цвете" и "Бялата графиня" ми бяха тъпи. Иначе вискчо останало на Сюзън много ми харесва.

• Автор

Аз пък незнам що плюете Найтингейл, всичките на Катрин Каултър са страхотни. За Сюзън Джонсън, не харесвам "Грешницата" и "Заложник на греха", а "Степното цвете" и "Бялата графиня" ми бяха тъпи. Иначе вискчо останало на Сюзън много ми харесва.

Хмм, а чела ли си "Любовникът", аз онзи ден си го взех и само го прелистих, и не просто бях скандализирана, ами направо потресена от някой изрази който мернах - силно се надявам, да е лирическо отклонение от страна на преводача - наистина грозна работа. Та и тя мина в черния списък, на книгите, които едва ли ще събера смелост да прочета!

Йори, знаеш че събирам книжките на Катрин Каултър, ще й дойде реда и на нея, рано или късно, даже днес преди да почна "Войнствена любима" се колебаех между нея и "Невестата Шербрук" :ph34r:

Чела съм някои романи на Катрин и мога да кажа с ръка на сърцето, че са били много хубави. Чела съм "Аристократът", "Лорд Найтингейл", "Цената на рая", "Наследницата" и "Дивият барон". Всичките са с приятен сюжет и типичното за тази авторка е, че във всеки нейн роман (поне от прочетените до момента) има някаква загадка. не пише типичните романи за любов, ами героите се впускат в търсене на някакво съкровище или нещо от сорта. Различни са!

Ех значииии, аз ви казах какво не ми е харесало у оназ книга и пак ме заядохте ;)

Иначе съм турила на върволицата Аристократът. Стас, и аз това бях впечатлена от сюжета, което е оргомен плюс, който засенчва негативната част.

Хмм, а чела ли си "Любовникът", аз онзи ден си го взех и само го прелистих, и не просто бях скандализирана, ами направо потресена от някой изрази който мернах - силно се надявам, да е лирическо отклонение от страна на преводача - наистина грозна работа. Та и тя мина в черния списък, на книгите, които едва ли ще събера смелост да прочета!

Йори, знаеш че събирам книжките на Катрин Каултър, ще й дойде реда и на нея, рано или късно, даже днес преди да почна "Войнствена любима" се колебаех между нея и "Невестата Шербрук" ;)

уффф,грешка<за мен де> .От книгите на КК не мога да реша коа по харесвам "Невестата Шербрук" или "Цената на рая" ама май клоня към първата.А "Войнствена любима" не им е в категорията. :P:P:P:P:P

Ех значииии, аз ви казах какво не ми е харесало у оназ книга и пак ме заядохте ;)

...

То е за тренинг, не трябва да губим форма. :P

Иначе съм турила на върволицата Аристократът. Стас, и аз това бях впечатлена от сюжета, което е оргомен плюс, който засенчва негативната част.

Дам, просто не са типичните любовни романи, в които има интриги и т.н. Тези се базират на приключения, но доколкото си спомням бях започнаал да чета Валънтайн, стигайки до десета-единадесета страница и я оставих.:/

Йори, знаеш че събирам книжките на Катрин Каултър, ще й дойде реда и на нея, рано или късно, даже днес преди да почна "Войнствена любима" се колебаех между нея и "Невестата Шербрук" :cool:

Дам, чела съм я и много си я обичам. Много радост беше като я открих. Иначе какво то и "Забранения плод" като и "Любовникът" е 98% само любовни сцени. Но периферията, извън чаршафите също си заслужава и то много. :)

• Автор

Дам, чела съм я и много си я обичам. Много радост беше като я открих. Иначе какво то и "Забранения плод" като и "Любовникът" е 98% само любовни сцени. Но периферията, извън чаршафите също си заслужава и то много. :cool:

Изненадваш ме Инче, приятно при това! Имам молба - може ли да разкажеш сюжета на "Любовникът" :), аз съм съвсем бегло запозната.

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Изненадваш ме Инче, приятно при това! Имам молба - може ли да разкажеш сюжета на "Любовникът" ;), аз съм съвсем бегло запозната.

