Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Аз съм на преговор и подествам "Среднощен бродник" Много си я обичам книжката,

нищо,че носи малко повечко тъга ли,обреченост ли-въпрос на настроение

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Хахахаха, копчето :rolleyes: верно, бях забравила :wors:

Аз най-се изчервявам при случката на терасата... :speak:

Хахахаха, копчето :cool: верно, бях забравила :)

Аз най-се изчервявам при случката на терасата... :hush:

Само тогава ли, то леко така през половината книга си е за червене. :)

Аз затова толкова я харесвам :cool:

Аз съм на преговор и подествам "Среднощен бродник" Много си я обичам книжката,

нищо,че носи малко повечко тъга ли,обреченост ли-въпрос на настроение

И на мен,и на мен.

Аз така съм запецнала на "Люб ме тази нощ" на Нан Райън, че повече няма на къде. Сигурно я чета вече пет дни, и съм на 50-та страница. Хич не върви нещо :speak:

Аз в момента чета на Пелевин Върколашките метаморфози :speak: Не е нашия жанр, ама е голяма лудница, следваща на опашката е Бък-и :D След което Жането ще стане товарна камила и ще идва да пие кафе с мен, за да я освободя от гърбицата :)

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Може ли малко подробвости за "Върколашките метаморфизи", че аз напоследък съм на тази вълна.

Преди няколко дни прочетох "Тръпка" на Маги Стийвотър и много ми хареса. Напомня леко на "Здрач", но не чак толкова. Определено стила на "Тръпка" повече ми хареса. Добре боравеше с думите авторката.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Аз така съм запецнала на "Люб ме тази нощ" на Нан Райън, че повече няма на къде. Сигурно я чета вече пет дни, и съм на 50-та страница. Хич не върви нещо :)

Защо,много ли е скучна,аз и се каня от доста време,но все не се решавам :)

По нататък се оправя. На мен ми хареса.

Може да съм имала такава нагласа, де да знам.

Преди няколко дни прочетох "Тръпка" на Маги Стийвотър и много ми хареса. Напомня леко на "Здрач", но не чак толкова. Определено стила на "Тръпка" повече ми хареса. Добре боравеше с думите авторката.

Тъкмо вчера я донесоха в книжарницата и й хвърих едно око и на мен ми се стори интересна... като няма работа пак ще я видя тези дни...

Аз в момента чета на Пелевин Върколашките метаморфози :) Не е нашия жанр, ама е голяма лудница, следваща на опашката е Бък-и :D След което Жането ще стане товарна камила и ще идва да пие кафе с мен, за да я освободя от гърбицата :)

Ха,много хубаво сравнение, хареса ми :blink:

камила,камила, ама заможна камила :)

Ох най-накрая след родилни мъки и яко претупване и прескачане на странички свърших "Люби ме тази нощ" на Нан Райън. Ужасно скучна книга. Главната се дърпаше като магаре на мост. Тя била омъжена, нищо, че мъжа й е загинал преди сума време, а главния бил янки, враг, глупости на търкалета. Все му се зъбеше и го гледаше злобно. Главния пък все бачкаше като разпран и гледаше главната от далече. МНого скучна книга. Нямаше нито интрига, нито интересни, забавни или романтични моменти. Почти до края страняха един от друг, на края се разви ураган, те се барикадираха в къщата и няколко дена откараха на креватни опражнения, после всичко беше унищожено, цялата им реколта. Тя тръгна да продава фермата, той тръгна да продава коня си, ама се засякоха при купувача, разбраха си се, че се обичат и хепи енд. Много умряла книга. Излагация за авторката. :blink:

Ох най-накрая след родилни мъки и яко претупване и прескачане на странички свърших "Люби ме тази нощ" на Нан Райън. Ужасно скучна книга. Главната се дърпаше като магаре на мост. Тя била омъжена, нищо, че мъжа й е загинал преди сума време, а главния бил янки, враг, глупости на търкалета. Все му се зъбеше и го гледаше злобно. Главния пък все бачкаше като разпран и гледаше главната от далече. МНого скучна книга. Нямаше нито интрига, нито интересни, забавни или романтични моменти. Почти до края страняха един от друг, на края се разви ураган, те се барикадираха в къщата и няколко дена откараха на креватни опражнения, после всичко беше унищожено, цялата им реколта. Тя тръгна да продава фермата, той тръгна да продава коня си, ама се засякоха при купувача, разбраха си се, че се обичат и хепи енд. Много умряла книга. Излагация за авторката. :)

Мен пък ме утрепва правописа ти !:) Чак се чудя как не си написала и унищожено с О?

Не ти е за пръв път, явно както говориш така и пишеш.

Просто отбелязах, че на момичето му куца правописа и явно това е достойно за -1 :whist: .

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

Прасковке, мислех си да подмина отново поста ти, ама щом става дума за Инчето, която се старае винаги да публикува пълни описания на книгите и това всеки ден, не мога. Като не ти харесва, спри да влизаш в нашата тема. Забелязала съм, че влизаш при нас само, за да провокираш някакви различни гледни точки, от тези които коментираме тук. Това добре, разнообразяваш ни, но не мисля, че трябва да е за сметка на някого.

Мен пък ме утрепва правописа ти !:) Чак се чудя как не си написала и унищожено с О?

О прощавай, не знаех, че се на конкурс по правопис. Ще ида да си взема цветните моливи, и почвам да редактирам всичките си постове. Ти затъи дъх и изчакай с червен маркер да ме провериш после, госпожо учителко....

Прасковке, мислех си да подмина отново поста ти, ама щом става дума за Инчето, която се старае винаги да публикува пълни описания на книгите и това всеки ден, не мога. Като не ти харесва, спри да влизаш в нашата тема. Забелязала съм, че влизаш при нас само, за да провокираш някакви различни гледни точки, от тези които коментираме тук. Това добре, разнообразяваш ни, но не мисля, че трябва да е за сметка на някого.

Различните гледни точки само карат мозъка да работи и да се търси по-различно усещане за света. :)

И имаш наглостта да поправяш другите? :eek: Присмял се хърбел на щърбел. :) Знаеш ли какво, преди да хвърляш камъни в чуждата градина, погледни първо собствената си:

Откакто пиша на компютър се хващам, че допускам направо елементарни парвопискни грешки, които преди никога не бих допуснала.

Гледам, че в раздел книги, момичетата въпреки многото четене също са доста зле с граматиката.

Мисля, че ще изразя мнението на доста от момичетата от "раздел книги", като ти заявя, че не си желана в този форум. Не обичаме натрапници, които само се присмиват и ръсят неадекватни отговори в теми, за които нямат и ни най-малка представа. get%20out.gifget%20out.gifget%20out.gif

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

И имаш наглостта да поправяш другите? :eek: Присмял се хърбел на щърбел. :) Знаеш ли какво, преди да хвърляш камъни в чуждата градина, погледни първо собствената си:

Мисля, че ще изразя мнението на доста от момичетата от "раздел книги", като ти заявя, че не си желана в този форум. Не обичаме натрапници, които само се присмиват и ръсят неадекватни отговори в теми, за които нямат и ни най-малка представа. get%20out.gifget%20out.gifget%20out.gif

хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност

не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красота и да си заявиш претенциите

Разбирам, че агресивността ти е породена от факта, че ти наврях недостатъците в очите , нещо което особено обичаш да навираш на другите.

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

Различните гледни точки само карат мозъка да работи и да се търси по-различно усещане за света. :)

Като ти гледам рейтинга -334 явно само твоя мозък работи по-различно, от останалите, за да получиш толкова минусчета.... :eek:

Я да поспамя и аз. Абе не ги ли обрахме овошките още миналите седмици та още са цапаме с разни праскови ли сливи ли кво беше там. И скъпа овошко аз съм даскалица и точно защото съм такава нямам намерение да навирам нечия неволна грешка. Запазвам си правото за местата където това Е от значение и ще ограмоти някого. Талкоз за разстнията.

Пете нещо нямах тез дни време ама преполовил и очаровал са надлежно. до дни ша преджапам и второто хаф и ша обаждам нацяло.

П.С. Овошката да ми оправи грешките, ако ги разбере де!

Като ти гледам рейтинга -334 явно само твоя мозък работи по-различно, от останалите, за да получиш толкова минусчета.... :)

Те защото са влюбени в мене . :) . Моят рейтинг не е реален гледай си твоя :eek: .

хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност

не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красота и да си заявиш претенциите

Разбирам, че агресивността ти е породена от факта, че ти наврях недостатъците в очите , нещо което особено обичаш да навираш на другите.

И не мога да разбера, защо все се навираш там, където не ти е мястото и където не си желана. Нека ние си стоим неграмотни и агресивни, ти иди някъде където всички са грамотни, и те харесват, защото миличка, не съм забелязала някой в нашия форум да те харесва.

Те защото са влюбени в мене . :) . Моят рейтинг не е реален гледай си твоя :eek: .

Гледам си го и не мога да му намеря някакъв косур.

Я да поспамя и аз. Абе не ги ли обрахме овошките още миналите седмици та още са цапаме с разни праскови ли сливи ли кво беше там. И скъпа овошко аз съм даскалица и точно защото съм такава нямам намерение да навирам нечия неволна грешка. Запазвам си правото за местата където това Е от значение и ще ограмоти някого. Талкоз за разстнията.

Пете нещо нямах тез дни време ама преполовил и очаровал са надлежно. до дни ша преджапам и второто хаф и ша обаждам нацяло.

П.С. Овошката да ми оправи грешките, ако ги разбере де!

Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.