Ине дано не се сърдиш,че аз ще го разкажа,Пете книгата е продължение на Грехопадение и се разказва за дъщерята на главните- Венера,май беше :ph34r: та тя отива в Лондон да купува обурудване за болниците си тъй като се занимава с това и там среща нашия любовник на който му се носи слаатаи отвъд Ламанша.Първо го избягва но после не може да му устои и стават любовници,през това време една дебютантка си го е харесала и смята,че трябва да гоима и с майка й му правят мръсни номерца....Наща се връща в Париж,но и е мъчно за Лорд Любовника и отива на почивка на брега,а той подтикван от леля си,която ги събра де факто отиде при нея и така...дано да ти е станало интересна,иначе много секс,много любовни сцени,но си заслужава книжката е интересна :ph34r:

ПП.разбихте ми сърцето с тези коментари за Сюзката :nono: ,ообенно Ине с това,че Бялата графиня ти била скучна,убихте.... kiss.gif

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

Аз приключих Бък :huh: Честно казано вече подскачам за Чет. Сънииииииииииииииииииииииииииииииии! Кога? Когаааааа?

След като приключих с Бъки :) омесих едни бисквити и сега ги пека. В почивката между 2ра и 3та тава мисля да започна.. да си препрочета Сърце от лед, че тия дни се сетих за уникалната къща на хълма, кто видях онези снимки от онзи музей... И от там за Хюстън...

Аз приключих Бък :( Честно казано вече подскачам за Чет. Сънииииииииииииииииииииииииииииииии! Кога? Когаааааа?

Отговорът на този въпрос е пряко зависим от това колко гостоприемни ще сте към Бък в следващите да кажем два месеца защото към момента нещо не го щете много много, а Чет се е запънал кат магаре на мост и нище са бута преди брат си.

Момичета, дайте да си вземем по още едно Бъки, че аз вече нямам търпение за Чет. :(:)

Съгласна, ако трябва цял палет ще си взема :)

Аз приключих с Хюстън, отивам на пазар да си мисля какво да подхвана после...

Съгласна, ако трябва цял палет ще си взема :)

Аз приключих с Хюстън, отивам на пазар да си мисля какво да подхвана после...

Хе хе благодаря ви момичета на всички сърдечно, но идеята е този роман е да стигне до повече читатели защото дълбоко вярвам, че срещата с Бък и една безсънна нощ си заслужава.

Дочетох великолепните романи на Шърл Хенке: "Аарон и Магдалена" и "Завръщане в рая". Разтърсващи любовни истории, представени толкова реално и истински, че сякаш героите са били действителни личности :eek: Рядко съм попадала на романи, в които детайлите и историческата действителност са толкова добре изпипани и пресъздадени, че сякаш ти самия ставаш част от нея- участник в действието и приятел на главните герои. И на фона на всичко това улавяш могъщите чувства, които разтърсват главните герои през целия роман. Не вярвах, че роман, в който е намесена Испанската инквизиция и великия легендарен инквизитор Торкемада, би ми харесал, но в "Аарон и Магдалена" ги възприемаш като ужасното безумие на една страшна епоха, на фона на който любовта изпъква с чистотата и великолепието си.

Извинявам се за философското си словоизлияние, :down: но тези романи като че ли те карат да преосмислиш доста от ценностите, над които робуваме в днешно време и кои са истинските стойностни неща в живота ни. Дълбок, силен, вълнуващ, незабравим разказ за любовта - това са тези невероятни исторически романи за завладяването на Новия свят от испанските колонизатори c4993e31cf749afb121e1f1728c48255.gif Моите адмирации към авторката 5962bb18d0aff8d7b1a22b492ef7b499.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Аз в момента чета "Кралството на мечтите" на Джудит Макнот.Невероятна книга.А главните са страхотни. Има сблъсци на характери и много забавни моменти.Нашия е направо изумен,че нащата не страхува от него за разлика от други,които само да чуят името му и потреперват и го направи за смях пред цяла Англия и Шотландия.Както казах прекрасна книга.Ако някой все още нея чел му е препоръчвам на 100% :down:

В момента чета отново / за пореден път / поредицата за Малори.Антъни е такъе сладур. Паралелно снего чета и една книжка на Джудит Кранц - "Блясък" и тя е много интересна.:wors:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.